Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iremciğimi çok özledim artık gündüzleri çok sık girmiyooo dünde girmiş ben kaçırmışımmm kızzz iroşşş sensiz olmuyooo heee muzipliklerin çok lazım yoksan cereni kim kızdıracak

kız biz böyle konualrdan sıkılırmıyız hiç hobimiz bizim bu konualr o yüzden bu topikteyiz yaaa kaydirigubbakcemile3
canım eşinle konuş ikiniz en uygun kararı vericeksiniz nede olsa kararınız ne olursa olsun minik yavrunuzz yola çıktı gelicek yakında

canım senin adına hayırlısı olsun inş ben bu ay olmasın dediğim ay oldu hiç dikkat etmedik birde o ay hamileymişim ev taşıdım hatta düştüm, yola gittim baya ağır kaldırdım ama hayırlısıymış miniğim benimle snin adınada hayırlısı olsun

ayy ne yazacaktım unuttum ya offf..ierro kız eşin bak neler diyor valla profda az kalır bu gidişle yazık valla ne diyelim...htc cnm geçmiş olsun cerenin dedigi gibi sıcak havlu falanda koy ve eşin hafif hafif ovsun ...lütfen uzun süreli aynı ahrektle iş yapmayın arada hareket edin kalkın oturun dolanın..

kızlar benimkisi hareket etmiyoo diye şikatelendiğimi duymuş olacak zaar hop hop etmeye başladı sen bunumu istiyon diye kız nur yoksam ilaydamıza söyledinde cemreme habermi ettti kafaya taktığımı bak hopluyooo yumurcakkk ilaydam yapmış olacak bu işi öperiimmm onu çookkkkk allahımm cicilerini sağlıcakla giydirmek nasip etsin

kumsalcım hakkınızda hayırlısı olsun..gelme yolu ne olursa olsun bebişin er geç sana zaten hayırlısı ile gelecektir yeterki umutlu ol ve dua et..

takla atıyo annesii ben iyyim merak etme diyorr sana
ah bu veletler haberleşip duruyolar hele bneimkide anlmaya başlasın bak nasıl birlik olucaklarrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benim kızmak ne kelime duymamış olıyım ben sizin fikirlerinize önme vermesen sizin çok net olduğunuza inanmasam zaten paylaşmam lütfen
merhaba canım dikkat et kendine yorma kendini fazla görüşürüz canım çok öpüyorum sizi
ay yazık ya ama tebrik ederim eşin çok anlayışlıymış

bu arada filiz abla rüyan hayırlara çıksın inşallah herşey gönlünce olsun

nurcum bu arada yeni cicilerinizi ben yenei bakabildim dün akşam fırsatım olmadan çıkmıştım..ne güzel rabbim saglıkla giydirmek nasip etsin

canımmm ya bizde de yasak var malum haneye tecavüzden ceren hanım izin vermiyor rahatta vermiyor zaten benimde canım istemiyor. Bazen istiyor hatta kuduruyorum emme o kadar kudurduğumla kalıyorum yani bir bok olduğu yok ayy kızlar özellikle yeni gelenler kusura kalmayın biz bazen böyle coşuyoruz kaydirigubbakcemile3

bana cadı dedin hemde bana hamde seeeeeeeennnnnnnn
biz abla diyelim bağrımıza basalım alacağın olsun :dilcikar: senağlama

:roflol: yazık adamcağıza yaaa :roflol:

sanki seninki her gece tövbe tövbe :roflol:

filiz ablacım rüyanı yeni okudum hayır olsun
senin ufaklık sinyal vermiş işteee annecim bunaları uzun süre anca rüyanda görürsün haberin olsun diyo sana kaydirigubbakcemile3

evet teyzesi kendi çok hareketli olunca sinyal gönerttim kuzucuğuna...
teşekkür ederiz teyzesi amin

abla kız aklına ne geldide öyle rüya gördün. gerçi normal sanırım bu dönemler öyle garip rüyalar görmek bende saçma rüyalar görüyorum valla.

ceren ya kopardın beni valla hala kahkaha atıyom kendi kendime bi gören olsa deli dicek demişsin ya kudursamda kudurduğumla kalıyom bi bok olduğu yok diye valla koptummm kızım okadar çok kudurduğunda korkma yaşa bişeycik olmazmış çok araştırdımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…