Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım fayda etmedi muhtemelen neşter atacaklar çokda korkuyorum
hiç bekleme hemen git hayatım, Allah korusun, ah be güzelim, niye kopardın? neyse git hemen gel ve haber ver bize

tamam ablacım eşim şu anda evde ama çalışıyor işi bitince gidecez onada sinirlendim biraz

kumsalcım inş güzel haberlerini alırızda bayram yaparız he birlikte ne dersin..hayırlısı olsun herşeyden önce bir tanem.. gcan ne haber nasılsın?

ayyy canım ya valla benim kayınvalidemde cumartesi günü aynı şeyi söyledi sizin eviniz zaten temiz ne diye temizlik yapıyorsunuzki dedi. Sanırım kendi eviyle kıyasladığı için bunu söyledi kendisi yaşlı olduğu için çokta titiz davranmıyor açıkçası e birde başında üç tane erkek var hangi birine yetişsin -tatlicadiarzu-

kızlar ben geldim nasılsınız benim peşimi aksilik bırakmıyor ya:çok üzgünüm:

hoş geldin kuzum nasılsın? İlaydamız nasıl?

kızlar bilginiz varsa yazarmısınız

canım eğer adet olursan sanırım lekelenmenin başladığı günden itibaren sayılır yine de yanıltmış olmayayım seni gerçi...

ahhh nur aaahhh neden koparıyorsunki canını acıtıyorsa takılıyorsa kesseydin azıcık koparmakta ne melhem felan sürsen iyi gelir ağrısnı alır belki :çok üzgünüm:

hadi geçmiş olsun canım, gelince hemen haber ver ama tamam mı?

günaydın canım hoşgeldin nasılsın
Yenimi kalktın? mirmirmirmir

git canım ihmal etme ne olur olmaz çok geçmiş olsun gülüm

sanada afiyet olsun balım yemekten sonra gel biz buralardayız.
tamam kızlar eşimin işi bitince gidecem bi gece daha geçiremem böyle

günaydın canım hoşgeldin nasılsın
Yenimi kalktın? mirmirmirmir

git canım ihmal etme ne olur olmaz çok geçmiş olsun gülüm

sanada afiyet olsun balım yemekten sonra gel biz buralardayız.

günaydin canim eh sayilir.iyiyim sen nasilsin
bende bugün temizlik yapicam birazdan baslarim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alem bu kız yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

obal dra gsterirkende çekinirim ya adama tam hareket çeker gibi olacak allahtan çok şiş değil daha millet ne düşünür töbe töbe:roflol::roflol: çokmu fesadım ya

hosbulduk bitanem iyiyim cok sükür allaha
sen nasilsin nasil geciyor ilk hafda
iyi gidiyor çok yoğun değiliz şimdilik kendi yağımızda kavruluyoruz
ne demek hayatım, inşallah güzel haberlerini alalımda bir an önce :) bayram yapalım :)
ablacım bizim bayram bidaki aya kaldı benim kırmızılar geldi (((((((((
canım fayda etmedi muhtemelen neşter atacaklar çokda korkuyorum

tamam ablacım eşim şu anda evde ama çalışıyor işi bitince gidecez onada sinirlendim biraz
canım çok geçmiş olsun
kumsalcım inş güzel haberlerini alırızda bayram yaparız he birlikte ne dersin..hayırlısı olsun herşeyden önce bir tanem.. gcan ne haber nasılsın?
mavişim bayram yapamıyoruz geldi çünkü inşallah bidaki aya
kızlar hepinize afiyet olsun ben yemeğe gidiyorum mujkkk
afiyet olsun canım
kızlar en komiği sağ elim ve tam orta parmağım:roflol::roflol:

kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar en komiği sağ elim ve tam orta parmağım:roflol::roflol:

hay allah seni :roflol: :roflol: :roflol:

tamam kızlar eşimin işi bitince gidecem bi gece daha geçiremem böyle

gidicen zaten hele bir gitmeee klava:

günaydin canim eh sayilir.iyiyim sen nasilsin
bende bugün temizlik yapicam birazdan baslarim

ohooo sendemi temizlik yapıcan anam havayı güzel gören temizliğe kalkışıyor :roflol: fazla yorma kendini sakın tamammı canım yoksa klava:

obal dra gsterirkende çekinirim ya adama tam hareket çeker gibi olacak allahtan çok şiş değil daha millet ne düşünür töbe töbe:roflol::roflol: çokmu fesadım ya

saçmalama kız sende :roflol: :roflol:

cerencim sağol canım kızlar hepinize afiyet olsun benim kırmızılar geldi birazdan doktorumu arıcam

evet canım ara doktorunu bakalım ne dicek bir dahaki aya umudumuzu erteliyoruz hayırlısı ile hadi bakalım.... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…