Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben hamile olmadığım zaman bile gecede 2 kere tuvalete kalktığım için kendimden korkuyorum ama klozette uyurum herhalde modifiye ettiririz klozeti şöyle kol ve kafa koyacak gibi birşeyler yaptırırm klozetin tepesinde uyurum bütün gece -tatlicadiarzu-

ne olacaksa olacak artık güzelim, bilmiyorum... Dualar ettiğinizi ve dualarınızla bana destek oluğunuzu biliyorum canlarım, iyi ki varsınız :) ayyy ağlayacağım şimdi, durup dururken gözlerim sulandı amaaaaaaaaaan öff, neyse

Ceren'in ikizi yok di mi içerde? sürpriz olmasın sonra? kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana normalmiş hayatım, son aylarda bebek çok daha hızlı büyüyormuş, merak etme bakalım doktorun ne diyeceke boyu ve kilosu hakkında :) Saat kaçta randevun?

Allah yavrusuna bağışlasın inşallah daha çok genç dualarım yengenle canım

Neşe daha gelmedi değil mi kızlar? inşallah ondan da güzel haberler alalım bugün bayram yerine dönsün burası, valla var ya çooooooooooooooooooooooook mutlu olurum, inşallah Yarabbim inşaaaaaaallllllaaaah

amin canım inşallah

alemsin var ya :roflol::roflol:

Neşe daha gelmedi değil mi kızlar? inşallah ondan da güzel haberler alalım bugün bayram yerine dönsün burası, valla var ya çooooooooooooooooooooooook mutlu olurum, inşallah Yarabbim inşaaaaaaallllllaaaah

inşallah canımya inşallah güzel haberlerle gelir:CüvCüv:

zaten bu uykusuzluklar sırf bünyemiz alışsın diye oluyomuş bebeğe geceleri otomatik uyanmak için
bu arada bez olayıda iyi fikir bende çok wc ye gidiyorum çok fazla geceleri

bilemiyorum artık bünye alışsın diyemi oluyor yoksa içerdeki bıcırıkların işinemi geliyor bütün gün gayet sakin duruyor hanım efendi ara ara hareketleniyor gece olupta yatınca sanıyorsunki içerde parti var :dance: disco disco kopuyor çitlenbik :teytey: sanırım onla benim aramda saat farkı var bana gece olurken ona gündüz oluyor sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım iyiyim tatlım sağol eminim doğduğunda koklamaya doyamassın canım benim az kaldı sık dişini geliyor kıpır kıpır cerenin:dance:

öyle olur tabii ya canından kanından bir parça düşünsene aklıma gelince bile içim içime sığmıyor valla :sm_cool: :dance:

evet tatlım annelik zor zanaat sende hareketlerine dikkat et yoksa fena olur heee klava:
valla ben eğilemiyorum aşağıya doğru direk çömeliyorum dizlerimi kırıp yukarıda uzandığım zaman göbeğim geriliyor canım çok yanıyor o yüzden olduğum yerde hareket ediyorum sende öyle yap cicim....
Neden bir şey anlamayacaksınki ben ilk 8 haftalıkken girmiştim ultrasona ve görmüştüm tabii insna şeklinde değildi henüz ama bariz belliydi yani orda dikkatli bakarsan eğer sende görürsün tatlım...

yok yok klozet çok rahatsız birde bütün gece bir tarafın açık kalacak ya kötü rüyalar görürsün sen en iyisi en büyük boy bebek bezi al yada hasta bezi bağlayalım onları yatalım gece boyunca foşur foşurrr kaydirigubbakcemile3

yok ablacım tek gebelik yaşıyorum ve eminim ikiz olsalardı nasıl taşırdım bilemicem artık şuan bunu bile zor taşıyorum aman ceren duymasın daha hızlı vuruyor o zaman kaydirigubbakcemile3

Hamilelik duygusallığı sende şimdiden başlamış be ablam çok ilginç bende hiç olmadı yaa ne sinir ne duygusallık ben normalmiyim acaba -tatlicadiarzu- :roflol:
Randevuyu yarın alıcam ablacım saat kaça verir bilemiyorum ama eve döndüğümde geçde olsa mutlaka kk ya girer yazarım pazartesiye kadar beklemem yani hihoyyyt

evet yaa inşallah güzel bir sürprizle gelir buraya ve bayram ederiz :teytey:

işallaahhhhh merakla bekliyoruzz vallaa

evet evet hihoyyyt hihoyyyt

aman duymasın tepikler artıyor annesi :)

evet canım mutlaka haber ver bize, çok merak ederiz sonra :)

ayy büyükçe insan dahada heycanlanıyor dimi..bakalım bende gittgimde 8 haftalıga yeni girmiş olacam ne bileyim sadece karartı olarak gördüm ben nokta bebk diye seviyorduk yani düşün...ama normalmiş ilk zmanlar öyle görülmesi..nesye bakalım bende sabırsızım azıcık şöyle belli birşeyler göreyim diye meraktan ölüyorum..ama sanırım bundan sonra önümüzdeki aya verir randevuyu..

Kızlar benim karnım hafiften çıkıyor galiba erken değilmi sizce ??

hayır balım artık yavaş yavaş çıkacak göbişşşş :CüvCüv:

aman duymasın tepikler artıyor annesi :)

evet canım mutlaka haber ver bize, çok merak ederiz sonra :)

evet abla ve şimdi öğrendim neden geceleri beni uyutmadığını
gündüz bütün gün ben hareket halinde olduğum için kesenin içindeki amniyo sıvısı sürekli beşik gibi sallanıyormuş ve bebekler bu sallantıda sürekli uyuyormuş ama gece olup anne yatınca hareketsiz kalınca bebek başlıyormuş hareketlenmeye sebep buymuş yani. Gerçi bizim kız gündüzleride bütün gün habire beni tekmeliyor ya anamadım anroid olucak galiba kaydirigubbakcemile3

ablam benim ben sizi habersiz bırakırmıyım hiç baktın gelmedim sen hemen arka cepten ulaşırsın bana laelaelaelaelae

hem nasıl heyecan var hem nasıl anlatamam zaman ilerledikçe dahada artıyor heyecan.
heyecan ve korku aynı anda delikafadulden
görürsünüz canım karartı olarak zaten daha insan şeklinde bile değil o ama yinede kitaplarda okuduysan resimlerini görmüşsün nasıl olduğunu anlarsın.

ben yemeğe gidiyorum kızlarrrr cokacimcoook

afiyet bal şeker olsun tatlım....

kızlar nerdesinir sessizlik oldu kimse yokmuuu

canım benim burdayızda ben yarım saattir belkide daha fazla oldu giremiyorum topiğe bir sorun vardı anca geldim yazdım umarım bu yazdıklarım çıkar yoksa ziyan olucak :çok üzgünüm:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................37. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
12.Katar38038............................14. haftamızdayız (28 eylül)
13.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
14.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
15.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Ciğdem...................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

slm kizlar ve bebisler nasilsiniz
ben iyiyim cok sükür
cok sükür yaz geliyor havva harika ya masallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…