Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kuzum yazdıklarına güldüm ya :roflol::roflol: haklıısn ama..kız turşu bulması zor degil ya aondan aklıma gelince pat diye yazdım..

ekmeğe razıyım bitanem :) kalkamıom yerimden kanamam var die her canımın istediğinide yapamıom ekmeği yiyim bari

canım geçmiş olsun zor dönem geçiriyorsun galibaa
afiyet olsun bitir ekmeğini biz yine ekmek verirriz sana :1hug:

ooo ierror gelmişşşşşşş hihoyyyt hihoyyyt
kızzz hoşgeldin naberrrr

ierror kız hoşgeldin nasılsın

ceren kendime geldim biraz daha ama hala başımda hafif hafif agrı var ...anaaa hatuna bak bizi kaale almamış herkese yazmışta cvp..neyse sen bilirsin..

beyazcım herşeyin yolunda gitmesine inan çok sevindim meleğimizin kilosuna da maşallah ne çabuk büyüyolar maşallah... sende dikkat et üşütme emi akıntında geçer o zaman birazda soğuk almakla alakalı oluyo hayatım

ierror nerdesin cnm geçende geldin hemen kaçtın..evde net baglantısı yokmu hala..gerçi sen işyerindede girmiyorsun bu aralar yogunmu.?

mavicim daha iyi olduğuna çok sevindim az kaldı şekerim inşallah geçicek bu hallerin umuyorumki uzun sürmicek

ceren kendime geldim biraz daha ama hala başımda hafif hafif agrı var ...anaaa hatuna bak bizi kaale almamış herkese yazmışta cvp..neyse sen bilirsin..

ayyy yinemi baş ağrısı yaaaa senağlama
eve gidince yat iş felan yapma sakın tamammı :1hug:
kime dedin sen o son cümleyi mavişşş banamı?
Benmi kaale almadım :uhm:

kız ceren demişsinki bulcuk a senin bulantıların olmadı kesin erkek diye kız benim hele bulcuk kadar da olmadı hiç olmadı fakat kızçem olucak yavrukuşum bunla alakalı olmuyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…