- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.861
beta hcg derken? doktor hamile olmandan mı şüphelendi yani? ayyyyyy inşallah yaaaaa... Allahım sen ne büyüksün... doğru anladım di mi neşecim?
ayy canım yaa kaçta çıkıyorsun işten? Biraz çık dışarı hava al iyi gelir böyle bir imkanın varmı?
oooo saatler olsun nurcummm misler gibi olmuşsundur sen şimdi Şeniz
Dualarımız seninle tatlişkom Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...
Ben burdayım hihoyyyt :dance:
bendeeeeeeeeeee :teytey: :dance:
Merhaba canım bağlantımda probelm vardı ancak girebildim teşekkürler hemşerim öperimiyiki dogdun cigdem iyki dogrdun cidem.mutlu yillar allah sana ve aylene uzun ömürler versin insallah bebisinle.iyiki dogdun
kızlar herkese güzel mutlu enerji dolu bir gün diliyorum
çiğdemcim iyiki doğdun hayatım allahım eşin , bebişin ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
mavicim ya hayatım hala sıkıntılarının bitmemesine çok üzülüyorum inşallah 3 aydan sonra biter diye temenni ediyorum
ceren canımıniçi arkadaşlarımın da dediği gibi galiba biz seni keyifsiz görmeye alışık değiliz toparlan hayatım eski enerjine dön ivedikteki gibi içindeki kötü enerjiyi at dışarı sal gitsin hehee
arifecim sabah sabah yazılarınla neşelendirdin bizi . yine kendi naçizane yorumum bencede normal yolla dene çünkü sana şu sorunun var diyen yok rabbim demekki uygun zamanı bekliyor vericek bi melek sana bencede sen bildiğinden şaşma
pembe inci senide burda bizler gibi sıksık görmek çok mutlu ediyooo
katarcım sanada hayırlı yolculuklar merak etme biz seni unutmayız ara ara anarız hep gitmemiş gibi olursun
nurcum parmağın ağrımıyo çok şükür ben öyle anladım demekki yaptıkları iğne iyi gelmiş bebişin giysileride çok güzel allah sağlıkla giydirmek nasip eylesinn
filiz ablam demişsinki kahveye gerek yok 10 tm beni uyandırıyo aman ablam ben burdan bile kötü şeyler hissettim bunlar seni uyandırıyo ok güzelde ablam seni bu hamiş halinle strese sokmasınlar biz şurda hevesle pıt pıt ları bekliyoz bak getirmesinler beni oraya sen kendini relax tut ablam
kız beyazcım hayatım sen neler yapıyon hayatım babanne geldimi acaba
ne kadar güzel canım çok şanslısın Allah daha mutlu anlar nasip etsinkızlar ben bi selam vereyim dedim iş çok yoğun şuan yine uğramaya çalışırım öpüyorum hepinizi
Hım bu arada kızlar sölemeden edemicem dün eşim beni çok mutlu etti tamam zaten kızımız için çok hevesli bu belli şükürler olsun ama dün işinden fırsat bulup çarşıdan bi tane kendi beğenip hastane çıkışı almış pembiş ve beyazlı arılar var üzerinde çok duygulandım bide diyoki aşkım sen merak etme tek tek parçalarını açıp dikişlerine baktım diyor dikkatli olması da daha bi güzelll bide içinden bir arı oyuncakta çıkmış aldı onu akşam boyu arı vız vız diye diye espriler yapıp ortalıkta oynadı
slm kızlar nasılsınız ?ben sabah kötüydüm yine öglene kadar kafamı kaldıramadım..sabırla bugünlerin geçmesini bekliyorum artık patronlarda anlamaya başlayacak hala haberleri yok ama onlar tahmin edip sordular haftaya dktora gidecez o zman bellii olur diye baştan savdık bakalım..haftaya söylerim doktordan sonra yoksa olmayacak böyle ...hımm fazla aklımda kalmadı birşey geçmişe dönüp baktımda..cerencim merak etmişsin valla haber verecek halim bile yoktu berbattım...
çigdemcim dogum günün kutlu ve mutlu olsun..dilerim rabbimden bir dahaki senelerde kucagında bebişinle eşinle hayırlı seneler geçirisiniz ..a.s.
al bendende o kadar üffss bu havalarda çalışmak ne zor ya orhan velinin beni bu havalar mahvetti şiiri geldi aklıma ne güzel şiirdir o yadışarıda hava çok güzel benim canım hiç çalışmak istemiyor çıkıp dolaşmak istiyorum senağlama
Ben de anlamadım ki, daha önce de lekelenmem olduhap verip göndermişti. Ultrasonda bakalım istersen ama bişey görünmez dedi ben yok istemiyorum dedim. Hiç umudum yok yaptırmasam olmaz mı dedim, ben istiyorum yarın yaptıracaksın bişey çıkarsa hemen gel ilaç yazıcam dedi yoksa da hiç gelme sonra görüşürüz dedi. Ne olur dua edin. Sen diyene kadar hiç bu açıdan bakmamıştım. Daha ovulasyonum olalı 1 hafta oldu ve lekeler çok az, geçmiş aylarda da yaşadım bunu ama hiç test istememişti. Hadi ahyırlısı bakalım. Bu akşam fazla dua mesaisi istiyorum sizden.
