- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.841
beş yıllık ewlı cıft vardır ewlılıgın ılk donemlerınde karı koca gayet ii sexs ılışkileri varadır ewlilik ılerledıkce sexs ılışkısi azlmaktadır bundan kadın cok şikayetcıdır bı gun komsuya gıden kadın dert yanmaya başlar artık kocamla eskısı gıbı duzenlı ılışkıye gıremıyoruz der komsusunun kocası lafa atlar neden senı aldatıyomu kadın hayır kocam mac hastası der hangı takımlı dıye sorar adam kadın FB lı der adam o zaman ona tuyo verir her gun ayrı bı tk forması gıy yatakta kocaan cılve yap der ılışkın duzelıcek der kadın onerıyı uygulamaya başlar her gun ayrı takım forması fıyer gercekten işe yarar komsusuyla karsılasır komsu adam sorar işe yaradımı der kadın cok teşekkur eder yaradı der kadın devam eder bı gun kadın FB foraması gıyer adam dusunur s*k*m* s*k*m*m* dıye adam dayanamaz s...... ve derkı gordunmu nasıl sı.... sı...... senı FB lı yaptımkaydirigubbakcemile3
Bir gün Roma Olimpiyat Stadında en fazla sperm çıkarma yarışması düzenlenir.Bu yarışmada Türkiye yi Namık Kemal temsil etmektedir.İlk olarak Fransız çıkar uğraşır uğraşır tartarlar 2 kilo gelir.Spiker anonsla duyurur.Peşine İngiliz çıkar uğraşır o da 5 kilo çıkartabilir.Spiker yine Anons eder.Sıra bizim N.Kemal egelmiştir.Tam o sırada bir anons gelir.Konuşan bizim N.Kemaldir."Yüzme bilmeyenler lütfen stadı terk etsin".
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vayyy beee bu namık kemalde yani heee bir kadınla birlikte olsa tek seferde beşiz yediz felan olur tek olması mümkün değil kaydirigubbakcemile3
:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: teşekürler cerencim
ceren ilahiii :roflol::roflol:..kumsalcım haklısın zmana bırak biraz bak havanın tadını çıkar hafta sonları yakın yerlerde gidebilecegin yerler varsa git degişiklik olsun...inan tatilde iyi geliyor...
fıkralar süperdi :jeyyar: :jeyyar:
Canlarim cok tesekkur ederim hepinize...
Nesemesecim eger ovulasyonunla adetinin arasi kisa suruyorsa luteal faz dekefti olabilir. Luteal faz (luteal phase), ovulasyon ile baslar ve gelecek adetinin bir gun oncesi sona erer. Bu sure 10 gunden az ise luteal faz defekti olabileceginden soz edilir. Bence muhakkak doktora git, lutfen daha fazla oluruna birakma bu isleri. Cunku zaman cok onemli bu tur seylerde biliyorsun. Canim bunun kesin tanisi icin, doktora gitmen ve kanda progesteton seviyene baktirman lazimmis, bende internetten okudum. Istersen google dan bir tarat. Ingilizce sayfalarda daha cok bilgi bulabilirsin. Luteal Phase yaz bir suru bilgi cikar. Turkcede var luteal faz diye bir arattir. Lutfen sakin sonraya atma bunu, ne olursa olsun bir doktora git. Opuyorum seni canim, guzel dileklerin icin tesekkurler...
oo herkes kaçmış ..
Nurcum merhaba güzelim.Nasıl gidiyor hamilelik?Ben ilk aşılamamı olmuştum malesef tutmadı canım.Kısmet değilmiş.İkinci aşılama için başlayacağız haftasonu.Moralim çok bozuk.
Canım ilgine çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırıyorsunuzŞeniz. Canım sen bunları yazken ben çoktan doktora gitmiş dönüyordum:)) içine doğdu sanırım. Doktorum erken dönmüş ve fazla hasta da kabul etmiyormuş ama ben bişi sorucam dedim kırmadı saolsun. Adet tarihimi, ovulasyon günümü ve 1 hafta sonra yani dün lekelnmemin olduğunu söyledim, belimi solundaki ağrıdan da bahsetim. Belimdeki ağrının bunlarla ilgisi yokmuş şükür. Diğeri için de evk al yarın sabah devlet hastanesine gidip Beta-hCG testi yaptır dedi. Bişey çıkarsa hemen gel ilaç vericemdedi, çıkmazsa hiç gelmene gerek yok sonra görüşürüz dedi. Ben de rahatladım. Yarın inşallah işe giderken eşim hastaneye brakacak ne olur dua edin benim için. Size sonuç olumsuz da olsa yazıcam inşallah. Rabbim içimizden umudumuzu almasın. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Tek tek cevaplayamıyorum derslerim var. Yarın görüşürüz:))
dışarıda hava çok güzel benim canım hiç çalışmak istemiyor çıkıp dolaşmak istiyorum senağlama
kızlar ben duş alıp geldim nasılsınız bakalım
Canım ilgine çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırıyorsunuzŞeniz. Canım sen bunları yazken ben çoktan doktora gitmiş dönüyordum:)) içine doğdu sanırım. Doktorum erken dönmüş ve fazla hasta da kabul etmiyormuş ama ben bişi sorucam dedim kırmadı saolsun. Adet tarihimi, ovulasyon günümü ve 1 hafta sonra yani dün lekelnmemin olduğunu söyledim, belimi solundaki ağrıdan da bahsetim. Belimdeki ağrının bunlarla ilgisi yokmuş şükür. Diğeri için de evk al yarın sabah devlet hastanesine gidip Beta-hCG testi yaptır dedi. Bişey çıkarsa hemen gel ilaç vericemdedi, çıkmazsa hiç gelmene gerek yok sonra görüşürüz dedi. Ben de rahatladım. Yarın inşallah işe giderken eşim hastaneye brakacak ne olur dua edin benim için. Size sonuç olumsuz da olsa yazıcam inşallah. Rabbim içimizden umudumuzu almasın. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Tek tek cevaplayamıyorum derslerim var. Yarın görüşürüz:))
oo herkes kaçmış ..
ben burdayımhihoyyythihoyyyt
menzilgülü canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede kuzucuğumuzada....
neşecim mutlu haberlerle dön inş
neşecim hadi bakalım inş hayırlı haberler almak nasip olur bu sefer...haber vermeyi unutmuyorsun bak ona göre..
Nurcum merhaba güzelim.Nasıl gidiyor hamilelik?Ben ilk aşılamamı olmuştum malesef tutmadı canım.Kısmet değilmiş.İkinci aşılama için başlayacağız haftasonu.Moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?