Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben şimdi çıkıyorum işlere devam dinlenme ve yemek molasında gene uğrarım hepinizi öpüyorum.

bak güzelim saat tutuyorum yarım saat bilemedin en fazla 45 dk. sonra buraya gelip yazacaksın o sıra dinleniyor olacaksın çok yüklenme kendine istersen saatini kur gecikme randevuya kaydirigubbakcemile3

ceren herkesler koymuş kendi bebeiş resmini bende koyayım dedim
hm doğunca bakar karşılaştırırızkaydirigubbakcemile5

hanımlar siz şimdi yemeğe gidersiniz
ben de bir duş alayım 13:30 gibi evden çıkıcam
15:30 da randevum var
dışarısı da buzzzzzzdelikafadulden

cerencim aslında sık uğruyorum sizlere bakıp iyi haberlerinizi okuyorum.sağlıklı mutlu şekilde devam ediyor olmanız,her an yeni hamilelerin eklenmesi beni mutlu ediyor.iyi haberleri okudukçada çok şükür deyip çıkıyorum.daha sık uğrarım bundan sonra.allaha emanet olun bebişlerle...

sende cnm kendine iyi bak,bebişine de

yemeğe giden arkadaşlara afiyet olsun bende gidiyorum gidip karnımızı doyuralım
afiyet olsun şekercokacimcoook

oğlum sürekli gün içinde yer değiştiriyor ve ısrarla başını getirip sağ kasığıma dayıyor.buda kasık ağrısı yapıyor.plesentamda biraz aşağıdaymış doktorum risk teşkil edecek durumda değil dedi ama yinede alt karnımda bebeğimin hareketleriyle çok ağrı yapıyor.bebekte ısrarla oralarda oynayıp tekmeliyor.çok zor geçiriyorum valla.allahım sonunu hayırlı kılsın inşallah...

canım uzaktan takip edebiliyorum bende daha sonuç almadı galiba...
bencede erken ayrıl ayakta durman falan etkiliyordur dikkat et kendinede oğluşumuzada

3 nisanda heyet raporuyla ayrılıyorum.okuldaki çocuklarda aklım.dönem ortasında nasıl öğretmen bulunacak 8 sınıf var ama ayakta çok kalınca çok ağrım oluyor...haber alırsan banada ilet nurum...

ceren herkesler koymuş kendi bebeiş resmini bende koyayım dedim
hm doğunca bakar karşılaştırırızkaydirigubbakcemile5

canımmm inşallah rabbim o günleri göstersin sağlıkla bizlere :Saruboceq:

kızz şartmı duş alman daha dün almadınmı yaa doktora gidiyon diye hasta olucan hee böyle giderse senin akıntın hiç bitmeyecek sürekli üşütüyorsun kendini baksana olmazki ama böyle yaaa klava:

canım uğrada yaz ama sadece okuma en azından iyi olduğunuzu bilelim tatlım.
Sizde allaha emanet olun şeker :a015:

hadi doyur karnını ve gel aç durma koşşşş

3 nisanda heyet raporuyla ayrılıyorum.okuldaki çocuklarda aklım.dönem ortasında nasıl öğretmen bulunacak 8 sınıf var ama ayakta çok kalınca çok ağrım oluyor...haber alırsan banada ilet nurum...

tamam tatlım haberdar ederim arda nasıl canım

gülçin siz mamanızı yediniz mi canım

evet canım çoktaaan hallettik biz o işi size yazarken bir yandan da yiyordum herekse afiyet olsun demekten bende yiyorum diyemedim kaydirigubbakcemile3
Sen ne durumdasın tatlım ağrın sızın varmı?
Bu arada seninle topiğe giriş sözleşmesi yapamadığımız iin fazla üstüne gelemiyorum ama başka topiklerde sende volta atıyormuşsunnn hıııı doğrumu klava:

sağol canım
benim burdaki yemeklerde pek bi yemek olmuyo zaten
benimde burcu pek iştahla yiyemiyorum
allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun
günaydın kızlar.inşallah iyisinizdir.merak ettim sizleri bir bakayım dedim ama niklerin çoğu değişmiş.ayıp olmazsa RÜZGARDENİZ filiz ablamı?
kayra hoşgeldin nasılsın oğlun olucakmış allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kızlar herkese merhaba günaydın iki gündür giremiyordum nasılsınız
hoşgeldin katarcım nasılsın
maşallah allah nazarlardan saklasın cinsiyetini göstermedi demek hayırlısı olsun canım bidaki gidişinde görürsün inşallah
kızlar ben yemeğe gidiyorum, sonra görüşürüz :)
afiyet olsun ablacım görüşüz
kızzz yazdım ya görmedinmi anacım affettik ceza vermicez bu seferlik dedik ya güloo nerdesin sen hangi alemde yaşıyorsun huuuuuuuu.... kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun balım bol bol ye enerji topla ve hemen gel
geldim cerencim sağol canım sanada afiyet olsun
ben şimdi çıkıyorum işlere devam dinlenme ve yemek molasında gene uğrarım hepinizi öpüyorum.
tamam canım fazla yorma kendini yavaş yavaş yap
beyazcım sıkı giyin bere falan tak hayırlısıyla git gel bakalım ne dicek doktor

sağol canım sanada afiyet olsun

evet doğru itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ağrım çok hafif yarın sabah gidip idrar kültürümü yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…