- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.361
günaydın ablacım valla hemen gittin kızdım bende neyse sizden sonra fazla durmadım bende saat geç olmuştu...ceren havalar nasıl sizin orda bir daha yagmur falan yagarmı temizlik falanda yaptırmışsın ya camlar falan kirlenir diye dedim..uamrım fazla yormamışsındır kendini...bende düşünüyorum ama valla ben nisan sonunu bekliyorum kayınvalidemde mayısı bekle diyor kaldım arada bakayım hava durumuna göre camları falanda sildiricem çünkü ...
valla merakla bekliyorum sonucu, geçen pazartesi ben vermiştim haberi, bu pazartesi de sen ver bakalım iinnşşşşaaaaallllaaaaahhhh :)günaydın ablacım sanada iyi haftalar bugün adet olmazsam allahın izniyle yaptırıcam sonucu yazarım size
İyiyiz bizde işte yepyeni bir haftaya merhaba dedik. Umarım güzel haberler alırız kaydirigubbakcemile3
Minik cerende iyi teyzesi maşallah hareketli her zamanki gibi
Zeynep nasıl üzüyormu seni?
ablaa hoşgeldin nasılsın?
Yaa valla ben kendimi yormadım ama ayakta durmak bile yoruyor beni abla -tatlicadiarzu-
havadanmı diyor birde ya ay çıldırıcam abla sen hamilesin farkındamısın? :CüvCüv:
yaa evet aslında hamilelik başladıktan sonra direk izine ayrılmalı kadınlar senin isteğin neki ilahi :roflol: :roflol:
eee abla anlat ne var ne yok hihoyyyt
kızma birtanem kızma... valla bekledim cevaplarınızı ama gelmeyince bende dayanamadım ve gittim hemen yattım a.s. ehmadem sen nisan sonu istiyorsun, kayınvaliden de mayıs olsun diyor sen de 1 Mayıs'ta yaptır temizliğini, hem senin hem de kayınvalidenin istediği olur :) sen nisan sonu demiyor muydun? kayınvaliden de mayıs diyordu, işte bu :dance:günaydın ablacım valla hemen gittin kızdım bende neyse sizden sonra fazla durmadım bende saat geç olmuştu...ceren havalar nasıl sizin orda bir daha yagmur falan yagarmı temizlik falanda yaptırmışsın ya camlar falan kirlenir diye dedim..uamrım fazla yormamışsındır kendini...bende düşünüyorum ama valla ben nisan sonunu bekliyorum kayınvalidemde mayısı bekle diyor kaldım arada bakayım hava durumuna göre camları falanda sildiricem çünkü ...
zeynepte iiyi ne olsun gülçin teyzesi
kıpırdamaya devam işte
kızlar ben kaçıyorum
malum sınavlarım var
ders çalışıcam biraz
uğramaya çalışırım tekrar
hepinize kolay gelsin:lepi:
ya kızlar diyelimki ben bugün tamamen adet oldum şimdi benim adet günüm bugünmü yoksa lekelenmenin başladığı günmü oluyor
kızlar ben geldim nasılsınız benim peşimi aksilik bırakmıyor ya:çok üzgünüm:
çok sağol canım benimgünaydınlar güzel bayanlar nasılsınız hepinize hayırlı ve çok güzel bi hafta diliyorum
burcum çok geçmiş olsun güzelim allah şifa versin minik meleğide bir an önce annesinin kollarına kavuştursun :Saruboceq:
hafta sonu irem gelmiş özlemişiz valla onu görmeyi bayb ihmal etti bizi sen yokken
nurcum cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
hoşgeldin nurcun nasılsın hayırdır ne oldu
valla merakla bekliyorum sonucu, geçen pazartesi ben vermiştim haberi, bu pazartesi de sen ver bakalım iinnşşşşaaaaallllaaaaahhhh :)
hoşbulduk canımcım, eee artık bayağı büyüdü Ceren hanım, normaldir hemen yorulman :)
ay ne bileyim, hamile gibi hissetmiyorum ki ben kendimi, hiçbir sıkıntım yok çok şükür
bence de hamilelere baştan sona ücretli izin verilmeli :)
valla iyilik sağlık canımcım, çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoruz işte :roflol:
zeynepte iiyi ne olsun gülçin teyzesi
kıpırdamaya devam işte
kızlar ben kaçıyorum
malum sınavlarım var
ders çalışıcam biraz
uğramaya çalışırım tekrar
hepinize kolay gelsin:lepi:
hoşgeldin canım, hayrola?kızlar ben geldim nasılsınız benim peşimi aksilik bırakmıyor ya:çok üzgünüm:
canım lekelenmenin ilk günü adetin ilk günü diye biliyorum benkızlar bilginiz varsa yazarmısınız
deli kız, şeytan tırnağı deriz biz ona, koparılır mı o? Allah korusun dolama olur valla parmağın, hemen doktora git, iltihap yaptı diyorsun mademçok sağol canım benim
canım tırnağın dibinde küçük tırnakçıklar çıkar ya ondan çıkmıştı bende koprtmışım onu şimdi iltihap topladı şişti parmağım acısına dayanamıyorum....senağlamasenağlama
canım senin soncunda inş istediğimiz gibi çıkar allahım yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq: meleğine bir an önce kavuştursun:ecrin_bebek:
hoşgeldin canım, hayrola?
canım lekelenmenin ilk günü adetin ilk günü diye biliyorum ben
deli kız, şeytan tırnağı deriz biz ona, koparılır mı o? Allah korusun dolama olur valla parmağın, hemen doktora git, iltihap yaptı diyorsun madem
çok sağol canım benim
canım tırnağın dibinde küçük tırnakçıklar çıkar ya ondan çıkmıştı bende koprtmışım onu şimdi iltihap topladı şişti parmağım acısına dayanamıyorum....senağlamasenağlama
canım senin soncunda inş istediğimiz gibi çıkar allahım yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq: meleğine bir an önce kavuştursun:ecrin_bebek:
ablacım dolama oldu aliba acile gidecez birazdan
günaydin hayirli günller
nasilsiniz
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
ablacım mavişim çok teşekkür ederim size sağ olun
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
ablacım mavişim çok teşekkür ederim size sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?