- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.341
slm kızlar geldim sonunda tahmin ettiginiz gibi sabahları daha kötü oluyorum öyle deli gibi bulantı olmuyor ama halsizlik elim ayagım tutmuyor hafif bulantı cnm hiç birşey ymekte istemiyor valla gelipte şurada iş yapmak dursun oturmak bile cnm istemiyor nereye koyacagımı bilmiyorum kendimi oraya dönsem olmuyor buraya dönsem olmuyor valla koltukta yayıldım biraz geldim..ya sabrediyorum inş yakında geçer bunlar diye...valla evde olmak isterdim sabahları zor kalkıp giyiniyorum..
slm kızlar geldim sonunda tahmin ettiginiz gibi sabahları daha kötü oluyorum öyle deli gibi bulantı olmuyor ama halsizlik elim ayagım tutmuyor hafif bulantı cnm hiç birşey ymekte istemiyor valla gelipte şurada iş yapmak dursun oturmak bile cnm istemiyor nereye koyacagımı bilmiyorum kendimi oraya dönsem olmuyor buraya dönsem olmuyor valla koltukta yayıldım biraz geldim..ya sabrediyorum inş yakında geçer bunlar diye...valla evde olmak isterdim sabahları zor kalkıp giyiniyorum..
burcucum geçmiş olsun cnm ya
ıhlamur kaynat kendine akşama içine de bol limon hemen toparlanırsın tatlım
ay canım valla dicek bişi bulamıyorum allah yardımcın olsunslm kızlar geldim sonunda tahmin ettiginiz gibi sabahları daha kötü oluyorum öyle deli gibi bulantı olmuyor ama halsizlik elim ayagım tutmuyor hafif bulantı cnm hiç birşey ymekte istemiyor valla gelipte şurada iş yapmak dursun oturmak bile cnm istemiyor nereye koyacagımı bilmiyorum kendimi oraya dönsem olmuyor buraya dönsem olmuyor valla koltukta yayıldım biraz geldim..ya sabrediyorum inş yakında geçer bunlar diye...valla evde olmak isterdim sabahları zor kalkıp giyiniyorum..
kumsalcım inş yerleşme kanamasıdır bende olmuştu hatırlarsan bende de 4 5 gün sürdü gerçi ben lekelenmemin 2 yada 3 günü ögrenmiştim tam hatırlayamadım..ama bende kırmızı olmadı genelede kahverengi 1 yada 2 kere pambe leke gelmişti.. inş gelmez kırmızılar...
kumsalcım akşam test için kan verirsen birkaç saate belli olur cnm ya
telefonla öğrenirsin
eğer devlette yaptırmazsan testi
özeldekiler mecbur çalışıyor çünkü
yok canım klinikte yaptırıcam ama hemen belli olmaz dediler bilmiyorum
yakınsa klinik hemen izin al yaptır akşama kadr alırsın mutlaka
yoksa merakdan hepimiz doğurcazzz kaydirigubbakcemile3
tuz ve limon iyi geliyor mu gerçekten? ne güzel çaresini bulmana sevindim hayatım, bir kaç hafta daha sabredeceksin :1hug:iiyiyim ablacım şükür şimdilik bulantı olunca limon sıkıp tuzlayıp sulandırıyorum sonra içiyorum iyi geliyor.. nehriver mete aslan seçilmedimi bu dönem ama vardı hala degilmi bugün itibariyle başka biri seçildi..kendisimi çekildi yoksa kazanamadımı..ayy üzüldüm ya o adama çok mert ve harbi bir adam dı iskenderunu iskenderun yapan o idi..iskenderunlular hakkını yediler adamın yazık oldu..
aaaaaaaa o da ne demek? olur mu hiç öyle şey, cevap vermeniz için bekledim, cevap gelmeyince ben de gittim hayatım, çok uykum gelmişti, kusura bakma tatlım Şenizoooabla bizi begenmiyorsun sanırım irem gidiyor diye sen de gidiyorsun tamam git sende..iremcim güle güle. kendini fazla yorma öpt.
bir daha kendini yormak yok hayatım, Zeynep de çok yorulmuştur annesi, artık hiçbir yere yalnız gitme, Allah korusun canımcım... ben iyiyim hayatım, sanki gece uyumamış gibi uykum var, ayrıca üstümde bir sersemlik var, anlamadım gitti fisfisfistmam ablacım tamam kızma gitmiycem bir daha
zaten pek de bişey almadım
taşıyabileceğim kadar almıştım
ama eşimde kızdı zaten
daha gitmiycem tek başıma
sen naıslsın ablam?
herşey yolunda mı?
bebeiş nasıl
kendine çok iyi bak ablam yorma kendini
kolay gelsin hayatım, iyi dersler, dualarımız seninle :)Günaydın Beyazcım, herkese sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum. 4'te dersimmvar 2 ödevime hiç başlamadım daha, dua edin ne olur alnımın akıyla çıkayım. Ben hemen başlasam iyi olacak. Hepinizi kocaman öpüyorummm...
inşallah güzelim, sen de kendini çok üzüp yıpratma, bebeğini düşün :)kızlar sağolun umarım güzel haberler alırım bugun
sen şu kan testini bugün yaptır artık, bak bir sürü örnek var etrafımızda, idrarda çıkmayabilir, belki de bünye de yapıyor bunu, kanda ne olacağı çıkacaktır amageçmiş olsun kuşum dikkat et kendine yok be güzelim sabah kırmızı gibiydi az önce yine kahverengimsiydi valla senin duan tuttu galiba burcu demiştin ya geliceği varsa da gelmicek diye :)))) şaka bi yana bu iş çok canımı sıkmaya başladı bugün beklicem bi değişiklik olmazsa arıcam doktorumu :bbo:
Nasılsın birtanem? yormuşsun kendini anlaşılan, ben napiim şimdi seni?Günaydın güzellleerrrrr sabah şeriflerniz hayr olsun gönlünüz neşe dolsun inşallah
Nasılsınız bakalım çıtırlar keyifler yerindemi?
