Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet evet biz hamileyiz delikafadulden
benimde bu aralar göz kararması oluyo ara ara gripten yada dedğin gibi ekrna bakmatan
yada hamileyiz diye artık kaydirigubbakcemile3

evet evet biz hamileyiz delikafadulden
benimde bu aralar göz kararması oluyo ara ara gripten yada dedğin gibi ekrna bakmatan
yada hamileyiz diye artık kaydirigubbakcemile3

evet ya sanırım tansiyonda oynama oluyor arada bir başka şeylerle ilgilenmek gerek yoksa bozacaz gözleri valla kafamçokkarıştı

valla dediğin gibi akılalrı bi karış havada şimdikilerin
Allah yardımcıları olsun

valla ben 25 yaşında evlendim daha küçüğüm ben diye bunalıma giriyodum nerdeysee
evlilik kararı verirken -tatlicadiarzu-

ben gidip kahvaltı edeyim görüşürüz bu sabah geç kaldım kahvaltıya.

Cerencim kız 18 erkek 27 yaşında onu atlamışım şimdi gördüm hadi arkadaşlar bekliyor kahvaltıya görüşürüz..

bizdede bi tane capon var sadece tosuncuk olduk artık kaydirigubbakcemile3

nanelimon içiyorum şimdi
aferin iyi bak bebişne bendede 2 tane capon bitane çöpçü var ama bende sarıprenses ve yunus almayı düşünüyorum kıyamıyorum caponlarıma
arkadaşımın bebeği hala yoğun bakımda zavallım camdan resmini çekmiş bebişin bana yolladı akşam minicik kolunda serum senağlama
ay yavrum kıyamam rabbin en kısa zamanda anneciğinin sıcak kucağına kavuştursun inşallah anne içinde çok zor allah yardımcısı olsun
gençlik işte böyle zamanlarda mantıklı düşünemiyolar akılları 1 karış havada ama sonra kafasını çok vurur taşlara hayırlısı olsun
canım kolay gelsin sana fazla yorma kendini sen yalnızmısın bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte git gel adetim normale döndü devam ediyor çok şükür
afiyet olsun canım

evet yaa insan ne kadar yaşı ilerlemiş olsada herşeyin farkında olunca kendini hazır hissedemeyebiliyor.

Canım yaa kız daha küçükmüş yazık umarım pişman olmaz baba evine geri dönmez :çok üzgünüm: Bu arada sanada afiyet olsun canım git ye mamanı aç durma....

canım kolay gelsin sana fazla yorma kendini sen yalnızmısın bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte git gel adetim normale döndü devam ediyor çok şükür

Yalnızmısın derken? İş yerindemi?
evettatlım iş yerinde yalnızım yani tek muhasebeci benim elemanım felan yok ne altım ne üstüm var anlayacağın yalnız kovboy şeklinde takılıyorum bu yüzden ay sonları biraz yoğun geçiyor ama güzel. Kendi işimi kendim yapıyorum hihoyyyt
Adetin normal demek çok güzel bir haber.... Peki ne oldu eşinle konuştunmu? bu aydamı normal deneyeceksiniz karar verdinizmi cicim?

ay ne güzel yalnız olmak kafan rahat karışan görüşüen yok ooohhhhhhh
evet canım normal buna bende sevindim eşimle konuştum bu ayda normal denicez allahın izniyle olmazsa aşılamaya start vericem

evet canım normal buna bende sevindim eşimle konuştum bu ayda normal denicez allahın izniyle olmazsa aşılamaya start vericem

evet yalnız olmak güzel dediğin gibi karışanım edenim yok rahatım... Darısı başınıza...
Canım hakkınızda hayırlısı tatlım peki doktorla görüştünüzmü bu kararınızı? Acaba o ne diyecek belki başka bir yol önerir. Umarım aşılamaya hiiiç gerek kalmadan normal yolla bebeğin sana gelir bitanem. Dualarımız sizlerle....

sağol cerencim yok daha konuşmadım ama bugün konunşmayı düşünüyorum canım biz en son doktora gittiğimizde doktorum olmaması için bi sebep yok dedi isterseniz tüp bebek deneyin dedi ben aşılamayı pek önermiyorum şanşı düşük ama sizin kararınız dedi bende aşılamayı bi deneyelim dedim birazda bozulmuştum direk tüp bebek diyince oda anladı zaten amin cerencim inşallah allahın izniyle meleğim hiç bişiye gerek kalmadan gelir bana :Saruboceq:

TEVıZYONDA YAPILAN ANLAT BAKALIM YARIŞMASINDAN

kelime: mini etek
erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya..
kız : don!
topluluk: ohaaaaa!

kelime: Sümüklü böcek
erkek: hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var.
kız: salyangoz
erkek: hah ona çok benziyor,ama sen nezle olunca ne akar burnundan
kız: sümük
erkek: evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var
kız: nası yani hayvanın sümüğü mü var?
erkek: evet. Karafatma nedir?
kız: hamamböceği
erkek: hah 2. kelimeyi kes
kız: böc
erkek: yok yok kelimenin tamamı
kız: hamamböc
erkek: Allah belanı versin senin be

kelime: gazete
erkek: bir tür haberleşme aracı
kız: telefon
erkek: devam et
kız: Internet, televizyon, radyo
erkek: ya kağıttan olur,
kız: dergi
erkek: büyük boyda açarsın okursun kocaman...
kız: kitap
erkek:allah belanı versin be yuhhh..

