Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Yengen nasıl burcucum? haber var mı?

yengemin hastaneden ne zaman çıkıcağı belli değil
yaşam şansı %50 diyo doktorlar ilaçlara vericeği tepkiye bağlı
dış görünüşte bişey yok iyi çok şükür ama içindeki iltihap kurumassa
her geçen gün yaşama şansı azalıyo demekmiş doktorların dediği bu

Herkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnn günaydınnnnnnn
Canlarım kuzucuklarım benim nasılsınız güzeller?
Keyifleri yerindemi, herkesler iyimi?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................14. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem...................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

slm kızlar nasılsınız?ben bugün daha iyiyim şükür hafif bulantı oldu ama hemen geçti şimidlik kahvaltı yapmadan geldim valla biraz çubuk kraker burcumda çay yapmış ondan da açık bir çay içtim..sonrasında söylemeyeyim belki yanında olana yoktur..işte tuzlayıp yedim...tuzlu geçirdim sabahı yanii hani tutsun diye..şükür diyorum... burcum inş yengen hayırlısı ile iyileşir bir an önce daha önce iltihap oldugunu hiç anlamaışlarmı birden mi olmuş iltihap..? filiz abla ceren kumsal sizler nasılsınız? online görünüyorsunuz?neşe kaçta gelecekti umarım güzel haberler alırız? nurcum kumsalcım ne demek ben alternatif hemen yapıvereceginiz yada alabileceginiz yemek çeşitleri söyledim bizde zorda kalınca bu tür şeyler yapıyoruz... nehriver gelmiş küskün şey... geçmişe bakmamış galiba okusa idi keşke..laf atmıştık ona..

çok geçmiş olsun çok üzüldüm hayatım, pekei sebep neymiş? belli değil mi? yani hastalığının adı falan ne? Allah acil şifalar versin inşallah
günaydın ablacım nasılsın
günaydın canımcım, iyiyim, şimdi derse gireceğim, alelacele birşeyler atıştırdım
günaydııııııııııııııııııııııın canım benim, iyiyim hayatım sen nasılsın? keyfin yerinde mi bugün?

Kızlar derse gidiyorum 1 saate kadar gelirim öpüyorum hepinizi :)

günaydın cerencimmm iyyiz çok şükür
sen nasılsınn

günaydın canım sevindim bugun iyi olmana afiyet olsunnn
ihmal yüzünden anlaşımadı canım :sm_confused:

sağol ablacım
sebebi mide ağrısı deyip doktora gitmemek
meğer safra kesedeki taşlarmış ve çürütmüş safrayı oda pankreasın delinmesine yo açmış ordandan iltihap akmış sürekli
bize olan ders ise asla ama asla böyle şeyleri ihmale getirmemek yasakkelime

Mavişim günaydın canım bu sabah daha iyi olman beni sevindirdi valla aynı şeyleri yaşadığım için senin adına üzülüyordum zaman ilerledikçe dahada iyi olucaksın tatlım allahın izini ile. Kendine çare olabiliyorsa ne güzel tedavi yolunu keşfetmişsin....
Ben de iyiyim evet online görünüyorum ama başka topikteydim bir yer vardı başka bir sitenin linkini veriyordu bebekler kaçıncı haftada kaç kilo olmalılar diye onu arıyordum bulamadım göbeğim o kadar büyüdüki merak ediyorum acaba ceren kaç kilo oldu diye hala arıyorum ama bulamıyorum :uhm:

Günaydın ablacım bu gün iyiyim çok şükür başımda hafif sersemlik var duş alıp yatmıştım sanırım ondan kaynaklanıyor birde artık eskisi gibi deliksiz uyuyamıyorum malesef gece boyunca defalarca kez uyanıyorum cerencim sağolsun hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır gelde bu kadar herekette uyu mümkünse mirmirmirmir
Sen nasılsın ablam nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundadır inşallah varmı bir değişiklik?

Günaydın burcum bende iyiyim işte filiz ablayada anlattığım gibi durumlar hamilelik ilerledikçe cilveler çoğalıyor :çok üzgünüm:
Sen nasılsın balım bebişimiz nasıl? Keyfin yerindemi? Gribi yavaş yavaş atıyorsun artık aman dikkat et tekrar yakalanma bir daha...
Yengen içinde çok üzüldüm tatlım bu tür konular ihmale gelmez valla Allahım ona ve ailesine acısın acil şifa versin Sağlık gerçekten çooooooooookkkkkkkkk önemli....

günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok
günaydın mavişim bugün daha iyi hissediyosun demek çok sevindiminşallah böyle hafifi devam eder iyiyim canım geldik çalışıyoruz bende neseyi merak ediyorum kaçta geliceğini yazmadı ama inşallah çok güzel haberlerle gelir çalışınca alternatif yemekler çok işe yarıyor

afiyet olsun iyi dersler ablacım bekliyoruz seni

ayy yok burcucum benim işim vardı azıcık...demek ihmal cnm aslında basit bir hasalık başında yani kalple ilgili bir durum degil ama iş ilerleyince kötü oluyor..evet kesinlikle saglıgımızı ihmal etmemeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…