Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nur selam canım parmağının iyi olmasına çok sevindim demek ilayda bebiş kıpır kıpır ay ne güzel ya bizde o günleri görecekmiyiz

nur selam canım parmağının iyi olmasına çok sevindim demek ilayda bebiş kıpır kıpır ay ne güzel ya bizde o günleri görecekmiyiz

inş yakın zamanda görürsünüz canım benim zilli babasının sesini duyunca daha bi hareketli sabah ben uyanmadan başlıyorlar görüşmeye

hehehe ben de öyle zannettim ama günahını almışız güzelimin kaydirigubbakcemile3
günaydın ablacım nasılsın sağol ablam benim bide böyle deneyelim dedik işte
canım hayırlısı olsun, bence tüp bebek için çok erken, Ceren'in de dediği gibi son aşama olmalı... önce aşılamayı dene derim ben, eşim ameliyat olmadan önce aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu, mavidenizin de ilk denemesinde tuttu, tüp bebeğin tutma garantisi yok, yine de sen bilirsin güzelim, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun :)
:roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah eskiden uyanmak için kahve içerdim, artık içemiyorum, onun yerine kafein niyetine 10 TM'yi kullanıyorum :roflol:
canım benim, biz keyifsizliğine alışkın değiliz biliyorsun, kıyamam sana :1hug:
kızlaarrrrrrrrrr günaydın nasılsınız bakalım...
çiğdemcim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu güzel günlere
nasılsın birtanem, parmağın sarılı mı?

yok ablacım sarılı değil ya o gün dr bişey yapmadı valla eşimde çok sinir oldu kıçıma bi iğne batırdı olladı bugün allaha şükür acısı dindi..
ablacım ben ilköğretimin hakından gelemiyordum birde lise-tatlicadiarzu- allah kolaylık versin valla

iyiki dogdun cigdem iyki dogrdun cidem.mutlu yillar allah sana ve aylene uzun ömürler versin insallah bebisinle.iyiki dogdun

kızlar herkese güzel mutlu enerji dolu bir gün diliyorum
çiğdemcim iyiki doğdun hayatım allahım eşin , bebişin ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
mavicim ya hayatım hala sıkıntılarının bitmemesine çok üzülüyorum inşallah 3 aydan sonra biter diye temenni ediyorum
ceren canımıniçi arkadaşlarımın da dediği gibi galiba biz seni keyifsiz görmeye alışık değiliz toparlan hayatım eski enerjine dön ivedikteki gibi içindeki kötü enerjiyi at dışarı sal gitsin hehee
arifecim sabah sabah yazılarınla neşelendirdin bizi . yine kendi naçizane yorumum bencede normal yolla dene çünkü sana şu sorunun var diyen yok rabbim demekki uygun zamanı bekliyor vericek bi melek sana bencede sen bildiğinden şaşma
pembe inci senide burda bizler gibi sıksık görmek çok mutlu ediyooo
katarcım sanada hayırlı yolculuklar merak etme biz seni unutmayız ara ara anarız hep gitmemiş gibi olursun
nurcum parmağın ağrımıyo çok şükür ben öyle anladım demekki yaptıkları iğne iyi gelmiş bebişin giysileride çok güzel allah sağlıkla giydirmek nasip eylesinn
filiz ablam demişsinki kahveye gerek yok 10 tm beni uyandırıyo aman ablam ben burdan bile kötü şeyler hissettim bunlar seni uyandırıyo ok güzelde ablam seni bu hamiş halinle strese sokmasınlar biz şurda hevesle pıt pıt ları bekliyoz bak getirmesinler beni oraya sen kendini relax tut ablam
kız beyazcım hayatım sen neler yapıyon hayatım babanne geldimi acaba

kızlar ben bi selam vereyim dedim iş çok yoğun şuan yine uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi
Hım bu arada kızlar sölemeden edemicem dün eşim beni çok mutlu etti tamam zaten kızımız için çok hevesli bu belli şükürler olsun ama dün işinden fırsat bulup çarşıdan bi tane kendi beğenip hastane çıkışı almış pembiş ve beyazlı arılar var üzerinde çok duygulandım bide diyoki aşkım sen merak etme tek tek parçalarını açıp dikişlerine baktım diyor dikkatli olması da daha bi güzelll bide içinden bir arı oyuncakta çıkmış aldı onu akşam boyu arı vız vız diye diye espriler yapıp ortalıkta oynadı

Kızlar biz mamamızı yedik vede geldik karnımız doydu şincikte bakalım teyzeler neler yapmışlar CADIARZU

cerencim parmağım iltihap atmaya çlışıyor işte ağrı sızı azaldı...
ilayda iyi teyzesi kıpır kıpır hiç durmuyor..sen nasılsın cerenim nasıl

Canım benim
Ağrın sızın azaldı ise güzel haber aman dikkat et mikrop kapmamaya çalış canım bir dahada böyle şeyler yapma şekerim tımammı klava:
İlayda durmuyor demek aynı ceren kaydirigubbakcemile3 bırak oynasınlar içerde yaa canları sıkılıyor onlarında gariplerim yapayalnız ne yapsınlar

Hımmm anladım arifem senin ve eşinin içi rahat ise bildiğiniz yoldan şaşmayın derim balım dualarımız sizlerle zaten listede bir sen birde neşem var iremi saymıyorum o zaten ayrıca dualarımızda ve her zaman aklımızda. Allahım ne zaman uygun gördüyse verecek bebişinizi sadece sabır gerekiyor canım. Zaten havalarda açıyor bak kafanız dağılır farklı şeylerle uğraşırsınız o uğraşlar içerisinde de bebiş gelmiş olur anlamazsınız bize olduğu gibi :asigim:

canımmm inşallah sizlerde görecek burda anlatacaksınız yaşadıklarınızı
bazen benim gibi korkacaksınız geliyormu diye delikafadulden
bazende kendinize kızacaksınız yorduğunuz için minikleri ama hissedeceksiniz sizlerde bunları.....

kafein = 10 TM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ablacım valla bende kendimi böyle olduğumda hiç sevmiyorum hatta uyuz oluyorum Çok üzgünüm çoook ama şimdi daha iyiyim sabaha göre daha neşeli ve enerji doluyum :dance: :dance:

ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.

Afiyet bal şeker olsun tatlım yarasınnnn cokacimcoook

slm arkadaslar nasilsiniz
+

gönülll hoş geldin tatlım nasılsın?

Canımmmm bitanem iyiyim tatlım merak etme sabahtan öyle kötüydüm biraz ama geçti şimdi bomba gibiyim yine birazdan verandaya çıkar biraz temiz hava alırım oooohhh o zaman tam kendime gelmiş olurum :dance: :dance: :dance:
Sen nasılsın balım cemrem nasıl herşey yolundamı?
Kız ierror sen neden kendi resmini koymuyorsun buraya senide bir tanısaydık balım yaaa
Birde tabii cemremize alınan cicişlerin resimlerini bekliyoruz ona göre...

Allahımmm ne güzell yaaa hevesli olması çok güzel canım hem sanada çok yüksek moral olur eşinin böyle olması hevesli ve düşünceli rabbim mutluluğuunuzu daim etsin inşallah kuzucum..... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…