kelime: yasemin'in penceresi
kız: "hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anılar yaşıyorlar.
erkek: Çağla Şikel
kız: ne çağlası oğlum
erkek: hani herkesi evine alıyor ya, sonra da..
kız: uff boş ver, devam edelim, hüzünlü şeyler yaşıyorlar
erkek: ..??!!
kız: hani kadının adi bir çiçek adı, sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi?
erkek: menekşe'nin donu
(topluluk iptal, anlatıcı ağlar)

kelime: ıska
erkek: kar topu savaşında sana atarım, eğilirsin, denk gelmez, bana ne dersin?
kız: hayvan?
erkek: hööö!....

kelime: mantı
kız: hani biz toplanıp yaparız, partisini veririz..
erkek: seks!!
kız: ne zaman yaptık ya, ben niye kaçırdım????

kelime : 1 nisan
erkek:31 mart'tan sonra ne gelir ?
kız: 32 mart
erkek: harbiden bravo yani... senin gibi lama'dan başka cevap beklenemezdi zaten..

kelime: duvak
kız: kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey
erkek: oha!..

kelime: demeç
kız: ben şimdi masada oturdum veriyorum
erkek: nasıl yaaa ??
kız: ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum .
erkek: neee???
kız: ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum!
erkek: ....
kız: pas be pas,vazgeçtim,demeçti..

Kelime: repertuar
Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür
görmez bu özelliğini iyi bilen erkek arkadaşına dönüp sorar:
kız: Benim neyim geniş?
erkek: Kalçan!

kelime:telepati
erkek: hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum, ama sözle değil, beyin dalgalarıyla falan
kız: ihi ihi, neydiii, teletabi
erkek: tamam, tele'si kalsın, kedilerin eline ne denir?
kız: buldum, telepençe
erkek: offf be, bi kere de bil be...

Son kelime eğer bilinirse oyun kazanılacaktır. Süre 10 saniye.
Ben en cok bunu begendim :))

Kelime: LAMBADA
Ekip1: Aha mıçtınız..!
Ekip2: Sen öyle san. Söyle bakalım Alaaddinin cini nerede yaşar?
Lambada
Ekip1: Hastırr...

kelime: mısır
erkek:keops nerde
kız: etiler
erkek: allah cezanı versin ebru...

Kelime: kokteyl
Kız: bazıları evlenmeden önce verir
Erkek: ???!!!???

Kelimeapatya
Kız:Hani geçen yaz piknikte sen bana takmıştın ya
Erkek: Höyyykkk!'
Grup: ?!?!?!?!?!?!?!?

Kelime: KADINBUDU
- Oğlum sen nesin?
- Erkek!
- Tersi?
- Kadın!
- Onun yeneni?
- Çıtır

Kelime: DIZ
- Pantolonu nereye giyeriz?
- Bacağa?
- Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır?
- Ohaaa!

Kelime: TIMSAH
- Abi bööle hani... kertenkele nedir?
- Hayvan
- Ne cins hayvan?
- Sürüngen
- Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü..
- Ejderha
- Yuhhh!

Kelime: KRAMP
- Hani futbolculara girer
- Krampon

Kelime: SERÜVEN
- Abi Macellan nasıl biriydi?
- Ne biliyim, iyi biriydi heralde..
- Abi onu demiyorum neye düşkündü?
- Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir
- Pes..!

Kelime: OKUL
- Biz nereye gideriz hergün?
- Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo
bööle, başka şekilde anlat..
- Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor?
- Haaa.. okulaaa..

Kelime: Anneler Günü
- Cennet kimin ayaklari altında?
- Anne
- Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o?
- Adet..?

Kelime: KÖPEKBALIĞI
- Denizde ne olur?
- Dalgaa!
- Hayir ya öyle diil. Hani karadada var hav hav der?
- Ha! Köpek.
- Onun denizde olanı?
- Deniz köpeği!
- yuh be…..

Doktor , erkek hastasını muayene ettikten sonra, adamın eşi ile özel konuşmak istediğini bildirdi. Adam dışarıya çıktan sonra, kadına ciddi
bir sesle durumu anlatmaya başladı:
'Eşinizin hastalığı ciddi' dedi 'Korkunç bir stres'i var. Söylediklerimi uygulamazsanız, bilin ki ilk gerginlikte ölecek'.
Sonra devam etti:
'Her sabah mükemmel bir kahvaltı hazırlamanız gerekli..

Neşeli olmasını sağlamaya dikkat edin. öğlen için de yanına çok iyi bir yemek vermelisiniz. Dört başı mamur bir menü. ış yerinde onu yesin. Akşam yemeği olarak ya yumuşacık bir biftek, ya da bonfile hazırlayın. Bol sebze garnisiyle. Haftada iki akşam da mükellef bir balık. Rakısına bir adet buz yeterli. 35liğin yarısını geçmesin. Keyiflenir de 'bir duble daha' derse bırakın içsin. Böylece gevşer biraz daha. Konuşurken sakın keyfini kaçıracak konulardan bahsedeyim demeyin.

