E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.021
deli yaa sen ne üşengeç bir hatunmuşsun öyle
sizin oralarda adetler böylemi anam size gelinmez hee aç kalırız valla kaydirigubbakcemile3
haticem hoş geldin canım nasılsın? Bebişimiz nasıl? Yormuyorsun değilmi kendini?
İşler hep var be güzelim olur hepsi kasma sen kendini.
Evet ceren hanım baya hareketli sağolsun durduğu yerde durmuyor kurtlu kaydirigubbakcemile3
umarım neşe birazdan gelir ve bize güzel bir haber verir hihoyyyt
valla gülüm bu topik aslında bizim eserimiz değil biz misfir olarak geldik açanlardan bayrağı devraldık artık onlar gelmiyor. Ama sanırım yine bu topikte oluruz herkes hayırlısı ile bebişlerini bir doğursunda olmadı başlığı değiştiririz ben burayı seviyorum yaa üstelik bütün arkadaşlarda burda hihoyyyt hihoyyyt
ya aslında mutfağı benim kadar seven yoktur bir balkondaki çiçeklerim iki yemek yapmak en keyif aldığım şeyler ama koştur koştur yaşamayı sevmiyorum ceren ya işten çık yemeği hazırla kan ter içinde olunca sinir basıyo beni ama sakin zamanda saraylara yakışır sofralar kurarımcokacimcoook ama şimdilik gelenler pizza lahmacun idare ediyorlar onlarda bize aynını yapıyorlar körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var yani etrafımda herkes hamile zaten yada yeni doğum yapmış o yüzden böyle daha rahat geliyor anlaşmalı misafirlik bizimkisi kaydirigubbakcemile5 bebek bi doğsun onu uyutup uyutup şahane sofralar kurarım diyorum tabi fırsat verirse bebiş
evet inşallah canım ya o günleride yaşarız burda bende seviyorum burayı bebek olunca giremiyormu insan acaba bakalım görcez
Herkese merhaba.
Nasılsınız ? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.
Benim belimin ağrısı geçti çok şükür. Ama iki gündür de acayip iş birikmiş büroda onları temizledim. Biraz geçmişi okuyayım dedim bitiremedim.
Ceren Hanım fazlasıyla hareketli galiba. Olsun annesi harekette bereket vardır.
Filiz abla az kaldı di mi kontrole. Hep dua ediyorum. İnşaallah çok sevineceğiz hep birlikte.
Kumsal, aslında çok da fazla olmamış sen bebiş isteyeli.Beni dinlersen bu hastane işlerinin hepsine bir ara ver. Eşinle keyfini çıkarmaya bak. Biraz da öyle dene bakalım. Canım fazla üzme kendini olur mu?
Bulcuk, Mavi, Gcan, Çiğdem, İrreor, Entelliye okuyabildiğim kadarı ile herşey sorunsuz gidiyor. Allah bzomasın.
Yasemin' in doğumu bayağa yaklaşmıştır değil mi? Ben onunla ilgili birşey ouyamadım yakınlarda.
Beyaz sen nasılsın?
Ve nesemese, sanırım test yapırmış. Hadi inşaallah Allahım.
Görüşmek üzere kızlar. Ben biraz daha çalışayım.
kızlar ben geldim nasılsınız canlarım kaynatmışsını yine nese hala gelmemiş çok merak ettim
Herkese merhaba.
Nasılsınız ? Umarım hepiniz çoook iyisinizdir.
Benim belimin ağrısı geçti çok şükür. Ama iki gündür de acayip iş birikmiş büroda onları temizledim. Biraz geçmişi okuyayım dedim bitiremedim.
Ceren Hanım fazlasıyla hareketli galiba. Olsun annesi harekette bereket vardır.
Filiz abla az kaldı di mi kontrole. Hep dua ediyorum. İnşaallah çok sevineceğiz hep birlikte.
Kumsal, aslında çok da fazla olmamış sen bebiş isteyeli.Beni dinlersen bu hastane işlerinin hepsine bir ara ver. Eşinle keyfini çıkarmaya bak. Biraz da öyle dene bakalım. Canım fazla üzme kendini olur mu?
