Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın ablacım valla hemen gittin kızdım bende neyse sizden sonra fazla durmadım bende saat geç olmuştu...ceren havalar nasıl sizin orda bir daha yagmur falan yagarmı temizlik falanda yaptırmışsın ya camlar falan kirlenir diye dedim..uamrım fazla yormamışsındır kendini...bende düşünüyorum ama valla ben nisan sonunu bekliyorum kayınvalidemde mayısı bekle diyor kaldım arada bakayım hava durumuna göre camları falanda sildiricem çünkü ...

canım yaa bizim camlar çok kirliydi ama sürekli yağmur yağmu hele üst katta resmen çamurdu e birde doğalgaz tesisatı döşendi felan ya salona taşındık biz o yüzden temiz olsun dedik şimdi her yer pırıl pırıl yeni gibi missss.... Bizim burda havalar güzel cumartesi pazar günlük güneşlikti bu gün hafif rüzgar var ama yağmur yok yağarsada ne yapayım artık içerleri temiz ya dışarısı pis olsun onuda düşünemicem indiririm tülleri olur biter kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Mayıs geç değilmi yaa nisanda yaparsın temizliği havalar artık iyice açıyor yinede sen bilrisin tabii

günaydın ablacım sanada iyi haftalar bugün adet olmazsam allahın izniyle yaptırıcam sonucu yazarım size
valla merakla bekliyorum sonucu, geçen pazartesi ben vermiştim haberi, bu pazartesi de sen ver bakalım iinnşşşşaaaaallllaaaaahhhh :)

hoşbulduk canımcım, eee artık bayağı büyüdü Ceren hanım, normaldir hemen yorulman :)

ay ne bileyim, hamile gibi hissetmiyorum ki ben kendimi, hiçbir sıkıntım yok çok şükür

bence de hamilelere baştan sona ücretli izin verilmeli :)

valla iyilik sağlık canımcım, çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoruz işte :roflol:

zeynepte iiyi ne olsun gülçin teyzesi
kıpırdamaya devam işte

kızlar ben kaçıyorum
malum sınavlarım var
ders çalışıcam biraz
uğramaya çalışırım tekrar
hepinize kolay gelsin:lepi:

cerencim bende onu diyorum mayısta geç yani hani kayınvalidemde nisanda yagmur devam eder diye boş ver evin zaten kirli degil diyor...ya öyle degil tabii sonuçta camlar kirli kapı mutfak falan silinmesi lazım dolapları falan bilmiyorum işte bakacaz artık.. zaten nisan sonu gibi düşünüyorum ben normalde yani 20 sinden sonra maaşı o zman alacam yaa...

kızma birtanem kızma... valla bekledim cevaplarınızı ama gelmeyince bende dayanamadım ve gittim hemen yattım a.s. ehmadem sen nisan sonu istiyorsun, kayınvaliden de mayıs olsun diyor sen de 1 Mayıs'ta yaptır temizliğini, hem senin hem de kayınvalidenin istediği olur :) sen nisan sonu demiyor muydun? kayınvaliden de mayıs diyordu, işte bu :dance:
kıpırdamaya devam işte

kızlar ben kaçıyorum
malum sınavlarım var
ders çalışıcam biraz

iyi dersler canııııııııım, çok öptüm, kolay gelsin :)

çok sağol canım benim
hoşgeldin nurcun nasılsın hayırdır ne oldu

canım tırnağın dibinde küçük tırnakçıklar çıkar ya ondan çıkmıştı bende koprtmışım onu şimdi iltihap topladı şişti parmağım acısına dayanamıyorum....senağlamasenağlama
canım senin soncunda inş istediğimiz gibi çıkar allahım yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq: meleğine bir an önce kavuştursun:ecrin_bebek:

evet ya büyüdü valla abla hareketleri dışardan o kadar belliki maşallah tekmeyi bir tek ben fark etmiyorum yani :CüvCüv:

tabi tabi hamilelere ücreti izinnnnn doğumdan sonrada 1 yıl izin
Böyle bir sistem olsa varya bütün kadınlar hamile olur kaydirigubbakcemile3

kıpırdamaya devam işte

kızlar ben kaçıyorum
malum sınavlarım var
ders çalışıcam biraz

büyüdü annesi bırak dağıtsın içerlri afacan kaydirigubbakcemile3

hadi sana iyi dersler canım fazla yorma kendini

kızlar ben geldim nasılsınız benim peşimi aksilik bırakmıyor ya:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım, hayrola?
kızlar bilginiz varsa yazarmısınız
canım lekelenmenin ilk günü adetin ilk günü diye biliyorum ben
deli kız, şeytan tırnağı deriz biz ona, koparılır mı o? Allah korusun dolama olur valla parmağın, hemen doktora git, iltihap yaptı diyorsun madem

ablacım valla sanırım öyle olacak öyle mayıs sonuna falan yapttrımam zaten yaz gelmiş oluyor ben nisan deyince başı falan zannettiler halbuki nisan 20 sinden sonra kastetmiştim neyse dedigin gibi olur sanırım 1 hafta daha bekler öyle yaptırırım.. nurcum geçmiş olsun kuzum tırnak makası ile kessene öyle şeyleri koparma sakın.. arifecim valla çelişkili durum ama sanırım lekjelenmenin oldugu gün onu doktorunu arayıp sorman lazım bende öyle yapmıştım hemen çagırmıştı beni..

ablacım dolama oldu aliba acile gidecez birazdan

canımbenimde geçen hafta aynı şey başımageldi çok acıyodu ilkönce oksijenli suyla temizleyip batikom sürdüm daha sonra baktirabon diye bir merhem var ondan sürüp yattım sabaha bişi kalmadı dende istersen
aminn nurcum sağol inşallah güzel sonuçla karşılaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…