Özel problemlerinizi de kesinlikle açmayın. Yoksa kötüleşiverir.

Kendinize mutlaka dekolte bir kıyafet seçin. Bakımlı olun.

Yanına oturup sırtını ovun. Televizyonda maç seyretmesi için her akşam teşvik edin.
Siz de yanına sessizce oturup kırmızı şarap servisi yaparsanız fevkalade olur.
En önemli nokta da şu: Haftada birkaç akşam seks yapın ve onu her bakımdan tatmin etmeye bakın... Eğer bu söylediklerimi aksatmadan bir yıl kadar uygularsanız, sanırım o takdirde kocanız iyileşip normal hayatına dönecektir ve uzun bir mutlu yaşam sizi bekleyecektir. '.
Eve dönüş yolunda koca, eşine sordu:
'Doktor ne dedi sana?' dedi.
Kadın kısaca cevap verdi:
'ölecekmişsin

Günaydın güzeller... nasılsınız bakalım? 10 TM'nin dersinden çıkıtm, sabah sabah iki saat uyanmak için ideal bir sınıf delikafadulden

Canlarim merhaba..

Ben dun yine hastanedeydim.. Bu sefer oncekilerdende cok kanamam oldu ama su an sukur iyiyim, daha gelmiyor. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum...
Canım benim, geçmiş olsun, ne olur hiç kalkma yerinden lütfen, inşallah bir an önce şu kanamalardan kurtulursun ama biraz zor gözüküyor, sen zorlu geçiriyorsun hamileliği, kıyamam sana, ama biliyorum ki bu günler hayırlısıyla geçecek ve Yusuf Taha'mızı kucağına alacaksınm annesi, dualarım seninle hayatım :1hug:
güzelim, anlaşılan bir terslik var, acaba başka bir doktora mı gitsen diyorum? sen bilirsin tabii, ama bu konuda çok bilgim olmamasına rağmen bu durumun normal olmadığını biliyorum... keşke yardımcı olabilseydim birtanem
valla bu sabah 10 TM'ye girdim korka korka ama neyse bir şey yapmadılar, diğer sınıflarımdam korkmuyorum zaten :1hug:
canım yengen iyi mi? rahatsızlığının ne olduğu belirlendi mi?
ben okula giderken komşu 1 nisanda hep yolda okulalr kapalı bugun derdi bende her yıl yutardım
böyle bi şakaya çok inanmak istediğim için sanırım kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: inanmak işine gelmiş anlaşılan :roflol: :roflol: :roflol:
evet bulcuk benim balıklardı . ((cinsi sarı prensesmiş öğrendim )) neyse birazdaha meyveyle besle kendini yerimseniben
Kumsalım iyi olmana sevindim canım
pembeincicim bir türlü tam olarak karşılaşamadık, nasılsın canım? Bu arada benim rahmetli annemin ismi İnci idi, nickini çoooooooooook beğendim canım :)
aaaaaaaa??? bu ne zihniyet???? maalesef bunlardan o kadar çok var ki
çok haklısın burcucum
arkadaşımın bebeği hala yoğun bakımda zavallım camdan resmini çekmiş bebişin bana yolladı akşam minicik kolunda serum senağlama
kıyamam (( Allah acil şifalar versin ve anneciğine sağlıkla kavuştursun inşallah :çok üzgünüm:
iyi cesaret valla, ama kız bence ailesi yüzünden kaçmıştır
Amaiiiiin canım, Allah kimseyi şaşırtmasın
ben bile evlenirken (ki 39 yaşındaydım) napıyorum ben, deli miyim dedim valla kaydirigubbakcemile3 evde kalmaktan zor yırttım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun hayatım, kendini rahat bırak :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptuuuuuuuuuuuuuuuum süpeeeerrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çiğdem doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara
sağol canımm teşekkür ederima.s.
Sağol canım çok öperim

Canlarim merhaba..

Ben dun yine hastanedeydim.. Bu sefer oncekilerdende cok kanamam oldu ama su an sukur iyiyim, daha gelmiyor. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum...
Canım çok geçmiş olsun bu sıra çok dikaktli ol sürekli dinlen lütfen çok dikkatli ol geçmiş olsun

Merhaba güzeller burda bir hava varki anlatamam süper süperdende öte mükemmel içim kıpır kıpır bir yaş daha gençleştim :)) patronda yok bugün yupiiii şehirdışına gitti yukarıda sakin ve yalnızım ohh yaşasın:teytey: sizler nasılsınız ne var ne yok Cereeen verendada keyifmi yapıyon gene sen bakimm

Rüzgar deniz canım seninle bir türlü sohbet fırsatımız olmadı malesef ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
Anneciğin nur içinde yatsın inş allah sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş.
Kumsal süpersin canım nerden budun bunları öldüm gülmekten çok iyi geldi valla.

evet hayatım, iyiyim sağol :)

Amin canımcım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…