Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben geldiiiiiiiiim :)

canım inşallah yakında geçecek hepsi :)
bize de maaş versenize yaaaaa... sabahtan akşama kadar burada mesai yapıyoruz , di mi am?
ya kızlar akşama ne pişireyim diye düşünüyorum buzdolabının başına gidip gidip geliyorum
ahanda en zor soruyu sordun :uhm: kaç puanlık bir soru bu?

amin kızlar..her akşam bizde ne yapsak diye eşimle didişiyoruz o bana atıyor topu ben ona aynı yerdeyiz eve gidene kadar karnıma agrılar giriyor yapmayı geçtim aklımıza ayapacak birşeyde gelmiyor hani fazla ugraştıracak şey olmasın istiyoruz...bir süre sonra hemen yapılacak listeleride azalıyor valla.. ama bugün yırttık görümcemlere gidecez..

ya bizi davet eden yok amamirmirmirmir

cnm benim kıyamam valla bizde haftanın mutlaka 1 yada 2 günü gideriz iş çıkışı bu aralar ben iyi degilim diye fazla gidemedik o yüzden daha az sıkıntı çekiyorum ne yapalım diye..ama eşim sagolsun genelde o hemen hazırlamaya başlar öyle aç olupta bekleyemez yapmak ister biran önce...yoksa benimde annem falan yok yakınımda yamek yapıp yollasın yada sürekli gidip yiyelim..

10 puan 10 puandan 100 puan
hmmm sınıfta kaldım ben bilemedim çünkü soruyu
ohhh şanslısın valla
gelin bize Nurcum, aaaa davet etmedim mi ben kaç kere? ama yemek yok bizde de kaydirigubbakcemile3 benim de yemek yapmam lazım delikafadulden

ilk 3 ay sağolsn eşim yapıyordu canım beni yerimden bile kaldırmıyordu tek yapabildiği tosttu amakaydirigubbakcemile3 beni aç bırakmadı hiç şimdilerdede beraber yapıp yiyoruz benim midem kötü bugün biraz o yüzden bişey yemek istemiyorum canım istemeyince yapmayada niyetim yok

:roflol: sen de bendensin yani :roflol:

ya kızlar akşama ne pişireyim diye düşünüyorum buzdolabının başına gidip gidip geliyorum

boşver yaaaaaaa ne yemeği al eşini çıkın dışarı benden size izin kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

cerenim sağolasın veledler iyi ellerinden öperler ne yapsın keratalar

oh oh maaşallah bende onların yanacıklarından öpreim yerimseniben

bu günlerinin kıymetini bil bende ilk üç aylık dönemde kayınvalidemdeydim ama evimi özlemiştim valla insanın yinede evi gibisi yok ne olursa olsun....

Allah böyle eşleri başımızdan eksik etmesin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

ben geldiiiiiiiiim :)

canım inşallah yakında geçecek hepsi :)

bize de maaş versenize yaaaaa... sabahtan akşama kadar burada mesai yapıyoruz , di mi am?

ahanda en zor soruyu sordun :uhm: kaç puanlık bir soru bu?

size ne maaşı vercez güzelim?
sabahtan akşama kadar burdayız diyor birde yaaaa bak bak bak
yüzünü gören cennete varacak huriii olucak be abla sen ne konuşuyon klava:

ahhh kuzum kıyamam ben sana bak sen bana yakınsın atlayın arabaya siz gelene kadar ben masayı hazır ederim oturur hep beraber yeriz cokacimcoook

canım yaaa senin işin zor bu sıra
iş eşine düşüyor kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bana müsaade çıkıyorum bayanlar bu akşam malum yaprak dökümü gecesi
Gergin geçiyoır bu akşam leyla kaşarı babasına yakalanıyorrr delikafadulden
Artık yarın yorumları yaparız heraaaallll
Kendinize iyi bakın kuzucuklar hepinize kocaman öpücükler mucxxxxxxxxxxx...........
Sizi çoooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum bayanlar beni özleyin anacım byeeeeeeeee..........

kızlar ben kaçıyorum hadi ii akşamalr..hadi ya pratik şeyler yapın bugünde..pizza alın yada hamburger biz evde pişiriyoruz alıp...hımm tavuk but falan alıpta pişirebilirsin yanına az pilav ...aklımöa başka birşey gelmedi..salça severseniz biraz acılı salçalı makarna yap..cnm yemek yapmak istemiyorsa git dışardan bugünlük birşey iste..ne bileyim lahmacun pide olabilir... yaaa çok liste saydım kızmayın hee yemek için alternatif sunuyorum..

kızlarr ben geldim geçmiş iokudum ama saat 6 olmuş ben okuyana kadaarrrdelikafadulden
neşecim dularım seninle
aybalaa seni görmek güzell stres yok kesinlikeee
yemek kosunuda gelince benimde yapasım yok girpli gripli bide
kocamda istambula maça gitti bana sordu gideyiimi gitme dersen gitmicem dedii kıyamadım öok istediğini bildiğim için gece geç geliceklermiş senağlama
yaprak dökümü akşamı zaten onla oylanaırım bendeee
şimdilik hepinize iyi akşmalarrr öptüm hepiciğiniziii

sağolc canım bakacam artık bişeylere

iyi akşamlar cerencim yarın görüşürz
iyi akşamlar mavicim güzel alternatifler sağol yarın görüşürz

iyi akşamlar canım kendine dikkat et ay sen yalnızmısın bu akşam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…