- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.101
KIZLARRR BEN UFAKTAN UFAKTAN KAÇIYORUM
Toparlanayımda anca çıkarım kendinize çok çok iyi bakın haftasonu gelmeye çalışıcam yanınıza gelemezsemde artık pazartesi grş. nasipse inş.
Hepinize şimdiden iyi tatillerrr iyi akşamlar kendinize iyi bakın veee beni özleyin anacımm byeeee...
Arifeee durumundan haberdar et mutlaka tamammı gülüm sen yaz biz okuruz muhakkak bak bekleyeceğiz.....
şimdilik ben kaçar görüşmek üzere herşey gönlünüzce olsunnn
cerencim hadi bakalım sen git yarın ben yine yalnız kalacam sanırsam.....
kumsalcım sen testi yarınmı yoksa pazarmı yaptıracaktın..
yok canım bu ay normal denedik olmazsa aşılama yapıcazkumsalcım aşılamamı yaptırmıştın sen
canım endişilenme allahın izniyle bişi yoktur dinlenmeye çekilmiştir bıcırık yada uyuyodur annesi istersen tatlı bişiler ye müzik falan aç kıpraşabilir ozaman için rahat etmezse ararsın doktorunu sanada iyi günler dikkat etkızlar valla benim kız 3-4 gündür çıtı çıkmıyooo bende ceren gibi ohhh ne uslu anneciğini rahatsız etmiyo diye düşünüyommm fakat bi tarafımda endişe ediyoooo valla nisanın 3 ünde randevum o zamana kadar meraktan çatlıcam herhalde cerencim hareketsizliği bi yönden iyi işte dediğim gibi diğer yandan kötüüü insan her dk hissetmek istiyooo biliyosunuzki onlardan sadece dr kontrolünde ve bu hareketler sayesinde sinyal alabiliyorum herkese iyi günler şimdilik
kumsal hamilemisin sen ???
biraz karnımı doyurdum geldim sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?