Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: teşekürler cerencim

yaaa kızlar nerdesinizzzzzz huuuuuuuuuuuu
ara ara bakıyorum ama ne gelen var ne gideeennnn
ben bunca yoğunluğun arasında gelip yazmaya çalışıyorum sizde ses yokkkk
Bıktınızmı yoksa bizden yaaaaaaaaaa

ceren ilahiii :roflol::roflol:..kumsalcım haklısın zmana bırak biraz bak havanın tadını çıkar hafta sonları yakın yerlerde gidebilecegin yerler varsa git degişiklik olsun...inan tatilde iyi geliyor...

ceren ilahiii :roflol::roflol:..kumsalcım haklısın zmana bırak biraz bak havanın tadını çıkar hafta sonları yakın yerlerde gidebilecegin yerler varsa git degişiklik olsun...inan tatilde iyi geliyor...

Evet evet imkanın varsa haftasonları al kocanı kaçın bir yerlereee ayyyy bende hamiş olmasaydım kaçardık valla birden gözümde canlandıda :asigim: :çok üzgünüm:

fıkralar süperdi :jeyyar: :jeyyar:

:roflol: :roflol:

Canlarim cok tesekkur ederim hepinize...

Nesemesecim eger ovulasyonunla adetinin arasi kisa suruyorsa luteal faz dekefti olabilir. Luteal faz (luteal phase), ovulasyon ile baslar ve gelecek adetinin bir gun oncesi sona erer. Bu sure 10 gunden az ise luteal faz defekti olabileceginden soz edilir. Bence muhakkak doktora git, lutfen daha fazla oluruna birakma bu isleri. Cunku zaman cok onemli bu tur seylerde biliyorsun. Canim bunun kesin tanisi icin, doktora gitmen ve kanda progesteton seviyene baktirman lazimmis, bende internetten okudum. Istersen google dan bir tarat. Ingilizce sayfalarda daha cok bilgi bulabilirsin. Luteal Phase yaz bir suru bilgi cikar. Turkcede var luteal faz diye bir arattir. Lutfen sakin sonraya atma bunu, ne olursa olsun bir doktora git. Opuyorum seni canim, guzel dileklerin icin tesekkurler...

cerencim ya biizm için zor be güzelim yani c.tesi gübleri çalışıyoruz biz 1 kadara ama sonuçta sabah erkende çıkmak var ögleden sonra çıkmak var zor oluyor be gülüm..eger çok gitmemiz gereken durum olursa yaparız zaten ama zor biraz yaa..sanırım kumsal çalışmıyor onun daha çok imkanı olabilir bu konuda.. menzil gülü geçmiş olsun tatlım..dogum ne zaman görünüyor..rabbim saglıkla hayırlısı ile yusufuna kavuşmanı nasip etsin..

Canım ilgine çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırıyorsunuzŞeniz. Canım sen bunları yazken ben çoktan doktora gitmiş dönüyordum:)) içine doğdu sanırım. Doktorum erken dönmüş ve fazla hasta da kabul etmiyormuş ama ben bişi sorucam dedim kırmadı saolsun. Adet tarihimi, ovulasyon günümü ve 1 hafta sonra yani dün lekelnmemin olduğunu söyledim, belimi solundaki ağrıdan da bahsetim. Belimdeki ağrının bunlarla ilgisi yokmuş şükür. Diğeri için de evk al yarın sabah devlet hastanesine gidip Beta-hCG testi yaptır dedi. Bişey çıkarsa hemen gel ilaç vericemdedi, çıkmazsa hiç gelmene gerek yok sonra görüşürüz dedi. Ben de rahatladım. Yarın inşallah işe giderken eşim hastaneye brakacak ne olur dua edin benim için. Size sonuç olumsuz da olsa yazıcam inşallah. Rabbim içimizden umudumuzu almasın. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Tek tek cevaplayamıyorum derslerim var. Yarın görüşürüz:))

menzilgülü canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede kuzucuğumuzada....
neşecim mutlu haberlerle dön inş

Nurcum merhaba güzelim.Nasıl gidiyor hamilelik?Ben ilk aşılamamı olmuştum malesef tutmadı canım.Kısmet değilmiş.ıkinci aşılama için başlayacağız haftasonu.Moralim çok bozuk.

Nurcum merhaba güzelim.Nasıl gidiyor hamilelik?Ben ilk aşılamamı olmuştum malesef tutmadı canım.Kısmet değilmiş.İkinci aşılama için başlayacağız haftasonu.Moralim çok bozuk.

iyi gidiyor canım ne olsun...
moral bozmak ve umutsuzluğa kapılmak yok ama ne kadar çok rahat olursan o kadar çabuk gelecektir bebişin

beta hcg derken? doktor hamile olmandan mı şüphelendi yani? ayyyyyy inşallah yaaaaa... Allahım sen ne büyüksün... doğru anladım di mi neşecim?

dışarıda hava çok güzel benim canım hiç çalışmak istemiyor çıkıp dolaşmak istiyorum senağlama

ayy canım yaa kaçta çıkıyorsun işten? Biraz çık dışarı hava al iyi gelir böyle bir imkanın varmı?

kızlar ben duş alıp geldim nasılsınız bakalım

oooo saatler olsun nurcummm misler gibi olmuşsundur sen şimdi Şeniz

Dualarımız seninle tatlişkom Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...

oo herkes kaçmış ..

Ben burdayım hihoyyyt :dance:

ben burdayımhihoyyythihoyyyt

bendeeeeeeeeeee :teytey: :dance:

menzilgülü canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede kuzucuğumuzada....
neşecim mutlu haberlerle dön inş

Aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım çok dua edin bana buna çok ama çok ihtiyacım var kaydirigubbakcemile5

neşecim hadi bakalım inş hayırlı haberler almak nasip olur bu sefer...haber vermeyi unutmuyorsun bak ona göre..

İnşallah canım, siz de bugün fazladan dua mesaisi yapın benim ve benim durumumda olan herkes için. Yarın olumsuz da olsa mutlaka gelip szi bilgilendiricem inşallah. Pek umudum yok ama en azından kilo verme olayıma hız katarım inşallah. ÇOooooooooooookkkkkkkkkkkkk dua istiyorum sizden anneler :Saruboceq:

Nurcum merhaba güzelim.Nasıl gidiyor hamilelik?Ben ilk aşılamamı olmuştum malesef tutmadı canım.Kısmet değilmiş.İkinci aşılama için başlayacağız haftasonu.Moralim çok bozuk.

Canım seni çok iyi anlıyorum. İnşallah bugünlerdeki tüm sıkıntılamızı en yakın zamanda hayırlısıyla unutucaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…