- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.821
+
gönülll hoş geldin tatlım nasılsın?
Canımmmm bitanem iyiyim tatlım merak etme sabahtan öyle kötüydüm biraz ama geçti şimdi bomba gibiyim yine birazdan verandaya çıkar biraz temiz hava alırım oooohhh o zaman tam kendime gelmiş olurum :dance: :dance: :dance:
Sen nasılsın balım cemrem nasıl herşey yolundamı?
Kız ierror sen neden kendi resmini koymuyorsun buraya senide bir tanısaydık balım yaaa
Birde tabii cemremize alınan cicişlerin resimlerini bekliyoruz ona göre...
Allahımmm ne güzell yaaa hevesli olması çok güzel canım hem sanada çok yüksek moral olur eşinin böyle olması hevesli ve düşünceli rabbim mutluluğuunuzu daim etsin inşallah kuzucum..... :asigim:
acısının geçmesine sevindim, çünkü uyuz bir acısı vardır onun Çok üzgünüm çoookyok ablacım sarılı değil ya o gün dr bişey yapmadı valla eşimde çok sinir oldu kıçıma bi iğne batırdı olladı bugün allaha şükür acısı dindi..
ablacım ben ilköğretimin hakından gelemiyordum birde lise-tatlicadiarzu- allah kolaylık versin valla
afiyet olsun canımcım cokacimcoookben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.
merhaba gönülcüm, iyidir, sen nasılsın?slm arkadaslar nasilsiniz
birtanem beniiiim, canım arkadaşım... valla saldım çayır amevlam kayıra şeklinde giriyorum 10 TM sınıfına, nasıl istiyorlarsa öyle gidiyor ders yani... ben bu değildim ama mecburen böyle oldum sinirlenmemek için :)kızlar herkese güzel mutlu enerji dolu bir gün diliyorum
çiğdemcim iyiki doğdun hayatım allahım eşin , bebişin ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
mavicim ya hayatım hala sıkıntılarının bitmemesine çok üzülüyorum inşallah 3 aydan sonra biter diye temenni ediyorum
ceren canımıniçi arkadaşlarımın da dediği gibi galiba biz seni keyifsiz görmeye alışık değiliz toparlan hayatım eski enerjine dön ivedikteki gibi içindeki kötü enerjiyi at dışarı sal gitsin hehee
arifecim sabah sabah yazılarınla neşelendirdin bizi . yine kendi naçizane yorumum bencede normal yolla dene çünkü sana şu sorunun var diyen yok rabbim demekki uygun zamanı bekliyor vericek bi melek sana bencede sen bildiğinden şaşma
pembe inci senide burda bizler gibi sıksık görmek çok mutlu ediyooo
katarcım sanada hayırlı yolculuklar merak etme biz seni unutmayız ara ara anarız hep gitmemiş gibi olursun
nurcum parmağın ağrımıyo çok şükür ben öyle anladım demekki yaptıkları iğne iyi gelmiş bebişin giysileride çok güzel allah sağlıkla giydirmek nasip eylesinn
filiz ablam demişsinki kahveye gerek yok 10 tm beni uyandırıyo aman ablam ben burdan bile kötü şeyler hissettim bunlar seni uyandırıyo ok güzelde ablam seni bu hamiş halinle strese sokmasınlar biz şurda hevesle pıt pıt ları bekliyoz bak getirmesinler beni oraya sen kendini relax tut ablam
kız beyazcım hayatım sen neler yapıyon hayatım babanne geldimi acaba
ayyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeellllll... çok şanslısın hayatım, inşallah hep böyle devam eder :)kızlar ben bi selam vereyim dedim iş çok yoğun şuan yine uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi
Hım bu arada kızlar sölemeden edemicem dün eşim beni çok mutlu etti tamam zaten kızımız için çok hevesli bu belli şükürler olsun ama dün işinden fırsat bulup çarşıdan bi tane kendi beğenip hastane çıkışı almış pembiş ve beyazlı arılar var üzerinde çok duygulandım bide diyoki aşkım sen merak etme tek tek parçalarını açıp dikişlerine baktım diyor dikkatli olması da daha bi güzelll bide içinden bir arı oyuncakta çıkmış aldı onu akşam boyu arı vız vız diye diye espriler yapıp ortalıkta oynadı
