Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla ablacım akıl vermek haşa haddime değil ama istersen bir görün bir muayene ol bakalım o ne dicek yani yine sen bilirsin tabii. Ama bana kalsa görün derim ben ne kaybedersinki yerimseniben

ne demek güzelim haddime değil, tabii ki fikrini merak ediyorum, ben ne yapmam gerektiğini şaşırdım, doğru dürüst düşünemiyorum, bir de ister istemez strese girdim iyice kalp atışları var mı yok mu diye... gerçi yarın gitsem bile kalp atışlarını alamaz diye düşünüyorum doktor, sadece keseyi görür sanırım... sonra tekrar çağıracak kalp atışları için

Canım çok yorma kendini, Zeynep'i de yorarsın tatlım, ve sakın yalnız başına çıkma alışverişe falan, tamam mı? aklımız kalmasın sende canım :)
tmtm ablacım merak etmeyin
zaten evde bişey yaptığım yok evimi bişeyler alıp götürecek yakında
annemler temizliğe gelecek:1rolleyes:

canımm çok çok dikkat et kendine güzelim ani hareketler kalkışlar felan yapma artık zamanıdır yani bunlarız güzelim zeynep çıkış yoluna dopru ilerliyor. hihoyyyt

dikkat ediyorum cnm ama işte
bu saatten sonra zorluyor artık
oklu atlatalım da işler yoluna girecek sanki mayısın 18 ine kadar beklemeyecek gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı

canım benim hayırlısı değilmiş,sakın üzülme
zamanını bekliyor meleğin
sen elinden geleni yap gerisini
Allaha bırak cnm
hep dualarımız seninle:1hug:

canım yaa su içiyorsun değilmi bol bol birde bitki çayları çok iyi geliyormuş enfeksiyona benim dokotrum vermişti hatta özellikle bir şey vardı ama neydi adı ya aklıma gelsede yazsam :uhm:
şu babanne neden geliyor anlayamadım?
Zaten senin canın burnunda sen kendine yetemiyorken birde yaşlı kadınlamı uğraşacaksın yaa niçin geliyordu bu hatırlayamadım ama çok sinirlendim söyliyim tatlım.... mümküne gelmesin yani kötükedihüso
evet doktoruna tekrar söyle canım belki başka bir ilaç verir tekrar geçmiş olsun sana tatlım

Ceren hanımda maşallah kuzum ya gece gündüz hareket halinde geleceğin androidini taıyorum sanırım. Durmak yorulmak bilmiyor yaa doğuncada böyemi olucak acaba delikafadulden

beyazcım hemşerim pek gelmiyosun artık ama son haftalar bol bo yat dinlen yorma kendini

filiz ablacım karar senin ama bencede git doktoraa en azından rahim duvarın genişledimi içerde ne var ne yok bi bakarsın ben 5 haftalıkken kese falan görmedim ama gebelik hazırlıkları var demişti doktor en azından

neşecimm moralini yüksek tut desemde ne derece etkili bilemiyorum Allahdan umut kesilmez bizim dularımız seninlee

ablacım git ne kaybedersin ki sen alttan muayene olmazsın ne olur ne olmaz diye ne bileyim doktor a anlatırsın daha önce olanları ona göre davranır zaten..aklın kalmasın bence..
evet ben de aşağıdan muayene olmak istemiyorum, bu doktora geçen sefer düşüğü teyid ettirmek için gittiğimde anlatmıştım herşeyi, biliyor yani
ablacım bana kalırsa git derim hiç değilse içindeki endişelerini azaltmış olursun için rahat eder ama yinede sen bilirsin karar senin
sanırım haklısınız, ben 1 hafta daha işkence çekeceğime bir an önce gidip öğreneyim, en azından kesenin şeklinden bana sağlıklı olup olmadığını söyler
Canım arkadaşım, her işte bir hayır vardır, lütfen böyle düşünmeye çalış... Bu sefer olmadı ama bir dahaki sefere niye olmasın? Bu doktorun sana başka yöntem söylemedi mi? Yani ne bileyim aşılama falan? sen kaç aydır uğraşıyorsun güzelim? moralini bozma lütfen, eninde sonunda sen de anne olacaksın, umudunu yitirme... Sen bunu kafaya taktıkça adetlerin düzensizleşti birtanem, dün Menzil gülü'nün söylediği şeye dikkat ettin mi canım? Luteal Faz diye bir şeyden bahsetmiş. Onu bir araştır ve bence artık doktorunu değiştir güzelim. Tabii karar senin ama benim sana naçizane tavsiyem budur hayatım :) Ne olur üzme kendini, tamam mı? Dualarımız her daim seninle :)

