- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.781
ekliyorum şimdi annemlerde örüyormuş benim anne dediğim bi teyzem var çocuğu olmamış bende anne diyorum ona bana neler yapmış torunum olacak diye şiimdi bi tanede battaniye başlamış bunuda kendim yapmak istedim
sağol birtanem, sana da afiyet olsun cokacimcoook
Çiğdemcim çok teşekkür ederim canım, buradaki dostluklar öyle güzel ki, insan en kötü gününde bile kendini harika hissediyor bu sıcaklığın karşısında.... amiiiiiiiin canım amiiiiiin Rabbim hepimizin bebeklerini korusun, nazarlardan saklasın, nazar değmesin diye kimseye söylemedim korkudan, uzun bir müddet de söylemeyi düşünmüyorum
evet seni çok sık bekliyoruz buraya artık :)
canım Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir, dualarımız seninle canımcım... bu arada rapor alıp ayrılman iyi olur güzelim, en azından evinde dinlenirsin :)
Sağol ablacım tekrar hoşgeldin ve şimdi 10tm ye derse giriyorsun değilmi allah yardımcın olsun cicim.... Ders çıkışı gelirsen grş.....
Evet uzun bir müddet kimseye söyleme ablam sen ve eşin bilin yeter. E biz kimse değiliz zaten dimi kızlarrr kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
sana günaydın biz uyanalıı epey bi zaman oldu kaydirigubbakcemile3
nasılsın bugun bebiş nasıl
bencede a.s :roflol:
sorma ya ölü gibi yatiyorum kasima birsey gelse hiiiiiiccc haberim olmicak
bi cözüm bulmaliyim artik bu yuykuya
iyi canım sevindim yatarak mı geçirdi hamileliği
sana günaydın biz uyanalıı epey bi zaman oldu kaydirigubbakcemile3
nasılsın bugun bebiş nasıl
valla evde olsam bende uyurdum kesin kalkıp kahvatı yapıp bida yatardım mirmirmirmir
iyiyimde biraz kasiklarim agriyor hayirdir.
dogrudur siz erkencisinic negüzel
bebisde iyi sanirim
sen nasilsin bisikayetin yokdur insallah
drese gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz :)
annemde tee abimin bebek battaniyesini bulmuş kendi örmüş zamanında beyaz
aynısından biraz daha büyük ördürcem cisiyete görede o renkle süslücem bende kısmet olursa
kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı kremlenme zamanımız mı geliyor yoksaaa fisfisfis
sorma ya ölü gibi yatiyorum kasima birsey gelse hiiiiiiccc haberim olmicak
bi cözüm bulmaliyim artik bu yuykuya
merak etme ben hepinizin yerine bool bol uyuyorum
bende bel ağrısı var sürekli oturmakdan sanırım
kalkarken zorlanıyorum doktoruma söyledim normal butür ağarılar yaşıcaksın dedi
valla evde olsam bende uyurdum kesin kalkıp kahvatı yapıp bida yatardım mirmirmirmir
güle güle iyi dersler abla :a015:
desene ilaydanın dolabının bir bölümü sırf battaniye olucak kaydirigubbakcemile3
yok artık daha erken kızzz krem için kaşıntı normalde ben daha kullanmıyorum mesela kaşıntı bende de oluyor ama krem daha erken gibime geliyor doğumdan bir ay önce kullanmaya başlıcam nasipse kremi. E tabi birde doğumdan sonra -tatlicadiarzu-
kızz delüüü uykuda başına ne gelicek bu bebek varya uyuyarak doğacak heee kaydirigubbakcemile3
aa ceren kızz sende geç kalmışın 4.ayda başlıyo millet kremlenmeye yağlanmaya
çatlıcam patlıcam diye korkuyorum bende zayıfım kesin çatlaklarım olucak 4.ay sonu başlarım bende artık
uyu canım bol bol hazır uyyabiliyoken tadını çıkarr
sağol beyazcım.keşke senin haftana gelebilsem hızla...alla tamamına erdirsin...
nebilim kiz hirsiz felan gelir bisey yaparsa bana hic ruhum duymicak.
bencede uyuyarak dogurcam ben
senin çocuk zaten kesin uykucu olucak mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
haaaa ne bilim genel olarak düşündüm birdenn fisfisfiskız delüüüü göğüs kremi için konuştum ben 4. aydan beri ben yağlanıyorum zaten her banyodan sonra göbek kalça basen bacak kısımlarında daha şimdilik çatlak yok bakalım ilerleyen zamanlarda neler olucak umarım olmaz :Saruboceq:
peki uyurum hayatim hic merak etmeyin:1closedeyes:
sizlerde calisinca erken kalkinca ben üzülüyorum ya siz uyuyamiyorsunuz diye:1no2:
allah korusun kız düşünme öyle sonra hiç uyku girmez gözüne korkuan allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?