Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................14. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem...................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

hosbulduk iyiyim bitanem sen nasilsin
ya benim göbüs baya bi cikdi
bugün hamilelik bakmaya gidicem bi pantolon alsam

acısının geçmesine sevindim, çünkü uyuz bir acısı vardır onun Çok üzgünüm çoook
hiç sorma yaaa sınıflarım 8 - 9- 10 - 11... yani tam mikrop dönemleri delikafadulden
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.
afiyet olsun canımcım cokacimcoook
slm arkadaslar nasilsiniz
merhaba gönülcüm, iyidir, sen nasılsın?
birtanem beniiiim, canım arkadaşım... valla saldım çayır amevlam kayıra şeklinde giriyorum 10 TM sınıfına, nasıl istiyorlarsa öyle gidiyor ders yani... ben bu değildim ama mecburen böyle oldum sinirlenmemek için :)
ayyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeellllll... çok şanslısın hayatım, inşallah hep böyle devam eder :)
eveeeeeeet keyifsiz olmanı istemiyorum balım, sen hepe neşeli ve mutlu ol :)
annemle konuştum çok sinirlendim yaaaklava:klava:klava:
ne oldu????? hayrola?

Derse gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz :)

allahim iyilik versin ablacim
bende iyiyim cok sükür.
iyi dersler

hosbulduk iyiyim bitanem sen nasilsin
ya benim göbüs baya bi cikdi
bugün hamilelik bakmaya gidicem bi pantolon alsam

ayyy canım göbüşüde çıkmışta kıyafet alacakmış yesinler anam fazla abartma ama tatlım bir iki parça şey al yeter çünkü gerçekten hamilelikte çok çabuk değişiyor vücut bu gün giydiğini bir ay sonra giyemeyebiliyorsun. Gerçi ben hala dört ay önce aldığım pantolonları giyiorum ama nasıl oluyor bende anlamıyorum üstelik tam 10 kilo almışım bu zaten ayrıca canımı sıkan bir mevzu yaa neyse takmamaya çalışıyorum. Sende elbise gibi şeyler al çok rahat oluyor haberin olsun cicim....

Tamam ablacım senimi kırıcam kaydirigubbakcemile5
ben hep neşeli ve mutlu olurum ama sizlerde öyle olun lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn :Saruboceq:

Bu arada iyi dersler ablaaaaa :a015:

nuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr ne olduğunu yazacakmısın yoksa zorlamı yazdıralım kaydirigubbakcemile kötükedihüso

bu arada mavi deniz bu gün hiç uğramadı kızlar yaaaaa bu gün dahamı kötü acaba?

öyle haklisin zaten ben tek pantolon alcam gerisini izine geldimde türkiyeden alcam burda pek güzel kiyafetler yok
neyse canim ben cikim hazirlanayim malum yeni kalkdim ya
bugün giremem daha teyzeme gidicem hepinizi öptümmmmmmmm

ne oldu beeeeeeeeeeeeee :uhm:

niye hayirdir insallah

ya kayınbabam geldi biz daha yanına gitmedik memlekette de sanki eni suçlamışlar ayıp gidilmez olur mu aynı şehirdeler diye annemde bana kızdı şimdi gitmeyen kocan suçlusu sensin zorlada olsa götür diye resmen arada kaldım ya

kızlar yemeğimi yedim geldim hepinize afiyet bal şeker olsun
parmağım daha iyi arifecim sen nasılsın
parmağının iyi olmasına sevindim nurcum bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz aysonu ve aybaşı yoğunluğu
slm arkadaslar nasilsiniz
selam canım nasılsın gönülcüm
bende şimdilik tüp bebk düşünmüyorum dediğiniz gibi en son çare o bu ayda oluruna bırakıcam sonrası allah kerim olmazsa aşılama seninde dediğin gibi ablacım herşeyin hayırlısı neyin tutup neyin tutmayacağını biz bilemeyiz çok sağol ablacım a.s.iyi dersler
jerrorcum nasılsın canım seninde günün güzel olsun ne demek canım bişi değil beyendiyseniz ne mutlu bana çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bu ayda oluruna bırakıyoruz hayırlısı olur inşallah
ay ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın böyle konularla ilgilenmesi çok güzel kendine dikkat et canım öpüyorum
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.
afiyet olsun cicim

