Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canımmm darısı başımıza inşallah sağlık ve sıhhatle.
Valla bebek eşyalarına bakarken insan gerçekten kendini kaybediyor canım ya kaldıki biz birde bebek bekleyen anne adayları olduğumuz için bizlere dahada çekici geliyorlar...
Bende cinsiyetini öğrendikten sonra alışverişe başlamıştım canım ve allahımız aşükürler olsunki şuan hiç bir eksiğimiz yok bir tek ceren hanımın gelmesini bekliyoruz Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah... Aklında bulunsun canım eğer erkenden ufak ufak almaya başlarsan çok iyi oluyor gerçekten hem bir şey unutmuyorsun pek eksiğin kalmıyor hem iki ayağın bir pabuca girmiyor hemde maddi olarak fazla yıpranmıyorsun bilgin olsun.
İkili testi ben yaptırmadım cnaım ama kan alınıyor ve kanda bakılıyor değerlere. Sanırım 1/2 gün içinde sonuç çıkıyordur. Fazla uzun süreceğini sanmıyorum.

ayy cnaım ya halsizlik normaldir vücur bebeğe ve hamileliğe adapte olmaya çalışıyor. Ama zaman ilerledikçe halsizlik kalmıyorda insan çok fazla hareketli olamıyor durup dururken kendini yorgun hissetmiyorsun fakat bebeğin büyüdükçe zaten attığın her adımda yoruluyorsun bu da daha çok dinlenmen gerektiği anlamına geliyor tatlım...
Bizim cerenimiz iyi maşallah teyzesi kıpır kıpır bazen yoruluyor ara veriyor bazende bir başlıyor içerde disco var sanırsın kopuyor arka arkaya tekmeliyor kaydirigubbakcemile3

tamam cerencim stres yapmıyorum akşamı beklicem ve test yapıcam tamam canım çok teşekkür ederim

Evet canımcım stres yok hihoyyyt hihoyyyt

Sağol canım haklıısn bencede son anda almak daha zor olur cinsiyeti bir belli olsun hemen başlıcam :) sen neden 2 li test yaptırmadın canım çok önemli diyorlar :uhm:

Sağol canım haklıısn bencede son anda almak daha zor olur cinsiyeti bir belli olsun hemen başlıcam :) sen neden 2 li test yaptırmadın canım çok önemli diyorlar :uhm:

Canım benim doktorum gerek görmedi ikili teste herşey çok güzel anormal giden dikkatimizi çeken bir durum yok bu yüzden ikili testede gerek yok demişti o zaman. Zaten bir süre sonra üçlü test yaptırmıştık allahıma şükürler olsunki oda temiz çıktı. Ardındanda sonraki test ise şeker yüklemesi bak işte o fecii oluyorrr ıııyyy..... Midem kalktı kaydirigubbakcemile3

Evet ya duydum onu iğrenç şekerli birşey içiriyorlarmış aman ya bu kadınların çilesi bitmez valla neyseki doğanın en güzel mucizesini yaşıyoruz sonunda :CüvCüv: sen kurtulmuşsun ne güzel darısı bizlerin başına

darısı senin başına inşallah canım bak incele fikir sahibi olursun doğru karar veririsin cinsiyetini öğrenincede cicilerinizi almaya başlarsınız inşallah test sonuçlarında güzel çıkar

evet canım glukoz içiyorsun aç karınla boş mideye ve bir saat hiç bir şey yiyip içmiyorsun fena oluyor sırf şeker olunca insanın midesi kalıyor ama tabii sonuç güzel olunca yaşadığın o kötü anı unutuyorsun hihoyyyt
Evet kadınlar çok sabırlı ve dayanıklı yaratıklar aslında düşününce nelere katlanıyor göğüs geriyoruz Yaradan bizi gerçekten çok özel yaratmış sonsuz şükürler olsunki....

merhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .

günaydın canım demek sende de halsizlik hat safhada allah yardımcınız olsun güzeller dikkat edin kendinize yorucu işlerdn kaçının.

kızlarr ya bu arada mavi deniz yine yok bu aralar erkenden gelemiyor artık topiğe hamilelik onu fena çarptı kaydirigubbakcemile3 kız mavişşş nerdesin....

darısı senin başına inşallah canım bak incele fikir sahibi olursun doğru karar veririsin cinsiyetini öğrenincede cicilerinizi almaya başlarsınız inşallah test sonuçlarında güzel çıkar

Evet canım yavaş yavaş bakıyorum soruşturuyorum hem çok zevkli oluyor birde şu bulantım dahada azalsa halsizliğim biraz daha geçse daha keyifle bakıcam herşeye enerjik olmak istiyorum ama üzerimde bir ağırlık hissediyorum (

Evet çok özel yaratıldığımıza bende canı gönülden inanıyorum binlerce kez şükür:Saruboceq:
merhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .
Aynen canım bende senin gibiyim dayanıcaz tatlım inşallah geçer

kızlarr ya bu arada mavi deniz yine yok bu aralar erkenden gelemiyor artık topiğe hamilelik onu fena çarptı kaydirigubbakcemile3 kız mavişşş nerdesin....
evet ya yazık o çok ağır geçiriyor Allah yardımcısı olsun

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:nazar

slm kızlar geldim sonunda tahmin ettiginiz gibi sabahları daha kötü oluyorum öyle deli gibi bulantı olmuyor ama halsizlik elim ayagım tutmuyor hafif bulantı cnm hiç birşey ymekte istemiyor valla gelipte şurada iş yapmak dursun oturmak bile cnm istemiyor nereye koyacagımı bilmiyorum kendimi oraya dönsem olmuyor buraya dönsem olmuyor valla koltukta yayıldım biraz geldim..ya sabrediyorum inş yakında geçer bunlar diye...valla evde olmak isterdim sabahları zor kalkıp giyiniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…