Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nuuuuuuuuuuuuuuuuuur naptın bakiim elini? gittin mi doktora? ne yaptılar?

ay kıyamam ya Prenses ceren o ben hiç kötü bir kelime söylermiyim ona mis kokulu cerenime

Teşekkürler çiğdem teyzesi a.s. a.s.

canım benim yaa bu ay adetin lekelenme ile başlayınca otomatikman senin düşüncelerin fikirlerin değişti en son ve en doğru kararı verecek olan sensin balım bu hayat senin hayatın ama biz verdiğin karar ne olursa olsun yanındayız bunu unutma ve her türlü kararına saygılıyız. eğer bir ay daha erteleyebilirim ben bebek işini diyorsan bu ayda normal yolla dene bakarsın geleceği tutar %50 şansın var çünkü ama bir ay daha zaman kaybetmek beni yorar yıpratır diyorsan sen doktoruna git ve ona danış gülüm....

evet yaa maşallah topiğee nazar değmesin amanda aman

hımm anladım ablacım işler açılıyor diyorsun yenilikler lazım oh oh ne güzel sen siteyi düzenle sonra bizde bakarız belki topik olarak tekneyi kiralarız kaydirigubbakcemile3

heh karamanlı rahtsızdı sanırım çok geçmiş olsun
böyle ara ara geçmişden okuduklarım aklıma gelebilir bugun idare edin :))))

deli kız :roflol:

kııızz düşük çeneli o kadar konuşacağına telefonda geleydin lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

burcu cum öncelikle yengene gecmis olsun dualrimiz hep onunla olsun allah esine cocuklarina ve sizlere bagislasin benim ki aslinda kötü bir rahatsizlik degil iltihapli romatizma kortizonu kullanmaya tekrar basladim sismeye baslayincada biraz moralim bozuldu o kadar birde kullandigim öteki ilaclar bas agrisi yapiyor

kızlar ben gelebildim en sonunda. nurcum geçmiş olsun hayatım parmağın çokmu acıdı dolama bendede olduda bol bol ağlamıştım burcum canım allahım yengene acil şifalar versin sevdiklerine bağışlasın dualarım yengenle valla.. karamanlı ablam geçmiş olsun çingenemizi düzelteyim derken senmi hasta oldun baş ağrısıda çok kötü oluyo ya cerencim sen nasılsın hayatım bendemi senin zamanına gelince aşalara eğilemicem acaba çünkü ben senin gibi şimdiden yatakta zorlanmaya dönerken ıhlamaya başladım bile bide es kaza bazen sırt üstü yatmış buluyorum kendimi bide kalkıyım diyince bi bakıyom belim tutulmuş ben sızlanıyorum eşim bile bu durumuma çok acıyo napcez katlenicez melekler için. mavicim sen nasılsın hayatım biraz olsun halsizliğin mide bulantıların geçtimi.kız ne o poposunu tokatlıcam felan yaptırırmıyız sana öyle bikerem biz senle beraber o meleğin yolunu gözledik beraber stres olduk az biraz sana kızmaya meleği sahiplenmeye hakkımız var beyazım deryam canım neden böyle bi hataya düşüp tek çıkıyon sokağa görende taze hamile zanneder seni kız bebbek ha çıktım ha çıkıcam diyo sense salına salına tek geziyon bizi deli etmeyemi çalışıyon gııı. sınavında güzel geçer inşallah çiğdemcim bu halsizliklerin felan geçmesine umarımki inşallah az kaldı 2li test haftasından sonra inşallah hiç bişeyciğin kalmaz.bu arada o sinir patronuna söyle hamiş birinin üzerine üzerine gelmesin bakıyım yoksam basarız orayı haberi olsun. arifem benim canım moralini inşallah yüksek tutucanki yine normal yolu deniyimmi diye soruyosun öncelikle kırmızılar gelmiş ama üzülme en azından ne güzel düzenli regli olyon ikinci diyeceğimde naçizane benim fikrim bence bu ayda normal dene ama sana tavsiyem eşinle yaşıcağın beraberliklerde aklından bebiş fikrini nolur attt kafan boş olup zevk için olsun hayatım bence bir ay daha dene içimde öyle bir umut var ama özellikle bebek için yapmöa bişileri asıl o kasıyo stres yapıyo insanı filiz ablam sohbetine yetişemedim o güzel sohbetlerini okudum ya burdaki herkes harika filiz ablam sanmaki sana duamı unutuyom ben pıt pıt lar için hergün dua ediyom herşey yolunda olucak rabbimin izniyle

hoşgeldin canım nasılsın özledik seni ya nerelerdesin sen ??

iyiyiz nurcum benim kız çok mu uslu olcak ne yada anası gibi tembelmi olacak ne 5,6 gündür arada bir çok hafif hareketler yapıyo başka da bi yaramazlık yapmıyo kendimi dinlemesem onlarıda duymucam valla

çiğdemcim aslında hep buralarda sizi takipteyim fakat iş yoğunluğundan yazamıyorum sadece geçmişi okuyup bi selam verebiliyorum oda cerencim kızmasın yani koptum sanmasın diye biliyosunki bu topik bağımlılık yapıyo ben müdavimliğimden vazgeçmem hiç bi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…