- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.521
açılsın artık şu işler açılsın valla, kriz vurdu geçti maalesef, yazdan başka bir şey toparlamaz bizi :) valla gelin, önce doğurun bebişlerinizle gelin ama :sm_cool:hımm anladım ablacım işler açılıyor diyorsun yenilikler lazım oh oh ne güzel sen siteyi düzenle sonra bizde bakarız belki topik olarak tekneyi kiralarız kaydirigubbakcemile3
haydaaa... çok mu acıyor canın? inşallah akşam erken gelir eşin, sonra da durumunu bildir canım bize :)gidemedim ablacım eşimin işi ardı sürekli bilgisayar ve telde idi şimdide yakındaki bi fabrikada sorun var oraya gitti akşam götürecek dra
ben kardeşimle skype'ta görüntülü konuşuyorum, bazen 2 saati buluyor konuşmamız, görüntülü olunca biraz hasret de giderebiliyoruz işte, siz denediniz mi hiç Nur'la?hissssssssssssssst birisi bize laf mi atti kuzucuguma laf yok da laf aramizda tam 1.5 saat konusmusuz telefonda
güzelim benim ya, birtanem :) teşekkür ederim hayatım... o pıt pıtlar var ya benim ömrümü yiyecek galiba.... aaaaa size anlatmayı unuttum... geçen gece rüyamda 1 koca duble rakı içmişim, bitirdikten sonra diyorum ki "aa ben hamileyim ama nasıl unuttum" ter içinde uyandım kızlar, var mı böyle bir rüya yaw? rakıdan da nefret ederim üstelik, 1 duble belki içebilirim belki içemem yani, o anki ruh halime bağlı bir şey... ne bu şimdi sizce??? :uhm:kızlar ben gelebildim en sonunda. nurcum geçmiş olsun hayatım parmağın çokmu acıdı dolama bendede olduda bol bol ağlamıştım burcum canım allahım yengene acil şifalar versin sevdiklerine bağışlasın dualarım yengenle valla.. karamanlı ablam geçmiş olsun çingenemizi düzelteyim derken senmi hasta oldun baş ağrısıda çok kötü oluyo ya cerencim sen nasılsın hayatım bendemi senin zamanına gelince aşalara eğilemicem acaba çünkü ben senin gibi şimdiden yatakta zorlanmaya dönerken ıhlamaya başladım bile bide es kaza bazen sırt üstü yatmış buluyorum kendimi bide kalkıyım diyince bi bakıyom belim tutulmuş ben sızlanıyorum eşim bile bu durumuma çok acıyo napcez katlenicez melekler için. mavicim sen nasılsın hayatım biraz olsun halsizliğin mide bulantıların geçtimi.kız ne o poposunu tokatlıcam felan yaptırırmıyız sana öyle bikerem biz senle beraber o meleğin yolunu gözledik beraber stres olduk az biraz sana kızmaya meleği sahiplenmeye hakkımız var beyazım deryam canım neden böyle bi hataya düşüp tek çıkıyon sokağa görende taze hamile zanneder seni kız bebbek ha çıktım ha çıkıcam diyo sense salına salına tek geziyon bizi deli etmeyemi çalışıyon gııı. sınavında güzel geçer inşallah çiğdemcim bu halsizliklerin felan geçmesine umarımki inşallah az kaldı 2li test haftasından sonra inşallah hiç bişeyciğin kalmaz.bu arada o sinir patronuna söyle hamiş birinin üzerine üzerine gelmesin bakıyım yoksam basarız orayı haberi olsun. arifem benim canım moralini inşallah yüksek tutucanki yine normal yolu deniyimmi diye soruyosun öncelikle kırmızılar gelmiş ama üzülme en azından ne güzel düzenli regli olyon ikinci diyeceğimde naçizane benim fikrim bence bu ayda normal dene ama sana tavsiyem eşinle yaşıcağın beraberliklerde aklından bebiş fikrini nolur attt kafan boş olup zevk için olsun hayatım bence bir ay daha dene içimde öyle bir umut var ama özellikle bebek için yapmöa bişileri asıl o kasıyo stres yapıyo insanı filiz ablam sohbetine yetişemedim o güzel sohbetlerini okudum ya burdaki herkes harika filiz ablam sanmaki sana duamı unutuyom ben pıt pıt lar için hergün dua ediyom herşey yolunda olucak rabbimin izniyle
hehehe fatura kime gelecek? delikafadulden karamanlıya mı, nur'a mı? delikafaduldenkız ceren kaptırmışız kendimizi farkında bile değilim zamanın