evet yaşayıp görücez sanırım

kızlar ben geldim nasılsınız canlarım kaynatmışsını yine nese hala gelmemiş çok merak ettim
hoşgeldin canımm

merhaba kızlarrrrrrr
ben geldim size bir bakayım dedim

nassınızz?
hoşgeldin iyi yaptınn canım biz iyiyiz sen nasılsın ?
canım benim dua ederiz tabi etmezmiyiz allah herşeyin hayırlıısnı hayırlı zamanda versin inancını,umudunu kaybetme olur mu çok öpüyorum seni:teselli:

canım benim yaa inan senin için hepimiz tek yürek olduk dua ediyoruz ablacım bebeğin için bu yüzden çokta fazla ısrar edemiyorum çünkü senin kadar üzüleceğim bende bilemiyorumki RAbbim yüzümüzü güldürsün inşallah işine nasıl geliyorsa onu yap ablacım biraz dur sakinleş uzaklaş kafandaki düşüncelerden kendini dinle bakalım ne olacak o zaman karar alman daha kolay olur... Çok stres yapma kendine lütfennn :Saruboceq:

Canım benim ya öyle valla varsa yardımına gelecek birileri gelsin temizlesin evini sen süpürge bile açma bir süre ara vermelisin herşeye yeter artık şu okuldan da hayırlısı ile bir ayrıl ondan sonra zeynep için hazırlıklara başla canımcım anca toparlanırsın yavaş yavaş..
Valla aslında şu sıralar banada öyle geliyor o kadar hareket ediyorki ceren erken doğum olucak diye korkuyorum umarım olmaz öyle birşey zamanında gelsin kuzucklarımız yaa :Saruboceq:

beyazcım sakın yorulma emi ve bol bol su iç
bak arkadaşım bir hafta önce doğum yaptı sırf evde iş yatığı ve yorulduğu için suyu azalmış
tek sebep yorulmak yani bebeği yoğun bakımda hala
aman kızlar nolur yormayın kendinizi

cerencim suyu çok içiyorum şu damacanalar varya önceden 1 ay giderdi bize
şimdi 1 hafta bile gitmiyor
dr.ne enfeksiyonu olduğunu söylemedi sanırım mantardan şüphelendi akıntı için
ama ne olduğunu anlamadım şimdi daha çok geliyor
cnm babanne memleketten geldi
burda kızı ve oğlu var
hatırlarsınız belki bayramda gitmiştik eşimin memleketine bizimle beraber geldi ta o zaman 4-5 aydır burda yani
bir tek bizde kalmadı
doğumda kayınvalidem gelecek yanıma
yani babnnnenin dönme vakti geliyor en fazla bu ayda burda
lafı olur şimdi herkeste kaldı bizde kalmadı
ki başta bizimle beraber geldi
hemen kızına gitti bizim eve bile girmeden
daha yeni taşınmıştık
herkes merak ederken evi
amaannn neyse gelmesin çok da tındım
ama şimdi gelmesi lazım belki 3-4 gün kalır
sıkılr kadın bende
o burdayken temmizlik yaparım
hastane çantamı hazırlarım
iyice sıkılır
ne yapayım onu da benim düşünecek halim yok artık

