Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam cerencim iyi akşamlar kendine dikkat et görüşmek üzereŞeniz

cerencim hadi bakalım sen git yarın ben yine yalnız kalacam sanırsam.....
kumsalcım sen testi yarınmı yoksa pazarmı yaptıracaktın..

kızlar valla benim kız 3-4 gündür çıtı çıkmıyooo bende ceren gibi ohhh ne uslu anneciğini rahatsız etmiyo diye düşünüyommm fakat bi tarafımda endişe ediyoooo valla nisanın 3 ünde randevum o zamana kadar meraktan çatlıcam herhalde cerencim hareketsizliği bi yönden iyi işte dediğim gibi diğer yandan kötüüü insan her dk hissetmek istiyooo biliyosunuzki onlardan sadece dr kontrolünde ve bu hareketler sayesinde sinyal alabiliyorum herkese iyi günler şimdilik

kumsalcım aşılamamı yaptırmıştın sen
yok canım bu ay normal denedik olmazsa aşılama yapıcaz
canım endişilenme allahın izniyle bişi yoktur dinlenmeye çekilmiştir bıcırık yada uyuyodur annesi istersen tatlı bişiler ye müzik falan aç kıpraşabilir ozaman için rahat etmezse ararsın doktorunu sanada iyi günler dikkat et
kumsal hamilemisin sen ???

yok güzelim hamile değilim bekliyoruz allahın izniyle

kızlar bende toparlanayım artık
testimin sonunuc bildirrim öğrenince
iyi hafta sonalrı hepinizeee çok öptüm

kumsalcım hayırlısı hiç aşılama yaptırmışmıydın. bak ben bikere yaptırdım tutmadı iki ay sonra hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim.eşime keçiboynuzu içirmiştim iki ay ondan sonra hamile kaldım. sizin sorun neydiki

inşallah olur kumsalcığım iyi haberlerini bekliycem allah bu mübarek günde dualarınızı kabuletsin sizlerde birer melek göndersin tüm kalbimle isterim bunu ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…