afiyet olsun cerencim bizde bebişin geleceği uygun zamanı sabırla bekliyoruz umarım uzun sürmez

slm kızlar nasılsınız ?ben sabah kötüydüm yine öglene kadar kafamı kaldıramadım..sabırla bugünlerin geçmesini bekliyorum artık patronlarda anlamaya başlayacak hala haberleri yok ama onlar tahmin edip sordular haftaya dktora gidecez o zman bellii olur diye baştan savdık bakalım..haftaya söylerim doktordan sonra yoksa olmayacak böyle ...hımm fazla aklımda kalmadı birşey geçmişe dönüp baktımda..cerencim merak etmişsin valla haber verecek halim bile yoktu berbattım...

çigdemcim dogum günün kutlu ve mutlu olsun..dilerim rabbimden bir dahaki senelerde kucagında bebişinle eşinle hayırlı seneler geçirisiniz ..a.s.

selam canım nasılsın
bencede artık saklama canım patronlarından onlarda bilsin hem sen daha rahat edersin onlarda ona göre davranır mavişim sık dişini biraz daha az kaldı hepsi geçicek

öyle haklisin zaten ben tek pantolon alcam gerisini izine geldimde türkiyeden alcam burda pek güzel kiyafetler yok
neyse canim ben cikim hazirlanayim malum yeni kalkdim ya
bugün giremem daha teyzeme gidicem hepinizi öptümmmmmmmm

Tamam cicim dikkat et kendine alışverişe dalıpta fazla yorulma
teyzenede selam söyle hani sana şu güzel mamalar yapan teyzen dimi ona gidiyorsun cokacimcoook anladın sen onu yerimseniben

canımmmmm annen nerden öğrenmiş durumu yaaa :uhm:
hay allahım yaa annen neden senin üstüne geliyor iki canlısın zaten memlekettekilere ne oluyor birde onuda anlamış değilim bak çok kızdım şimdi heee

ierrocum eşinin bu davranışı mutlu etmiştir seni eminim sonuçta erkekler çok dikkat edip almazlar bu tür şeylerii...nurcum elinin iyi olduguna sevindim diger konuya gelincede çok sinirlenme çözülmeyecek konu degil..al eşini bir şekilde ikna et gitmek istemezse bile gidin..sonuçta sen ikna etmedigin içinde suçlu olursun bu işler böyle...eşin neden gitmek istemiyor?dogru anladım degilmi?
kumsalcım aşılamanın şansı tabii ki tüp bebge göre çok düşük ama kesinlikle sonuç alınmayan birşey degil bende boşuna yaptırdıgımı düşünmüştüm ama bak sonuç.... belki buna gerek bile kalmaz ama bir kere doktora göre hava hoş şimdi tüp bebk bile yaptırsanız kesinlikle kendi cebinizden tüm masrafları karşılayacaksınız gerçi aşılama da öyle...3 yıllık evli degilsiniz sanırım henüz 3 yıl dolmadan bunlar için rapor vermiyorlar rapor vermedikleri gibi öyle yüzdesini falanda ödeme şansınız olmuyor ilaçalrında diger masraflarında..eger aşılamadan sonuç almasaydık bende artık tedaviye falan ara veririm diyordum yani yeneiden aşılama olurmuydu bilmem ama doktorum tüp bebk bile dese idi mecbur bekleyecektim en az 6 milyar falan olması lazım elinde ..benim 3 yıl dolmasına az kaldıda..herşeyin hayırlısı olsun vnm dilerim tüm bunlara gerek kalamdan bebişin gelir..ama sen biraz daha kafanı rahatlatmaya çalış bilmiyorum yeni ugraşlar bul bak bu ayalrda hormonlar degşirmiş mutluluk salgılanırmış bu degişim iyi şekilde etkiliyormuş vucudu genellikle gebelerin büyük kısmı bu tür mevsimlerde gebe kalıyor martta başlayıp yaz sonuna kadar..havanın etkisi sanırım...doktor demişti bana..

