Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arifecim dua ediyorum sürekli inşallah allahımın izniyle gelmicek o kötü kırmızılar ama şunu iyi bilki gelse bile benim içimden öyle geçiyo hamişlik haberini duyucaz seninnn o zaman 2000 kutlaması gibi parti yapıcam senin için herkeside davet edicem kızz söz valla

kız arife ben sana yazı yazıyodum zaten sende bana aynı anda yazı yazmışın kalp kalbe karşı şekerimmm hiççç ayırırmıyım seni sana selam vermeden geçermiyim seni

zor yetişmek ama alışcam :) eskileri okudum atladığım bişey varsa özür dilerim :)

ayyy yinemi baş ağrısı yaaaa senağlama
eve gidince yat iş felan yapma sakın tamammı :1hug:
kime dedin sen o son cümleyi mavişşş banamı?
Benmi kaale almadım :uhm:

cnm evet bulantıdan ziyade baş agrısı çok huzursuz yapıyor beni bu ara sürekli bende bi türlü gönderemedim agrıyı bazen duruyor agrı bazen artıyor ..şimdide geçti gibi ..zaten fazla yormuyorum evde kendimi malum hem eglip kalktıkça başım artıyor..namazı bile bazen oturarak kılıyorum.. yok gıı sana demedim ben onu ..yeni gelen arkadaşa dedim herkese yetişti bir tek bana yetişemedi cvp içinde..

kız ceren demişsinki bulcuk a senin bulantıların olmadı kesin erkek diye kız benim hele bulcuk kadar da olmadı hiç olmadı fakat kızçem olucak yavrukuşum bunla alakalı olmuyo galiba

dün benden kan alan hemşirede aynı şeyi dedi sıkıntın yoksa kesin erkektir diyee
hiç belli olmuyor bu işlerrr

nehiriver sende hoşgeldin topiğimize kanaman bebişten dolayımı dr ne dedi

hoşbulduk bitanem yok bebekte yada kesesinde bi sorun yokmus ilaç verdi progestan onu içip yatıyorum perşembe gidicem inşallah artık su yatakta yatmaktan kurtulurum belim kırıldı kendi işimi kendim yapamamak uyuz edio beni kimsede yok civarımda cok sıkıldım

kız ceren demişsinki bulcuk a senin bulantıların olmadı kesin erkek diye kız benim hele bulcuk kadar da olmadı hiç olmadı fakat kızçem olucak yavrukuşum bunla alakalı olmuyo galiba

kızz deli şükret allaha bak insanlar neler çekiyorlar ya bu tamamen bünye meselsi kuzum kim gümbür gümbür belli eder kendini kimide anlamaz bile nasıl geçtiğini kaydirigubbakcemile3 senin kızçe sessiz sakin gelmiş ne güzel işte bak hihoyyyt

işallah kanaman durur kolay sağlıkı hamilelik geçirirsin

KIZLARRR BEN UFAKTAN UFAKTAN KAÇIYORUM
Toparlanayımda anca çıkarım kendinize çok çok iyi bakın haftasonu gelmeye çalışıcam yanınıza gelemezsemde artık pazartesi grş. nasipse inş.
Hepinize şimdiden iyi tatillerrr iyi akşamlar kendinize iyi bakın veee beni özleyin anacımm byeeee...

Arifeee durumundan haberdar et mutlaka tamammı gülüm sen yaz biz okuruz muhakkak bak bekleyeceğiz.....

canım benim senden ve burdaki herkesten allah razı olsun hepinizi çok ama çok seviyorum kardeşim gibi oldunuz valla hepinize çok ama çok teşekkür ederim a.s.
kız arife ben sana yazı yazıyodum zaten sende bana aynı anda yazı yazmışın kalp kalbe karşı şekerimmm hiççç ayırırmıyım seni sana selam vermeden geçermiyim seni
önmeli değil canım biliyorum :))))))
zor yetişmek ama alışcam :) eskileri okudum atladığım bişey varsa özür dilerim :)

canım sürekli takılırsan bize alışırsın özürlük bişi yok cicim bizim tempomuza hemen yetişmezsin alışman lazım

işallah kanaman durur kolay sağlıkı hamilelik geçirirsin

saol canım inşallah

iyi akşamlar sanada görüşmek üzere

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…