- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.921
günaydın herkeseeeeeee
açtım kapıyı hadi gelin çayı koydum
sıcak sıcak içelim
günaydın burcum nasılsın
ay ay hamarat arkadaşım bizi düşünüp çayıda koymuşohhhh sıcacık mis gibi ay çok iyi geldi canım ellerine sağlık
afiyet olsun canım :1rolleyes:
iyyim girp hala devam ediyor ama iyyim genel olarak
sen nasılsın
günaydın herkeseeeeeee
açtım kapıyı hadi gelin çayı koydum
sıcak sıcak içelim
Günaydın canıııııııım, ayyyy çok tatlısın birtanem ya, valla sıcak sıcak ne iyi geldi, ellerine sağlık :)
Yengen nasıl burcucum? haber var mı?
çok geçmiş olsunyengemin hastaneden ne zaman çıkıcağı belli değil
yaşam şansı %50 diyo doktorlar ilaçlara vericeği tepkiye bağlı
dış görünüşte bişey yok iyi çok şükür ama içindeki iltihap kurumassa
her geçen gün yaşama şansı azalıyo demekmiş doktorların dediği bu
günaydın canımcım, iyiyim, şimdi derse gireceğim, alelacele birşeyler atıştırdımgünaydın ablacım nasılsın
günaydııııııııııııııııııııııın canım benim, iyiyim hayatım sen nasılsın? keyfin yerinde mi bugün?Herkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnn günaydınnnnnnn
Canlarım kuzucuklarım benim nasılsınız güzeller?
Keyifleri yerindemi, herkesler iyimi?
günaydın cerencimmm iyyiz çok şükürHerkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnn günaydınnnnnnn
slm kızlar nasılsınız?ben bugün daha iyiyim şükür hafif bulantı oldu ama hemen geçti şimidlik kahvaltı yapmadan geldim valla biraz çubuk kraker burcumda çay yapmış ondan da açık bir çay içtim..sonrasında söylemeyeyim belki yanında olana yoktur..işte tuzlayıp yedim...tuzlu geçirdim sabahı yanii hani tutsun diye..şükür diyorum... burcum inş yengen hayırlısı ile iyileşir bir an önce daha önce iltihap oldugunu hiç anlamaışlarmı birden mi olmuş iltihap..? filiz abla ceren kumsal sizler nasılsınız? online görünüyorsunuz?neşe kaçta gelecekti umarım güzel haberler alırız? nurcum kumsalcım ne demek ben alternatif hemen yapıvereceginiz yada alabileceginiz yemek çeşitleri söyledim bizde zorda kalınca bu tür şeyler yapıyoruz... nehriver gelmiş küskün şey... geçmişe bakmamış galiba okusa idi keşke..laf atmıştık ona..
çok geçmiş olsunçok üzüldüm hayatım, pekei sebep neymiş? belli değil mi? yani hastalığının adı falan ne? Allah acil şifalar versin inşallah
günaydın canımcım, iyiyim, şimdi derse gireceğim, alelacele birşeyler atıştırdım
günaydııııııııııııııııııııııın canım benim, iyiyim hayatım sen nasılsın? keyfin yerinde mi bugün?
Kızlar derse gidiyorum 1 saate kadar gelirim öpüyorum hepinizi :)
slm kızlar nasılsınız?ben bugün daha iyiyim şükür hafif bulantı oldu ama hemen geçti şimidlik kahvaltı yapmadan geldim valla biraz çubuk kraker burcumda çay yapmış ondan da açık bir çay içtim..sonrasında söylemeyeyim belki yanında olana yoktur..işte tuzlayıp yedim...tuzlu geçirdim sabahı yanii hani tutsun diye..şükür diyorum... burcum inş yengen hayırlısı ile iyileşir bir an önce daha önce iltihap oldugunu hiç anlamaışlarmı birden mi olmuş iltihap..? filiz abla ceren kumsal sizler nasılsınız? online görünüyorsunuz?neşe kaçta gelecekti umarım güzel haberler alırız? nurcum kumsalcım ne demek ben alternatif hemen yapıvereceginiz yada alabileceginiz yemek çeşitleri söyledim bizde zorda kalınca bu tür şeyler yapıyoruz... nehriver gelmiş küskün şey... geçmişe bakmamış galiba okusa idi keşke..laf atmıştık ona..
çok geçmiş olsunçok üzüldüm hayatım, pekei sebep neymiş? belli değil mi? yani hastalığının adı falan ne? Allah acil şifalar versin inşallah
günaydın canımcım, iyiyim, şimdi derse gireceğim, alelacele birşeyler atıştırdım
günaydııııııııııııııııııııııın canım benim, iyiyim hayatım sen nasılsın? keyfin yerinde mi bugün?
günaydın cerencimmm iyyiz çok şükür
sen nasılsınn
günaydın canım sevindim bugun iyi olmana afiyet olsunnn
ihmal yüzünden anlaşımadı canım :sm_confused:
sağol ablacım
sebebi mide ağrısı deyip doktora gitmemek
meğer safra kesedeki taşlarmış ve çürütmüş safrayı oda pankreasın delinmesine yo açmış ordandan iltihap akmış sürekli
bize olan ders ise asla ama asla böyle şeyleri ihmale getirmemek yasakkelime
günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yokHerkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnn günaydınnnnnnn
günaydın mavişim bugün daha iyi hissediyosun demek çok sevindiminşallah böyle hafifi devam eder iyiyim canım geldik çalışıyoruz bende neseyi merak ediyorum kaçta geliceğini yazmadı ama inşallah çok güzel haberlerle gelir çalışınca alternatif yemekler çok işe yarıyorslm kızlar nasılsınız?ben bugün daha iyiyim şükür hafif bulantı oldu ama hemen geçti şimidlik kahvaltı yapmadan geldim valla biraz çubuk kraker burcumda çay yapmış ondan da açık bir çay içtim..sonrasında söylemeyeyim belki yanında olana yoktur..işte tuzlayıp yedim...tuzlu geçirdim sabahı yanii hani tutsun diye..şükür diyorum... burcum inş yengen hayırlısı ile iyileşir bir an önce daha önce iltihap oldugunu hiç anlamaışlarmı birden mi olmuş iltihap..? filiz abla ceren kumsal sizler nasılsınız? online görünüyorsunuz?neşe kaçta gelecekti umarım güzel haberler alırız? nurcum kumsalcım ne demek ben alternatif hemen yapıvereceginiz yada alabileceginiz yemek çeşitleri söyledim bizde zorda kalınca bu tür şeyler yapıyoruz... nehriver gelmiş küskün şey... geçmişe bakmamış galiba okusa idi keşke..laf atmıştık ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?