Ben haftasonu yoğundum malesef gelemedim yanınıza kızlar cumartesi kadın geldi evde temizlik vardı dip köşe akşama kadar ev işleri ile ilgilendim pazar günüde annemler kahvaltıya geldi ve öğleden sonra gittiler sonrada seçim tantanası derken dündegelemedim ama sizler hepiizi ayrı ayrı çooooooooookkkkkkkkkk özledimmmm canlarımmmmm mucxxxxxx.....
Burcum test sonuçların güzel çıkmış canım çoooooookkkkkkk sevindim tatlım gözümüz aydın.
Diğer olumsuz durumlarada üzüldüm valla gülüm ne diyim allah acil şifa versin sen fazla üzme kendini cicim bebeğini düşün artık....
Arifem balım günaydın canım nasılsın? Kanaman ne durumda tatlım? Damla Damla lekemi yoksa baya baya kanamamı var? Canım ya seni umutlandırmak istemem ama bende senin gibiydim şeker, tam 15 gün boyunca damla damla çamaşırımı kirletecek kadar leke oldu hep idrar testi yaptım negatif çıktı bende sandımki heralde bu ay böyle hasta oluyorum. Sonra kan tahlilinde bebiş çıktı canım. Yani senin durumunu birazcıcık kendime benzettim şeker.... Kan tahlili yaptırsana....
Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz yaaa....
rahat etmen için testi yaptırman gerekiyor gülüm :)evet ama bebiş varsa gelmesin yoksa gelsin allahın yardım et bana bir an önce hayırlı haberi öğreniyim rahat edicem
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini, olumlu ya da olumsuz en azından ne yapacağını bilirsin canım :)kolaymı cerencim bi can daha taşıyosunn içinde yorulursun tabi inşallah cerencim
bugün ancak akşam yaptırabilirim kan testini yarında sonucu veririler heralde zaten akşama kadar ak kara belli olur bikaç ay önce yine lekelenerek başlamıştı adetim ama bu kadar sürmedi lekelenmeden sonra ertesi gün normal adet oluyodum
takvim egelince hani biz ekim ayından beri bekliyoz ya bebişi ondan dedim onun için ekim ayındaki adet tarihinimi yazayım
biz kadınlar tabii ki özeliz :dilcikar:evet canım glukoz içiyorsun aç karınla boş mideye ve bir saat hiç bir şey yiyip içmiyorsun fena oluyor sırf şeker olunca insanın midesi kalıyor ama tabii sonuç güzel olunca yaşadığın o kötü anı unutuyorsun hihoyyyt
Evet kadınlar çok sabırlı ve dayanıklı yaratıklar aslında düşününce nelere katlanıyor göğüs geriyoruz Yaradan bizi gerçekten çok özel yaratmış sonsuz şükürler olsunki....
ben de senin gibiyim pembeincicim ya, havadan mı acaba? sersem gibiyim resmen -tatlicadiarzu-merhabalar nasılsınız ben bugün çok halsizim elimi kolumu kıpırdatmaya halim yok bir selam vereyim dedim tekrar görüşürüz .
çok zor geçiriyor canım yakızlarr ya bu arada mavi deniz yine yok bu aralar erkenden gelemiyor artık topiğe hamilelik onu fena çarptı kaydirigubbakcemile3 kız mavişşş nerdesin....
diyorum ya hamilleiğin ilk 3 ve son 3 ayı ile doğumdan sonraki 3 ayı ücretli izin yapmalı işverenler... çok şey mi istedim??? fisfisfis :uhm:slm kızlar geldim sonunda tahmin ettiginiz gibi sabahları daha kötü oluyorum öyle deli gibi bulantı olmuyor ama halsizlik elim ayagım tutmuyor hafif bulantı cnm hiç birşey ymekte istemiyor valla gelipte şurada iş yapmak dursun oturmak bile cnm istemiyor nereye koyacagımı bilmiyorum kendimi oraya dönsem olmuyor buraya dönsem olmuyor valla koltukta yayıldım biraz geldim..ya sabrediyorum inş yakında geçer bunlar diye...valla evde olmak isterdim sabahları zor kalkıp giyiniyorum..
2-3 saatte belli oluyor hayatımyok canım klinikte yaptırıcam ama hemen belli olmaz dediler bilmiyorum
nerde kalmıştık gülüm? laelaelaelaelaekızlarrr kısa bir aradan sonra ben tekrar geldim
eee nerde kalmıştık kaydirigubbakcemile2
geç olsunda güç olmasın cnm arifecim
bekleriz biraz daha ne yapalım?
sonuç güzel olur umarım
iyiyim cerencim sen naıslın
minik nasıl?
Günaydın güzel bayanlaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hepinize en güzel müjdeli haberleri alacağınız muhteşem, sevinç dolu bir hafta diliyorum canlarım :sm_cool: veeee aşağıya sizlere laf yetiştirmeye geçiyorum a.s.
Nasılsın birtanem? yormuşsun kendini anlaşılan, ben napiim şimdi seni?klava:
biz kadınlar tabii ki özeliz :dilcikar:
ben de senin gibiyim pembeincicim ya, havadan mı acaba? sersem gibiyim resmen -tatlicadiarzu-
diyorum ya hamilleiğin ilk 3 ve son 3 ayı ile doğumdan sonraki 3 ayı ücretli izin yapmalı işverenler... çok şey mi istedim??? fisfisfis :uhm:
nerde kalmıştık gülüm? laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?