Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam demiyorum gücüne gitmesin o zman.seninkide bayagı büyüdü annesi sıkışıyor içeride zaten sende dışarıdan sıkıştırınca kızıyor sana ..

ayy evet ben onu düşünemedim direk sana söyleyeyim ebn en iyisi ya ne bileyim resimli falan sa diye karışmak istemedim listeye ilk kez böyle yaptım ama neyse...sen degiştiriver şimdilik..

heee anladım bacım.... Tamam o zaman yerimseniben
kızz karasuda ne işiniz var hayırdır? Denizemi giciceksiniz?
canım karasuda teyzemin kızının evi var ona gidecez hemde kuşumuz var memlekete giderken oraya bırakacaz

canım resimleri ekleyemiyorum o yüzden sana zahmet bi düzeltirsen sevinirim

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5.Nur_84....................................26. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
6. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
7.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
8.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
9.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
10.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem...................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

tamam demiyorum gücüne gitmesin o zman.seninkide bayagı büyüdü annesi sıkışıyor içeride zaten sende dışarıdan sıkıştırınca kızıyor sana ..

Deme annesi deme küse sonra sana :dilcikar:
evet ya valla sıkışıyor artık hissettiriyor kendisini darısı başınıza kuzum sizlerde yaayacaksınız sıra ile bunları inşallah....

ayy evet ben onu düşünemedim direk sana söyleyeyim ebn en iyisi ya ne bileyim resimli falan sa diye karışmak istemedim listeye ilk kez böyle yaptım ama neyse...sen degiştiriver şimdilik..

tamam şeker hallettim tasalanma yerimseniben

Tamamdır şeker yerimseniben

ya kızlar ticker de hangi kodu alıp yapıştırıcam 3 farklı kod cıkıo olmuo uyuz oldum

ben hala çok kötüyüm bütün etlerim ve kemiklerim acıyor grip falanmı olacağım acaba :bbo:

geçmiş olsun canım

sanırım siz bu topicte beni istemiyorsunuz zira yazdığım hiç bişey cevap buluyor brdaha gelmeyeceğim buraya şimdiye kadarki herşey için tşk öpüldünüz

listeye beni nie yazmıosunuz aşkolsun

Canım listede adının geçmesi için bazı şartlarımız var bizim topic olarak bunu daha önce belirtmiştim sanırım sana. O şartlara uyarsan eğer listede seninde adın yazar....

evet haklısın ceren bende görürü gibi oldum hatta yazacak diye bekledim ama gitmiş..

Evet ya sanırım kötü oldu yine okudu ve çıktı :çok üzgünüm:

ya kızlar ticker de hangi kodu alıp yapıştırıcam 3 farklı kod cıkıo olmuo uyuz oldum

hangi siteden yapıyorsun takvimini?

ben hala çok kötüyüm bütün etlerim ve kemiklerim acıyor grip falanmı olacağım acaba :bbo:

canım meyve tüket bol bol vitamin al birde dinlenmeye çalış :teselli:

sanırım zorlayarak meyv yesem iyi olacak çünkü bugün hiç iştahım yok

ceren sanırım nehiriveri sınava sokmamışsın kızmış..şakkıdı

pembe inci grip olabilirsin cnm dikkat et ıhlamur nane limon iç bu aralar havalara aldanıp ince giyinme...nehriver nerden çıkardın bilmiyorum ama bu ticker olayını hiç bilmedigimden cvp vermedm cnm ya bir kere soru soruyorsunuz daha cvp gelmeden ikinciye geçiyorsunuz sonrada beklemeden niye cvp vermiyorsunuz falan yazıyorsunuz o anda zaten o soruyla ilgisi olan olursa cvplar yoksa biraz beklemek gerekir..biraz sabırlı olmak gerekir..

geçmiş olsun canım

sanırım siz bu topicte beni istemiyorsunuz zira yazdığım hiç bişey cevap buluyor brdaha gelmeyeceğim buraya şimdiye kadarki herşey için tşk öpüldünüz

NEHİRİVER
Sen çatlakmısın kuzum? Yada 7 aylıkmısın? Yazdım ya görmüyormusun? Neden bu kadar sabırsızsın anlayabilmiş değilim doğrusu :uhm:
Birde sen hamilelikten öncede böyle alınganmıydın aallllaaseeenn merak ettim doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…