- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.401
fesat fesat fesaaaaat naniknanik :roflol: :roflol: :roflol:obal dra gsterirkende çekinirim ya adama tam hareket çeker gibi olacak allahtan çok şiş değil daha millet ne düşünür töbe töbe:roflol::roflol: çokmu fesadım ya
olsun güzelim, geç olsunda güç olmasın demişler, ara bakalım doktorunu ne diyecek, bak mavişin ilk aşılamada tuttu bebişi, inşallah senin de tutar hayatım :) önümüzdeki aya bayram yaparız o zaman :)cerencim sağol canım kızlar hepinize afiyet olsun benim kırmızılar geldi birazdan doktorumu arıcam
kızlar size bir şey anlatacağım ama öncelikle söyleyeyim, amacım moralinizi bozup sizi korkutmak değil sadece dikkatinizi çekip kendinize daha fazla dikkat etmenizi rica ediyorum
bizim burada bir kadıncağız var, doğumuna tam 3 gün kala fenalaşıyor ve acilen hastaneye kaldırılıyor ve görülüyor ki bebek karnında ölmüş. Biraz daha geç kalınsa anne de ölecekmiş çünkü anneyi zehirlemek üzereymiş bebek. Neden olmuş biliyor musunuz? Bu kadın temizlik yapıyor, koltuk falan çekiyor, ağır bir şeyler kaldırıyor... Bebeğin göbek kordonu kopmuş kızlar... LÜTFEN HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM, KENDİNİZİ YORMAYIN VE ZORLAMAYIN ARKADAŞLAR!!! ev işleri olur, olmasa da yaptıracak biri bulunur, lütfen ne canımızı ne de bebeklerimizi sokakta bulmadık biz, lütfen dikkat edelim canlarım :)
ben cikiyorum temizlik yapicam bugün hepinizi öpüyorum byee
kızlar size bir şey anlatacağım ama öncelikle söyleyeyim, amacım moralinizi bozup sizi korkutmak değil sadece dikkatinizi çekip kendinize daha fazla dikkat etmenizi rica ediyorum
bizim burada bir kadıncağız var, doğumuna tam 3 gün kala fenalaşıyor ve acilen hastaneye kaldırılıyor ve görülüyor ki bebek karnında ölmüş. Biraz daha geç kalınsa anne de ölecekmiş çünkü anneyi zehirlemek üzereymiş bebek. Neden olmuş biliyor musunuz? Bu kadın temizlik yapıyor, koltuk falan çekiyor, ağır bir şeyler kaldırıyor... Bebeğin göbek kordonu kopmuş kızlar... LÜTFEN HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM, KENDİNİZİ YORMAYIN VE ZORLAMAYIN ARKADAŞLAR!!! ev işleri olur, olmasa da yaptıracak biri bulunur, lütfen ne canımızı ne de bebeklerimizi sokakta bulmadık biz, lütfen dikkat edelim canlarım :)
Hayatım hepimizin karnındakiler çok kıymetli, onlara kavuşmak için gün sayarken yapılacak en ufak bir yanlış çok üzülmemize sebep olabilir, onun için Gcan temizliğe gidiyorum deyince aklıma geldi ve anlattım :)dikkat et kendine hemde çooooooooooooookkkkkkkkkkk
Haklısın ablacım doğru diyorsun ev işi her zaman olur ama can geri gelmez çok daha dikkatli olmamız gerekiyor hem bizim evlerimiz ne kadar kirli olabilirki kızlar allah aşkına abartmayın temizlik olaylarını lütfe.....
Ayrıca ablacım tekrar uyardığın için teşekkürler....
sana katılıyorum nurcum :)gönül bunun üzerine kalkmazdım ben
gönül temizliği bile bitirdi galibakaydirigubbakcemile3valla gönül gitti bile nur :çok üzgünüm:
Hayatım hepimizin karnındakiler çok kıymetli, onlara kavuşmak için gün sayarken yapılacak en ufak bir yanlış çok üzülmemize sebep olabilir, onun için Gcan temizliğe gidiyorum deyince aklıma geldi ve anlattım :)
sana katılıyorum nurcum :)
gönül temizliği bile bitirdi galibakaydirigubbakcemile3
ablacım bende eve kadın alacam ama kimseye güvenemiyorum sonuçta her insan eve katılmaz ama en yakın zamanda bulmam lazım off
Hayatım hepimizin karnındakiler çok kıymetli, onlara kavuşmak için gün sayarken yapılacak en ufak bir yanlış çok üzülmemize sebep olabilir, onun için Gcan temizliğe gidiyorum deyince aklıma geldi ve anlattım :)
sana katılıyorum nurcum :)
gönül temizliği bile bitirdi galibakaydirigubbakcemile3
ablacım bende eve kadın alacam ama kimseye güvenemiyorum sonuçta her insan eve katılmaz ama en yakın zamanda bulmam lazım off
evet ablacım içimizdeki canlar gerçekten çok kıymetli onları düşünerek onların varlığını hissederek hareket etmeliyiz.
