- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.001
oleyyy tosunvuyumu hissettim o zaman hihoyyyt
şimdi pür dikkat bekerim osun diyeee :1rolleyes:
sağdan soldan yiceeezz Çok üzgünüm çoook
hem ne yumruklar o zaman ne demek istediğimi çok iyi anlıyor olacaksınız kaydirigubbakcemile3
deli ya siz artık 1. haftayı geçtiniz kuzum gaz kalmadı bebek büyüyor annesi ve hareketleniyor yavaş yavaş artık.
misafir umduğunu değil bulduğunu yer söylenme bakiiiimmmklava:
çok fazla değil rahatsızlık ama yatağa yattıktan sonra yerleşene kadar çok cebelleşiyorum zaten zor dönüyorum birde yerleşemeyince yattığım yerde yoruluyorum inan. Tam yerleştim oh uyuyabilirim dediğim an ceren bir başlıyor içerde yuvarlanmaya amanın delikafadulden mirmirmirmir
sağ sol alt üst anlamıcan bile kız nerden geldiğini ben bazen kasıklarımda bazen göğsümde hissediyorum abartısız bacağınımı zuatıyor ne anlamadım :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
sorma kiz vallaha cokda merak ediyom aslinda haaaaaa:sm_cool:
ya bulamadım sinir oluyorum yaa benim tlf çift hatlı o yüzden bazen kaydettiklerimi göremiyorum uyuz oluyorum yaa off..
bende merak ediyorum ama deneyimlerin çektiği sıkıntılarıda duyunca tırsıyorum delikafadulden
yok be tirsma benide tirsitma haaaa
güzel olucak bak gör ani böyle olucakÇok üzgünüm çoook:roflol:
canimlar ben yavas yavas cikiyorum
namazimi kilip esimle alisverise gidicez yarim yemege misafirim var
yarin belki giremem.simdiden iyi hafdasonu gecirmenizi diliyorum
bu güzel havvanin tadini cikarin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
bye bye:a015::a015:
ooooooooooo hemserim ben iyiym canim .
evet ya bi denk gelemedik söylr bi sohbet edemedik yaaaa
arada oluyor canim seyreme.senin biraz daha var zamanin demeki
sorma ya aynen benimde öyle karnim bir siski sanki 6 aylik gibi
heleki aksamlari...
eeee sen napiyon görüsmeyeliiiiiii
canim kiyamam yaaaaaaa
bende umdu degil buldumu yedim :tomato:
yinede cok sükür doyduk
bende merak ediyorum ama deneyimlerin çektiği sıkıntılarıda duyunca tırsıyorum delikafadulden
ya bulamadım sinir oluyorum yaa benim tlf çift hatlı o yüzden bazen kaydettiklerimi göremiyorum uyuz oluyorum yaa off..
bazen sim karta bazen telefona kaydediyoruz ya ondan olabilir belkim
yani ben öyle yapmışım bu zaman kadarkaydirigubbakcemile3
geçen telefonu değiştirdim bi baktım kocamın numarası yok delikafadulden
yok be tirsma benide tirsitma haaaa
güzel olucak bak gör ani böyle olucakÇok üzgünüm çoook:roflol:
EVET CANIM BENİM ERKAN DAHA GALİBA SEYREME MEYREME YOK bizimki kendi kendine dönüp duruyor içeride galiba kaydirigubbakcemile2 demekki o göbişteki gerginlik erken dönemde oluşuyormuş bende bende bir gariplikmi var diyordum :)
ben napayım canım iş ev devam hafta sonlarını ve işi bırakacağım günlerin hayalini kurarak geçiyor günlerim bugün konu konuyu açtı patrona ben bugün varım yarın yokum dedim lafın arasında hayırdır dedi öle kapattım konuyu ama oturup konuşmam gerek yavaştan yerime gelecek kişiye işi öğretmem gerek korkuyorumda bazen işi bırakmaktan ama denicem bakalım umarım çok pişman olmam:Saruboceq:
Herkese merhaba.
Nasılsınız ? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.
Benim belimin ağrısı geçti çok şükür. Ama iki gündür de acayip iş birikmiş büroda onları temizledim. Biraz geçmişi okuyayım dedim bitiremedim.
