- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.941
ayy yok burcucum benim işim vardı azıcık...demek ihmal cnm aslında basit bir hasalık başında yani kalple ilgili bir durum degil ama iş ilerleyince kötü oluyor..evet kesinlikle saglıgımızı ihmal etmemeliyiz..
günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok
günaydın mavişim bugün daha iyi hissediyosun demek çok sevindiminşallah böyle hafifi devam eder iyiyim canım geldik çalışıyoruz bende neseyi merak ediyorum kaçta geliceğini yazmadı ama inşallah çok güzel haberlerle gelir çalışınca alternatif yemekler çok işe yarıyor
afiyet olsun iyi dersler ablacım bekliyoruz seni
cerencim valla hala sesim polifonik çıkıyo gripten kaydirigubbakcemile3
bebişte iyi herhade kendini ve beni büyütüp duruyo
herkese günaydın inş. herkes iyidir ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şafak sayıyorum haftasonuna yaklaşınca daha iyi oluyorum cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz
cerencim dmek ceren hanm fazla uyutmuyor seni ah bu bıcırıklar gelincede uyutmayacaklar bizi içeridede uyutmuyorlar valla ben şimdiden nasıl yatacagımı şaşırıyorum sürekli bi yorgunluk huzursuzluk var sabaha karşı mutlaka uyanıyorum hemende dalamıyorum kötü oluyor...
cerncim ayda 1 giyiyorsunuz degilmi kontrole bi aksilik yada testlik bir durum olmadıkça..
Canım inşallah hızla iyileşir yengen iyi haberlerini bekliyoruz tekrar geçmiş olsun fıstıkyengemin hastaneden ne zaman çıkıcağı belli değil
yaşam şansı %50 diyo doktorlar ilaçlara vericeği tepkiye bağlı
dış görünüşte bişey yok iyi çok şükür ama içindeki iltihap kurumassa
her geçen gün yaşama şansı azalıyo demekmiş doktorların dediği bu
Herkese kocamaaaaaaaaaannnnnnnnnn günaydınnnnnnn
Canlarım kuzucuklarım benim nasılsınız güzeller?
Keyifleri yerindemi, herkesler iyimi?
herkese günaydın inş. herkes iyidir ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şafak sayıyorum haftasonuna yaklaşınca daha iyi oluyorum cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz
aaaaa yazık ya, offf bir ihmal nelere sebep oluyor, görüyor musun? kesinlikle sağlık ihmale gelmezgünaydın cerencimmm iyyiz çok şükür
sen nasılsınn
günaydın canım sevindim bugun iyi olmana afiyet olsunnn
ihmal yüzünden anlaşımadı canım :sm_confused:
sağol ablacım
sebebi mide ağrısı deyip doktora gitmemek
meğer safra kesedeki taşlarmış ve çürütmüş safrayı oda pankreasın delinmesine yo açmış ordandan iltihap akmış sürekli
bize olan ders ise asla ama asla böyle şeyleri ihmale getirmemek yasakkelime
Canım deliksiz uykulara sanırım çooook uzun bir süreliğine veda ettin artık, Ceren doğum sonrası uykusuzluklara alıştırıyor seni annesi :) valla bir değişiklik yok, sadece uyku hali hep devam o kadar, başka da bir şeyim yok, bebeğin sağlıklı olduğuna dair bir belirti istiyorum ama henüz yok öyle bir belirti, ama herkeste de olmuyor işte, ne bileyim be güzelim, gayet iyiyim fiziksel olarak, açıkçası bu da beni korkutmuyor değil... neyse haftaya herşey anlaşılacak ne olduğu ne olmadığı :)Mavişim günaydın canım bu sabah daha iyi olman beni sevindirdi valla aynı şeyleri yaşadığım için senin adına üzülüyordum zaman ilerledikçe dahada iyi olucaksın tatlım allahın izini ile. Kendine çare olabiliyorsa ne güzel tedavi yolunu keşfetmişsin....
Ben de iyiyim evet online görünüyorum ama başka topikteydim bir yer vardı başka bir sitenin linkini veriyordu bebekler kaçıncı haftada kaç kilo olmalılar diye onu arıyordum bulamadım göbeğim o kadar büyüdüki merak ediyorum acaba ceren kaç kilo oldu diye hala arıyorum ama bulamıyorum :uhm:
Günaydın ablacım bu gün iyiyim çok şükür başımda hafif sersemlik var duş alıp yatmıştım sanırım ondan kaynaklanıyor birde artık eskisi gibi deliksiz uyuyamıyorum malesef gece boyunca defalarca kez uyanıyorum cerencim sağolsun hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır gelde bu kadar herekette uyu mümkünse mirmirmirmir
Sen nasılsın ablam nasıl gidiyor hamişlik herşey yolundadır inşallah varmı bir değişiklik?
