- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.961
canımmm ya ben daha şimdiden gecede en az 3 kere kalkıyorum tuvalete son ayda heralde wc de yatarım yada bez bağlarım kaydirigubbakcemile3
Sen benim o halimi hayal edemiyorsunda sen farklı bir şeymi yaşayacaksın sanki delüüüü :roflol:
ne olacaksa olacak artık güzelim, bilmiyorum... Dualar ettiğinizi ve dualarınızla bana destek oluğunuzu biliyorum canlarım, iyi ki varsınız :) ayyy ağlayacağım şimdi, durup dururken gözlerim sulandı amaaaaaaaaaan öff, neyseValla ablacım sanırım dediğin gibi olucak hamilelik döneminde başlayan uykusuzluklar doğumdan sonra artık miniğin keyfine göre devam edicek o yüzden daha şimdiden her gece allaha yalvarıyorum ya rabbim ne olur bebeğim uyuyan çok uslu bir çocuk olsun hatta uykucu olsun diye kaydirigubbakcemile3 çünkü bende eşimde öyleymişiz gece yatar sabah kalakrmışız uykucuymuşuz yaneee inşallah bize çeker tam tersi olursa yandık valla senağlama artık ben ortalıkta zombi gibi dolanırım -tatlicadiarzu-
Ablacım belirti felan arama ne olur korkma endişelenme biliyorum hiç kolay değil bu dediklerimi yapmak ben yazarken bile düşünüyorum ama dualarımız hep seninle ve içerdeki minikle inşallah bu sefer herşey çok güzel olucak allahımın izini ile...
Yaaa abla kızma çok merak ettim gerçekten göbeğimi görsen o kadar büyük ve gergin duruyorki birde aynada kendime baktım dün akşam ilk defa resmen damarlarım gözüküyor öyle bir gerginlik var yani bu yüzden acaba bu kız kaç kilo oldu diyorum iri bir bebekmi olucak daha önümde 80 gün var düşünemiyorum halimi delikafadulden zaten cumartesi sorucam doktora gidişatını bakalım neler duyucaz... hihoyyyt
günaydın canım evet hafta sonunun yaklaşması bile insanı mutlu ediyorr
c.tesi bebeğinle tanışıcaksın ne güsell
daha nasıl önlem alabilirimki tüm meyve sebzeleri tüketiyorum
işallah olmam tabi bi daha a.s
:çok üzgünüm: iyileşmedim valla
sağol canım işallahhhh :Saruboceq:
evet ablacım doğru söylüyosun
yengem 40 yaşındaa bebişide 1e gircek
amin canım inşallahçiğdemcim banada 2 li tarama için gün verecek cumartesi inş. sonuçlarımız güzel çıkar canım
Rüzgar deniz evet gerçekten hasret gidereceğim 1 ay önce gördüm en son merak ediyorum bakalım büyümüşmü nasıl olmuş.
alemsin var ya :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hamile olmadığım zaman bile gecede 2 kere tuvalete kalktığım için kendimden korkuyorum ama klozette uyurum herhalde modifiye ettiririz klozeti şöyle kol ve kafa koyacak gibi birşeyler yaptırırm klozetin tepesinde uyurum bütün gece -tatlicadiarzu-
Neşe daha gelmedi değil mi kızlar? inşallah ondan da güzel haberler alalım bugün bayram yerine dönsün burası, valla var ya çooooooooooooooooooooooook mutlu olurum, inşallah Yarabbim inşaaaaaaallllllaaaah
Neşe daha gelmedi değil mi kızlar? inşallah ondan da güzel haberler alalım bugün bayram yerine dönsün burası, valla var ya çooooooooooooooooooooooook mutlu olurum, inşallah Yarabbim inşaaaaaaallllllaaaah
zaten bu uykusuzluklar sırf bünyemiz alışsın diye oluyomuş bebeğe geceleri otomatik uyanmak için
bu arada bez olayıda iyi fikir bende çok wc ye gidiyorum çok fazla geceleri
Günaydın canım iyiyim tatlım sağol eminim doğduğunda koklamaya doyamassın canım benim az kaldı sık dişini geliyor kıpır kıpır cerenin:dance:
valla evet iyice büyüdükçe karınlar zor olacak ama yeterki onlar geslisn bir şekilde büyüyorlar cnm yaa..bizdede sıkıntı olunca hiç birşey yapamıyoruz bak ilk zamanlardada kusmalar bulantılar baş agrıları oldukça ne yapsan olmuyor bebkten sonra bunlar çogu olmaz olanınsa çaresi bulunabiliyor..bazı sıkıntılara katlanıyoruz valla ben pek dikkat etmiyorum pat diye kalkıyorum oturyorum yatıyorum eşim kızıyor annem her tlf edişinde söylüyor dikkat et uzanma hızlı kalkıp yatma dikkat et diye...
