- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #21.981
iyiyiz tatlim ya sennn
bende iyyim canım
evet yaz gelsin artıkk cıvıl cıvıl
kızlar nasılsınız
slm kizlar ve bebisler nasilsiniz
ben iyiyim cok sükür
cok sükür yaz geliyor havva harika ya masallahhhhhhh
Ya Neşeden haber yok mu hala? Meraktan çatlayacağım, derse gireceğim şimdi
iyiyiz canım sen nasılsın
sende kk nın gazabına uğradın demek kötükedihüso
hoş geldin gönül nasılsın canım bebişin nasıl
teyzen neler yapmıştı kız dün cokacimcoook
evet yaa yaz geliyor gelsinde bir an önce havalar açsın hihoyyyt :dance:
yok ablacım hala gelmedi akşam üzeri gelir belki okulda dersi olabilir
gelince ben sana arka cepten ulaşırım meraklanma kaydirigubbakcemile3
sana iyi dersler :a015:
bebisimiz nasil seyreme varmi
hayır balım artık yavaş yavaş çıkacak göbişşşş :CüvCüv:
evet abla ve şimdi öğrendim neden geceleri beni uyutmadığını
gündüz bütün gün ben hareket halinde olduğum için kesenin içindeki amniyo sıvısı sürekli beşik gibi sallanıyormuş ve bebekler bu sallantıda sürekli uyuyormuş ama gece olup anne yatınca hareketsiz kalınca bebek başlıyormuş hareketlenmeye sebep buymuş yani. Gerçi bizim kız gündüzleride bütün gün habire beni tekmeliyor ya anamadım anroid olucak galiba kaydirigubbakcemile3
ablam benim ben sizi habersiz bırakırmıyım hiç baktın gelmedim sen hemen arka cepten ulaşırsın bana laelaelaelaelae
hem nasıl heyecan var hem nasıl anlatamam zaman ilerledikçe dahada artıyor heyecan.
heyecan ve korku aynı anda delikafadulden
görürsünüz canım karartı olarak zaten daha insan şeklinde bile değil o ama yinede kitaplarda okuduysan resimlerini görmüşsün nasıl olduğunu anlarsın.
afiyet bal şeker olsun tatlım....
canım benim burdayızda ben yarım saattir belkide daha fazla oldu giremiyorum topiğe bir sorun vardı anca geldim yazdım umarım bu yazdıklarım çıkar yoksa ziyan olucak :çok üzgünüm:
hosbulduk bitanem iyiyim canim
bebisde iyi. dün fazla dökdürmemisdi:çok üzgünüm:
bildimiz seyler.
sen nasilsin???a.s.
var ama ben gaz olarak algılıyom hep
bebekmi acaba :uhm:
sende varmı
var ama ben gaz olarak algılıyom hep
bebekmi acaba :uhm:
sende varmı
hımm dün açmı kaldınız yoksaaa kıyamam :teselli:
olsun yinede afiyet bal şeker olsun yarasın sizze :CüvCüv:
bizde iyiyiz işte bildiğin gibi uykusuz gecelere devam mirmirmirmir
delüüüüüüüü bebeğin hareketleri onlar gaz değil damar atması gibi seyermeler olur
bende arada oluyor ama cok hafif.
neyse birgün gelcek cerenin dedi gibi yumruk aticak
slm tekrar kızlar bende neşeyi merak ediyorum nosu vardı bende ama tlf gazabına ugradım galiba bulamıyorum yaa..
evet canım problem vardı bende giremedim neyseki düzelmiş yemeğe gittim geldim göbiş iyicene şişti işyerinde sadece iki kişi biliyor bugün baylardan biri takıldı göbiş olmuş falan diye bende şişş kimselere söyleme o göbiş değil bebiş dedim ağzı açık kaldı adamın :) :CüvCüv::CüvCüv: yakında kimseden saklayamıcam yemekhanede sanki herkes bana bakıyor gibime gelliyor şimdiden karnım büyüdüğünde napıcam bilmiyorum
Gönül hemşerim napıyosun şükür kavuşturana ya konuşamadık ne zamandır nasılsın demek arada bişeyler hisseder gibi oluyosun bern şişlik hariç bişey hissetmiyorum birde karnımı çok gergin hissediyorum sanki davul yutmuş gibi :)bende arada oluyor ama cok hafif.
bebek ayol bebekmiş gaz olur mu hiç :)heh aynen öyle ceren bebekmi şimdi bunnarrr hihoyyyt
bende gaz diyorum kendimi kandırıyorum hep
Gönül hemşerim napıyosun şükür kavuşturana ya konuşamadık ne zamandır nasılsın demek arada bişeyler hisseder gibi oluyosun bern şişlik hariç bişey hissetmiyorum birde karnımı çok gergin hissediyorum sanki davul yutmuş gibi :)
bebek ayol bebekmiş gaz olur mu hiç :)
Gönül hemşerim napıyosun şükür kavuşturana ya konuşamadık ne zamandır nasılsın demek arada bişeyler hisseder gibi oluyosun bern şişlik hariç bişey hissetmiyorum birde karnımı çok gergin hissediyorum sanki davul yutmuş gibi :)
bende arada oluyor ama cok hafif.
heh aynen öyle ceren bebekmi şimdi bunnarrr hihoyyyt
bende gaz diyorum kendimi kandırıyorum hep
yoooo ac kalmadim ama istedim yemekler yokdu ama yinede yedim:jeyyar:
allah yardimcin olsun cokmu rahatzizlik veriyor geceleri:bbo:
sağdan soldan yiceeezz Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?