- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.461
sanırım zorlayarak meyv yesem iyi olacak çünkü bugün hiç iştahım yok
ceren sanırım nehiriveri sınava sokmamışsın kızmış..şakkıdı
pembe inci grip olabilirsin cnm dikkat et ıhlamur nane limon iç bu aralar havalara aldanıp ince giyinme...nehriver nerden çıkardın bilmiyorum ama bu ticker olayını hiç bilmedigimden cvp vermedm cnm ya bir kere soru soruyorsunuz daha cvp gelmeden ikinciye geçiyorsunuz sonrada beklemeden niye cvp vermiyorsunuz falan yazıyorsunuz o anda zaten o soruyla ilgisi olan olursa cvplar yoksa biraz beklemek gerekir..biraz sabırlı olmak gerekir..
kzılar geldim,geçmişi okudum ve gidiyorum
yemek yapıcam daha
of ya kadın olmak ne zorrrr
cerencim benim adet tarihimi değiştirirmisin 25 nisan yada 28nisan
kızlar dualarınıza ihtiyacım var
yengemi bursaya sevk edip acilen ameliyata aldılar
ne olduğunu ne ameliyatı olduğunu bilmiyoruz
doktorlar heryeşe hazrılıkı olun diyolar başka bişey demiyolarr
senağlama
bulcukcum cnm ya inş yengecigin iyi olur çok üzüldüm valla..inş hayırlı haberlerini alırsınız alırız..aman diyeyim sakın kendini koyuverme ve üzülme sen bebiş taşıyorsun içinde aman diyeyim lütfen...
işte bunu diyorum cvbı bekleyemeden çekip gidiyorlar sonrada sitem neyse yaa..pembe inci biz bu yüzden sınava sokuyoruz ...
bulcuk dualarımız seninle canım aman sen kendini çok üzme bebeğini düşün canım .
Hayırlı haberler gelir inş. yengenden .
Bence bu topic çok samimi bunun sebebide insanların bilinçli olarak buraya katılması
Hem sınava girmemişki bak ben sınava girdim hepsine cevap verdim imtihanı başarıyla geçtim kaydirigubbakcemile2
sağol cerencim
Evet canım burası gerçekten çok samimi bir yer zamanla çok daha iyi anlarsın yeterki aramızda olmaya devam et kimseyi dışlamıyoruz biz burda ve bilgilerimizi olabildiğince insanların yararına paylaşmaya çalışıyoruz ve inanıyorumki bir çok arkadaşımda muhabbet harici burdan faydalı bilgiler ediniyorlardır. Burda çok güzel dostluklar var belki gerçek hayatta bulamadığın arkadaşlıklar var inan canım. Hepimiz aynı yoldayız hepimizin derdi bebeklerimiz ve onlara kavuşmak ama öyle bir hal alıyorki sohbetlerimiz inan amacın dışına çıkıyor aileden tutta oturduğun eve okul dönemlerine kadar gidiyor bazen sohbetler işte bu yüzden de sıcacık bir ortam oluşuyor. Sende iyi ki katıldın aramıza iyiki soruları cevapladın tekrar hoş geldin sefalar getirdin canım topiğimize a.s.
canımmm sende sağol bitanem üzmemeye çalış kendini lütfen....
Ortalık karışmış sanki küsenler gidenler falan ya herşeyide okuyamadım ama bu sıralar benim patron iyice zorluyo şartları hamilleğimin sonuna kadar kalayım diyorum tatlılıkla ayrılayım diyorum ama hayırlısı ya deliriyorum kızlar yaşlandıkça aksileşiyormu insanlar benim patron 74 yaşında haliyle bazen çok zorlanıyorum birde bu sıralar birisi azıcık sesini yükseltse ya ağlıyorum saatlerce yada çok sinirleniyorum ağlama krizini söylerlerdide olmaz bana derdim ama oluyormuş hemde saatlerce senağlama
evet cerencim çok güzel söylemiş
baksana üzütmüzde sevincimizde hemen topiğe koşuyoruzz
birbimize destek oluyoruz
iyiki topiğimiz varrr
Çiğdenm kıyamam sana patronunun maşallahı varmış 74 yaşında demek ama şuda bir gerçekki yaşlıları idare etmek biraz zor olabiliyor bazen hele birde hamileysen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?