Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

kumsalcım sağol.iyiym sen nasılsın?kız olsun çok istiyordum ilkide erkekti ama rabbim bunu uygun görmüş.senden ne haber?

evet doğru itiraf ediyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ağrım çok hafif yarın sabah gidip idrar kültürümü yaptıracam

Bak bak bak itiraf ediyor ama cezam ne diye sormuyor bileee siz iyice yoldan çıktını zaaarr klava:

Aman ağrın olmasın bende kasıklarda batma oluyordu yürüyemiyordum ne biçim bir şeyse allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

nurcum battaniyeyi merak ediyorum
bende acayip battaniye tutkusu başladı
heryerden araştırıyorumm annemlere ördürmek için

canım ben bi gittim 17 lökosit çıktı antibiyotik kullandım 5e inmişti şeker yüklemesi yapıldığı gün 7ydi drum tüh yine yükseliyor dedi ve enfeksiyon yükselince mantar oluşuyor bende çok sinir oluyorum bu duruma

Gönnnnnnnüüüüüüüüüüüüülllllllllllll uykucu gel kız buraya nerdesin bu saate kadar yenimi kalktın huuu

ayy canım ya evet çok gıcık bir durum bir kere çıktımı tamam artık hele mantar tam bir baş belası allah yardımcın olsun balım. Ben iki kere yakalandım işte ilk dönemde her ikisinde de antibiyotik içtim üç kutu ve bol su. ilişkide yasaktı. İnşallah bir an önce kurtulursun bu illetten....

ekle ekle evet görelim ilayda hanımın battaniyesini hihoyyyt

yaa siz iyice msn ortamına çevirdiniz burayı heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nurcum battaniyeyi merak ediyorum
bende acayip battaniye tutkusu başladı
heryerden araştırıyorumm annemlere ördürmek için

ekliyorum şimdi annemlerde örüyormuş benim anne dediğim bi teyzem var çocuğu olmamış bende anne diyorum ona bana neler yapmış torunum olacak diye şiimdi bi tanede battaniye başlamış bunuda kendim yapmak istedim

Sanada afiyet olsun ablacım yarasın inşallah yediklerin :ecrin_bebek: :CüvCüv: hihoyyyt
sağol birtanem, sana da afiyet olsun cokacimcoook

annemde tee abimin bebek battaniyesini bulmuş kendi örmüş zamanında beyaz
aynısından biraz daha büyük ördürcem cisiyete görede o renkle süslücem bende kısmet olursa

merhaba kızlar bende 4 gün önce test yaptım hamileyim doktora gittim orda tabi bidaha test yine pozitif doktor folbiol verdi bebiş için olduğunu biliyorumda gelişimi felan başka ne işe yarıyo bu folikasit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…