- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.481
canım benim kolay gelsin yorma kendini fazla malesef çok zorkzılar geldim,geçmişi okudum ve gidiyorum
yemek yapıcam daha
of ya kadın olmak ne zorrrr
canım dualarımız seninle allah şifa versin çok geçmiş olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur yengen allah yavrularına bağışlasınkızlar dualarınıza ihtiyacım var
yengemi bursaya sevk edip acilen ameliyata aldılar
ne olduğunu ne ameliyatı olduğunu bilmiyoruz
doktorlar heryeşe hazrılıkı olun diyolar başka bişey demiyolarr
senağlama
evet cerencim gel göreyim dedi ama gitmicem eşimle akşam konuşucam bu ayda olurunamı bıraksam diyorum acaba-tatlicadiarzu-canımm yorma kendini fazla bak uyarıyoruz herkesi kendine dikkat et zeynebimizede tabii lütfen yoksaaaa :mymeka:
tamam canım hallederiz şimdi yerimseniben
ne oldu aradınmı sen doktorunu?
canımmm dualarımız sizlerle rabbim acil şifa versin yavrusuna kocasına bağışlasın inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
arifecimin kırmızlar tamamen gelmiş anlaşılan
hayırlısı olsunn umudumuz hep var nazlı bebişimiz en kısa zamanda gelicek
Çiğdenm kıyamam sana patronunun maşallahı varmış 74 yaşında demek ama şuda bir gerçekki yaşlıları idare etmek biraz zor olabiliyor bazen hele birde hamileysen.
Topiği oluşturan sizlersiniz arkadaşlar sizler olmasanız bu cana yakınlık olmasa emin olun böyle bir topikte var olmazdı. Arka sayfalarda bir yerlerde kalmış olurdu...
İyiki bu topiğin bu üyeleri varrrrrrrrrr heyoooooooo :dance: :dance: :dance:
Hepinize kocamannnnnnnnnnn teşekkürlerrrrrrrrrr a.s. a.s.
Ortalık karışmış sanki küsenler gidenler falan ya herşeyide okuyamadım ama bu sıralar benim patron iyice zorluyo şartları hamilleğimin sonuna kadar kalayım diyorum tatlılıkla ayrılayım diyorum ama hayırlısı ya deliriyorum kızlar yaşlandıkça aksileşiyormu insanlar benim patron 74 yaşında haliyle bazen çok zorlanıyorum birde bu sıralar birisi azıcık sesini yükseltse ya ağlıyorum saatlerce yada çok sinirleniyorum ağlama krizini söylerlerdide olmaz bana derdim ama oluyormuş hemde saatlerce senağlama
Ceren Beni aranıza aldığınız için bende çok mutluyum bunu belirtmek isterim , tabi samimiyetinizi zamanla daha iyi anlarım sonuçta yeniyim ama burası kimseyi dışlamıyor bunu gördüm :1hug:
aa bende geçmişi okumadım noduki problemmi oldu kızlarrr
Ceren özel bir izin istesem ara sıra antalya topiğine girmek istiyorum indirimdeki mağazalar,yerleri,hastanaler hakkında şehirde oturanlardan daha kolay bilgi alıyorum burası her zaman ilk sırada ama arada orayada girsem hımm bir sorayım dedim hanımağamm
ay ay ay kıyamam ben sana kuzummmm biz topic olarak toplanır toplu halde gelir o patronun ağzını burnunu kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu.
Canım yaa hormonlar öyle bir değişiyorki hamilelikte insan kendine neler olduğuna şaşıp kalıyor kafamçokkarıştı o yüzden dert etme sen bu tür şeyleri tatlım boşverrrr bak içinde şuan bir mucize gerçekleşiyor onu düşün sürekli patronun bir gözü toprağa bakıyor zaten belli sanamı sarıyor o moruk aldırmasın elime benimklava:
Baktın çok sıkıldın artık tahammülün yok çıkarsın gğlğm senden bebeğinden daha değerli değiller ya nasılsa çıkacan ha 3 ay önce ha 3 ay sonra boşverrrrrrrrr :teytey:
kesinlikle dışlamak ne kelime biz misafir olarak gelip okuyanları bile görüdğümüzde laf atıyoruz gelsinler diye kaydirigubbakcemile3
canımcım olan birşey yok aslında sadece heriver isimli arkadaş biraz alınganlık yaptıda sanırım biraz ilgi istiyordu. lülülülülülü
canım benim ya allah iyiliğini versin senin emiiii :roflol: :roflol:
Biz burda ilk sırada olduğumuz sürece problem yok hadi git gez bakalım neler öğreneceksin :sm_cool: :roflol:
evet cerencim gel göreyim dedi ama gitmicem eşimle akşam konuşucam bu ayda olurunamı bıraksam diyorum acaba-tatlicadiarzu-
bende herkese teşekkür ederim kendi adıma senide kocaman öperim cerentoş:dance:
ohh be rahatladım kaçak göçek girmek yok :dance:Nedemek yavv hep number one sınız burdan kopmak mümkünmüü oraya bir dakika buraya her gün saatlerce mujk:teytey:
ay kıyamam ya Prenses ceren o ben hiç kötü bir kelime söylermiyim ona mis kokulu cerenimeHayırdır kuzum? Manevi yönden kendini kötümü hissettin neden oluruna bırakmayı düşündün bu ay? Bir şeymi oldu yoksa? Yani en doğru kararı tabikide sen vereceksin ama daha 15 dk. öncesine kadar aşılamadan bahesederken şimdi bunu okuyunca şaşırdım valla herşey yolundamı?
