- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.041
selamlar çok acıktım ya :))))
inşallah canımcnm ya kendine kasma sakin olmaya çalış sen stres yaparsan daha kötü olur...inş gelmez kırmızıların rabbim hakkında hayırlısını versin..
doğru söylüyosun ablacım ama ayağa kalktığım zaman sanki bişiler geliyomuş gibi oluyo gidip bakıyorum bişi yokcanımcım adet belirtileri ile birebir aynı hamilelik belirtileri de, onun için sancım var geliyor diye düşünme, ancak kanaman başlayınca ümidini kesersin, dur bakalım daha, ayrıca hamilelikte akıntı da oluyor :)
kumsalcım daha dur ümidi kesme dularımız seninle gelceği varsa bile bu duarla geri gider kırmızılarr merak etmee sen canımcımm sakın stres yapma kırmızı rengide aklından çıkarr
yok burda kimse benle ilgilenmio ikidir selam verioz alan yok kendinize iyi bakın ii sohbetler kızlarrrrrr
buyur bacım adana urfaa ne istersiniz
girişte menü yazıyo seç istersen sen kendine bi yemek
kebap çeşitleri bitti gülüm körmüsün ya
birtek kuru fasulye pilav kaldı orda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım geçen ben selam verdim ama görmedin galiba
aa doğru yaa neyse artık nehiriver kardeşimiz kuru pilava talim zaten çokda aç iyi giderr bu menü
buyur bacım adana urfaa ne istersiniz
girişte menü yazıyo seç istersen sen kendine bi yemek
yok onları yemem ya zaten bişe yiyemiomaçım aç
:roflol::roflol::roflol: koptum ya kıza ceren peki yanında turşuda varmı turşu.
yok onları yemem ya zaten bişe yiyemiomaçım aç
aaay arife buna bayılıyorum benn süngerbob ama ben peynire benzettiğim için peynirbob diyorum mutlaka izliyorum tvdee görünce uçtum valla hihoyyyt
anlaşılan başlarındasın hamileliğin sen takviminde 9 hafta dediğine göre sıkıntılı dönemdesin allah kurtarsın bacım.
Yalnız yanlış anlamaz isen bir sorum olucak sana.
Neden topiğe öyle pat diye yırtık dondan çıkar gibi geldin merak ettim. :uhm: açlık gözünümü döndürdü cokacimcoook
canım sıkılıo da ondan pat die girdim dünde yazdım kimseden ses cıkmayınca böle pat die gireyim dedim napıım
yok görmedim valla selamlar tekrar :)
kız sen varya 27 yaşına gelmişsin içinde bir bebek taşıyorsun ama halen kendin çocuksn bünyen minyon olduğun içinmi acaba kaydirigubbakcemile3
şekerim burası öyle kıytrı köşe bi mekan anca bunlar varr
bunarıda bulamayınca biz kuru ekmek tomuruyoruzz:sm_confused:
şekerim burası öyle kıytrı köşe bi mekan anca bunlar varr
bunarıda bulamayınca biz kuru ekmek tomuruyoruzz:sm_confused:
anlaşılan başlarındasın hamileliğin sen takviminde 9 hafta dediğine göre sıkıntılı dönemdesin allah kurtarsın bacım.
Yalnız yanlış anlamaz isen bir sorum olucak sana.
Neden topiğe öyle pat diye yırtık dondan çıkar gibi geldin merak ettim. :uhm: açlık gözünümü döndürdü cokacimcoook
canım sıkılıo da ondan pat die girdim dünde yazdım kimseden ses cıkmayınca böle pat die gireyim dedim napıım
canının sıkıldığı bariz belli gülüm yapılan araştırmalar sonucunda bu kanıya varıldı zaten müdavimi olduğun bir topic yok sanırım heryere girip çıkmışsın ama biz topiğimize sürekli katılacak bizlerle her daim iletişim halinde olucak üyeleri alıyoruz bilgin olsun şekerim. Bunun sözünü vereceksen seninlede sohbete başlayabiliriz.
gerçi başladık bile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ozaman tekrar hoşgeldin
yesene kuzum bişler niye aç duruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?