- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.441
kendi haftamı değiştirdim
bende düzelttim kendimi..
canım karasuda teyzemin kızının evi var ona gidecez hemde kuşumuz var memlekete giderken oraya bırakacazheee anladım bacım.... Tamam o zaman yerimseniben
kızz karasuda ne işiniz var hayırdır? Denizemi giciceksiniz?
kızlar iyi güzel yapıyorsunuz haftalarınızı güncel tutuyorsunuzda neden alıntı yapıp bırakıyorsunuz bir sonraki güncellemede gidecek sizin haftalar yine geriye kaydirigubbakcemile3 neyse ben şincik düzeltmeyi yaparım yerimseniben
tamam demiyorum gücüne gitmesin o zman.seninkide bayagı büyüdü annesi sıkışıyor içeride zaten sende dışarıdan sıkıştırınca kızıyor sana ..
ayy evet ben onu düşünemedim direk sana söyleyeyim ebn en iyisi ya ne bileyim resimli falan sa diye karışmak istemedim listeye ilk kez böyle yaptım ama neyse...sen degiştiriver şimdilik..
canım karasuda teyzemin kızının evi var ona gidecez hemde kuşumuz var memlekete giderken oraya bırakacaz
hımm kalacakmısınız peki karasuda? kız denize felan girmeyin sakın suyu tehlikeli oranın biliyorsundur allah muhafaza.... Nerde evi? bizimde ev varda orda....
canım resimleri ekleyemiyorum o yüzden sana zahmet bi düzeltirsen sevinirim
ben hala çok kötüyüm bütün etlerim ve kemiklerim acıyor grip falanmı olacağım acaba :bbo:
listeye beni nie yazmıosunuz aşkolsun
evet haklısın ceren bende görürü gibi oldum hatta yazacak diye bekledim ama gitmiş..
ya kızlar ticker de hangi kodu alıp yapıştırıcam 3 farklı kod cıkıo olmuo uyuz oldum
ben hala çok kötüyüm bütün etlerim ve kemiklerim acıyor grip falanmı olacağım acaba :bbo:
geçmiş olsun canım
sanırım siz bu topicte beni istemiyorsunuz zira yazdığım hiç bişey cevap buluyor brdaha gelmeyeceğim buraya şimdiye kadarki herşey için tşk öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?