- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.561
ceren ya kopardın beni valla hala kahkaha atıyom kendi kendime bi gören olsa deli dicek demişsin ya kudursamda kudurduğumla kalıyom bi bok olduğu yok diye valla koptummm kızım okadar çok kudurduğunda korkma yaşa bişeycik olmazmış çok araştırdımmmm
kız nur kenki kalmaya başladı diyince burcuda başka tarafa aklını çalıştırmıştır benim gibi aca kalkan ne diyeeeekızlar bu utangaç resmini de öylesine koyuyorum burda artık herkes okadar samimiki bende utanma kalmadı
biz bayanlar başka kalkışlara alışkın olduğumuz için hani diyom uçak kalkışını felan kastettim yanlış anlaşılmasın onun için aklımız oralara gidiyooo
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizi çok ama çok seviyorum herşeyimi ilk sizle paylaşıyorum
düşününn artık eşim bile bu kararı aldığımı bilmiyo şuan kesin karar vermiş değilim ne yapacağıma
şimdi diceksiniz bu kızda ne dengesiz diye
ama eşimle konuşup fikrini almadan kafama bişileri, yerleştirmek istemiyorum aklımda olanları biliyosunuz sadece netleştirmem lazım ay sizide sıktım
iremciğimi çok özledim artık gündüzleri çok sık girmiyooo dünde girmiş ben kaçırmışımmm kızzz iroşşş sensiz olmuyooo heee muzipliklerin çok lazım yoksan cereni kim kızdıracak
kızlar bende kengi kalkmaya başladı
canım hamilelikte olur bi tür bacak ağrısıdır belden vurur genelde buna kengi derler
ceren ya kopardın beni valla hala kahkaha atıyom kendi kendime bi gören olsa deli dicek demişsin ya kudursamda kudurduğumla kalıyom bi bok olduğu yok diye valla koptummm kızım okadar çok kudurduğunda korkma yaşa bişeycik olmazmış çok araştırdımmmm
biz bayanlar başka kalkışlara alışkın olduğumuz için hani diyom uçak kalkışını felan kastettim yanlış anlaşılmasın onun için aklımız oralara gidiyooo
anladım canım haklısın bazen işten bende giremiyorum sayfalar ışık hızıyla ilerliyor ben çıkıyorum güzeller yarın görüşürüz iyi akşamlarçiğdemcim aslında hep buralarda sizi takipteyim fakat iş yoğunluğundan yazamıyorum sadece geçmişi okuyup bi selam verebiliyorum oda cerencim kızmasın yani koptum sanmasın diye biliyosunki bu topik bağımlılık yapıyo ben müdavimliğimden vazgeçmem hiç bi zaman
kız nur kenki kalmaya başladı diyince burcuda başka tarafa aklını çalıştırmıştır benim gibi aca kalkan ne diyeeeekızlar bu utangaç resmini de öylesine koyuyorum burda artık herkes okadar samimiki bende utanma kalmadı
kız diyorum ya ben cerenin kardeşinin eli kulağında
ceren çıksada sıra bize gelse diye bekliyorr :roflol:
ceren sen daha gitmedinmi eve saat 6 ya çeyrek var anacım..
allah seni napmasın emi:roflol::roflol: sapık karı
kızlar ben toparlanayım kocam gelip alcak yengeme gidicezz hastaneye gerçi hala ameliyatta ama işallah gidene kadar çıkarr
hepinize iyi akşamlarrr öpüyorum çok
nurcum naspalım o konularda rejimde olunca bari bi yerimiz çalışmıyooo bırak anam beynimiz çalışsın kızma gııı ne sapık karı deyonnn ahhh sern benim bide hamile olmadanki halimi bilcektinnn aaaa nası sabrediyon derdin
anladım canım haklısın bazen işten bende giremiyorum sayfalar ışık hızıyla ilerliyor ben çıkıyorum güzeller yarın görüşürüz iyi akşamlar
pembeinci kızz nasılsın nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?