Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım ya tabiki elinde değil heleki bunca olumsuzluktan sonra yinede hayırlısı allahtan elimizden gelen tek şey dua etmek bakalım ablacım....
Bizde seni çok seviyoruz iyiki geldin ablaaaa hoş geldinnnnnnnnn a.s.

evet canım yaa bu işler zaman istiyor valla biz almasına aldık ama daha yıkama ütüleme yerleştirme işlemine sıra gelmedi bir türlü bir başlasam çantayıda hazırlayıp koyacam bir kenara ne olur ne olmaz diye bu kız çıkar mıkar erkenden delikafadulden

kızlar derse gidiyorum, oradan da eve gideceğim, hepinizi çoooooooooook öpüyorum, evden girerim yine :)

kendine dikkat et ablam iyi dersler evden grş. belki :a015:

ceren haklı valla gelsin akşam bir kaç kez sana olmuyormu öyle senin karnın burnunda bir de misafir agrılaman zor olur..bak kötü gelin gibi olduk bizde yaşlı kadın istemiyoruz hayır öyle degilde başımızın üstünde yerleri var ama zaten kadın eminin ancak kendine yetiyordur belki de daha kötü sende malum durumun yani zor olur diye..neyse bunu babanne akıl edemeyebilir kayınvaliden engel olmalıydı bence.. bu arada lütfen fazla yorma artık kendini artık zeynebi daha fazla da yorma..

canım babanne kayınvalidemlerle oturuyor
memlekette
beraberler yani
kayınvalim burda olsa zaten bana asla yollamaz
şimdide telefonda diyor ki sen hastasın 2 gece kalsın gitsin kızına diyor
ama ben evime gelen birine hadi senimn günün doldu kızına yallah mı diyeceğim öyle şey olmaz ki
umarım fazla kalmaz
tek düşüncem o

heh tmm hadi annen yardıma geliceksee affettimm kaydirigubbakcemile5
Şeniza.s.

:roflol:
kapıya not as beyaz
yatılı misaifir süresi 2 gün mirmirmirmirşutarafagitti
günük misaifir süresi 2 saat şutarafagitti

allah yardımcın olsun canım benim o zaman kayınvalieden görümcesini arayıp söylesin senin durumunu ve babaannenin sende kalmasının doğru olmayacağını bir gece kalsın sonra halanız gelip alsın babaanneyi senden başka çare yok baksana

Bizde resmen ailenin içine girdik heee :roflol:

güzeller ben çok yoruldum bilgisayara bakmaktan biraz başka işlere bakıcam öpüyorum çok yarın görüşrüz kendinize iyi bakın bebeklerede tabi gulu gulu

kapıya not as beyaz
:roflol::roflol::roflol: ay lafa bak misafir süresi 2 gün

valla aile meselsinin içine girdikde çözümler üretiyoruz ayy aklıma geçen ayda bana verdiginiz akıllar geldi :roflol::roflol:

canım benim hayırlısı değilmiş,sakın üzülme
zamanını bekliyor meleğin
sen elinden geleni yap gerisini
Allaha bırak cnm
hep dualarımız seninle:1hug:

Teşekkür ediyorum canım..

Yaşayan bilir değil mi canım( siz de geçirdiniz bu dönemi, benimki biraz daha uzun sürecek sanırım

kapıya not as beyaz

:roflol::roflol::roflol:

olsun güzelim biz zaten bir aileyiz kocamanŞeniz

ayy be bugun niye böyle bi türlü giremiyorum siteye

canım o dert bir tek sende değil bende de var sürekli bağlantı kopuyor kasılıyor sayfa yaa o kadar yazı yazdım hiç biri gitmemiş hepsi uçmuş
neyse bende daha fazla uğraşamıcam valla artıkın...

kuzucuklarım bana müsaade hazır yazdıklarım geliyor iken yazayım yoksa yine haber vermeden gidecem bağlantı yüzünden.
Hepinize şimdiden iyi akşamlar cancağızlarım kendinize çok ama çok iyi bakın Rabbim herşeyi hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Dilerim yaradandan yüreğinizde hayalini kurduğunuz tüm güzellikler sizi bulur... Öpüyorum çıtırlar hepinizi yarın grş. inşallah. İyi Akşamlar.... Bye...... a.s.