Günaydın burcum bende iyiyim işte filiz ablayada anlattığım gibi durumlar hamilelik ilerledikçe cilveler çoğalıyor :çok üzgünüm:
Sen nasılsın balım bebişimiz nasıl? Keyfin yerindemi? Gribi yavaş yavaş atıyorsun artık aman dikkat et tekrar yakalanma bir daha...
Yengen içinde çok üzüldüm tatlım bu tür konular ihmale gelmez valla Allahım ona ve ailesine acısın acil şifa versin Sağlık gerçekten çooooooooookkkkkkkkk önemli....
canım kendini daha iyi hissetmene sevindim :) inşallah bundan sonra böyel devam eder :)slm kızlar nasılsınız?ben bugün daha iyiyim şükür hafif bulantı oldu ama hemen geçti şimidlik kahvaltı yapmadan geldim valla biraz çubuk kraker burcumda çay yapmış ondan da açık bir çay içtim..sonrasında söylemeyeyim belki yanında olana yoktur..işte tuzlayıp yedim...tuzlu geçirdim sabahı yanii hani tutsun diye..şükür diyorum... burcum inş yengen hayırlısı ile iyileşir bir an önce daha önce iltihap oldugunu hiç anlamaışlarmı birden mi olmuş iltihap..? filiz abla ceren kumsal sizler nasılsınız? online görünüyorsunuz?neşe kaçta gelecekti umarım güzel haberler alırız? nurcum kumsalcım ne demek ben alternatif hemen yapıvereceginiz yada alabileceginiz yemek çeşitleri söyledim bizde zorda kalınca bu tür şeyler yapıyoruz... nehriver gelmiş küskün şey... geçmişe bakmamış galiba okusa idi keşke..laf atmıştık ona..
ne güzel :) hadi bakalım annesi hasret gidereceksin bebişinle :)herkese günaydın inş. herkes iyidir ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok şafak sayıyorum haftasonuna yaklaşınca daha iyi oluyorum cumartesi bebişimi görmeye gideceğiz
eee bu hafta öğrenirsin kaç kilo olduğunu kızının, ne öyle başka sitelerde dolaşıyorsun bakiim sen? hem başkalarına laf ediyorsun başka topiklere girmek yok diye, hem de sen dolaşıyorsunGünaydın canımcım iyi olmana sevindim hihoyyyt hihoyyyt
Demek sende şafak sayıyorsun ne güzel şafak kaç? kaydirigubbakcemile3
Bizde bu cumartesi doktora gidicez kontrole bakalım bıcırık ne alemde hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aynı şey bende de var mavişim, gece ben de sık sık uyanıyorum ve huzursuz uyuyorum, sabah erkenden rahatça uyanıyorum ama sonradan uyku bastırıyorcerencim dmek ceren hanm fazla uyutmuyor seni ah bu bıcırıklar gelincede uyutmayacaklar bizi içeridede uyutmuyorlar valla ben şimdiden nasıl yatacagımı şaşırıyorum sürekli bi yorgunluk huzursuzluk var sabaha karşı mutlaka uyanıyorum hemende dalamıyorum kötü oluyor...
evet canımcım aynen öyle oluyor şöööyle gece yatıp sabaha kadar derin bir uykuya öyle hasretimki mirmirmirmir her sabah bu yüzden ister istemez yorgun kalkıyorum. kafamçokkarıştı sen daha iyi günlerdesin yine göbek büyüdükçe çok zor oluyor yatmak çoğu zaman tek başıma kalkamıyorum yataktan ben eşim tutup kaldırıyor ne olacak halim böyle bilmem valla senağlama
Canım inşallah hızla iyileşir yengen iyi haberlerini bekliyoruz tekrar geçmiş olsun fıstık
Balım günaydınn çok iyiyim sen nasılsın cerenim uyutmuyormuş öylemi minik yaramaz az kaldı tabi annesi sabırsızlanıyor annesinin kucağına gelmek için ne mutlu canım sana mutlu sona yaklaşıyorsun darısı başımıza doğumu yaklaşanları görünce ben çok heyecanlanıyorum Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip et bütün hamişleri koru yarabbim bebek hasretiyle yananlara bebeklerini kolayca ver yarabbim büyük Allahım sen dualarımızı kabul et:Saruboceq: Amin
sabah duası edeyim dedim hepimiz için güzeller
ay ne güzel dr. zamanı gelince süper oluyor dimi bizim daha var 16 nisanda bende çok merak ediyorum ertesi günde 2 li tarama olucak galiba hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım inşallah 16 nisanı iple çekiyorum pazartesi bizede yaz bebeişini tamamı ne olmuş bıcırık ne kadar olmuş :):dance:
Canım deliksiz uykulara sanırım çooook uzun bir süreliğine veda ettin artık, Ceren doğum sonrası uykusuzluklara alıştırıyor seni annesi :) valla bir değişiklik yok, sadece uyku hali hep devam o kadar, başka da bir şeyim yok, bebeğin sağlıklı olduğuna dair bir belirti istiyorum ama henüz yok öyle bir belirti, ama herkeste de olmuyor işte, ne bileyim be güzelim, gayet iyiyim fiziksel olarak, açıkçası bu da beni korkutmuyor değil... neyse haftaya herşey anlaşılacak ne olduğu ne olmadığı :)
eee bu hafta öğrenirsin kaç kilo olduğunu kızının, ne öyle başka sitelerde dolaşıyorsun bakiim sen? hem başkalarına laf ediyorsun başka topiklere girmek yok diye, hem de sen dolaşıyorsunklava:
Ceren ben ablamdan biliyorum kadıncağız son ayında gecede enaz 8-10 kere tuvalete gidiyordu ben o günlerini hayal edemiyorum senin
aman aman iyi olun gülüm yaramazlıklarda bizde ötede çoooooooooookkkkkkkkkk uzaklarda olsun kaydirigubbakcemile3
canım ya dikkat et kendine bir dahada doğumdan önce sakın gribe yakalanma her türlü önlemini al lütfen çok önemli bu...
