Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar dualarınıza ihtiyacım var
yengemi bursaya sevk edip acilen ameliyata aldılar
ne olduğunu ne ameliyatı olduğunu bilmiyoruz
doktorlar heryeşe hazrılıkı olun diyolar başka bişey demiyolarr
senağlama

sanırım zorlayarak meyv yesem iyi olacak çünkü bugün hiç iştahım yok

ceren sanırım nehiriveri sınava sokmamışsın kızmış..şakkıdı

evet zorla gerekirse güzelim aman grip olma eğer yakalandıysan ve olacaksanda kendine çok dikkat et sakın sakın ateşin yükselmesin aman diyim önlemlerini al şimdiden...

Canım iyide ben nehrivere daha önce yazmıştım msn ortamı gibi anında cevap bekliyor arkadaş ama biz çalışan insanlar sayfayı açık bırakıp işe dalabiliyoruz ve çok sonra yazılanları görüp cevaplıyoruz. Doğal olarak zaman geçiyor arkadaşta bizi online görünce okuyorda cevap vermiyor sanıyor kötükedihüso

aynen canım katılıyorum a.s

bulcukcum cnm ya inş yengecigin iyi olur çok üzüldüm valla..inş hayırlı haberlerini alırsınız alırız..aman diyeyim sakın kendini koyuverme ve üzülme sen bebiş taşıyorsun içinde aman diyeyim lütfen...

kzılar geldim,geçmişi okudum ve gidiyorum
yemek yapıcam daha
of ya kadın olmak ne zorrrr

canımm yorma kendini fazla bak uyarıyoruz herkesi kendine dikkat et zeynebimizede tabii lütfen yoksaaaa :mymeka:

cerencim benim adet tarihimi değiştirirmisin 25 nisan yada 28nisan

tamam canım hallederiz şimdi yerimseniben
ne oldu aradınmı sen doktorunu?

canımmm dualarımız sizlerle rabbim acil şifa versin yavrusuna kocasına bağışlasın inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

sağol canım üzülmemek elde değil
bebişimle konuşuyorum içerde yengesi için dua etsin diyee
bi yandanda onu besliyorumm etkilenmesin diyee :çok üzgünüm:

işte bunu diyorum cvbı bekleyemeden çekip gidiyorlar sonrada sitem neyse yaa..pembe inci biz bu yüzden sınava sokuyoruz ...

Bence bu topic çok samimi bunun sebebide insanların bilinçli olarak buraya katılması
Hem sınava girmemişki bak ben sınava girdim hepsine cevap verdim imtihanı başarıyla geçtim kaydirigubbakcemile2

Bence bu topic çok samimi bunun sebebide insanların bilinçli olarak buraya katılması
Hem sınava girmemişki bak ben sınava girdim hepsine cevap verdim imtihanı başarıyla geçtim kaydirigubbakcemile2

Evet canım burası gerçekten çok samimi bir yer zamanla çok daha iyi anlarsın yeterki aramızda olmaya devam et kimseyi dışlamıyoruz biz burda ve bilgilerimizi olabildiğince insanların yararına paylaşmaya çalışıyoruz ve inanıyorumki bir çok arkadaşımda muhabbet harici burdan faydalı bilgiler ediniyorlardır. Burda çok güzel dostluklar var belki gerçek hayatta bulamadığın arkadaşlıklar var inan canım. Hepimiz aynı yoldayız hepimizin derdi bebeklerimiz ve onlara kavuşmak ama öyle bir hal alıyorki sohbetlerimiz inan amacın dışına çıkıyor aileden tutta oturduğun eve okul dönemlerine kadar gidiyor bazen sohbetler işte bu yüzden de sıcacık bir ortam oluşuyor. Sende iyi ki katıldın aramıza iyiki soruları cevapladın tekrar hoş geldin sefalar getirdin canım topiğimize a.s.

canımmm sende sağol bitanem üzmemeye çalış kendini lütfen....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5.Nur_84....................................26. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
6. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
7.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
8.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
9.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
10.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem...................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

evet cerencim çok güzel söylemiş
baksana üzütmüzde sevincimizde hemen topiğe koşuyoruzz
birbimize destek oluyoruz
iyiki topiğimiz varrr

Ortalık karışmış sanki küsenler gidenler falan ya herşeyide okuyamadım ama bu sıralar benim patron iyice zorluyo şartları hamilleğimin sonuna kadar kalayım diyorum tatlılıkla ayrılayım diyorum ama hayırlısı ya deliriyorum kızlar yaşlandıkça aksileşiyormu insanlar benim patron 74 yaşında haliyle bazen çok zorlanıyorum birde bu sıralar birisi azıcık sesini yükseltse ya ağlıyorum saatlerce yada çok sinirleniyorum ağlama krizini söylerlerdide olmaz bana derdim ama oluyormuş hemde saatlerce senağlama

Ceren Beni aranıza aldığınız için bende çok mutluyum bunu belirtmek isterim , tabi samimiyetinizi zamanla daha iyi anlarım sonuçta yeniyim ama burası kimseyi dışlamıyor bunu gördüm :1hug:

arifecimin kırmızlar tamamen gelmiş anlaşılan
hayırlısı olsunn umudumuz hep var nazlı bebişimiz en kısa zamanda gelicek

aa bende geçmişi okumadım noduki problemmi oldu kızlarrr

Ceren özel bir izin istesem ara sıra antalya topiğine girmek istiyorum indirimdeki mağazalar,yerleri,hastanaler hakkında şehirde oturanlardan daha kolay bilgi alıyorum burası her zaman ilk sırada ama arada orayada girsem hımm bir sorayım dedim hanımağamm

Çiğdenm kıyamam sana patronunun maşallahı varmış 74 yaşında demek ama şuda bir gerçekki yaşlıları idare etmek biraz zor olabiliyor bazen hele birde hamileysen.

evet cerencim çok güzel söylemiş
baksana üzütmüzde sevincimizde hemen topiğe koşuyoruzz
birbimize destek oluyoruz
iyiki topiğimiz varrr

Topiği oluşturan sizlersiniz arkadaşlar sizler olmasanız bu cana yakınlık olmasa emin olun böyle bir topikte var olmazdı. Arka sayfalarda bir yerlerde kalmış olurdu...
İyiki bu topiğin bu üyeleri varrrrrrrrrr heyoooooooo :dance: :dance: :dance:
Hepinize kocamannnnnnnnnnn teşekkürlerrrrrrrrrr a.s. a.s.

Çiğdenm kıyamam sana patronunun maşallahı varmış 74 yaşında demek ama şuda bir gerçekki yaşlıları idare etmek biraz zor olabiliyor bazen hele birde hamileysen.

sağol canım ya maalesef çok zorlanmaya başladım sanırım bıkkınlıkta başladı ne bileyim herşey batar oluyor kulaklarıda az duymaya başladı herşeyi üç kere tekrarlayınca yoruluyorum zaten çok yorgunum senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…