- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.321
Pazar günü 3 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla karşılaştım bebeğini 3 ay önce görmüştüm öyle güzel olmuşki maşallahbayıldım arkadaşımda kendini toparlamış maşallah kiloları çok az kalmış inşallah bizde öyle oluruz kızlar bebek arabalarına bakıyorum artık nerde görsem inceliyorum o kadar güzel çeşitrler varki bayıldım hepsine çok erken alışveriş yapmak istemiyorum ama çokta özeniyorum nazar değer erken alma diyorlar cinsiyeti belli olsun beklemicem az az alıcam ya bu arada 16 nisan da kontrolümüz var 2 li tarama zamanım geldi umarım hayırlı sonuçlar alırım kontrolün ertesi günü 2 li taramayı yaptırıcaz hemen çıkıyormu sonucu kızlar gene kandan bakılıyor değil mi?
Amin canım inşallah biraz halsizim cerencim ya kolumu bile kaldırmak istemiyorum sabah bir üşüme geldi şimdi yanıyorum 12 haftayı bitirsem azalırmı bilmiyorum ama çok yorgunum birde talasemi taşıyıcısı olduğum için kan değerlerim düşük sanırım buda yorgunluk ve üşüme yapıyor napalım bebiş için dayanıyoruz tabi bebeişimde iyi ceren ablası cinsiyetini bekliyorum sabırsızlıkla senin güzel cerenin nasıl annesi
tamam cerencim stres yapmıyorum akşamı beklicem ve test yapıcam tamam canım çok teşekkür ederim
Canımmm darısı başımıza inşallah sağlık ve sıhhatle.
Valla bebek eşyalarına bakarken insan gerçekten kendini kaybediyor canım ya kaldıki biz birde bebek bekleyen anne adayları olduğumuz için bizlere dahada çekici geliyorlar...
Bende cinsiyetini öğrendikten sonra alışverişe başlamıştım canım ve allahımız aşükürler olsunki şuan hiç bir eksiğimiz yok bir tek ceren hanımın gelmesini bekliyoruz Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah... Aklında bulunsun canım eğer erkenden ufak ufak almaya başlarsan çok iyi oluyor gerçekten hem bir şey unutmuyorsun pek eksiğin kalmıyor hem iki ayağın bir pabuca girmiyor hemde maddi olarak fazla yıpranmıyorsun bilgin olsun.
İkili testi ben yaptırmadım cnaım ama kan alınıyor ve kanda bakılıyor değerlere. Sanırım 1/2 gün içinde sonuç çıkıyordur. Fazla uzun süreceğini sanmıyorum.
Sağol canım haklıısn bencede son anda almak daha zor olur cinsiyeti bir belli olsun hemen başlıcam :) sen neden 2 li test yaptırmadın canım çok önemli diyorlar :uhm:
Canım benim doktorum gerek görmedi ikili teste herşey çok güzel anormal giden dikkatimizi çeken bir durum yok bu yüzden ikili testede gerek yok demişti o zaman. Zaten bir süre sonra üçlü test yaptırmıştık allahıma şükürler olsunki oda temiz çıktı. Ardındanda sonraki test ise şeker yüklemesi bak işte o fecii oluyorrr ıııyyy..... Midem kalktı kaydirigubbakcemile3
Pazar günü 3 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla karşılaştım bebeğini 3 ay önce görmüştüm öyle güzel olmuşki maşallahbayıldım arkadaşımda kendini toparlamış maşallah kiloları çok az kalmış inşallah bizde öyle oluruz kızlar bebek arabalarına bakıyorum artık nerde görsem inceliyorum o kadar güzel çeşitrler varki bayıldım hepsine çok erken alışveriş yapmak istemiyorum ama çokta özeniyorum nazar değer erken alma diyorlar cinsiyeti belli olsun beklemicem az az alıcam ya bu arada 16 nisan da kontrolümüz var 2 li tarama zamanım geldi umarım hayırlı sonuçlar alırım kontrolün ertesi günü 2 li taramayı yaptırıcaz hemen çıkıyormu sonucu kızlar gene kandan bakılıyor değil mi?
Evet ya duydum onu iğrenç şekerli birşey içiriyorlarmış aman ya bu kadınların çilesi bitmez valla neyseki doğanın en güzel mucizesini yaşıyoruz sonunda :CüvCüv: sen kurtulmuşsun ne güzel darısı bizlerin başına
merhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .
darısı senin başına inşallah canım bak incele fikir sahibi olursun doğru karar veririsin cinsiyetini öğrenincede cicilerinizi almaya başlarsınız inşallah test sonuçlarında güzel çıkar
merhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .
Evet çok özel yaratıldığımıza bende canı gönülden inanıyorum binlerce kez şükür:Saruboceq:evet canım glukoz içiyorsun aç karınla boş mideye ve bir saat hiç bir şey yiyip içmiyorsun fena oluyor sırf şeker olunca insanın midesi kalıyor ama tabii sonuç güzel olunca yaşadığın o kötü anı unutuyorsun hihoyyyt
Evet kadınlar çok sabırlı ve dayanıklı yaratıklar aslında düşününce nelere katlanıyor göğüs geriyoruz Yaradan bizi gerçekten çok özel yaratmış sonsuz şükürler olsunki....
Aynen canım bende senin gibiyim dayanıcaz tatlım inşallah geçermerhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .
evet ya yazık o çok ağır geçiriyor Allah yardımcısı olsunkızlarr ya bu arada mavi deniz yine yok bu aralar erkenden gelemiyor artık topiğe hamilelik onu fena çarptı kaydirigubbakcemile3 kız mavişşş nerdesin....
günaydın canım bende öyleyim ama ben grip oldum o yüzden :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bu mevsimler tam geçiş havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?