o ne kız cerentoşş :roflol: :roflol: mekintoş der gibi :roflol: :roflol:
Bu arada CEREN benim doğacak kızımın adı ona göre lakaplar takma isimler bul hee yoksa ceren çok alınır ağlar haberin olsun :1no2: senağlama
Tamam o zaman bekliyoruz yerimseniben
Hayırdır kuzum? Manevi yönden kendini kötümü hissettin neden oluruna bırakmayı düşündün bu ay? Bir şeymi oldu yoksa? Yani en doğru kararı tabikide sen vereceksin ama daha 15 dk. öncesine kadar aşılamadan bahesederken şimdi bunu okuyunca şaşırdım valla herşey yolundamı?
o ne kız cerentoşş :roflol: :roflol: mekintoş der gibi :roflol: :roflol:
Bu arada CEREN benim doğacak kızımın adı ona göre lakaplar takma isimler bul hee yoksa ceren çok alınır ağlar haberin olsun :1no2: senağlama
arifecim sağol duların için
geçmişe baakyım dedim neler olmuş nurcum nettin öyle kız orta parmağına geçmiş olsun
birine daha bişey yazcaktım akı makıl kamadı bugun bendee unuttum iştee kusura bakmayın kızlar hepinizi okudum ama -tatlicadiarzu-
bilmiyorumki cerencim bi anda öyle bi karar aldım gerçi akşam eşimle konuşunca ne olur bilemem ama şimdilik bu aya oluruna bırakmayı düşünüyorum ama bu aralar çok dengesiz davranıyorum hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum çok karışığım çokkkk
aşılama için doktor adetin 3.günü gel dedi eğer lekelenmeden itibaren sayarsak 3.gün bugün geçmiş oluyor bu ayda bekliyim önümüzdeki ay deneyelim diyorum yorumlarınıza açığım buna ihtiyacım var
çok üzüldüm hayatım, Allah kocasına, çocuğuna ve sevdiklerine bağışlasın inşallah, umarım iyileşir canımkızlar dualarınıza ihtiyacım var
yengemi bursaya sevk edip acilen ameliyata aldılar
ne olduğunu ne ameliyatı olduğunu bilmiyoruz
doktorlar heryeşe hazrılıkı olun diyolar başka bişey demiyolarr
senağlama
aaaaaa noldu şimdi? niye karar değiştirdin? :uhm:canım benim kolay gelsin yorma kendini fazla malesef çok zor
canım dualarımız seninle allah şifa versin çok geçmiş olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur yengen allah yavrularına bağışlasın
evet cerencim gel göreyim dedi ama gitmicem eşimle akşam konuşucam bu ayda olurunamı bıraksam diyorum acaba-tatlicadiarzu-
evet burcum geldi bunada şükür geçte olsa oldu allahın izniyle bidaki aya inşallah benim umudum hep var biliyorum allahın izniyle gelicek bebişim inanıyorum
buradayaım canım, arada sırada okuyorum ama bu arada bizim internet sitesini gözden geçirip değişiklikler yapıyordum, malum yaz geliyor, nisan sonu tekne denize inecek ve sezon açılacak, siteyi değiştirmeyi düşünüyorum, onu inceliyordum :)Filiz ablaaaaaaaaa nerdesin sen yaaaa online görünüyorsun yazmıyorsun yoksa uyuyamı kaldın kuzumm mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
ne geçmesi be gülüm, git bu akşam doktoruna... belki doktorun farklı bir uygulama yapar ya da başka bir şey söyler, bence bu akşam mutlaka doktoruna git, her ay aynı şeyi yaşamaktansa bir an önce hallet bu işi, en azından ben senin yerinde olsam öyle yapardım... artık bu kadar bekleyiş yeter bence, ne dersin? bir karar vermiştin eşinle, son anda cayma bence... doktorun senin kaç gündür lekelenmen olduğunu biliyor değil mi? hadi al randevunu git bu akşam doktora, belki de bugünü 1. gün sayar ne biliyorsun?bilmiyorumki cerencim bi anda öyle bi karar aldım gerçi akşam eşimle konuşunca ne olur bilemem ama şimdilik bu aya oluruna bırakmayı düşünüyorum ama bu aralar çok dengesiz davranıyorum hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum çok karışığım çokkkk
aşılama için doktor adetin 3.günü gel dedi eğer lekelenmeden itibaren sayarsak 3.gün bugün geçmiş oluyor bu ayda bekliyim önümüzdeki ay deneyelim diyorum yorumlarınıza açığım buna ihtiyacım var
canım sen ne kadardır bekliyodun bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?