Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canim kiyamam yaaaaaaa
bende umdu degil buldumu yedim :tomato:
yinede cok sükür doyduk

ya bulamadım sinir oluyorum yaa benim tlf çift hatlı o yüzden bazen kaydettiklerimi göremiyorum uyuz oluyorum yaa off..

bazen sim karta bazen telefona kaydediyoruz ya ondan olabilir belkim
yani ben öyle yapmışım bu zaman kadarkaydirigubbakcemile3
geçen telefonu değiştirdim bi baktım kocamın numarası yok delikafadulden

canimlar ben yavas yavas cikiyorum
namazimi kilip esimle alisverise gidicez yarim yemege misafirim var
yarin belki giremem.simdiden iyi hafdasonu gecirmenizi diliyorum
bu güzel havvanin tadini cikarin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
bye bye:a015::a015:

güle güle canım kolay gelsin sana

EVET CANIM BENİM ERKAN DAHA GALİBA SEYREME MEYREME YOK bizimki kendi kendine dönüp duruyor içeride galiba kaydirigubbakcemile2 demekki o göbişteki gerginlik erken dönemde oluşuyormuş bende bende bir gariplikmi var diyordum :)
ben napayım canım iş ev devam hafta sonlarını ve işi bırakacağım günlerin hayalini kurarak geçiyor günlerim bugün konu konuyu açtı patrona ben bugün varım yarın yokum dedim lafın arasında hayırdır dedi öle kapattım konuyu ama oturup konuşmam gerek yavaştan yerime gelecek kişiye işi öğretmem gerek korkuyorumda bazen işi bırakmaktan ama denicem bakalım umarım çok pişman olmam:Saruboceq:

canim kiyamam yaaaaaaa
bende umdu degil buldumu yedim :tomato:
yinede cok sükür doyduk

afiyet bal şeker olsun bitanem....

bende merak ediyorum ama deneyimlerin çektiği sıkıntılarıda duyunca tırsıyorum delikafadulden

canımmm sıkıntı olarak görme bunları illaki zorlukları olucak kolay değil içinde bir can oluşuyor insan oluyor ve bu senin kanınla canınla insan haline geliyor böyle düşün o zaman her ahreketinde gülümsersin emin ol....

ya bulamadım sinir oluyorum yaa benim tlf çift hatlı o yüzden bazen kaydettiklerimi göremiyorum uyuz oluyorum yaa off..

deli kız kaydirigubbakcemile3

bazen sim karta bazen telefona kaydediyoruz ya ondan olabilir belkim
yani ben öyle yapmışım bu zaman kadarkaydirigubbakcemile3
geçen telefonu değiştirdim bi baktım kocamın numarası yok delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

yok be tirsma benide tirsitma haaaa
güzel olucak bak gör ani böyle olucakÇok üzgünüm çoook:roflol:

tırsma beee çok güzel hareketler bunlar :roflol: :roflol:

güle güle canım çok yorulma kolay şeyler yap misafirede söyle sofraya yardım etsin yada gelmesin :) yemekli misafirmi kaldı ayol bu devirde biz samimi olduklarımızla dışarıda pide türü şeyler söyleyip yiyoruz çok rahat oluyor:lepi:

Herkese merhaba.

Nasılsınız ? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.

Benim belimin ağrısı geçti çok şükür. Ama iki gündür de acayip iş birikmiş büroda onları temizledim. Biraz geçmişi okuyayım dedim bitiremedim.

Ceren Hanım fazlasıyla hareketli galiba. Olsun annesi harekette bereket vardır.

Filiz abla az kaldı di mi kontrole. Hep dua ediyorum. ınşaallah çok sevineceğiz hep birlikte.

Kumsal, aslında çok da fazla olmamış sen bebiş isteyeli.Beni dinlersen bu hastane işlerinin hepsine bir ara ver. Eşinle keyfini çıkarmaya bak. Biraz da öyle dene bakalım. Canım fazla üzme kendini olur mu?

Bulcuk, Mavi, Gcan, Çiğdem, ırreor, Entelliye okuyabildiğim kadarı ile herşey sorunsuz gidiyor. Allah bzomasın.

Yasemin' in doğumu bayağa yaklaşmıştır değil mi? Ben onunla ilgili birşey ouyamadım yakınlarda.

Beyaz sen nasılsın?

Ve nesemese, sanırım test yapırmış. Hadi inşaallah Allahım.

Görüşmek üzere kızlar. Ben biraz daha çalışayım.

çigdemcim inş pişman olmazsın..valla benim durum senin ki gibi olsa hiç düşünmeden çıkardım şimdi 2 kere düşünmek zorunda kalıyorum valla...ya bizim ev işi olmasa gündemde olurda ne bileyim ya off yine efkarlandım... neyse bulamadım umarım neşe fazla geç kalmadan gelir..

güle güle canımcım kendine dikkat et yorulma fazla :a015:

allahım sana pişman olmayacağın kararları almanda yardımcı olsun balım :Saruboceq:

hatice merhaba nasılsın daha iyi olmana sevindim..bizde şükür iiyi olmaya çalışıyoruz ...gcan fazla yorma kendini muhtemelen gitmişsindir ama ...

merhaba canım herşey yolunda şükür sen nasılsın? kolay gelsin görüşürüz

canım inşallah ya sende efkarlanma vardır bir hayır elbet bir yol bulunur sıkma canını belkide ben patlıcam sıkıntıdan bilemiyom ama denicem işte yazarım zaten size bol bol o zaman hangi topikte buluşucaz acaba gene burdamı olucaz yoksa terfimi edicez cerenn sölesene doğumdan sonra nerede buluşuyoz :CüvCüv:

deli yaa sen ne üşengeç bir hatunmuşsun öyle
sizin oralarda adetler böylemi anam size gelinmez hee aç kalırız valla kaydirigubbakcemile3

haticem hoş geldin canım nasılsın? Bebişimiz nasıl? Yormuyorsun değilmi kendini?
İşler hep var be güzelim olur hepsi kasma sen kendini.
Evet ceren hanım baya hareketli sağolsun durduğu yerde durmuyor kurtlu kaydirigubbakcemile3

umarım neşe birazdan gelir ve bize güzel bir haber verir hihoyyyt

valla gülüm bu topik aslında bizim eserimiz değil biz misfir olarak geldik açanlardan bayrağı devraldık artık onlar gelmiyor. Ama sanırım yine bu topikte oluruz herkes hayırlısı ile bebişlerini bir doğursunda olmadı başlığı değiştiririz ben burayı seviyorum yaa üstelik bütün arkadaşlarda burda hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…