Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

size ne maaşı vercez güzelim?
sabahtan akşama kadar burdayız diyor birde yaaaa bak bak bak
yüzünü gören cennete varacak huriii olucak be abla sen ne konuşuyon klava:
amma abarttın sende, kızmayın diye dersteyken bile açık bırakıp gidiyorum leyn cadı kaydirigubbakcemile3
ablacım ben yemek yapayım tencereyi kapar gelirim sana
tamam gülüm anlaştık cokacimcoook ben hazırım gördüğün gibi naniknanik
eveeeeeet bu akşam yaprak dökümü var, çok heyecanlı valla
ben de seni öptüm güzelim, hemi de nassıl özlüyorum biliyor musun? a.s.
ay kıyamam sen yalnız mısın bu akşam? reklam aralarında takıl gülüm buraya :)
bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum sizi
iyi akşamlar arifem, ben de öptüm seni Şeniz
kızlar mıfesı sureklı bulanan varmı?
var canım :)

merhaa arkadaşlar benim son yaptırdığım yani cumartesi günü hcg değerim 127.77 aradan 4 gün geçti bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi çok silik çıktı. acaba hcg yükselmiyormu çok korktum bugün ama hiçbir şikayetim yok kanamam sancım ağrım gibi

ben de iyiyim canım sağol :) nasıl gidiyor hamilelik? sıkıntıların var mı?

canım nası gitsin yata yata gidio yarın doktora gidicem kalkabilirsin artık der umarım cünkü cok sıkıldım yatmaktan

kız heryere yazıp durma bi başlık aç orda sor cevapladım seni ama cok panic olmussun bukadar inceleme kendini

tekrar kan testi yaptır canım, eğer arttıysa kan değerin korkulacak bir şey yok demektir :)

inşallah artık kalkabilirsin der canım :)

benim çıkmam gerekiyor canım, yemek yapmalıyım, yarın doktordan sonra gel ve haber ver bize tamam mı? çok öpüyorum canım, şimdilik hoşçakal :)

benim çıkmam gerekiyor canım, yemek yapmalıyım, yarın doktordan sonra gel ve haber ver bize tamam mı? çok öpüyorum canım, şimdilik hoşçakal :)

tamam bitanem kolay gelsin sana görüşürüz yarın kötü bişe olmazsa burdayım canım görüşmek üzere

Canim insallah guzel haberlerini bekliyorum...

kız hepinizmi yaprak dökümü izliyorsunuz ben hiç sevmiyorum bütün gün iş güç sıkıntı bide akşam gelip elalemin hayali dertlerine mi üzüleyim yok ben almıyorum ama ben burda yalnız kaldım bari reklam arasında gelin maç izliyorum çok heyecanlanıyorum

kızlarr kimsee yok diziyemi daldınız
entelliyecim bende maça bakıyorum arada
kocamı görürüm belki seyircilerin arasındaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…