Bulcuk, Mavi, Gcan, Çiğdem, İrreor, Entelliye okuyabildiğim kadarı ile herşey sorunsuz gidiyor. Allah bzomasın.
Yasemin' in doğumu bayağa yaklaşmıştır değil mi? Ben onunla ilgili birşey ouyamadım yakınlarda.
Beyaz sen nasılsın?
Ve nesemese, sanırım test yapırmış. Hadi inşaallah Allahım.
Görüşmek üzere kızlar. Ben biraz daha çalışayım.
merhaba kızlarrrrrrr
ben geldim size bir bakayım dedim
nassınızz?
merhaba kızlarrrrrrr
nassınızz?
merhaba kızlarrrrrrr
nassınızz?
Merhaba Haticecim, belinin ağrısının geçmesine sevindim hayatım, geçmiş olsun, ama bundan sonra da dikkat et lütfen, çünkü ağrı geçti diye kendini zorlama lütfen :)
Evet hayatım az kaldı, bana da onun stresi bastı dünden beri :)
Kızlar bizim bölüm başkanımızın eşi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı doktor. Geçen sefer düşük olduğunda başka bir doktora daha göstereceğim demiştim ya? İşte o doktor. Bölüm başkanım bir an önce doktora görün diyor, hatta eşine yönlendiriyor, yarın için randevu al diyor. Adama güvenmiyor değilim, ama daha önce sadece bir kere muayene olmuştum. Ne yapayım bilemedim. Yarın randevu alıp gideyim mi? Korkuyorum, yarın 5 + 2 olacak yarın, offfff bana bir akıl verin
iyiim cnm sen nasılsın?ooo beyaz hnm gelmişler nasılsınız bakalım ?
hoşbulduk cnm iyiim sağol sen nasılsın?yok gelmedi bu hafta sınavlarım varhoşgeldin canmı nasılsın biz iyiyiz sen ne var ne yok gelidimi babaanne
hoşbulduk ablacım
bence 6.hafta dolsun öyle git dr.a kapl atışlarınıda duyarsın
bende ne olsun ablacım işte sınavlarla uğraşıyorum
yarında var bir tane
haftaya 1 tane bitiyor
haftaya rapor alıcam inş okula gitmemek için
dünden beri pek iyi değilim aslında
ağrılar başlıyor artık normal sanırım bunlar
belim felaket ağrımaya başladı ama sürekli ağrımıyor çok şükür
kasıklarım ağrıyor
bugün hele harekette bile zorlanıyorum
haftasonu alışverişe çıkıcam hepsini bitirmeliyim en zaından önemlileri
yoksa işim zor:sm_confused:
Merhaba Haticecim, belinin ağrısının geçmesine sevindim hayatım, geçmiş olsun, ama bundan sonra da dikkat et lütfen, çünkü ağrı geçti diye kendini zorlama lütfen :)
Evet hayatım az kaldı, bana da onun stresi bastı dünden beri :)
Kızlar bizim bölüm başkanımızın eşi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı doktor. Geçen sefer düşük olduğunda başka bir doktora daha göstereceğim demiştim ya? İşte o doktor. Bölüm başkanım bir an önce doktora görün diyor, hatta eşine yönlendiriyor, yarın için randevu al diyor. Adama güvenmiyor değilim, ama daha önce sadece bir kere muayene olmuştum. Ne yapayım bilemedim. Yarın randevu alıp gideyim mi? Korkuyorum, yarın 5 + 2 olacak yarın, offfff bana bir akıl verin
hoşbulduk ablacım
bence 6.hafta dolsun öyle git dr.a kapl atışlarınıda duyarsın
bende ne olsun ablacım işte sınavlarla uğraşıyorum
yarında var bir tane
haftaya 1 tane bitiyor
haftaya rapor alıcam inş okula gitmemek için
dünden beri pek iyi değilim aslında
ağrılar başlıyor artık normal sanırım bunlar
belim felaket ağrımaya başladı ama sürekli ağrımıyor çok şükür
kasıklarım ağrıyor
bugün hele harekette bile zorlanıyorum
haftasonu alışverişe çıkıcam hepsini bitirmeliyim en zaından önemlileri
yoksa işim zor:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?