Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız nur kenki kalmaya başladı diyince burcuda başka tarafa aklını çalıştırmıştır benim gibi aca kalkan ne diyeeee kızlar bu utangaç resmini de öylesine koyuyorum burda artık herkes okadar samimiki bende utanma kalmadı

biz bayanlar başka kalkışlara alışkın olduğumuz için hani diyom uçak kalkışını felan kastettim yanlış anlaşılmasın onun için aklımız oralara gidiyooo

kız diyorum ya ben cerenin kardeşinin eli kulağında
ceren çıksada sıra bize gelse diye bekliyorr :roflol:

biz bayanlar başka kalkışlara alışkın olduğumuz için hani diyom uçak kalkışını felan kastettim yanlış anlaşılmasın onun için aklımız oralara gidiyooo

allah seni napmasın emi:roflol::roflol: sapık karı

kızlar ben toparlanayım kocam gelip alcak yengeme gidicezz hastaneye gerçi hala ameliyatta ama işallah gidene kadar çıkarr
hepinize iyi akşamlarrr öpüyorum çok

Bizde seni çok seviyoruz canımcım
kendini üzme hangisi kafana daha çok yatıyorsa o yolu dene balım tamammı...

iremciğimi çok özledim artık gündüzleri çok sık girmiyooo dünde girmiş ben kaçırmışımmm kızzz iroşşş sensiz olmuyooo heee muzipliklerin çok lazım yoksan cereni kim kızdıracak

evet ya iremi bende çok özledim :çok üzgünüm:

kızlar bende kengi kalkmaya başladı

o ne beee :uhm:

canım hamilelikte olur bi tür bacak ağrısıdır belden vurur genelde buna kengi derler

heee anladım hiç duymamıştım valla daha önce sırnaşık şey

yok kızz yapacam adamın üstüne atlayacamda yok cerenden hareket edemiyorum dönemiyorumki nerde kaldı adamın üzerine atlamak rüyalarıma bile giriyor sen düşün :çok üzgünüm:

hede leeennn yeme beniii :roflol:

nurcum naspalım o konularda rejimde olunca bari bi yerimiz çalışmıyooo bırak anam beynimiz çalışsın kızma gııı ne sapık karı deyonnn ahhh sern benim bide hamile olmadanki halimi bilcektinnn aaaa nası sabrediyon derdin

anladım canım haklısın bazen işten bende giremiyorum sayfalar ışık hızıyla ilerliyor ben çıkıyorum güzeller yarın görüşürüz iyi akşamlar

:roflol::roflol:
Allah iyiliğini çatlak
he direkt soramadım ne kalkıyo öyle diyee
çıkarayak iyi güldüm valla:roflol:

kız diyorum ya ben cerenin kardeşinin eli kulağında
ceren çıksada sıra bize gelse diye bekliyorr :roflol:

yok canımcım biz çift katmanlı korumaya giricez bir süre ne olur ne olmaz sonrada bakıcaz artık saldım çayıra mevlam kayıra durumları olabilir kaydirigubbakcemile3

ceren sen daha gitmedinmi eve saat 6 ya çeyrek var anacım..

canım saatler ileri alındı yaa benim çıkış 6 oldu artık böyle o yüzden burdayım hala ama çıkıcam birazdan

allah seni napmasın emi:roflol::roflol: sapık karı

bak bak bak diyene bak nur gelmiyim oraya kız sen hiçmi yaşamıyon bunları :uhm:

kızlar ben toparlanayım kocam gelip alcak yengeme gidicezz hastaneye gerçi hala ameliyatta ama işallah gidene kadar çıkarr
hepinize iyi akşamlarrr öpüyorum çok

iyi akşamalr canımcım kib. :a015:

aynen :asigim: :asigim: :roflol:

anladım canım haklısın bazen işten bende giremiyorum sayfalar ışık hızıyla ilerliyor ben çıkıyorum güzeller yarın görüşürüz iyi akşamlar

canımcım sanada iyi akşamlar yarın grş. a.s. :a015:

kızlarrr bana müsaade toparlanıyorum ve kaçıyorum kocişim çarşıda beni bekliyor accık işimiz var artıkın yarın grş. hepinizi kocamaaaaannnnnn öpüyorum canlarım kendinize ve bebişlerimize iyi bakın mucxxxxxxxxxxxxx..........

helal sana ceren gııı nur bana sapık karı dedi korudunnn nur a bi baksak ne haltlar yiyooo kimbilir tabi müneccim değiliz ya ondan rahat tahmin edemezler diyooo herhalll bide nur seninki seyahat haricinde dibindeymişşş kız numara yapma bana sen azmı uğraşıyosundur kimbilir

kız benim sıpa akşamları uyanık olunca kocişim utanıyormuş yaklaşmıyor:roflol::roflol:

kız ceren accıkkk işimi,z var dedinn hayrola nolliiii neler karıştırıyinnn bakimmm ev yetmedi güzel bir otel odası romantizmimi yapıcanızzz kızzz şakaa şakaa diceklerki bu karı iyice zıvanadan çıktı valla gülelim eğlenelim deyi yapıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…