Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yine verandalardasın di mi?

kesin oralarda gene çiçekti böcüktü ohh keyif yapıyor cereniyle ay çatlatıcak bu kız bizi gerçi benim bulunduğum fabrikanında çok büyük güzel bir bahçesi var ama masa başındayız işte ancak yemekte bir tur atıyoruz doğa gibisi yok ya cerenn kızında senin gibi şanslı olur inşallah

merhaba çiğdemcim nasılsın hadi yine iyisin yalnızmışsın bugün buarada doğum günün kutlu olsun canım eşimle ve doğacak bebi,şinle nice sağlıklı ve huzurlu yıllaraa.s.

bişi, değil canım ortam şenlensin dedim biraz

Çiğdemcim doğum günün kutlu olsun canım
Oh bugün keyfine diyecek yok desene kaydirigubbakcemile2

Sağol canımcım valla dünde çok iyiydim ne bulantı ne halsizlik bugünde güzel gidiyor maşallah sanki hamile değilim süperim ay hep böyle olsam ne güzel olur ya :dance:sen nasılsın canım keyifler nasıl

Canım benim ya tüp bebek benim bildiğim kadarı ile denenmesi gereken en son yoldur yani ben öyle biliyorum yinede yanlış yorum yapmak istemem adam neden direk tüp bebek dediki çıkarımı var acaba maddi olarak.... Eğer içine şüphe düştüyse doktorunu değiştir tatlım bakarsın yeni doktor yeni tedavi uygular ne bilim bellimi olur :uhm: İnşallah bu ay güzel haberi alırız senden birtanem ve ben doğum için hazırlanırken inşallah sen mide bulantıları çekiyor olursun hamilelikten dolayı (yaa bu biraz beddua gibi oldu sanırsam ama valla kötü bir niyeti yok orda :çok üzgünüm: )

Arifecim bu arada yazılara bayıldım şekerim hatta koptummmmmmmmmmm :roflol: ellerine emeğine sağlık valla :sm_cool:

filiz ablammm hoş geldin nasılsın? sabah sabah 10 TM delikafadulden amanın kabus gibi valla delikafadulden neyse yırtmışsın hadi yine iyisin nasılsın ablacım? Keyfin yerindedir inşallah....

Çiğdem hoşgeldin güzelim naberrr? Nasıl geçti dün akşam yürüyüş? Çok yolrulmadın inşallah....

çiğdem bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık mide bulantısı falanda kalmadı sadece çok acıkınca bulanıyor normalde birşeycik yok havalardanmı ne kendimi çok enerjik dinamik hissediyorum

yok be gülüm verandaya çıkmadım daha bu gün biraz halsizlik var üzezrimde neden bilmem keyifsizim :uhm: birşeyler yapıp kendimi neşelendirmem gerek ama neee :uhm:

Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yine verandalardasın di mi?

Yok ablam çıkmadım daha öğleden sonra çıkarım sanırsam burdayım ablacım

İnşallah çiğdemcim inşallah canım rabbim şansını bahtını güzel yazsın evlatlerımızın :Saruboceq:

sağol canım çok sağol bugün çok mutluyum inşallah böyle gider

allah bu mutluluğunu bir ömür sürdürsün inşallah şekerim a.s.

çiğdem bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık mide bulantısı falanda kalmadı sadece çok acıkınca bulanıyor normalde birşeycik yok havalardanmı ne kendimi çok enerjik dinamik hissediyorum

Havalarında etkisi var tatlım üstelik hamileliğiniz rahat dönemine geliyorsunuz artık 3 ay rahat edeceksiniz sonra yavaş yavaş sona doğru ilerlediğiniz için biraz daha sıkıntız-nız olucak bu üç ayın kıymetini bilin valla havalarda açıyor gezin bol bol... :dance:

ÇıĞDEM HANIMA ÖZELLLL

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE.....

RABBıM BıR ÖMÜR HUZUR VE MUTLULUK YAŞATSIN SANA EŞıNE VE AŞKINIZIN MEYVESıNE :)

hoşbulduk canım yürüyüş süperdi çok yorulmadım şu spor aletleri olan parklar varya oraya gittik aletlerlede çalıştım biraz dikkat ettim ama çok iyi geldi sağol canım sen nasılsın ne var ne yok ceren nasıl

kızlaarrrrrrrrrr günaydın nasılsınız bakalım...
çiğdemcim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel günlere

aman canım dikkat et çok yorma hırpalama kendini yavaş yavaş yap sporunu yürüyüşünü neme lazım allah muhafaza.... Havalar biraz daha açsa bende akşamları yemekten sonra eşimle çıkıcam yürüyüşlere ama daha serin olduğu için çıkmıyorum....
Ben iyiyim canım sadece keyifsizim sebepsiz yere sanırım mevsim geçişi beni etkiledi ceren hanımda iyi maşallah teyzesi ellerinden öper birde yanaklarından

Günaydın canım hoş geldin nasılsın? Parmağın nasıl oldu iyileştimi? Ağrın sızın yoktur inşallah. İlaydamız nasıl?

maşallah canım ya çok sevindim

Amin canım hepimizin

ya deme korktum ceren son 3 ay çokmu zor oluyro yandıkmı yoksa

ÇİĞDEM HANIMA ÖZELLLL

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE.....

RABBİM BİR ÖMÜR HUZUR VE MUTLULUK YAŞATSIN SANA EŞİNE VE AŞKINIZIN MEYVESİNE :)

Çok tatlısın sağol canım ya amin iyi dileklerin için teşekkür ederima.s.

maşallah canım ya çok sevindim

Amin canım hepimizin

ya deme korktum ceren son 3 ay çokmu zor oluyro yandıkmı yoksa

Çok tatlısın sağol canım ya amin iyi dileklerin için teşekkür ederima.s.

Canım korkma boşuna tatlım :teselli: çok zor değil sadece 4-5 ve 6. aylarda olduğu gibi rahat olamıyor insan doğal olarak. Vücudun sürekli değişim içinde senin elinde değil içindeki mucize sona doğru yaklaşırken senin vücudunda doğum için hazırlanıyor. Bebeğin büyüdükçe hareketlerin kısıtlanıyor, rahat rahat eğilip kalkamıyor bazı işleri bir süre yapamıyorsun birde ara sıra yorgunluk halsizlik oluyor kolay değil içinde bir can daha taşıyorsun ama inan hepsi güzel şeyler ağrın olduğu anda bile bebeğinin hareketlerini hissedince yüzünde gülümseme oluyor insanın. korkma yani tatlım allahın izini ile rahat geçer inşallah hamileliğin....

Ayrıca sende çok tatlısın cicim :dance: Nice Yıllara bizlerle gir inşallah :teytey:

inşallah canım:teytey::teytey:

cerencim parmağım iltihap atmaya çlışıyor işte ağrı sızı azaldı...
ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır hiç durmuyor..sen nasılsın cerenim nasıl

evet cerencim tüp bebek en son aşama ama illa yaptırın dedmedi zaten kendi önerisini söyledi çıkarı olucağını zannetmiyorum çünkü o yapmıcak onun anlatmak istediği madem çok istiyosunuz zaman kaybetmeyin aşılamada şans yarıyarıya olduğu için direk tüp önerdi bende aynı senin gibi düşünüyodum taki eşim tekrar açıklama yapıncaya kadar
amin canım inşallah güzel dileklerin için allah razı olsun valla ağzından bal damlıyor ben senin ne demek istediğini anladım canım mesaj alınmıştır biş değil canım

günaydın nurcum nasılsın parmağın nasıl olsu geçtimi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…