Valla gülüm siz şimdi 12. haftadan itibaren büyümeye başlıyorsunuz artık göbeğiniz gazdan değil gerçekten bebekten büyüyor olucak hadi bakalım göbüş resimlerinizi bekliyoruz. Benimde sözüm var en kısa zamanda çekilip koyucam resmimi.... :CüvCüv:
:çok üzgünüm: iyileşmedim vallabulcuk canım sen hala iyileşemedinmi canım ya
Canım inşallah hızla iyileşir yengen iyi haberlerini bekliyoruz tekrar geçmiş olsun fıstık
Balım günaydınn çok iyiyim sen nasılsın cerenim uyutmuyormuş öylemi minik yaramaz az kaldı tabi annesi sabırsızlanıyor annesinin kucağına gelmek için ne mutlu canım sana mutlu sona yaklaşıyorsun darısı başımıza doğumu yaklaşanları görünce ben çok heyecanlanıyorum Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip et bütün hamişleri koru yarabbim bebek hasretiyle yananlara bebeklerini kolayca ver yarabbim büyük Allahım sen dualarımızı kabul et:Saruboceq: Amin
sabah duası edeyim dedim hepimiz için güzeller
ay ne güzel dr. zamanı gelince süper oluyor dimi bizim daha var 16 nisanda bende çok merak ediyorum ertesi günde 2 li tarama olucak galiba hayırlısıyla iyi sonuçlar alırım inşallah 16 nisanı iple çekiyorum pazartesi bizede yaz bebeişini tamamı ne olmuş bıcırık ne kadar olmuş :):dance:
aaaaa yazık ya, offf bir ihmal nelere sebep oluyor, görüyor musun? kesinlikle sağlık ihmale gelmezkaç yaşında yengen canım?
Canım deliksiz uykulara sanırım çooook uzun bir süreliğine veda ettin artık, Ceren doğum sonrası uykusuzluklara alıştırıyor seni annesi :) valla bir değişiklik yok, sadece uyku hali hep devam o kadar, başka da bir şeyim yok, bebeğin sağlıklı olduğuna dair bir belirti istiyorum ama henüz yok öyle bir belirti, ama herkeste de olmuyor işte, ne bileyim be güzelim, gayet iyiyim fiziksel olarak, açıkçası bu da beni korkutmuyor değil... neyse haftaya herşey anlaşılacak ne olduğu ne olmadığı :)
canım kendini daha iyi hissetmene sevindim :) inşallah bundan sonra böyel devam eder :)
ne güzel :) hadi bakalım annesi hasret gidereceksin bebişinle :)
eee bu hafta öğrenirsin kaç kilo olduğunu kızının, ne öyle başka sitelerde dolaşıyorsun bakiim sen? hem başkalarına laf ediyorsun başka topiklere girmek yok diye, hem de sen dolaşıyorsunklava:
aynı şey bende de var mavişim, gece ben de sık sık uyanıyorum ve huzursuz uyuyorum, sabah erkenden rahatça uyanıyorum ama sonradan uyku bastırıyor
Canımm günaydın nasılsın?
Evet teyzesi ceren hanım artık sona doğru kendinide benide hazırlıyor rabbim güzel sonlar yaşatsın hepimize hayırlısı ile inşallah. Dualarına en iççteennnnn yürektenn aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum balım. Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın isteyen herkesin kucağını doldursun yavrusu ile inşallah. Annelik bambaşka bir duygu. Bebeğim hareket ettikçe daha iyi anlıyor oldum kim bilir doğduktan sonra neler hissederim. Allahım herkese yaşatsın bunu inşallah.... :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?