Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canım valla işin zor Allah yardımcın olsun

kumsalcım inş yerleşme kanamasıdır bende olmuştu hatırlarsan bende de 4 5 gün sürdü gerçi ben lekelenmemin 2 yada 3 günü ögrenmiştim tam hatırlayamadım..ama bende kırmızı olmadı genelede kahverengi 1 yada 2 kere pambe leke gelmişti.. inş gelmez kırmızılar...

maviş az kaldı biraz daha dayan 13-14.haftalarda geçöiyor cnm bunlar çoğu kişide
umarım seninde geçerŞeniz

burcucum geçmiş olsun cnm ya
ıhlamur kaynat kendine akşama içine de bol limon hemen toparlanırsın tatlım

sağol canım sürekli içiyorum ıhlamur portakal suyu
viks sürdüm boğazıma sardım akşam bilmem işe yararmı ama
ilaç kullanamdan tedavi yöntemleri arıyorum :sm_confused:

ay canım valla dicek bişi bulamıyorum allah yardımcın olsun

aminnn canım inşallah benim yine kahverengiye döndü mavicim bakalım artık yarın belli olucak

kumsalcım akşam test için kan verirsen birkaç saate belli olur cnm ya
telefonla öğrenirsin
eğer devlette yaptırmazsan testi
özeldekiler mecbur çalışıyor çünkü

ya kızlar diyelimki ben bugün tamamen adet oldum şimdi benim adet günüm bugünmü yoksa lekelenmenin başladığı günmü oluyor

Günaydın güzel bayanlaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hepinize en güzel müjdeli haberleri alacağınız muhteşem, sevinç dolu bir hafta diliyorum canlarım :sm_cool: veeee aşağıya sizlere laf yetiştirmeye geçiyorum a.s.
tuz ve limon iyi geliyor mu gerçekten? ne güzel çaresini bulmana sevindim hayatım, bir kaç hafta daha sabredeceksin :1hug:
oooabla bizi begenmiyorsun sanırım irem gidiyor diye sen de gidiyorsun tamam git sende..iremcim güle güle. kendini fazla yorma öpt.
aaaaaaaa o da ne demek? olur mu hiç öyle şey, cevap vermeniz için bekledim, cevap gelmeyince ben de gittim hayatım, çok uykum gelmişti, kusura bakma tatlım Şeniz
bir daha kendini yormak yok hayatım, Zeynep de çok yorulmuştur annesi, artık hiçbir yere yalnız gitme, Allah korusun canımcım... ben iyiyim hayatım, sanki gece uyumamış gibi uykum var, ayrıca üstümde bir sersemlik var, anlamadım gitti fisfisfis
kolay gelsin hayatım, iyi dersler, dualarımız seninle :)
kızlar sağolun umarım güzel haberler alırım bugun
inşallah güzelim, sen de kendini çok üzüp yıpratma, bebeğini düşün :)
sen şu kan testini bugün yaptır artık, bak bir sürü örnek var etrafımızda, idrarda çıkmayabilir, belki de bünye de yapıyor bunu, kanda ne olacağı çıkacaktır ama
Nasılsın birtanem? yormuşsun kendini anlaşılan, ben napiim şimdi seni? klava:
evet ama bebiş varsa gelmesin yoksa gelsin allahın yardım et bana bir an önce hayırlı haberi öğreniyim rahat edicem
rahat etmen için testi yaptırman gerekiyor gülüm :)
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, olumlu ya da olumsuz en azından ne yapacağını bilirsin canım :)
biz kadınlar tabii ki özeliz :dilcikar:
merhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .
ben de senin gibiyim pembeincicim ya, havadan mı acaba? sersem gibiyim resmen -tatlicadiarzu-
kızlarr ya bu arada mavi deniz yine yok bu aralar erkenden gelemiyor artık topiğe hamilelik onu fena çarptı kaydirigubbakcemile3 kız mavişşş nerdesin....
çok zor geçiriyor canım ya
diyorum ya hamilleiğin ilk 3 ve son 3 ayı ile doğumdan sonraki 3 ayı ücretli izin yapmalı işverenler... çok şey mi istedim??? fisfisfis :uhm:
yok canım klinikte yaptırıcam ama hemen belli olmaz dediler bilmiyorum
2-3 saatte belli oluyor hayatım
kızlarrr kısa bir aradan sonra ben tekrar geldim
eee nerde kalmıştık kaydirigubbakcemile2
nerde kalmıştık gülüm? laelaelaelaelae

iyiyim cerencim sen naıslın
minik nasıl?

İyiyiz bizde işte yepyeni bir haftaya merhaba dedik. Umarım güzel haberler alırız kaydirigubbakcemile3
Minik cerende iyi teyzesi maşallah hareketli her zamanki gibi
Zeynep nasıl üzüyormu seni?

ablaa hoşgeldin nasılsın?
Yaa valla ben kendimi yormadım ama ayakta durmak bile yoruyor beni abla -tatlicadiarzu-

havadanmı diyor birde ya ay çıldırıcam abla sen hamilesin farkındamısın? :CüvCüv:

yaa evet aslında hamilelik başladıktan sonra direk izine ayrılmalı kadınlar senin isteğin neki ilahi :roflol: :roflol:

eee abla anlat ne var ne yok hihoyyyt

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…