- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.801
cerencim parmağım iltihap atmaya çlışıyor işte ağrı sızı azaldı...
ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır hiç durmuyor..sen nasılsın cerenim nasıl
nur selam canım parmağının iyi olmasına çok sevindim demek ilayda bebiş kıpır kıpır ay ne güzel ya bizde o günleri görecekmiyiz
hehehe ben de öyle zannettim ama günahını almışız güzelimin kaydirigubbakcemile3kesin oralarda gene çiçekti böcüktü ohh keyif yapıyor cereniyle ay çatlatıcak bu kız bizi gerçi benim bulunduğum fabrikanında çok büyük güzel bir bahçesi var ama masa başındayız işte ancak yemekte bir tur atıyoruz doğa gibisi yok ya cerenn kızında senin gibi şanslı olur inşallah
canım hayırlısı olsun, bence tüp bebek için çok erken, Ceren'in de dediği gibi son aşama olmalı... önce aşılamayı dene derim ben, eşim ameliyat olmadan önce aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu, mavidenizin de ilk denemesinde tuttu, tüp bebeğin tutma garantisi yok, yine de sen bilirsin güzelim, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun :)günaydın ablacım nasılsın sağol ablam benim bide böyle deneyelim dedik işte
:roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah eskiden uyanmak için kahve içerdim, artık içemiyorum, onun yerine kafein niyetine 10 TM'yi kullanıyorum :roflol:Canım benim ya tüp bebek benim bildiğim kadarı ile denenmesi gereken en son yoldur yani ben öyle biliyorum yinede yanlış yorum yapmak istemem adam neden direk tüp bebek dediki çıkarımı var acaba maddi olarak.... Eğer içine şüphe düştüyse doktorunu değiştir tatlım bakarsın yeni doktor yeni tedavi uygular ne bilim bellimi olur :uhm: İnşallah bu ay güzel haberi alırız senden birtanem ve ben doğum için hazırlanırken inşallah sen mide bulantıları çekiyor olursun hamilelikten dolayı (yaa bu biraz beddua gibi oldu sanırsam ama valla kötü bir niyeti yok orda :çok üzgünüm: )
Arifecim bu arada yazılara bayıldım şekerim hatta koptummmmmmmmmmm :roflol: ellerine emeğine sağlık valla :sm_cool:
filiz ablammm hoş geldin nasılsın? sabah sabah 10 TM delikafadulden amanın kabus gibi valla delikafadulden neyse yırtmışsın hadi yine iyisin nasılsın ablacım? Keyfin yerindedir inşallah....
Çiğdem hoşgeldin güzelim naberrr? Nasıl geçti dün akşam yürüyüş? Çok yolrulmadın inşallah....
canım benim, biz keyifsizliğine alışkın değiliz biliyorsun, kıyamam sana :1hug:yok be gülüm verandaya çıkmadım daha bu gün biraz halsizlik var üzezrimde neden bilmem keyifsizim :uhm: birşeyler yapıp kendimi neşelendirmem gerek ama neee :uhm:
Yok ablam çıkmadım daha öğleden sonra çıkarım sanırsam burdayım ablacım
İnşallah çiğdemcim inşallah canım rabbim şansını bahtını güzel yazsın evlatlerımızın :Saruboceq:
allah bu mutluluğunu bir ömür sürdürsün inşallah şekerim a.s.
nasılsın birtanem, parmağın sarılı mı?kızlaarrrrrrrrrr günaydın nasılsınız bakalım...
çiğdemcim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel günlere
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.
cerencim parmağım iltihap atmaya çlışıyor işte ağrı sızı azaldı...
ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır hiç durmuyor..sen nasılsın cerenim nasıl
evet cerencim tüp bebek en son aşama ama illa yaptırın dedmedi zaten kendi önerisini söyledi çıkarı olucağını zannetmiyorum çünkü o yapmıcak onun anlatmak istediği madem çok istiyosunuz zaman kaybetmeyin aşılamada şans yarıyarıya olduğu için direk tüp önerdi bende aynı senin gibi düşünüyodum taki eşim tekrar açıklama yapıncaya kadar
amin canım inşallah güzel dileklerin için allah razı olsun valla ağzından bal damlıyor ben senin ne demek istediğini anladım canım mesaj alınmıştır biş değil canım
günaydın nurcum nasılsın parmağın nasıl olsu geçtimi biraz
nur selam canım parmağının iyi olmasına çok sevindim demek ilayda bebiş kıpır kıpır ay ne güzel ya bizde o günleri görecekmiyiz
hehehe ben de öyle zannettim ama günahını almışız güzelimin kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun, bence tüp bebek için çok erken, Ceren'in de dediği gibi son aşama olmalı... önce aşılamayı dene derim ben, eşim ameliyat olmadan önce aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu, mavidenizin de ilk denemesinde tuttu, tüp bebeğin tutma garantisi yok, yine de sen bilirsin güzelim, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun :)
:roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah eskiden uyanmak için kahve içerdim, artık içemiyorum, onun yerine kafein niyetine 10 TM'yi kullanıyorum :roflol:
canım benim, biz keyifsizliğine alışkın değiliz biliyorsun, kıyamam sana :1hug:
nasılsın birtanem, parmağın sarılı mı?
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.
slm arkadaslar nasilsiniz
slm canım iyiyiz sen nasılsın
annemle konuştum çok sinirlendim yaaaklava: klava: klava:
+slm arkadaslar nasilsiniz
kızlar herkese güzel mutlu enerji dolu bir gün diliyorum
çiğdemcim iyiki doğdun hayatım allahım eşin , bebişin ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
mavicim ya hayatım hala sıkıntılarının bitmemesine çok üzülüyorum inşallah 3 aydan sonra biter diye temenni ediyorum
ceren canımıniçi arkadaşlarımın da dediği gibi galiba biz seni keyifsiz görmeye alışık değiliz toparlan hayatım eski enerjine dön ivedikteki gibi içindeki kötü enerjiyi at dışarı sal gitsin hehee
arifecim sabah sabah yazılarınla neşelendirdin bizi . yine kendi naçizane yorumum bencede normal yolla dene çünkü sana şu sorunun var diyen yok rabbim demekki uygun zamanı bekliyor vericek bi melek sana bencede sen bildiğinden şaşma
pembe inci senide burda bizler gibi sıksık görmek çok mutlu ediyooo
katarcım sanada hayırlı yolculuklar merak etme biz seni unutmayız ara ara anarız hep gitmemiş gibi olursun
nurcum parmağın ağrımıyo çok şükür ben öyle anladım demekki yaptıkları iğne iyi gelmiş bebişin giysileride çok güzel allah sağlıkla giydirmek nasip eylesinn
filiz ablam demişsinki kahveye gerek yok 10 tm beni uyandırıyo aman ablam ben burdan bile kötü şeyler hissettim bunlar seni uyandırıyo ok güzelde ablam seni bu hamiş halinle strese sokmasınlar biz şurda hevesle pıt pıt ları bekliyoz bak getirmesinler beni oraya sen kendini relax tut ablam
kız beyazcım hayatım sen neler yapıyon hayatım babanne geldimi acaba
kızlar ben bi selam vereyim dedim iş çok yoğun şuan yine uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi
Hım bu arada kızlar sölemeden edemicem dün eşim beni çok mutlu etti tamam zaten kızımız için çok hevesli bu belli şükürler olsun ama dün işinden fırsat bulup çarşıdan bi tane kendi beğenip hastane çıkışı almış pembiş ve beyazlı arılar var üzerinde çok duygulandım bide diyoki aşkım sen merak etme tek tek parçalarını açıp dikişlerine baktım diyor dikkatli olması da daha bi güzelll bide içinden bir arı oyuncakta çıkmış aldı onu akşam boyu arı vız vız diye diye espriler yapıp ortalıkta oynadı
annemle konuştum çok sinirlendim yaaaklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?