Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

beta hcg derken? doktor hamile olmandan mı şüphelendi yani? ayyyyyy inşallah yaaaaa... Allahım sen ne büyüksün... doğru anladım di mi neşecim?

Ben de anlamadım ki, daha önce de lekelenmem olduhap verip göndermişti. Ultrasonda bakalım istersen ama bişey görünmez dedi ben yok istemiyorum dedim. Hiç umudum yok yaptırmasam olmaz mı dedim, ben istiyorum yarın yaptıracaksın bişey çıkarsa hemen gel ilaç yazıcam dedi yoksa da hiç gelme sonra görüşürüz dedi. Ne olur dua edin. Sen diyene kadar hiç bu açıdan bakmamıştım. Daha ovulasyonum olalı 1 hafta oldu ve lekeler çok az, geçmiş aylarda da yaşadım bunu ama hiç test istememişti. Hadi ahyırlısı bakalım. Bu akşam fazla dua mesaisi istiyorum sizden.

Aminnnnnnnnnnn canım.

Hadi anneler birlikte bana ve bim durumumdaki tüm kızlara dua edin..

iyiki dogdun cigdem iyki dogrdun cidem.mutlu yillar allah sana ve aylene uzun ömürler versin insallah bebisinle.iyiki dogdun
Merhaba canım bağlantımda probelm vardı ancak girebildim teşekkürler hemşerim öperim

sağol canım teşekkür ederim

ne kadar güzel canım çok şanslısın Allah daha mutlu anlar nasip etsin

sapol canım teşekkürler inşallah canım aminnnn :Saruboceq:

dışarıda hava çok güzel benim canım hiç çalışmak istemiyor çıkıp dolaşmak istiyorum senağlama
al bendende o kadar üffss bu havalarda çalışmak ne zor ya orhan velinin beni bu havalar mahvetti şiiri geldi aklıma ne güzel şiirdir o ya

ayy canım yaa kaçta çıkıyorsun işten? Biraz çık dışarı hava al iyi gelir böyle bir imkanın varmı?

Ceren 7,30 da çıkıyorum şimdi maaş dağıtıyoruz şu para işi bitsin bahçeye çıkacağım hava almam lazım çok bunaldım.

Canım dualarım seninle, bütün gece dua edeceğim senin için, inşallah Yarabbim, sen çok büyüksün, Rabbim hayırlısıyla sana da bir bebek versin :)

neşecim bugün dualrım sana olacak allahın izniyle..hadi bakalım hayrılı mutlu haberler alman dilegiyle..

kızlar ya artık havalar günlük güneşlik oldu benimde hiç çalışasım yok..bari bir an önce zman geçsede çıksak işten...

mavişim görüşemedik canikom bugün seninle... gerçi kimseyle doğru dürüst görüşemedim ama sana merhaba diyemedim hayatım, daha iyisin anladığım kadarıyla :)

kızlar ben çıkıyorum yavaştan yarın sabah görüşürüz yine biraz erken çıkıcam kuaföre gidip bi rfön çektireyim diyorum gerçi beyazlarım çok çıktı boyatamıyorum malum neyse napalım öyle böyle idare edicez öptüm kocaman görüşrüz byee

ablacım yine denk gelemedim bende biraz daha iyim bulantı yok ama baş agrısı var işte..bu ara bulantıdan sonra başlıyor böyle birde mevsim geçisi sanırım ..neyse baklaım allah şifa versin hepimize diyelim..

canım ya uzunmuş dahada baya var neyse sağlık olsun ne yapalım
sana kolay gelsin balım o maaş dağıtma işini ben haftaya yapıcam amanın kafamçokkarıştı

Canım dualarım seninle, bütün gece dua edeceğim senin için, inşallah Yarabbim, sen çok büyüksün, Rabbim hayırlısıyla sana da bir bebek versin :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

canım kendine ve bebeğine iyi bak tatlım yarın grş. inş.
Fazlada süslenme kızzz nazar değer sonra allah muhafaza

kızlar ben çıkıyorum, eve gidince gelirim yine, öptüm sizi :)

Tamam ablacım kendine dikkat et öpüyorum seni a.s.

nesecim allah gönlüne göre versin hakkında herşeyin hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle

canım ya uzunmuş dahada baya var neyse sağlık olsun ne yapalım
sana kolay gelsin balım o maaş dağıtma işini ben haftaya yapıcam amanın

cerencim maaş işi bitti bahçede dolandım biraz hava aldım içim açıldı süper bir hava varmış şimdi çeneye devam

neden durgunlaştı topik yaaa..

Sorma yaa herkesin işi var benimde var ama bıraktım valla yapamıcam artık sıkıldım yarın nasipse....

oh oh iyi etmişsin güzelim açık hava iyi gelmiştir hadi gözün aydın
eee nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok çoluk çocuk nasıllar iyilermi kaydirigubbakcemile3

ya kızlar akşama ne pişireyim diye düşünüyorum buzdolabının başına gidip gidip geliyorum

ya kızlar akşama ne pişireyim diye düşünüyorum buzdolabının başına gidip gidip geliyorum

Çok şükür öyle bir derdim yok kayınvalidem sagolsun şimdi muhtemelen yemek yapıyordur bu saatte pişirip önümüze koyuyor bizde yiyoruz sonrada doğru eve deterjandan miğdem bulandığı için bulaşıkta yıkayamıyorum ekmek elden su gölden yaşıyoruz yani kaydirigubbakcemile3

oh rahatlığa bak benim kimsem yok burda ama sağolsun bişey yapmasamda eşim bişey demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…