Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oh oh iyisin valla kız nur sen örüyon annen örüyor teyzen örüyor ablanda yapıyor birşeyler valla siz pek para harcamayacaksınız sanırım ilayda hanıma kaydirigubbakcemile3

iyiyimde biraz kasiklarim agriyor hayirdir.
dogrudur siz erkencisinic negüzel
bebisde iyi sanirim
sen nasilsin bisikayetin yokdur insallah

bende bel ağrısı var sürekli oturmakdan sanırım
kalkarken zorlanıyorum doktoruma söyledim normal butür ağarılar yaşıcaksın dedi

drese gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz :)

güle güle iyi dersler abla :a015:

annemde tee abimin bebek battaniyesini bulmuş kendi örmüş zamanında beyaz
aynısından biraz daha büyük ördürcem cisiyete görede o renkle süslücem bende kısmet olursa

oh oh ne güzel

kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı kremlenme zamanımız mı geliyor yoksaaa fisfisfis

yok artık daha erken kızzz krem için kaşıntı normalde ben daha kullanmıyorum mesela kaşıntı bende de oluyor ama krem daha erken gibime geliyor doğumdan bir ay önce kullanmaya başlıcam nasipse kremi. E tabi birde doğumdan sonra -tatlicadiarzu-

sorma ya ölü gibi yatiyorum kasima birsey gelse hiiiiiiccc haberim olmicak
bi cözüm bulmaliyim artik bu yuykuya

kızz delüüü uykuda başına ne gelicek bu bebek varya uyuyarak doğacak heee kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aa ceren kızz sende geç kalmışın 4.ayda başlıyo millet kremlenmeye yağlanmaya
çatlıcam patlıcam diye korkuyorum bende zayıfım kesin çatlaklarım olucak 4.ay sonu başlarım bende artık

nebilim kiz hirsiz felan gelir bisey yaparsa bana hic ruhum duymicak.
bencede uyuyarak dogurcam ben

aa ceren kızz sende geç kalmışın 4.ayda başlıyo millet kremlenmeye yağlanmaya
çatlıcam patlıcam diye korkuyorum bende zayıfım kesin çatlaklarım olucak 4.ay sonu başlarım bende artık

kız delüüüü göğüs kremi için konuştum ben 4. aydan beri ben yağlanıyorum zaten her banyodan sonra göbek kalça basen bacak kısımlarında daha şimdilik çatlak yok bakalım ilerleyen zamanlarda neler olucak umarım olmaz :Saruboceq:

haaaa ne bilim genel olarak düşündüm birdenn fisfisfis
peki uyurum hayatim hic merak etmeyin:1closedeyes:
sizlerde calisinca erken kalkinca ben üzülüyorum ya siz uyuyamiyorsunuz diye:1no2:

bizi düşünme sen
bi sabahları kalkıp mirmirmirmir
kuru ekmeğimizi yiyip işini yolunu tutarız :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…