eveeeeeeet keyifsiz olmanı istemiyorum balım, sen hepe neşeli ve mutlu ol :)Kızlar biz mamamızı yedik vede geldik karnımız doydu şincikte bakalım teyzeler neler yapmışlar CADIARZU
Canım benim
Ağrın sızın azaldı ise güzel haber aman dikkat et mikrop kapmamaya çalış canım bir dahada böyle şeyler yapma şekerim tımammıklava:
İlayda durmuyor demek aynı ceren kaydirigubbakcemile3 bırak oynasınlar içerde yaa canları sıkılıyor onlarında gariplerim yapayalnız ne yapsınlar
Hımmm anladım arifem senin ve eşinin içi rahat ise bildiğiniz yoldan şaşmayın derim balım dualarımız sizlerle zaten listede bir sen birde neşem var iremi saymıyorum o zaten ayrıca dualarımızda ve her zaman aklımızda. Allahım ne zaman uygun gördüyse verecek bebişinizi sadece sabır gerekiyor canım. Zaten havalarda açıyor bak kafanız dağılır farklı şeylerle uğraşırsınız o uğraşlar içerisinde de bebiş gelmiş olur anlamazsınız bize olduğu gibi:asigim:
canımmm inşallah sizlerde görecek burda anlatacaksınız yaşadıklarınızı
bazen benim gibi korkacaksınız geliyormu diye delikafadulden
bazende kendinize kızacaksınız yorduğunuz için minikleri ama hissedeceksiniz sizlerde bunları.....
kafein = 10 TM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ablacım valla bende kendimi böyle olduğumda hiç sevmiyorum hatta uyuz oluyorum Çok üzgünüm çoook ama şimdi daha iyiyim sabaha göre daha neşeli ve enerji doluyum :dance: :dance:
Afiyet bal şeker olsun tatlım yarasınnnn cokacimcoook
ne oldu????? hayrola?annemle konuştum çok sinirlendim yaaaklava: klava: klava:
acısının geçmesine sevindim, çünkü uyuz bir acısı vardır onun Çok üzgünüm çoook
hiç sorma yaaa sınıflarım 8 - 9- 10 - 11... yani tam mikrop dönemleri delikafadulden
afiyet olsun canımcım cokacimcoook
merhaba gönülcüm, iyidir, sen nasılsın?
birtanem beniiiim, canım arkadaşım... valla saldım çayır amevlam kayıra şeklinde giriyorum 10 TM sınıfına, nasıl istiyorlarsa öyle gidiyor ders yani... ben bu değildim ama mecburen böyle oldum sinirlenmemek için :)
ayyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeellllll... çok şanslısın hayatım, inşallah hep böyle devam eder :)
eveeeeeeet keyifsiz olmanı istemiyorum balım, sen hepe neşeli ve mutlu ol :)
ne oldu????? hayrola?
Derse gidiyorum kızlar, sonra görüşürüz :)
hosbulduk iyiyim bitanem sen nasilsin
ya benim göbüs baya bi cikdi
bugün hamilelik bakmaya gidicem bi pantolon alsam
acısının geçmesine sevindim, çünkü uyuz bir acısı vardır onun Çok üzgünüm çoook
hiç sorma yaaa sınıflarım 8 - 9- 10 - 11... yani tam mikrop dönemleri delikafadulden
afiyet olsun canımcım cokacimcoook
merhaba gönülcüm, iyidir, sen nasılsın?
birtanem beniiiim, canım arkadaşım... valla saldım çayır amevlam kayıra şeklinde giriyorum 10 TM sınıfına, nasıl istiyorlarsa öyle gidiyor ders yani... ben bu değildim ama mecburen böyle oldum sinirlenmemek için :)
ayyyyyyyy ne güzeeeeeeeeeeellllll... çok şanslısın hayatım, inşallah hep böyle devam eder :)
eveeeeeeet keyifsiz olmanı istemiyorum balım, sen hepe neşeli ve mutlu ol :)
ne oldu????? hayrola?
ayyy canım göbüşüde çıkmışta kıyafet alacakmış yesinler anam fazla abartma ama tatlım bir iki parça şey al yeter çünkü gerçekten hamilelikte çok çabuk değişiyor vücut bu gün giydiğini bir ay sonra giyemeyebiliyorsun. Gerçi ben hala dört ay önce aldığım pantolonları giyiorum ama nasıl oluyor bende anlamıyorum üstelik tam 10 kilo almışım bu zaten ayrıca canımı sıkan bir mevzu yaa neyse takmamaya çalışıyorum. Sende elbise gibi şeyler al çok rahat oluyor haberin olsun cicim....
