Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hımm anladım ablacım işler açılıyor diyorsun yenilikler lazım oh oh ne güzel sen siteyi düzenle sonra bizde bakarız belki topik olarak tekneyi kiralarız kaydirigubbakcemile3
açılsın artık şu işler açılsın valla, kriz vurdu geçti maalesef, yazdan başka bir şey toparlamaz bizi :) valla gelin, önce doğurun bebişlerinizle gelin ama :sm_cool:
gidemedim ablacım eşimin işi ardı sürekli bilgisayar ve telde idi şimdide yakındaki bi fabrikada sorun var oraya gitti akşam götürecek dra
haydaaa... çok mu acıyor canın? inşallah akşam erken gelir eşin, sonra da durumunu bildir canım bize :)
hissssssssssssssst birisi bize laf mi atti kuzucuguma laf yok da laf aramizda tam 1.5 saat konusmusuz telefonda
ben kardeşimle skype'ta görüntülü konuşuyorum, bazen 2 saati buluyor konuşmamız, görüntülü olunca biraz hasret de giderebiliyoruz işte, siz denediniz mi hiç Nur'la?
güzelim benim ya, birtanem :) teşekkür ederim hayatım... o pıt pıtlar var ya benim ömrümü yiyecek galiba.... aaaaa size anlatmayı unuttum... geçen gece rüyamda 1 koca duble rakı içmişim, bitirdikten sonra diyorum ki "aa ben hamileyim ama nasıl unuttum" ter içinde uyandım kızlar, var mı böyle bir rüya yaw? rakıdan da nefret ederim üstelik, 1 duble belki içebilirim belki içemem yani, o anki ruh halime bağlı bir şey... ne bu şimdi sizce??? :uhm:
kız ceren kaptırmışız kendimizi farkında bile değilim zamanın
hehehe fatura kime gelecek? delikafadulden karamanlıya mı, nur'a mı? delikafadulden

iyiyiz nurcum benim kız çok mu uslu olcak ne yada anası gibi tembelmi olacak ne 5,6 gündür arada bir çok hafif hareketler yapıyo başka da bi yaramazlık yapmıyo kendimi dinlemesem onlarıda duymucam valla

canım o hareket ediyordurda sen az hissediyorsundur

arifem çok açık yorum yaptığım için kızmadın dimi bana çünkü inan seni çok seviyom senin hep süprizi vericeğin içime doğuyo oneden le naçizane fikrim dedim bir ay daha normal dene dedim ama tabiki karar senin

ierrorcum hoş geldin valla okudum yazılatrını ama karıştırmayayım diye valla imleçle takip ettim malum arka arkaya gelince fazla noktalama işaretleride yapmayınca ...ama okudum hepsini tatlım farklı kişilere yazarken başka birine yazarken entere bas aşagıya kayar imleç o zman hem aralıkta bırakmış olursun..dedin ya birleşik yazmak istememiştim diye..eee sende ne var ne yok annesini üzmüyor sanırım cimcime..valla bende sabahları kötü oluyorum cnm sonra geçiyor gibi ama cnm sürekli tuzlu ekşili birşey yemek istiyor tatlıda yiyorum ama burada midemi bu tutuyor sanki..

bizde denedikte ablamın bedava belirli bi sabit ücret karşılığı o yüzden rahat sohbet ediyoruz saatlercedeğilse özlemine dayanılmıyor ablacım

kız filiz abla abla felan demicem klava: gösterecem sana sopayı ne içkisi artık senin içeceğin su ve süt ona göreee

Herkese merhaba.

Umarım bütün arkadaşlarımızın keyifleri yerindedir. Kızlar, uzun zamandır giremiyorum. Şimdi de geçmiş okuyamadım. Kusura bakmayın. Ama çok ciddi bir bel ağrısına tutuldum. Yatıyorum sürekli. Ütü yapmıştım. Ben oturarak yapıyorum, masanın ayaklarını küçülterek. Biraz uzun sürdü. Kalktığımda belim tutmuyordu. O zamandır tutuk. Bu yüzden yazamıyorum Ama aklım burada. Kusura bakmayın lütfen olur mu? Şimdi de çıkacağım. Hepiniz kendinize iyi bakın.