Bitanem ne olur kendini üzmemeye çalış biz ne desek sana boş gelecek şuan biliyorum ama istersen uzaklaş burdan bir süre kafanı dağıt başka şeylere odaklan elbet bir gün gelecek bebeğin allahımın izini ile buna inan ve umudunu yitirmemeye çalış olurmu tatlım. Her an dualarımızdasınız şekerim. Bir gün güzel haberi ansızın vereceksin ende bize bensenb gibi ben buna inanıyorum :Saruboceq:

bak hala temizlik yaparım diyoo klava:
sen ver bakim adersini bak hemencik şurdasın geliverrim valla

hoşbulduk cnm iiyiz çook şükür:CüvCüv:

bakalım cnm mayıs başında olur gibi geliyor bana
38 de yani
nst ye bir girelim bakalım ne olacak
dr.la konuşucam nst için pazartesi
içim rahat etsin

canım ya haklsıın ama yapmadan da olmuyor işte
önceki kadar istesemde yapamıyorum zaten
babnne gelsin ekstar bişey yapmıycam bir tek öğlen yemeği fazladan yapılacak
ben geçiştiriyordum çünkü cnm ne isterse onu yapıyordum bazen sadece çorba falan oluyordu şimdi hepsini yapmak lazım
olduğu kadar
kusura bakmasın artık o da halimi görüyor
bakarsada baksın ne yapayımnaniknanik

evet canım :) haklısın :)

Amin birtanem amiiiiin... Keşke elimde olsa stres yapmamak Cerencim, stres yapmayacağım diye söz veremiyorum çünkü sözümü tutamayabilirim, hepinizin tek yürek olup dua ettiğinizi biliyorum canım :) bana en büyük morali sizler veriyorsunuz :) sizi çok seviyorum :)

bak hala temizlik yaparım diyoo klava:
sen ver bakim adersini bak hemencik şurdasın geliverrim valla

kızma hemen öyle
yavaş yavaş dinlenerek
odaları tek tek
öncelikle şu bebeiş kıyafetlerini bitirmem lazım
alınacak yıkanacak ütülenecek
alma işi annemle benim
yıkama işlemi benim
ütüyü de annemle paylaşırız
ahh bu anneler olmasa
canım annem benim ya
ne zaman ihtiyacım olsa hemen yanımda
sihirli değnek gibi

yaaa güzelim zaten bir kere o kadının sana gelmesi doğru değil kaldıki diyelim yaşlı kadın düşünemiyor akıl edemiyor kayınvaliden yollamasın zaten kayınvalidenle birlikte gelsin bir akşam otursunlar gitsinler ordan da memlekete gitsin karnı burnunda kadının evinde yaşlı kadının ne işi var ya sen kendinlemi uğraşçan onunlamı....

neşecim cnm lütfen üzme kendini herşeyde bi hayır vardır tatlım ..inanıyorum ben melegin gelecek ama sen umutsuz oldugun süre içerinde bu hep ertelenir haberin olsun...cnm bak ben sana doktor olayını daha öncede söylemiştim şimdi filiz ablada tekrarladı bak tatlım ne kadar doktor imkanın var orada bilmem ama ister tanıdık olsun ister olmasın artık hiç önemli degil sen ve eşin istiyormusunuz bu bebişi o halde bazı fedakarlıklara katlanacaksınız ...bak güzelim 20 aydan bahsetmiştin geçenlerde hatt 21 sanırım bak güzelim bu kadar zmanda aşılama yapmaması bile ilginç ayni bir eksiklik var bunda..bak bana erken diyordun bir ara hatırlarmısın onun üstüne bile ne kadar zman geçtikten sonra yaptırdım şükür ki pozitif çıktı..ama neden olamdıgı ortada ugraşıyor ama yeterli gelmiyordu doktor hem maddi olarak hem manevi olarak fazla yıpratmak istemedi beni ama baktı olacak gibi degil aşılama yapalım diye teklif etti biliyorsun rapor falan çıkarmadım ben yoksa o bekleyecekti sonra gel yapalım zaten aşırı pahalı degil diye ikna etti..yani isteyince bazı şeyler yapılıyor ...şimdi bak bir aradaki farka demekki doktor çok önemli ben hala senin başka doktorla görüşmen konusunda ısrarcıyım gerekirse hatta hemen aşılama yaptırmanda..

heh tmm hadi annen yardıma geliceksee affettimm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…