Tamam ablacım senimi kırıcam kaydirigubbakcemile5
ben hep neşeli ve mutlu olurum ama sizlerde öyle olun lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn :Saruboceq:
Bu arada iyi dersler ablaaaaa :a015:
ne oldu beeeeeeeeeeeeee :uhm:
niye hayirdir insallah
ya kayınbabam geldi biz daha yanına gitmedik memlekette de sanki eni suçlamışlar ayıp gidilmez olur mu aynı şehirdeler diye annemde bana kızdı şimdi gitmeyen kocan suçlusu sensin zorlada olsa götür diye resmen arada kaldım yaacısının geçmesine sevindim, çünkü uyuz bir acısı vardır onun Çok üzgünüm çoook
ne oldu????? hayrola?
parmağının iyi olmasına sevindim nurcum bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz aysonu ve aybaşı yoğunluğuparmağım daha iyi arifecim sen nasılsın
selam canım nasılsın gönülcümslm arkadaslar nasilsiniz
bende şimdilik tüp bebk düşünmüyorum dediğiniz gibi en son çare o bu ayda oluruna bırakıcam sonrası allah kerim olmazsa aşılama seninde dediğin gibi ablacım herşeyin hayırlısı neyin tutup neyin tutmayacağını biz bilemeyiz çok sağol ablacım a.s.iyi derslerhehehe ben de öyle zannettim ama günahını almışız güzelimin kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı olsun, bence tüp bebek için çok erken, Ceren'in de dediği gibi son aşama olmalı... önce aşılamayı dene derim ben, eşim ameliyat olmadan önce aşılama yaptırdım ve ilkinde tuttu, mavidenizin de ilk denemesinde tuttu, tüp bebeğin tutma garantisi yok, yine de sen bilirsin güzelim, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun :)
:roflol: :roflol: :roflol: sabah sabah eskiden uyanmak için kahve içerdim, artık içemiyorum, onun yerine kafein niyetine 10 TM'yi kullanıyorum :roflol:
canım benim, biz keyifsizliğine alışkın değiliz biliyorsun, kıyamam sana :1hug:
nasılsın birtanem, parmağın sarılı mı?
jerrorcum nasılsın canım seninde günün güzel olsun ne demek canım bişi değil beyendiyseniz ne mutlu bana çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bu ayda oluruna bırakıyoruz hayırlısı olur inşallahkızlar herkese güzel mutlu enerji dolu bir gün diliyorum
çiğdemcim iyiki doğdun hayatım allahım eşin , bebişin ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
mavicim ya hayatım hala sıkıntılarının bitmemesine çok üzülüyorum inşallah 3 aydan sonra biter diye temenni ediyorum
ceren canımıniçi arkadaşlarımın da dediği gibi galiba biz seni keyifsiz görmeye alışık değiliz toparlan hayatım eski enerjine dön ivedikteki gibi içindeki kötü enerjiyi at dışarı sal gitsin hehee
arifecim sabah sabah yazılarınla neşelendirdin bizi . yine kendi naçizane yorumum bencede normal yolla dene çünkü sana şu sorunun var diyen yok rabbim demekki uygun zamanı bekliyor vericek bi melek sana bencede sen bildiğinden şaşma
pembe inci senide burda bizler gibi sıksık görmek çok mutlu ediyooo
katarcım sanada hayırlı yolculuklar merak etme biz seni unutmayız ara ara anarız hep gitmemiş gibi olursun
nurcum parmağın ağrımıyo çok şükür ben öyle anladım demekki yaptıkları iğne iyi gelmiş bebişin giysileride çok güzel allah sağlıkla giydirmek nasip eylesinn
filiz ablam demişsinki kahveye gerek yok 10 tm beni uyandırıyo aman ablam ben burdan bile kötü şeyler hissettim bunlar seni uyandırıyo ok güzelde ablam seni bu hamiş halinle strese sokmasınlar biz şurda hevesle pıt pıt ları bekliyoz bak getirmesinler beni oraya sen kendini relax tut ablam
kız beyazcım hayatım sen neler yapıyon hayatım babanne geldimi acaba
ay ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın böyle konularla ilgilenmesi çok güzel kendine dikkat et canım öpüyorumkızlar ben bi selam vereyim dedim iş çok yoğun şuan yine uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi
Hım bu arada kızlar sölemeden edemicem dün eşim beni çok mutlu etti tamam zaten kızımız için çok hevesli bu belli şükürler olsun ama dün işinden fırsat bulup çarşıdan bi tane kendi beğenip hastane çıkışı almış pembiş ve beyazlı arılar var üzerinde çok duygulandım bide diyoki aşkım sen merak etme tek tek parçalarını açıp dikişlerine baktım diyor dikkatli olması da daha bi güzelll bide içinden bir arı oyuncakta çıkmış aldı onu akşam boyu arı vız vız diye diye espriler yapıp ortalıkta oynadı
afiyet olsun cicimben yemeğe gidiyorum arkadaşlar hoşçakalın.
