- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.061
anlaşılan başlarındasın hamileliğin sen takviminde 9 hafta dediğine göre sıkıntılı dönemdesin allah kurtarsın bacım.
Yalnız yanlış anlamaz isen bir sorum olucak sana.
Neden topiğe öyle pat diye yırtık dondan çıkar gibi geldin merak ettim. :uhm: açlık gözünümü döndürdü cokacimcoook
anammm deme kız canın turşu isteyecek şimdi delüüüü cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
anlaşılan başlarındasın hamileliğin sen takviminde 9 hafta dediğine göre sıkıntılı dönemdesin allah kurtarsın bacım.
Yalnız yanlış anlamaz isen bir sorum olucak sana.
Neden topiğe öyle pat diye yırtık dondan çıkar gibi geldin merak ettim. :uhm: açlık gözünümü döndürdü cokacimcoook
canım sıkılıo da ondan pat die girdim dünde yazdım kimseden ses cıkmayınca böle pat die gireyim dedim napıım
hımm demek canın sıkılıyor diye topige girip yazıyorsun...kuzu biz burada can sıkıntısını geçirelim diye özel gösteri yapmıyoruz ama ...yoksa ne ala slm vermeden geçmeyiz ama gözden kaçmıştır belki..
neeeeeeeee duymamış okumamış olayım sen bizim topiğe nasıl kıytırık dersinnn kız seni boğarım hamile felan dinlemem yırtarımmm heeeklava: kaydirigubbakcemile3
canının sıkıldığı bariz belli gülüm yapılan araştırmalar sonucunda bu kanıya varıldı zaten müdavimi olduğun bir topic yok sanırım heryere girip çıkmışsın ama biz topiğimize sürekli katılacak bizlerle her daim iletişim halinde olucak üyeleri alıyoruz bilgin olsun şekerim. Bunun sözünü vereceksen seninlede sohbete başlayabiliriz.
gerçi başladık bile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aşkolsun geldikçe yazıoz işte bi allahın selamı alınmazmı yani sende :)
ekmeğe razıyım bitanem :) kalkamıom yerimden kanamam var die her canımın istediğinide yapamıom ekmeği yiyim bari
kuzum yazdıklarına güldüm ya :roflol::roflol: haklıısn ama..kız turşu bulması zor degil ya aondan aklıma gelince pat diye yazdım..
hımm demek canın sıkılıyor diye topige girip yazıyorsun...kuzu biz burada can sıkıntısını geçirelim diye özel gösteri yapmıyoruz ama ...yoksa ne ala slm vermeden geçmeyiz ama gözden kaçmıştır belki..
mavi deniz kendine gelmişsin gülüm yerimseniben
ekmeğe razıyım bitanem :) kalkamıom yerimden kanamam var die her canımın istediğinide yapamıom ekmeği yiyim bari
neeeeeeeee duymamış okumamış olayım sen bizim topiğe nasıl kıytırık dersinnn kız seni boğarım hamile felan dinlemem yırtarımmm heeeklava: kaydirigubbakcemile3
canının sıkıldığı bariz belli gülüm yapılan araştırmalar sonucunda bu kanıya varıldı zaten müdavimi olduğun bir topic yok sanırım heryere girip çıkmışsın ama biz topiğimize sürekli katılacak bizlerle her daim iletişim halinde olucak üyeleri alıyoruz bilgin olsun şekerim. Bunun sözünü vereceksen seninlede sohbete başlayabiliriz.
gerçi başladık bile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
acıkk alçakgönüllü olam dedim kız kıytırık ourmu bizim topik
kapıda 15 yıdızlı kalite belgeleri falan asılı gören bilio zaten kaydirigubbakcemile3
ay kusura bakma hamileymişsin geçmiş olsun niye kanman var
canım geçmiş olsun zor dönem geçiriyorsun galibaa
afiyet olsun bitir ekmeğini biz yine ekmek verirriz sana :1hug:
saol canım biraz öle ama geçicek
ooo ierror gelmişşşşşşş hihoyyyt hihoyyyt
kızzz hoşgeldin naberrrr
ierror kız hoşgeldin nasılsın
kapıda 15 yıdızlı kalite belgeleri falan asılı gören bilio zaten kaydirigubbakcemile3
kızlar hoşbulduk geçmişi okumaktan geleceğe yetişemiyom buda benim kusurum olsun yinede yetiştim nasıl keyifler bakıyım herkesin neşesi yerine gelmişş
aşkolsun geldikçe yazıoz işte bi allahın selamı alınmazmı yani sende :)
gel gel sık sık gel bizim topic her derde devadır gelince sohbetlere katılınca anlarsın sende zaten.
Allahın selamı derken canım evet biz genelde kimseyi es geçmeyiz ama çok yoğun bir sohbetin içinde yazdıysan gözden kaçması muhtemel...
yaaa dimi ama 15 yıldız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar hoşbulduk geçmişi okumaktan geleceğe yetişemiyom buda benim kusurum olsun yinede yetiştim nasıl keyifler bakıyım herkesin neşesi yerine gelmişş
Canımm hoş geldin nasılsın?
Fazla takılma geçmişi günümüze gel boşver hep geyik var geçmişte kaydirigubbakcemile3 aklına takılan olursa sorarsın zaten :roflol:
ceren kendime geldim biraz daha ama hala başımda hafif hafif agrı var ...anaaa hatuna bak bizi kaale almamış herkese yazmışta cvp..neyse sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?