- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.901
amma abarttın sende, kızmayın diye dersteyken bile açık bırakıp gidiyorum leyn cadı kaydirigubbakcemile3size ne maaşı vercez güzelim?
sabahtan akşama kadar burdayız diyor birde yaaaa bak bak bak
yüzünü gören cennete varacak huriii olucak be abla sen ne konuşuyonklava:
tamam gülüm anlaştık cokacimcoook ben hazırım gördüğün gibi naniknanikablacım ben yemek yapayım tencereyi kapar gelirim sana
eveeeeeet bu akşam yaprak dökümü var, çok heyecanlı vallakızlarrr bana müsaade çıkıyorum bayanlar bu akşam malum yaprak dökümü gecesi
Gergin geçiyoır bu akşam leyla kaşarı babasına yakalanıyorrr delikafadulden
Artık yarın yorumları yaparız heraaaallll
Kendinize iyi bakın kuzucuklar hepinize kocaman öpücükler mucxxxxxxxxxxx...........
Sizi çoooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum bayanlar beni özleyin anacım byeeeeeeeee..........
ay kıyamam sen yalnız mısın bu akşam? reklam aralarında takıl gülüm buraya :)kızlarr ben geldim geçmiş iokudum ama saat 6 olmuş ben okuyana kadaarrrdelikafadulden
neşecim dularım seninle
aybalaa seni görmek güzell stres yok kesinlikeee
yemek kosunuda gelince benimde yapasım yok girpli gripli bide
kocamda istambula maça gitti bana sordu gideyiimi gitme dersen gitmicem dedii kıyamadım öok istediğini bildiğim için gece geç geliceklermiş senağlama
yaprak dökümü akşamı zaten onla oylanaırım bendeee
şimdilik hepinize iyi akşmalarrr öptüm hepiciğiniziii
iyi akşamlar arifem, ben de öptüm seni Şenizbende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum sizi
var canım :)kızlar mıfesı sureklı bulanan varmı?
küskün tosbağa geldi
hoşgeldin küskün tosbağa :1hug: nasılsın?
ben de iyiyim canım sağol :) nasıl gidiyor hamilelik? sıkıntıların var mı?
merhaa arkadaşlar benim son yaptırdığım yani cumartesi günü hcg değerim 127.77 aradan 4 gün geçti bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi çok silik çıktı. acaba hcg yükselmiyormu çok korktum bugün ama hiçbir şikayetim yok kanamam sancım ağrım gibi
tekrar kan testi yaptır canım, eğer arttıysa kan değerin korkulacak bir şey yok demektir :)merhaa arkadaşlar benim son yaptırdığım yani cumartesi günü hcg değerim 127.77 aradan 4 gün geçti bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi çok silik çıktı. acaba hcg yükselmiyormu çok korktum bugün ama hiçbir şikayetim yok kanamam sancım ağrım gibi
canım nası gitsin yata yata gidio yarın doktora gidicem kalkabilirsin artık der umarım cünkü cok sıkıldım yatmaktan
kız heryere yazıp durma bi başlık aç orda sor cevapladım seni ama cok panic olmussun bukadar inceleme kendini
tekrar kan testi yaptır canım, eğer arttıysa kan değerin korkulacak bir şey yok demektir :)
inşallah artık kalkabilirsin der canım :)
benim çıkmam gerekiyor canım, yemek yapmalıyım, yarın doktordan sonra gel ve haber ver bize tamam mı? çok öpüyorum canım, şimdilik hoşçakal :)
Canim insallah guzel haberlerini bekliyorum...Canım ilgine çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok duygulandırıyorsunuzŞeniz. Canım sen bunları yazken ben çoktan doktora gitmiş dönüyordum:)) içine doğdu sanırım. Doktorum erken dönmüş ve fazla hasta da kabul etmiyormuş ama ben bişi sorucam dedim kırmadı saolsun. Adet tarihimi, ovulasyon günümü ve 1 hafta sonra yani dün lekelnmemin olduğunu söyledim, belimi solundaki ağrıdan da bahsetim. Belimdeki ağrının bunlarla ilgisi yokmuş şükür. Diğeri için de evk al yarın sabah devlet hastanesine gidip Beta-hCG testi yaptır dedi. Bişey çıkarsa hemen gel ilaç vericemdedi, çıkmazsa hiç gelmene gerek yok sonra görüşürüz dedi. Ben de rahatladım. Yarın inşallah işe giderken eşim hastaneye brakacak ne olur dua edin benim için. Size sonuç olumsuz da olsa yazıcam inşallah. Rabbim içimizden umudumuzu almasın. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Tek tek cevaplayamıyorum derslerim var. Yarın görüşürüz:))
tamam bitanem kolay gelsin sana görüşürüz yarın kötü bişe olmazsa burdayım canım görüşmek üzere
kızlarr kimsee yok diziyemi daldınız
entelliyecim bende maça bakıyorum arada
kocamı görürüm belki seyircilerin arasındaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?