Ceren Hanım fazlasıyla hareketli galiba. Olsun annesi harekette bereket vardır.
Filiz abla az kaldı di mi kontrole. Hep dua ediyorum. İnşaallah çok sevineceğiz hep birlikte.
Kumsal, aslında çok da fazla olmamış sen bebiş isteyeli.Beni dinlersen bu hastane işlerinin hepsine bir ara ver. Eşinle keyfini çıkarmaya bak. Biraz da öyle dene bakalım. Canım fazla üzme kendini olur mu?
Bulcuk, Mavi, Gcan, Çiğdem, İrreor, Entelliye okuyabildiğim kadarı ile herşey sorunsuz gidiyor. Allah bzomasın.
Yasemin' in doğumu bayağa yaklaşmıştır değil mi? Ben onunla ilgili birşey ouyamadım yakınlarda.
Beyaz sen nasılsın?
Ve nesemese, sanırım test yapırmış. Hadi inşaallah Allahım.
Görüşmek üzere kızlar. Ben biraz daha çalışayım.
canım inşallah ya sende efkarlanma vardır bir hayır elbet bir yol bulunur sıkma canını belkide ben patlıcam sıkıntıdan bilemiyom ama denicem işte yazarım zaten size bol bol o zaman hangi topikte buluşucaz acaba gene burdamı olucaz yoksa terfimi edicez cerenn sölesene doğumdan sonra nerede buluşuyoz :CüvCüv:çigdemcim inş pişman olmazsın..valla benim durum senin ki gibi olsa hiç düşünmeden çıkardım şimdi 2 kere düşünmek zorunda kalıyorum valla...ya bizim ev işi olmasa gündemde olurda ne bileyim ya off yine efkarlandım... neyse bulamadım umarım neşe fazla geç kalmadan gelir..
güle güle canım çok yorulma kolay şeyler yap misafirede söyle sofraya yardım etsin yada gelmesin :) yemekli misafirmi kaldı ayol bu devirde biz samimi olduklarımızla dışarıda pide türü şeyler söyleyip yiyoruz çok rahat oluyor:lepi:
Herkese merhaba.
Nasılsınız ? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.
Benim belimin ağrısı geçti çok şükür. Ama iki gündür de acayip iş birikmiş büroda onları temizledim. Biraz geçmişi okuyayım dedim bitiremedim.
Ceren Hanım fazlasıyla hareketli galiba. Olsun annesi harekette bereket vardır.
Filiz abla az kaldı di mi kontrole. Hep dua ediyorum. İnşaallah çok sevineceğiz hep birlikte.
Kumsal, aslında çok da fazla olmamış sen bebiş isteyeli.Beni dinlersen bu hastane işlerinin hepsine bir ara ver. Eşinle keyfini çıkarmaya bak. Biraz da öyle dene bakalım. Canım fazla üzme kendini olur mu?
Bulcuk, Mavi, Gcan, Çiğdem, İrreor, Entelliye okuyabildiğim kadarı ile herşey sorunsuz gidiyor. Allah bzomasın.
Yasemin' in doğumu bayağa yaklaşmıştır değil mi? Ben onunla ilgili birşey ouyamadım yakınlarda.
Beyaz sen nasılsın?
Ve nesemese, sanırım test yapırmış. Hadi inşaallah Allahım.
Görüşmek üzere kızlar. Ben biraz daha çalışayım.
çigdemcim inş pişman olmazsın..valla benim durum senin ki gibi olsa hiç düşünmeden çıkardım şimdi 2 kere düşünmek zorunda kalıyorum valla...ya bizim ev işi olmasa gündemde olurda ne bileyim ya off yine efkarlandım... neyse bulamadım umarım neşe fazla geç kalmadan gelir..
merhaba canım herşey yolunda şükür sen nasılsın? kolay gelsin görüşürüz
canım inşallah ya sende efkarlanma vardır bir hayır elbet bir yol bulunur sıkma canını belkide ben patlıcam sıkıntıdan bilemiyom ama denicem işte yazarım zaten size bol bol o zaman hangi topikte buluşucaz acaba gene burdamı olucaz yoksa terfimi edicez cerenn sölesene doğumdan sonra nerede buluşuyoz :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?