Kızlar biz mamamızı yedik vede geldik karnımız doydu şincikte bakalım teyzeler neler yapmışlar CADIARZU
Canım benim
Ağrın sızın azaldı ise güzel haber aman dikkat et mikrop kapmamaya çalış canım bir dahada böyle şeyler yapma şekerim tımammıklava:
İlayda durmuyor demek aynı ceren kaydirigubbakcemile3 bırak oynasınlar içerde yaa canları sıkılıyor onlarında gariplerim yapayalnız ne yapsınlar
Hımmm anladım arifem senin ve eşinin içi rahat ise bildiğiniz yoldan şaşmayın derim balım dualarımız sizlerle zaten listede bir sen birde neşem var iremi saymıyorum o zaten ayrıca dualarımızda ve her zaman aklımızda. Allahım ne zaman uygun gördüyse verecek bebişinizi sadece sabır gerekiyor canım. Zaten havalarda açıyor bak kafanız dağılır farklı şeylerle uğraşırsınız o uğraşlar içerisinde de bebiş gelmiş olur anlamazsınız bize olduğu gibi:asigim:
canımmm inşallah sizlerde görecek burda anlatacaksınız yaşadıklarınızı
bazen benim gibi korkacaksınız geliyormu diye delikafadulden
bazende kendinize kızacaksınız yorduğunuz için minikleri ama hissedeceksiniz sizlerde bunları.....
kafein = 10 TM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ablacım valla bende kendimi böyle olduğumda hiç sevmiyorum hatta uyuz oluyorum Çok üzgünüm çoook ama şimdi daha iyiyim sabaha göre daha neşeli ve enerji doluyum :dance: :dance:
Afiyet bal şeker olsun tatlım yarasınnnn cokacimcoook
slm kızlar nasılsınız ?ben sabah kötüydüm yine öglene kadar kafamı kaldıramadım..sabırla bugünlerin geçmesini bekliyorum artık patronlarda anlamaya başlayacak hala haberleri yok ama onlar tahmin edip sordular haftaya dktora gidecez o zman bellii olur diye baştan savdık bakalım..haftaya söylerim doktordan sonra yoksa olmayacak böyle ...hımm fazla aklımda kalmadı birşey geçmişe dönüp baktımda..cerencim merak etmişsin valla haber verecek halim bile yoktu berbattım...
çigdemcim dogum günün kutlu ve mutlu olsun..dilerim rabbimden bir dahaki senelerde kucagında bebişinle eşinle hayırlı seneler geçirisiniz ..a.s.
öyle haklisin zaten ben tek pantolon alcam gerisini izine geldimde türkiyeden alcam burda pek güzel kiyafetler yok
neyse canim ben cikim hazirlanayim malum yeni kalkdim ya
bugün giremem daha teyzeme gidicem hepinizi öptümmmmmmmm
ya kayınbabam geldi biz daha yanına gitmedik memlekette de sanki eni suçlamışlar ayıp gidilmez olur mu aynı şehirdeler diye annemde bana kızdı şimdi gitmeyen kocan suçlusu sensin zorlada olsa götür diye resmen arada kaldım ya
ierrocum eşinin bu davranışı mutlu etmiştir seni eminim sonuçta erkekler çok dikkat edip almazlar bu tür şeylerii...nurcum elinin iyi olduguna sevindim diger konuya gelincede çok sinirlenme çözülmeyecek konu degil..al eşini bir şekilde ikna et gitmek istemezse bile gidin..sonuçta sen ikna etmedigin içinde suçlu olursun bu işler böyle...eşin neden gitmek istemiyor?dogru anladım degilmi?