cerenim işte memlekettekilerin halt etmesi afedersin nasıl sinirlendim...
ierrorcum eşim evde çalışıyor bide anlayamadım neden gitmek istemiyorum diyorum ki bi akşam görünüp gelelim akşamda annesi aradı niye gelmiyorsunuz diye gitmeyen o suçlu olan ben çok gıcık oldum

evet canım yaz sonuna kadar gebe kalınıyor kendimden biliyorum çünkü yazın hava sıcak günler uzaun tatil var veeee banyo yapmaktan kimse üşenmiyor zaten enrji dolu insna içi kıpır kıpır o yüzden oluyor zıpırrrr zıpırrrr anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 :asigim:

gelinsin sen kuzum geliiinnn koca tarafı bilmez senin yaptıklarını göze gelmez suçlu sen olursun valla hemen günah keçisi ilan edilirsin. Birşey söyleyen olursada oğlunuza sorun o gelmiyorsan ben ne yapayım de çık işin içinden ben olsam öyle yaparım valla sengözlerimebaksanab

beş yıllık ewlı cıft vardır ewlılıgın ılk donemlerınde karı koca gayet ii sexs ılışkileri varadır ewlilik ılerledıkce sexs ılışkısi azlmaktadır bundan kadın cok şikayetcıdır bı gun komsuya gıden kadın dert yanmaya başlar artık kocamla eskısı gıbı duzenlı ılışkıye gıremıyoruz der komsusunun kocası lafa atlar neden senı aldatıyomu kadın hayır kocam mac hastası der hangı takımlı dıye sorar adam kadın FB lı der adam o zaman ona tuyo verir her gun ayrı bı tk forması gıy yatakta kocaan cılve yap der ılışkın duzelıcek der kadın onerıyı uygulamaya başlar her gun ayrı takım forması fıyer gercekten işe yarar komsusuyla karsılasır komsu adam sorar işe yaradımı der kadın cok teşekkur eder yaradı der kadın devam eder bı gun kadın FB foraması gıyer adam dusunur s*k*m* s*k*m*m* dıye adam dayanamaz s...... ve derkı gordunmu nasıl sı.... sı...... senı FB lı yaptım kaydirigubbakcemile3

Bir gün Roma Olimpiyat Stadında en fazla sperm çıkarma yarışması düzenlenir.Bu yarışmada Türkiye yi Namık Kemal temsil etmektedir.ılk olarak Fransız çıkar uğraşır uğraşır tartarlar 2 kilo gelir.Spiker anonsla duyurur.Peşine ıngiliz çıkar uğraşır o da 5 kilo çıkartabilir.Spiker yine Anons eder.Sıra bizim N.Kemal egelmiştir.Tam o sırada bir anons gelir.Konuşan bizim N.Kemaldir."Yüzme bilmeyenler lütfen stadı terk etsin".

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vayyy beee bu namık kemalde yani heee bir kadınla birlikte olsa tek seferde beşiz yediz felan olur tek olması mümkün değil kaydirigubbakcemile3

valla mavişim bu aralar bebek olayını kafamdan atmaya çalışıyorum onun için ara vermeye aşılamayı ertelemeye karar verdim bide düşündüm ben hiç normal yolla denemedim madet düzensizliğinden doktora gidiyodum bebek istiyomusunuz istiyoruz hoooop bebiş için tedaviye hazır düzelmişken adet tamam deneyelim dedim ve bu güne kadar geldik dolayısıyla bu ay olmadı öteki ay şu oldu böyle yapcaz şöyle yapcaz derken bide bu ay
baya bi ümitlenmişken lekelenme falan olunca yeter dedim biliyorum gelecek ama ben böyle yaptıkaça sanki bana direniyor gelmemek için kendime bi şans daha bu ayda denicem olmazsa aşılamaya başlıcam oda olmazsa bilmiyorum artık rabbimden hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…