- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.381
canım fayda etmedi muhtemelen neşter atacaklar çokda korkuyorumcanımbenimde geçen hafta aynı şey başımageldi çok acıyodu ilkönce oksijenli suyla temizleyip batikom sürdüm daha sonra baktirabon diye bir merhem var ondan sürüp yattım sabaha bişi kalmadı dende istersen
aminn nurcum sağol inşallah güzel sonuçla karşılaşırım
hiç bekleme hemen git hayatım, Allah korusun, ah be güzelim, niye kopardın? neyse git hemen gel ve haber ver bize
cerencim bende onu diyorum mayısta geç yani hani kayınvalidemde nisanda yagmur devam eder diye boş ver evin zaten kirli degil diyor...ya öyle degil tabii sonuçta camlar kirli kapı mutfak falan silinmesi lazım dolapları falan bilmiyorum işte bakacaz artık.. zaten nisan sonu gibi düşünüyorum ben normalde yani 20 sinden sonra maaşı o zman alacam yaa...
kızlar ben geldim nasılsınız benim peşimi aksilik bırakmıyor ya:çok üzgünüm:
kızlar bilginiz varsa yazarmısınız
çok sağol canım benim
canım tırnağın dibinde küçük tırnakçıklar çıkar ya ondan çıkmıştı bende koprtmışım onu şimdi iltihap topladı şişti parmağım acısına dayanamıyorum....senağlamasenağlama
canım senin soncunda inş istediğimiz gibi çıkar allahım yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq: meleğine bir an önce kavuştursun:ecrin_bebek:
kumsalcım inş güzel haberlerini alırızda bayram yaparız he birlikte ne dersin..hayırlısı olsun herşeyden önce bir tanem.. gcan ne haber nasılsın?
canım fayda etmedi muhtemelen neşter atacaklar çokda korkuyorum
tamam ablacım eşim şu anda evde ama çalışıyor işi bitince gidecez onada sinirlendim biraz
günaydin hayirli günller
nasilsiniz
ablacım dolama oldu aliba acile gidecez birazdan
kızlar hepinize afiyet olsun ben yemeğe gidiyorum mujkkk
kızlar en komiği sağ elim ve tam orta parmağım:roflol::roflol:
hadi geçmiş olsun canım, gelince hemen haber ver ama tamam mı?
tamam kızlar eşimin işi bitince gidecem bi gece daha geçiremem böylegünaydın canım hoşgeldin nasılsın
Yenimi kalktın? mirmirmirmir
git canım ihmal etme ne olur olmaz çok geçmiş olsun gülüm
sanada afiyet olsun balım yemekten sonra gel biz buralardayız.
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
Yenimi kalktın? mirmirmirmir
git canım ihmal etme ne olur olmaz çok geçmiş olsun gülüm
sanada afiyet olsun balım yemekten sonra gel biz buralardayız.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alem bu kız yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
iyi gidiyor çok yoğun değiliz şimdilik kendi yağımızda kavruluyoruzhosbulduk bitanem iyiyim cok sükür allaha
sen nasilsin nasil geciyor ilk hafda
ablacım bizim bayram bidaki aya kaldı benim kırmızılar geldine demek hayatım, inşallah güzel haberlerini alalımda bir an önce :) bayram yapalım :)
canım çok geçmiş olsuncanım fayda etmedi muhtemelen neşter atacaklar çokda korkuyorum
tamam ablacım eşim şu anda evde ama çalışıyor işi bitince gidecez onada sinirlendim biraz
mavişim bayram yapamıyoruz geldi çünkü inşallah bidaki ayakumsalcım inş güzel haberlerini alırızda bayram yaparız he birlikte ne dersin..hayırlısı olsun herşeyden önce bir tanem.. gcan ne haber nasılsın?
afiyet olsun canımkızlar hepinize afiyet olsun ben yemeğe gidiyorum mujkkk
cerencim sağol canım kızlar hepinize afiyet olsun benim kırmızılar geldi birazdan doktorumu arıcam
tamam kızlar eşimin işi bitince gidecem bi gece daha geçiremem böyle
günaydin canim eh sayilir.iyiyim sen nasilsin
bende bugün temizlik yapicam birazdan baslarim
obal dra gsterirkende çekinirim ya adama tam hareket çeker gibi olacak allahtan çok şiş değil daha millet ne düşünür töbe töbe:roflol::roflol: çokmu fesadım ya
cerencim sağol canım kızlar hepinize afiyet olsun benim kırmızılar geldi birazdan doktorumu arıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?