Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

cerencim valla hala sesim polifonik çıkıyo gripten kaydirigubbakcemile3
bebişte iyi herhade kendini ve beni büyütüp duruyo

herkese günaydın inş. herkes iyidir ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şafak sayıyorum haftasonuna yaklaşınca daha iyi oluyorum cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz

aman aman iyi olun gülüm yaramazlıklarda bizde ötede çoooooooooookkkkkkkkkk uzaklarda olsun kaydirigubbakcemile3

cerencim valla hala sesim polifonik çıkıyo gripten kaydirigubbakcemile3
bebişte iyi herhade kendini ve beni büyütüp duruyo

canım ya dikkat et kendine bir dahada doğumdan önce sakın gribe yakalanma her türlü önlemini al lütfen çok önemli bu...
Valla gülüm siz şimdi 12. haftadan itibaren büyümeye başlıyorsunuz artık göbeğiniz gazdan değil gerçekten bebekten büyüyor olucak hadi bakalım göbüş resimlerinizi bekliyoruz. Benimde sözüm var en kısa zamanda çekilip koyucam resmimi.... :CüvCüv:

herkese günaydın inş. herkes iyidir ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şafak sayıyorum haftasonuna yaklaşınca daha iyi oluyorum cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz

Günaydın canımcım iyi olmana sevindim hihoyyyt hihoyyyt
Demek sende şafak sayıyorsun ne güzel şafak kaç? kaydirigubbakcemile3
Bizde bu cumartesi doktora gidicez kontrole bakalım bıcırık ne alemde hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

cerencim dmek ceren hanm fazla uyutmuyor seni ah bu bıcırıklar gelincede uyutmayacaklar bizi içeridede uyutmuyorlar valla ben şimdiden nasıl yatacagımı şaşırıyorum sürekli bi yorgunluk huzursuzluk var sabaha karşı mutlaka uyanıyorum hemende dalamıyorum kötü oluyor...

evet canımcım aynen öyle oluyor şöööyle gece yatıp sabaha kadar derin bir uykuya öyle hasretimki mirmirmirmir her sabah bu yüzden ister istemez yorgun kalkıyorum. kafamçokkarıştı sen daha iyi günlerdesin yine göbek büyüdükçe çok zor oluyor yatmak çoğu zaman tek başıma kalkamıyorum yataktan ben eşim tutup kaldırıyor ne olacak halim böyle bilmem valla senağlama

cerncim ayda 1 giyiyorsunuz degilmi kontrole bi aksilik yada testlik bir durum olmadıkça..

evet bitanem idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ilk başlarda çok sık çağırdı doktor biliyorsun ama enfeksiyonu temizleyince çok şükür herşey yoluna girdi aksi bir durum olmuyor ayda bir çağırıyor her hangi beklenmedik bir durum olduğunda da zaten hemen arıyoruz doktora anlatıyoruz duruma göre gel göreyim diyor yada yapmam gerekenleri söylüyor şimdilik herşey yolunda bakalım. Geçen ay 7 martta gitmiştik kontrole haftaya gitmeyi düşünüyordum ama eşim gececi olduğu için bu cumartesi gidelim nasılsa bir ay dolmuş oluyor dedik. Çok merak ediyorum cereni yaa son bir aydır öyle hareketliki maşallah birde son bir ayda göbeğim birden büyüdü onun için acaba ne kadar oldu kaç kilo boyu ne herşeyini çok merak ediyorum cumartesi olsada gitsek görsek kelebeğimizi hihoyyyt hihoyyyt

Canım inşallah hızla iyileşir yengen iyi haberlerini bekliyoruz tekrar geçmiş olsun fıstık

Herkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnn günaydınnnnnnn
Canlarım kuzucuklarım benim nasılsınız güzeller?
Keyifleri yerindemi, herkesler iyimi?

Balım günaydınn çok iyiyim sen nasılsın cerenim uyutmuyormuş öylemi minik yaramaz az kaldı tabi annesi sabırsızlanıyor annesinin kucağına gelmek için ne mutlu canım sana mutlu sona yaklaşıyorsun darısı başımıza doğumu yaklaşanları görünce ben çok heyecanlanıyorum Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip et bütün hamişleri koru yarabbim bebek hasretiyle yananlara bebeklerini kolayca ver yarabbim büyük Allahım sen dualarımızı kabul et:Saruboceq: Amin
sabah duası edeyim dedim hepimiz için güzeller

ay ne güzel dr. zamanı gelince süper oluyor dimi bizim daha var 16 nisanda bende çok merak ediyorum ertesi günde 2 li tarama olucak galiba hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım inşallah 16 nisanı iple çekiyorum pazartesi bizede yaz bebeişini tamamı ne olmuş bıcırık ne kadar olmuş :):dance:

aaaaa yazık ya, offf bir ihmal nelere sebep oluyor, görüyor musun? kesinlikle sağlık ihmale gelmez kaç yaşında yengen canım?
Canım deliksiz uykulara sanırım çooook uzun bir süreliğine veda ettin artık, Ceren doğum sonrası uykusuzluklara alıştırıyor seni annesi :) valla bir değişiklik yok, sadece uyku hali hep devam o kadar, başka da bir şeyim yok, bebeğin sağlıklı olduğuna dair bir belirti istiyorum ama henüz yok öyle bir belirti, ama herkeste de olmuyor işte, ne bileyim be güzelim, gayet iyiyim fiziksel olarak, açıkçası bu da beni korkutmuyor değil... neyse haftaya herşey anlaşılacak ne olduğu ne olmadığı :)
canım kendini daha iyi hissetmene sevindim :) inşallah bundan sonra böyel devam eder :)
ne güzel :) hadi bakalım annesi hasret gidereceksin bebişinle :)
eee bu hafta öğrenirsin kaç kilo olduğunu kızının, ne öyle başka sitelerde dolaşıyorsun bakiim sen? hem başkalarına laf ediyorsun başka topiklere girmek yok diye, hem de sen dolaşıyorsun klava:
aynı şey bende de var mavişim, gece ben de sık sık uyanıyorum ve huzursuz uyuyorum, sabah erkenden rahatça uyanıyorum ama sonradan uyku bastırıyor