kumsalcım aşılamanın şansı tabii ki tüp bebge göre çok düşük ama kesinlikle sonuç alınmayan birşey degil bende boşuna yaptırdıgımı düşünmüştüm ama bak sonuç.... belki buna gerek bile kalmaz ama bir kere doktora göre hava hoş şimdi tüp bebk bile yaptırsanız kesinlikle kendi cebinizden tüm masrafları karşılayacaksınız gerçi aşılama da öyle...3 yıllık evli degilsiniz sanırım henüz 3 yıl dolmadan bunlar için rapor vermiyorlar rapor vermedikleri gibi öyle yüzdesini falanda ödeme şansınız olmuyor ilaçalrında diger masraflarında..eger aşılamadan sonuç almasaydık bende artık tedaviye falan ara veririm diyordum yani yeneiden aşılama olurmuydu bilmem ama doktorum tüp bebk bile dese idi mecbur bekleyecektim en az 6 milyar falan olması lazım elinde ..benim 3 yıl dolmasına az kaldıda..herşeyin hayırlısı olsun vnm dilerim tüm bunlara gerek kalamdan bebişin gelir..ama sen biraz daha kafanı rahatlatmaya çalış bilmiyorum yeni ugraşlar bul bak bu ayalrda hormonlar degşirmiş mutluluk salgılanırmış bu degişim iyi şekilde etkiliyormuş vucudu genellikle gebelerin büyük kısmı bu tür mevsimlerde gebe kalıyor martta başlayıp yaz sonuna kadar..havanın etkisi sanırım...doktor demişti bana..
cerenim işte memlekettekilerin halt etmesi afedersin nasıl sinirlendim...
ierrorcum eşim evde çalışıyor bide anlayamadım neden gitmek istemiyorum diyorum ki bi akşam görünüp gelelim akşamda annesi aradı niye gelmiyorsunuz diye gitmeyen o suçlu olan ben çok gıcık oldum
ierrocum eşinin bu davranışı mutlu etmiştir seni eminim sonuçta erkekler çok dikkat edip almazlar bu tür şeylerii...nurcum elinin iyi olduguna sevindim diger konuya gelincede çok sinirlenme çözülmeyecek konu degil..al eşini bir şekilde ikna et gitmek istemezse bile gidin..sonuçta sen ikna etmedigin içinde suçlu olursun bu işler böyle...eşin neden gitmek istemiyor?dogru anladım degilmi?
kumsalcım aşılamanın şansı tabii ki tüp bebge göre çok düşük ama kesinlikle sonuç alınmayan birşey degil bende boşuna yaptırdıgımı düşünmüştüm ama bak sonuç.... belki buna gerek bile kalmaz ama bir kere doktora göre hava hoş şimdi tüp bebk bile yaptırsanız kesinlikle kendi cebinizden tüm masrafları karşılayacaksınız gerçi aşılama da öyle...3 yıllık evli degilsiniz sanırım henüz 3 yıl dolmadan bunlar için rapor vermiyorlar rapor vermedikleri gibi öyle yüzdesini falanda ödeme şansınız olmuyor ilaçalrında diger masraflarında..eger aşılamadan sonuç almasaydık bende artık tedaviye falan ara veririm diyordum yani yeneiden aşılama olurmuydu bilmem ama doktorum tüp bebk bile dese idi mecbur bekleyecektim en az 6 milyar falan olması lazım elinde ..benim 3 yıl dolmasına az kaldıda..herşeyin hayırlısı olsun vnm dilerim tüm bunlara gerek kalamdan bebişin gelir..ama sen biraz daha kafanı rahatlatmaya çalış bilmiyorum yeni ugraşlar bul bak bu ayalrda hormonlar degşirmiş mutluluk salgılanırmış bu degişim iyi şekilde etkiliyormuş vucudu genellikle gebelerin büyük kısmı bu tür mevsimlerde gebe kalıyor martta başlayıp yaz sonuna kadar..havanın etkisi sanırım...doktor demişti bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?