Ederiz tabi canım ne demek iyi dileklerimiz seninle Allah gönlüne göre versin
Aminnnnnnnnnnn canım.
Hadi anneler birlikte bana ve bim durumumdaki tüm kızlara dua edin..
Ben de anlamadım ki, daha önce de lekelenmem olduhap verip göndermişti. Ultrasonda bakalım istersen ama bişey görünmez dedi ben yok istemiyorum dedim. Hiç umudum yok yaptırmasam olmaz mı dedim, ben istiyorum yarın yaptıracaksın bişey çıkarsa hemen gel ilaç yazıcam dedi yoksa da hiç gelme sonra görüşürüz dedi. Ne olur dua edin. Sen diyene kadar hiç bu açıdan bakmamıştım. Daha ovulasyonum olalı 1 hafta oldu ve lekeler çok az, geçmiş aylarda da yaşadım bunu ama hiç test istememişti. Hadi ahyırlısı bakalım. Bu akşam fazla dua mesaisi istiyorum sizden.
Aminnnnnnnnnnn canım.
Hadi anneler birlikte bana ve bim durumumdaki tüm kızlara dua edin..
neşecim bugün dualrım sana olacak allahın izniyle..hadi bakalım hayrılı mutlu haberler alman dilegiyle..
kızlar ya artık havalar günlük güneşlik oldu benimde hiç çalışasım yok..bari bir an önce zman geçsede çıksak işten...
ayy canım yaa kaçta çıkıyorsun işten? Biraz çık dışarı hava al iyi gelir böyle bir imkanın varmı?
Ceren 7,30 da çıkıyorum şimdi maaş dağıtıyoruz şu para işi bitsin bahçeye çıkacağım hava almam lazım çok bunaldım.
Canım dualarım seninle, bütün gece dua edeceğim senin için, inşallah Yarabbim, sen çok büyüksün, Rabbim hayırlısıyla sana da bir bebek versin :)
kızlar ben çıkıyorum yavaştan yarın sabah görüşürüz yine biraz erken çıkıcam kuaföre gidip bi rfön çektireyim diyorum gerçi beyazlarım çok çıktı boyatamıyorum malum neyse napalım öyle böyle idare edicez öptüm kocaman görüşrüz byee
kızlar ben çıkıyorum, eve gidince gelirim yine, öptüm sizi :)
Canım ilgine çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırıyorsunuzŞeniz. Canım sen bunları yazken ben çoktan doktora gitmiş dönüyordum:)) içine doğdu sanırım. Doktorum erken dönmüş ve fazla hasta da kabul etmiyormuş ama ben bişi sorucam dedim kırmadı saolsun. Adet tarihimi, ovulasyon günümü ve 1 hafta sonra yani dün lekelnmemin olduğunu söyledim, belimi solundaki ağrıdan da bahsetim. Belimdeki ağrının bunlarla ilgisi yokmuş şükür. Diğeri için de evk al yarın sabah devlet hastanesine gidip Beta-hCG testi yaptır dedi. Bişey çıkarsa hemen gel ilaç vericemdedi, çıkmazsa hiç gelmene gerek yok sonra görüşürüz dedi. Ben de rahatladım. Yarın inşallah işe giderken eşim hastaneye brakacak ne olur dua edin benim için. Size sonuç olumsuz da olsa yazıcam inşallah. Rabbim içimizden umudumuzu almasın. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Tek tek cevaplayamıyorum derslerim var. Yarın görüşürüz:))
neden durgunlaştı topik yaaa..
canım ya uzunmuş dahada baya var neyse sağlık olsun ne yapalım
sana kolay gelsin balım o maaş dağıtma işini ben haftaya yapıcam amanın
cerencim maaş işi bitti bahçede dolandım biraz hava aldım içim açıldı süper bir hava varmış şimdi çeneye devam
ya kızlar akşama ne pişireyim diye düşünüyorum buzdolabının başına gidip gidip geliyorum
Çok şükür öyle bir derdim yok kayınvalidem sagolsun şimdi muhtemelen yemek yapıyordur bu saatte pişirip önümüze koyuyor bizde yiyoruz sonrada doğru eve deterjandan miğdem bulandığı için bulaşıkta yıkayamıyorum ekmek elden su gölden yaşıyoruz yani kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?