canım çok geçiş olsun dikkat et kendine

hissssssssssssssst birisi bize laf mi atti kuzucuguma laf yok da laf aramizda tam 1.5 saat konusmusuz telefonda

aşk olsun abla zaten herkese cevap verdin bir beni es geçtin yapıyımmı bende şimdi alınganlık heee :dilcikar:

biz iyiyiz güzelim ya ne olsun valla bendemi diye başlayan cümlene saece sen değil bütün hamileler dahil güzelim bu döneme gelince malesef böyle oluyor eğilemiyorum fazla göbekten masaya yanaşamıyorum yatarken dediğin gibi canım acıyor ama az kaldı sabır diyorum çoğu gitti azı kaldı allahın izini ile bir avazda kurtulucaz inşallah kavuşucaz bebişlere gülüm...

kız ceren kaptırmışız kendimizi farkında bile değilim zamanın

neden acaba :uhm: kimi çekiştiriyordun hadi doğru söyle kaydirigubbakcemile3

kizlar ben cikiyorum dr gidip igne vurunacagim sonra da ise gidecegim kendinize ve kuzucuklariniza iyi bakin öpüldünüzŞeniz

güle güle karamanlı :a015:

kız sizde iyice benim adımı çıkardınız hee ben neden kızıcam beeee kötükedihüso

ablacım rüyan hayır olsun inşallah çok bilinçatlı yaptın ya bebeği bence ters tepti rüyalar kaydirigubbakcemile3

kızlar dün gece çok komik bişi oldu kendi açımdan .. eşimle malum haftada bir demiştim ya zavallım dün itirafta bulundu aşkım ya yanlış anlamada göbeğin büyüdü ya ben bu birdende kormaya başladım bak istemiyosan olmasın ben öyle seni zorlıcak anlayışsız yada gözü dışarı kayıcak eşşekler den değilim sen sırf benim iyiliğimi düşünüyosan istemiyosan söyle valla zorlamam seni dedi .. yani zavallı çok tırstı göbişten bide ben o zaman bebişin hareketleri o anda duruyo demiştim ona kafasına takılmız uzman tv de kağan kocatepeyi dinlemiş de normalmiş o anda hareketlerinin durması çünkü sonrasında çok hızlı hareket edermiş bebiş eşim benim yüzümden 9 ay bitene kadar prof olucak g-herhakde artık herşeyi biliyo

geçmiş olsun hayatım, dikkat et kendine :)
cadısın da ondan adın çıktı cadı kaydirigubbakcemile3

valla ters tepti rüyalar, hiç sorma... bir uyandım ter içinde ben napıyorum diye :roflol: çok komikti :)

haticecim geçmiş olsun
öyle uzun süreli sabit durma her işi yaparken aralıklarla kalk yürü uzan yada otur dinlen
bende iş yerinden kalkmadan oturunca çok bel ağrısı çekiyorum ama deli tavuk gibi 15 dakkada bi dolanıyorum küçüçük yerde

Canımmm çok geçmiş olsun eşine söyle bengay getirsin gelirken haticem sırtına sürsün ovsun masaj yaparak sonrada sıcak havlu kapatsın sıcacık tut belini ve yat dinlen iyi gelir bak dene güzelim. Kendinede dikkat et yorma kendini canım aaaa hamileler neden böyle kafasının dikine gidiyorlar yaaaaaaaaaaaaa klava:

valla ceren her yerden konuştukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilirim ben o her yeri bilirim :roflol:

:roflol: yazık adamcağıza yaaa :roflol:

hatice canım geçmiş olsun keşke ütü yaparken o kadar sabit oturmasaydın arada bir ayağada kalksaydınnn şekerim neyse olan olmuş geçer inşallah

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizi çok ama çok seviyorum herşeyimi ilk sizle paylaşıyorum
düşününn artık eşim bile bu kararı aldığımı bilmiyo şuan kesin karar vermiş değilim ne yapacağıma
şimdi diceksiniz bu kızda ne dengesiz diye
ama eşimle konuşup fikrini almadan kafama bişileri, yerleştirmek istemiyorum aklımda olanları biliyosunuz sadece netleştirmem lazım ay sizide sıktım

kaydirigubbakcemile3 evet valla eşlerde uzman olcak çıkcak nette araştırma yapmakdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…