cerencim bende p.tesi gidecem kontrole gerçi yine birşey anlayamayacam nasıl oldugunu..tam olarak ne zaman şekli falan belli olmaya başlıyor ultrasonda ..şuan da oluşum oluyormuş ama ultrasonda göremiyoruz ya ...merak ediyorum ne zman görebilecegimi..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hamile olmadığım zaman bile gecede 2 kere tuvalete kalktığım için kendimden korkuyorum ama klozette uyurum herhalde modifiye ettiririz klozeti şöyle kol ve kafa koyacak gibi birşeyler yaptırırm klozetin tepesinde uyurum bütün gece -tatlicadiarzu-
ne olacaksa olacak artık güzelim, bilmiyorum... Dualar ettiğinizi ve dualarınızla bana destek oluğunuzu biliyorum canlarım, iyi ki varsınız :) ayyy ağlayacağım şimdi, durup dururken gözlerim sulandı amaaaaaaaaaan öff, neyse
Ceren'in ikizi yok di mi içerde? sürpriz olmasın sonra? kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana normalmiş hayatım, son aylarda bebek çok daha hızlı büyüyormuş, merak etme bakalım doktorun ne diyeceke boyu ve kilosu hakkında :) Saat kaçta randevun?
Allah yavrusuna bağışlasın inşallahdaha çok genç dualarım yengenle canım
işallaahhhhh merakla bekliyoruzz vallaa
yok ablacım tek gebelik yaşıyorum ve eminim ikiz olsalardı nasıl taşırdım bilemicem artık şuan bunu bile zor taşıyorum aman ceren duymasın daha hızlı vuruyor o zaman kaydirigubbakcemile3
Hamilelik duygusallığı sende şimdiden başlamış be ablam çok ilginç bende hiç olmadı yaa ne sinir ne duygusallık ben normalmiyim acaba -tatlicadiarzu- :roflol:
Randevuyu yarın alıcam ablacım saat kaça verir bilemiyorum ama eve döndüğümde geçde olsa mutlaka kk ya girer yazarım pazartesiye kadar beklemem yani hihoyyyt
evet yaa inşallah güzel bir sürprizle gelir buraya ve bayram ederiz :teytey:
evet evet hihoyyyt hihoyyyt
Kızlar benim karnım hafiften çıkıyor galiba erken değilmi sizce ??
aman duymasın tepikler artıyor annesi :)
evet canım mutlaka haber ver bize, çok merak ederiz sonra :)
ayy büyükçe insan dahada heycanlanıyor dimi..bakalım bende gittgimde 8 haftalıga yeni girmiş olacam ne bileyim sadece karartı olarak gördüm ben nokta bebk diye seviyorduk yani düşün...ama normalmiş ilk zmanlar öyle görülmesi..nesye bakalım bende sabırsızım azıcık şöyle belli birşeyler göreyim diye meraktan ölüyorum..ama sanırım bundan sonra önümüzdeki aya verir randevuyu..
ben yemeğe gidiyorum kızlarrrr cokacimcoook
kızlar nerdesinir sessizlik oldu kimse yokmuuu
kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?