canım benim bende senin gibi düşünüyordum ama inan başa çıkamadım artık eşim sürekli yardım ettiği halde ve bizim evimiz çok kirlenen bir ev değildir birde böyle olduğu halde yinede kadın gelsin yapsın dedim belki her hafta falan olmaz ama ayda bir en azından gelip dip köşe yapsa yeter zaten sen mutlaka evde oluyorsun geldiğinde benim gibi peşinde dolanırsın kadının ilk zaman ne yapıyor ne yapmıyor diye kaydirigubbakcemile3 ama inan büyük rahatlık cnaımcım heleki hamilelikte....
merhaba kuzucuklar nasilsiniz bibisler nasil ben iyi degilim senağlamaya cok kötü kafam agriyor kortizondan sismeye basladim moralim sifir anlayacginiz sismedim diye sevinirken sabah tartida belli oldu yüzüm kocaman oldu uffffffffffffff ne yapacam ben ya
şu an benim evimde kadın var ve temizlik yapılıyor, çok rahat, ben ev işleri konusunda tembelim napiim, rahmetli annem görüyorsa valla kızıyordur bana ben sana böyle mi öğrettim diye :)gönül temizliği bile bitirdi galibakaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle çok güvenilir olmalı, benim kadınım çok yakın bir arkadaşımın annesine ve arkadaşıma temizliğe gidiyor senelerdir, onların tavsiyesi üzerine aldım bu kadını, dediğin gibi toplu iğnem kaybolmadı benimde, birilerini tavsiyesi ve referansı çok önemlitatlım merhaba geçmiş olsun temizlikçiyi araştırıp referanslı birini alırsan rahat edersin ben 3 senedir aynı kadınla devam edeiyorum kapıyı çekip çıkıyorum eve geldiğimde ev pırıl pırıl tabi güven olmasa bunu yapmam maşallah her konuda çok güvenilir toplu iğnem bile kaybolmadı işinide çok güzel yapıyor hafat sonlarımda bana kalıyor :dance: imkanı olana şiddetle tavsiye ederim
kesinlikle canım, artık sen iyice ağırlaşmaya da başladın, artık şart sanaevet ablacım içimizdeki canlar gerçekten çok kıymetli onları düşünerek onların varlığını hissederek hareket etmeliyiz.
canım benim bende senin gibi düşünüyordum ama inan başa çıkamadım artık eşim sürekli yardım ettiği halde ve bizim evimiz çok kirlenen bir ev değildir birde böyle olduğu halde yinede kadın gelsin yapsın dedim belki her hafta falan olmaz ama ayda bir en azından gelip dip köşe yapsa yeter zaten sen mutlaka evde oluyorsun geldiğinde benim gibi peşinde dolanırsın kadının ilk zaman ne yapıyor ne yapmıyor diye kaydirigubbakcemile3 ama inan büyük rahatlık cnaımcım heleki hamilelikte....
geçmiş olsun karamanlıcım, kortizon çok kötü bir şey, iki tarafı keskin bıçak derler, bir yeri tamir ederken başka bir tarafı bozarmerhaba kuzucuklar nasilsiniz bibisler nasil ben iyi degilim senağlamaya cok kötü kafam agriyor kortizondan sismeye basladim moralim sifir anlayacginiz sismedim diye sevinirken sabah tartida belli oldu yüzüm kocaman oldu uffffffffffffff ne yapacam ben ya
merhaba kuzucuklar nasilsiniz bibisler nasil ben iyi degilim senağlamaya cok kötü kafam agriyor kortizondan sismeye basladim moralim sifir anlayacginiz sismedim diye sevinirken sabah tartida belli oldu yüzüm kocaman oldu uffffffffffffff ne yapacam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?