Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya aslında mutfağı benim kadar seven yoktur bir balkondaki çiçeklerim iki yemek yapmak en keyif aldığım şeyler ama koştur koştur yaşamayı sevmiyorum ceren ya işten çık yemeği hazırla kan ter içinde olunca sinir basıyo beni ama sakin zamanda saraylara yakışır sofralar kurarımcokacimcoook ama şimdilik gelenler pizza lahmacun idare ediyorlar onlarda bize aynını yapıyorlar körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var yani etrafımda herkes hamile zaten yada yeni doğum yapmış o yüzden böyle daha rahat geliyor anlaşmalı misafirlik bizimkisi kaydirigubbakcemile5 bebek bi doğsun onu uyutup uyutup şahane sofralar kurarım diyorum tabi fırsat verirse bebiş

evet inşallah canım ya o günleride yaşarız burda bende seviyorum burayı bebek olunca giremiyormu insan acaba bakalım görcez

umarım bebeğin uslu bir çocuk olurda dediklerini yaparsın tatlım tabii bu dediğim ilk zamanlar zor gibi görünüyor bende misafir ağırlamayı çok severim hizmet etmeyi ikramlarda bulunmayı ama bebek olunca açıkçası istemem pek kimsenin gelip gitmesini çok sık. Anca zaten akşamdan akşama kızımla kocamla olucam haksızmıyım :dilcikar:

evet inşallah canım ya o günleride yaşarız burda bende seviyorum burayı bebek olunca giremiyormu insan acaba bakalım görcez

bilmem daha bu topikte ilk bebeği olan arkadaş karabiber ama zaten o normalde de çok fazla gelmiyordu haftada bir 10 günde bir felan uğruyordu. doğumdan sonrada üç yada dört kefere gelebildi allahtan geldide bize haber verdi hihoyyyt
bundan sonra sırada yasemin var hele bir doğursun oda nasipse bakalım gelebilcekmi pek umudum yok ama yaşayıp göreceğiz hep beraber inşallah....

hoşgeldin canım nasılsın bel ağrın geçmiş sevindim ama dikkatli ol geçti diye fazla yorma kendini evet canım fazla olmadı ama bana bi asır gibi geliyo nedense beklediğim için galiba şimdilik oluruna bıraktık hayırlısını diliyoruz sabırla bekliyoruz bebişimizi

Merhaba Haticecim, belinin ağrısının geçmesine sevindim hayatım, geçmiş olsun, ama bundan sonra da dikkat et lütfen, çünkü ağrı geçti diye kendini zorlama lütfen :)

Evet hayatım az kaldı, bana da onun stresi bastı dünden beri :)

Kızlar bizim bölüm başkanımızın eşi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı doktor. Geçen sefer düşük olduğunda başka bir doktora daha göstereceğim demiştim ya? İşte o doktor. Bölüm başkanım bir an önce doktora görün diyor, hatta eşine yönlendiriyor, yarın için randevu al diyor. Adama güvenmiyor değilim, ama daha önce sadece bir kere muayene olmuştum. Ne yapayım bilemedim. Yarın randevu alıp gideyim mi? Korkuyorum, yarın 5 + 2 olacak yarın, offfff bana bir akıl verin

hoşbulduk ablacım
bence 6.hafta dolsun öyle git dr.a kapl atışlarınıda duyarsın
bende ne olsun ablacım işte sınavlarla uğraşıyorum
yarında var bir tane
haftaya 1 tane bitiyor
haftaya rapor alıcam inş okula gitmemek için
dünden beri pek iyi değilim aslında
ağrılar başlıyor artık normal sanırım bunlar
belim felaket ağrımaya başladı ama sürekli ağrımıyor çok şükür
kasıklarım ağrıyor
bugün hele harekette bile zorlanıyorum
haftasonu alışverişe çıkıcam hepsini bitirmeliyim en zaından önemlileri
yoksa işim zor:sm_confused:

merhaba kızlarrrrrrr
ben geldim size bir bakayım dedim

nassınızz?

beyazım deryam hoşgeldin balım nasılsın?
Babaanne geldimi kız?
Nasıl oldun akıntın devammı azaldımı?
zeynebimiz nasıl?

valla ablacım akıl vermek haşa haddime değil ama istersen bir görün bir muayene ol bakalım o ne dicek yani yine sen bilirsin tabii. Ama bana kalsa görün derim ben ne kaybedersinki yerimseniben

ooo beyaz hnm gelmişler nasılsınız bakalım ?
iyiim cnm sen nasılsın?

hoşgeldin canmı nasılsın biz iyiyiz sen ne var ne yok gelidimi babaanne
hoşbulduk cnm iyiim sağol sen nasılsın?yok gelmedi bu hafta sınavlarım var
belki haftaya gelir
belki ondan sonraki hafta biz gidip alıcaz bakalım ne zaman olur?
pek istemiyorum ya sürekli bahane buluyorum işte
kendime zor bakıyorum
o da idare eder artık

Canım çok yorma kendini, Zeynep'i de yorarsın tatlım, ve sakın yalnız başına çıkma alışverişe falan, tamam mı? aklımız kalmasın sende canım :)

ablacım git ne kaybedersin ki sen alttan muayene olmazsın ne olur ne olmaz diye ne bileyim doktor a anlatırsın daha önce olanları ona göre davranır zaten..aklın kalmasın bence..

zeynep hanım iyi ceren
tekmelere devam
millet derki yer kalmadığı için hareketler azalırmış bu haftalarda ama bizimki daha çok arttı desem yeri var
kıpır kpır oynak bişey olacak zeynep galiba
akıntım devam canım ya
hatta daha fazla arttı desem yeri var
öncekinden çok geliyor nerdeyse 1 hafta oldu ila kullnıyorum ama geçmedi
daha 4 günlük fitilim var
pazartesi dr.a rapor için gidicem o zaman tekrar hatırlatırım
başka bişey veriri belki

sen nasıslın ,minik ceren nasıl?tekmeleri sağlam mı hala :CüvCüv:

ablacım bana kalırsa git derim hiç değilse içindeki endişelerini azaltmış olursun için rahat eder ama yinede sen bilirsin karar senin

canımm çok çok dikkat et kendine güzelim ani hareketler kalkışlar felan yapma artık zamanıdır yani bunlarız güzelim zeynep çıkış yoluna dopru ilerliyor. hihoyyyt

Kızlar benim için dua eden ve beni merak edenlerden Allah razı olsun. Az önce sonucumu aldım ve malesef gene negatif. Her geçen ay benim umudumu biraz daha kırıyor. KK' ne ilk girdiğim zamanlar yıllarca bekleyenleri görmüş ve nasıl dayanıyorlar diye merak etmiştim. Zaten ben bir-iki aya kalmaz sonuç alırdım ama herşeyi planlayan bir Yaratıcı var. Şuanda kendimi boşlukta hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…