Ceren ben ablamdan biliyorum kadıncağız son ayında gecede enaz 8-10 kere tuvalete gidiyordu ben o günlerini hayal edemiyorum senin

Canımm günaydın nasılsın?
Evet teyzesi ceren hanım artık sona doğru kendinide benide hazırlıyor rabbim güzel sonlar yaşatsın hepimize hayırlısı ile inşallah. Dualarına en iççteennnnn yürektenn aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum balım. Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın isteyen herkesin kucağını doldursun yavrusu ile inşallah. Annelik bambaşka bir duygu. Bebeğim hareket ettikçe daha iyi anlıyor oldum kim bilir doğduktan sonra neler hissederim. Allahım herkese yaşatsın bunu inşallah.... :Saruboceq: :Saruboceq:

çiğdemcim banada 2 li tarama için gün verecek cumartesi inş. sonuçlarımız güzel çıkar canım
Rüzgar deniz evet gerçekten hasret gidereceğim 1 ay önce gördüm en son merak ediyorum bakalım büyümüşmü nasıl olmuş.

Valla ablacım sanırım dediğin gibi olucak hamilelik döneminde başlayan uykusuzluklar doğumdan sonra artık miniğin keyfine göre devam edicek o yüzden daha şimdiden her gece allaha yalvarıyorum ya rabbim ne olur bebeğim uyuyan çok uslu bir çocuk olsun hatta uykucu olsun diye kaydirigubbakcemile3 çünkü bende eşimde öyleymişiz gece yatar sabah kalakrmışız uykucuymuşuz yaneee inşallah bize çeker tam tersi olursa yandık valla senağlama artık ben ortalıkta zombi gibi dolanırım -tatlicadiarzu-
Ablacım belirti felan arama ne olur korkma endişelenme biliyorum hiç kolay değil bu dediklerimi yapmak ben yazarken bile düşünüyorum ama dualarımız hep seninle ve içerdeki minikle inşallah bu sefer herşey çok güzel olucak allahımın izini ile...

Yaaa abla kızma çok merak ettim gerçekten göbeğimi görsen o kadar büyük ve gergin duruyorki birde aynada kendime baktım dün akşam ilk defa resmen damarlarım gözüküyor öyle bir gerginlik var yani bu yüzden acaba bu kız kaç kilo oldu diyorum iri bir bebekmi olucak daha önümde 80 gün var düşünemiyorum halimi delikafadulden zaten cumartesi sorucam doktora gidişatını bakalım neler duyucaz... hihoyyyt

Ceren ben ablamdan biliyorum kadıncağız son ayında gecede enaz 8-10 kere tuvalete gidiyordu ben o günlerini hayal edemiyorum senin

canımmm ya ben daha şimdiden gecede en az 3 kere kalkıyorum tuvalete son ayda heralde wc de yatarım yada bez bağlarım kaydirigubbakcemile3
Sen benim o halimi hayal edemiyorsunda sen farklı bir şeymi yaşayacaksın sanki delüüüü :roflol:

günaydın canım evet hafta sonunun yaklaşması bile insanı mutlu ediyorr
c.tesi bebeğinle tanışıcaksın ne güsell

daha nasıl önlem alabilirimki tüm meyve sebzeleri tüketiyorum
işallah olmam tabi bi daha a.s

bulcuk canım sen hala iyileşemedinmi canım ya
:çok üzgünüm: iyileşmedim valla

sağol canım işallahhhh :Saruboceq:

evet ablacım doğru söylüyosun
yengem 40 yaşındaa bebişide 1e gircek

zaten bu uykusuzluklar sırf bünyemiz alışsın diye oluyomuş bebeğe geceleri otomatik uyanmak için
bu arada bez olayıda iyi fikir bende çok wc ye gidiyorum çok fazla geceleri

Günaydın canım iyiyim tatlım sağol eminim doğduğunda koklamaya doyamassın canım benim az kaldı sık dişini geliyor kıpır kıpır cerenin:dance:

valla evet iyice büyüdükçe karınlar zor olacak ama yeterki onlar geslisn bir şekilde büyüyorlar cnm yaa..bizdede sıkıntı olunca hiç birşey yapamıyoruz bak ilk zamanlardada kusmalar bulantılar baş agrıları oldukça ne yapsan olmuyor bebkten sonra bunlar çogu olmaz olanınsa çaresi bulunabiliyor..bazı sıkıntılara katlanıyoruz valla ben pek dikkat etmiyorum pat diye kalkıyorum oturyorum yatıyorum eşim kızıyor annem her tlf edişinde söylüyor dikkat et uzanma hızlı kalkıp yatma dikkat et diye...

cerencim bende p.tesi gidecem kontrole gerçi yine birşey anlayamayacam nasıl oldugunu..tam olarak ne zaman şekli falan belli olmaya başlıyor ultrasonda ..şuan da oluşum oluyormuş ama ultrasonda göremiyoruz ya ...merak ediyorum ne zman görebilecegimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…