- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.761
tamam tatlım haberdar ederim arda nasıl canım
sağolasın allah o kızıda güldürse inşallah.arda iyi çok iyi.onunda oğlu olacak.sağlığı keyfi yerinde.nete hiç takılmıyor.ablası yanında ona bakıyor.sorun yok şimdilik...
evet doğru itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ağrım çok hafif yarın sabah gidip idrar kültürümü yaptıracam
battaniyemiz bitti inş ekleyebilirsem resmini koyacam buraya
iyi canım sevindim yatarak mı geçirdi hamileliği
Bak bak bak itiraf ediyor ama cezam ne diye sormuyor bileee siz iyice yoldan çıktını zaaarrklava:
Aman ağrın olmasın bende kasıklarda batma oluyordu yürüyemiyordum ne biçim bir şeyse allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
canım ben bi gittim 17 lökosit çıktı antibiyotik kullandım 5e inmişti şeker yüklemesi yapıldığı gün 7ydi drum tüh yine yükseliyor dedi ve enfeksiyon yükselince mantar oluşuyor bende çok sinir oluyorum bu duruma
ekle ekle evet görelim ilayda hanımın battaniyesini hihoyyyt
yaa siz iyice msn ortamına çevirdiniz burayı heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nurcum battaniyeyi merak ediyorum
bende acayip battaniye tutkusu başladı
heryerden araştırıyorumm annemlere ördürmek için
sağol birtanem, sana da afiyet olsun cokacimcoookSanada afiyet olsun ablacım yarasın inşallah yediklerin :ecrin_bebek: :CüvCüv: hihoyyyt
Çiğdemcim çok teşekkür ederim canım, buradaki dostluklar öyle güzel ki, insan en kötü gününde bile kendini harika hissediyor bu sıcaklığın karşısında.... amiiiiiiiin canım amiiiiiin Rabbim hepimizin bebeklerini korusun, nazarlardan saklasın, nazar değmesin diye kimseye söylemedim korkudan, uzun bir müddet de söylemeyi düşünmüyorumcanım beniim, çok teşekkür ederim Kayra'cığım, inan bana dualara çok ihtiyacım var, inşallah Rabbim sesimi duyar ve bu sefer bebğim beni bırakmaz :) içten sevincin için tekrar teşekkür ederim hayatım, sizlerin bu pozitif enerjisi beni inanılmaz motive ediyor canım, yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor, arada sırada uğra buraya da tamam mı tatlım? Allah sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin birtanem, Rabbim hepimize yavrularımızın kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin, sağlıkla doğsunlar inşallah
Filiz Abla hepimiz dua ediyoruz sen korkma bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunacakben öyle hissediyorum herşey çok güzel olacak Allah hepimizin bebeklerini korusun :Saruboceq::Saruboceq:
evet seni çok sık bekliyoruz buraya artık :)cerencim aslında sık uğruyorum sizlere bakıp iyi haberlerinizi okuyorum.sağlıklı mutlu şekilde devam ediyor olmanız,her an yeni hamilelerin eklenmesi beni mutlu ediyor.iyi haberleri okudukçada çok şükür deyip çıkıyorum.daha sık uğrarım bundan sonra.allaha emanet olun bebişlerle...
canım Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir, dualarımız seninle canımcım... bu arada rapor alıp ayrılman iyi olur güzelim, en azından evinde dinlenirsin :)oğlum sürekli gün içinde yer değiştiriyor ve ısrarla başını getirip sağ kasığıma dayıyor.buda kasık ağrısı yapıyor.plesentamda biraz aşağıdaymış doktorum risk teşkil edecek durumda değil dedi ama yinede alt karnımda bebeğimin hareketleriyle çok ağrı yapıyor.bebekte ısrarla oralarda oynayıp tekmeliyor.çok zor geçiriyorum valla.allahım sonunu hayırlı kılsın inşallah...
3 nisanda heyet raporuyla ayrılıyorum.okuldaki çocuklarda aklım.dönem ortasında nasıl öğretmen bulunacak 8 sınıf var ama ayakta çok kalınca çok ağrım oluyor...haber alırsan banada ilet nurum...
günaydin canolar nasilsiniz
ben iyiyim uyudum kalkdim
ekliyorum şimdi annemlerde örüyormuş benim anne dediğim bi teyzem var çocuğu olmamış bende anne diyorum ona bana neler yapmış torunum olacak diye şiimdi bi tanede battaniye başlamış bunuda kendim yapmak istedim
Gönnnnnnnüüüüüüüüüüüüülllllllllllll uykucu gel kız buraya nerdesin bu saate kadar yenimi kalktın huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?