Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

karamnlı cnm üzülme ya işte bu tür ilaçlar bir yandan problemine iyi gelirken bir yandan yan etkileride fazla oluyor..bende pko için aldıgım ilaçlardan sonra duba gibi oldum ama ne yapalım bir yerde katlanıyorsun... evet kızlar güvenilir birini buldugunuzda sorun olmaz cerenin yaptıgı gibi evde oldugunuz zmanlarda çagırın zaten ayda bir kere yapılan birşey dip köşe temizlik.. bende çagırdıgımda kayınvalidem olacak ben işteyken o getirecek kadını..

affferiiiim mavişim, 9 ay boyunca böyle napalım, di mi ama?
sağlık için napalım bir takım şeylere katlanmamız gerekiyor karamanlıcım, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve kurtulursun şu ilaçlardan :)

canım en azından ayda bir istiyorum cam kapı için zaten günlük işlerimi rahatlıla yapabiliyorum

evet canım cam kapı bitiriyor zaten dediğin gibi diğerleri ufak işler dinene dinlene yavaş yavaş olur. Sen birini aramaya başla en iyisi şimdiden.

kesinlikle canım, artık sen iyice ağırlaşmaya da başladın, artık şart sana

evet ablam malesef yatakta bile dönerken inliyorum resmen artık. :çok üzgünüm:

canımm sakın bırak işi gücü çok dikkat etmen gerek.
Bizde de bulaşık makinasının üst rafını ben yerleştiriyorum alt rafı eşim çünkü göbekten eğilemiyorum ceren hemen vuruyor sıkıştım diye kaydirigubbakcemile3

canım benim ya üzme kendini sağlığın için içiyorsun sen onu... hem sen ço kilo verirsen olmaz yazın sadece tombiş ben kalırım iki kardeş tombiş tombiş gezeriz mis gibi

nurrr düşmanmı çatlatıyorsunuz kızz :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Cerencim çok güzel bir yazı :)

bencede :roflol: :roflol:
Bizim kız gelirken neler söyler kim bilir ahh anne aahhhh sana kavuşucam diye neler çekiyorum ben bir çıkayım şurdan işte o zaman görürsün sen diye söylene söylene gelir cadımm miniğim benim kaydirigubbakcemile3

evet canım çalışan insna olunca ev fazla dağılmıyor ayda bir dediğin gibi yetiyor....

cerencim demek minikler böyle düşünüyorlar gelirken..ahh gelsinlerde ...şaplagı yiyecek benden poposuna..

Valla öyle diyorlarmış ben onların yalancısıyım.
Kız sen şimdiden poposuna vurucam diyorsan ohooo biz seni çok dövücez burda o zaman klava: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

ceren cim ya yeni halini merak ediyorum iyice şişmiştir karnın ..uygun zmanda eklesene..

Valla canımcım göbek iyice büyüdü vücudumda pek bir değişim yok ama (yada bana öyle geliyor) göbek öne doğru hızla gidiyor :CüvCüv: En kısa zamanda resim çekilirim canım ve eklerim ekleyincede yazarım bakar inceler süzersin bizi. kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: saydıracak bence saydıracak, neden mi? eğilip sıkıştırdın, temizlikçinin peşinden koşup beni yordun diye canına okuyacak senin... hah sana benzeyen bir cadı olarak düşün artık gerisini neler söyleyecek :roflol: :roflol: :roflol:

valla sanırsam öyle olucak yandım ben delikafadulden delikafadulden

tamam canım açık adresi veririm ben sana hatta memlekete giderken seni alıp geçeriz yol üstü

yol üstümü :uhm:
Hangi yolun üstü?
Kız ben otoban kenarında felan değilim huuuu :roflol:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

niye kız ceren bana az çektirmedi gelememk için direndi şimdide canını okumaya başladı hee daha henüz yolun başındayım bide üstelik ....seninkide az zilli olmayacak bak ona göre ayagını denk al valla..

kendi haftamı değiştirdim

bende düzelttim kendimi..

niye kız ceren bana az çektirmedi gelememk için direndi şimdide canını okumaya başladı hee daha henüz yolun başındayım bide üstelik ....seninkide az zilli olmayacak bak ona göre ayagını denk al valla..

deme öyle kızz gücüne gider bebişin üzülür sonra içerde bende teyzesi olarak senin canına okurum yiğenimi üzdüğün için ona göre....
Valla zillimi olucak benimki cadımı bilemiyorum yani bugün fark ediyorumda masaya biraz yanaşayım göbeğim değsin inan ittiriyor resmen yaa çekil ayağım kaldı orda der gibi bende uzaktan yetişmeye çalıişıyorum pc ye kaydirigubbakcemile3

kız sen sakaryada değil misin biz istanbuldan karamana giderken sizin ordan geçiyoz bide sakarya karasuya uğrayacaz giderken

heee anladım bacım.... Tamam o zaman yerimseniben
kızz karasuda ne işiniz var hayırdır? Denizemi giciceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…