- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.421
canım benim ya üzme kendini sağlığın için içiyorsun sen onu... hem sen ço kilo verirsen olmaz yazın sadece tombiş ben kalırım iki kardeş tombiş tombiş gezeriz mis gibi
affferiiiim mavişim, 9 ay boyunca böyle napalım, di mi ama?kızlar şu temizlik işinde haklısınız gebeler çok dikkatli olmalı bende fazla yapmamaya çalışıyorum hatta evde hep uzanıyorum eşime yaptırıyorum birşey isteyecegim zman bile..mesela bulaşık makinasını kesinlikle yerleştirmiyorum izin vermiyor çünkü ne kadar olsa uzanıyorum koymak için.. rabbim sag salim bebişlerimizi versinde bize iş güç hepsi yapılır...
sağlık için napalım bir takım şeylere katlanmamız gerekiyor karamanlıcım, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve kurtulursun şu ilaçlardan :)iyilesti teyzesi dün gösterisi vardi o kadar tatliydi ki allahim iyiki vermis onu bana yagmur damlasi oldu bana aksilik yapan cingene ögretmenlerinin yaninda kuzu gibiydi valla ooo yer onu annesi canim moralimi bozmamaya calisiyorum ama olmuyor bazen aslinda aliskinim bu duruma ama daha birakali 6 ay olmustu yeni sislikler giderken tekrar olmasi moralimi bozdu iste
sende kendini düsünüyon tabi böyle olursa öyle olacak zaten
canım en azından ayda bir istiyorum cam kapı için zaten günlük işlerimi rahatlıla yapabiliyorum
kesinlikle canım, artık sen iyice ağırlaşmaya da başladın, artık şart sana
kızlar şu temizlik işinde haklısınız gebeler çok dikkatli olmalı bende fazla yapmamaya çalışıyorum hatta evde hep uzanıyorum eşime yaptırıyorum birşey isteyecegim zman bile..mesela bulaşık makinasını kesinlikle yerleştirmiyorum izin vermiyor çünkü ne kadar olsa uzanıyorum koymak için.. rabbim sag salim bebişlerimizi versinde bize iş güç hepsi yapılır...
canım benim ya üzme kendini sağlığın için içiyorsun sen onu... hem sen ço kilo verirsen olmaz yazın sadece tombiş ben kalırım iki kardeş tombiş tombiş gezeriz mis gibi
Cerencim çok güzel bir yazı :)
karamnlı cnm üzülme ya işte bu tür ilaçlar bir yandan problemine iyi gelirken bir yandan yan etkileride fazla oluyor..bende pko için aldıgım ilaçlardan sonra duba gibi oldum ama ne yapalım bir yerde katlanıyorsun... evet kızlar güvenilir birini buldugunuzda sorun olmaz cerenin yaptıgı gibi evde oldugunuz zmanlarda çagırın zaten ayda bir kere yapılan birşey dip köşe temizlik.. bende çagırdıgımda kayınvalidem olacak ben işteyken o getirecek kadını..
ceren sende gel yavrum 3lü gezeriz
cerencim demek minikler böyle düşünüyorlar gelirken..ahh gelsinlerde ...şaplagı yiyecek benden poposuna..
ceren cim ya yeni halini merak ediyorum iyice şişmiştir karnın ..uygun zmanda eklesene..
bencede :roflol: :roflol:
Bizim kız gelirken neler söyler kim bilir ahh anne aahhhh sana kavuşucam diye neler çekiyorum ben bir çıkayım şurdan işte o zaman görürsün sen diye söylene söylene gelir cadımm miniğim benim kaydirigubbakcemile3
olur anam nereye geleyim ver adresi uçuyorummmm
:roflol: :roflol: :roflol: saydıracak bence saydıracak, neden mi? eğilip sıkıştırdın, temizlikçinin peşinden koşup beni yordun diye canına okuyacak senin... hah sana benzeyen bir cadı olarak düşün artık gerisini neler söyleyecek :roflol: :roflol: :roflol:
tamam canım açık adresi veririm ben sana hatta memlekete giderken seni alıp geçeriz yol üstü
yol üstümü :uhm:
Hangi yolun üstü?
Kız ben otoban kenarında felan değilim huuuu :roflol:
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................26. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................26. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem........................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
niye kız ceren bana az çektirmedi gelememk için direndi şimdide canını okumaya başladı hee daha henüz yolun başındayım bide üstelik ....seninkide az zilli olmayacak bak ona göre ayagını denk al valla..
kız sen sakaryada değil misin biz istanbuldan karamana giderken sizin ordan geçiyoz bide sakarya karasuya uğrayacaz giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?