Birer alkış istiyorum :))

Oğlunun 18.000 YTL kredi karti borcu oldugunu ögrenince;

'Keske korunsaydim'. diyen babaya,

-------------------------------------------

Misafir odasinda baca deligi olmadigi halde 'Anne sobayi bu sene misafir

odasina kuralim mi?' diyen abime, 'Olur, boruyu da k.çina sokariz, kafani

camdan çikarirsin, sorun olmaz.' diyen anneye,

-------------------------------------------

Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla kosturup '112'nin numarasi neydi?'

diye bagiran sarisina,

--------------------------------------------

Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kisinin arasina girip ikisine de

birer tokat atan ve 'Analar kutsaldir, analara küfür etmeyin, orospi

çocuklari!!' diyen Karadenizli agir abiye,

----------------------------------------------

Annesine kizip,buharli ütünün içine isemeyi akil eden! Annesini buram

buram çis kokulariyla isyerine yollayan! Annesi; ancak arkadaslari

''acayip kokuyorsun'' dediginde isi çözen anneye ve cocuguna,

----------------------------------------------

Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat

gelmesini bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden

kişiye,

--------------------------------------------------

Ailecek televizyon izlerken üst komsu küçük oglunu göndermis. Çocuk anneme

''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsinlar da, biz de dinleyelim''

Biz de kirmadik, açtik. Ailecek çok iyi niyetli oldugumuzdan,

televizyonlari bozuk sandik. Yüksek sesten dolayi bize laf soktuklarini

anlamamiz çocugun ikinci gelisinden sonra oldu. Bu olayi yasayan aileye,

--------------------------------------------------

Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Aids' in açılımını

yapıyor: (A)llaha (ı)syan eden (D)eyyusların (S)onu... diyen hocaya,

BıRER ALKIŞ ıSTıYORUMMM...

slm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum kızım 2 gündür huy değiştirdi akşam 7 den sonra uyumamakta direniyor ve gece 1e kadar onunla uğrasıyorum tabi bende yorgun düşüyorum halbuki gündüzleri tam tersi yarım saatte bir uyuyor.herkes 40ından sonra düzene girer diyo ama inş.bide süt sorunumuz hala var maama takviyesi yapıyorum.denemediğim şey kalmadı.ama artmıyor ne yazıkki.yinede annelik çok güzel inanın insan baskasının kucagına almasını bile kıskanıyor elinde olmadan.herkesi öpüyorum

ayy sitede genel sorun vardı bende giremiyordum..sinir oldum valla.. kumsal daha önce sanırım eklemiştin bunu hatırlıyor gibiyim ama yeniden ekledigin için sagol valla güldüm ya tekrar sagol...neşecim bak güzelim farklı bir doktora görünmende fayda var ve en önemlisi eşinle bir kez daha ve kararlı net bir şekilde konuşman açık ols tüm içindekileri boşalt uamrım seni anlayacaktır allah yardımcın olsun cnm benim..

nesecim canım çok sağol allahım dualrımızı kabul etsin seni çok iyi anlıyorum için bukulur tabi kolay değil dört gözle bi mucize bekliyosun her nekadar tamam herşeye hazırım desende yinede üzülüyosun ama ümitsizliğe kapılmak yok bende bu son yaşadıklarımda çok ümitlenmiştim ama olmadı işte hayırlısı değilmiş biz sabırla ve inanaral beklemeye devam edicez canım ben ekimden beri bekliyorum tamam belki çok olmadı ama inan bana bi asır gibi geliyor bu ay yine normal denicem dün soğan suyuna başladım hayırlısı olur inşalalh bu ayda gelmezse bebiş mayısta aşılama yaptırıcam allahın izniyle
bak hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz doktorunu değiştir belki herşey daha farklı olucak ama yine senin kararın tabi galiba mayısta sende aşılama yaptırıcan hayırlıs olsun inşallah ondan önce bebişine kavuşursun olmazsada ilk aşılamada ama herzaman inan ve umutlu ol çok öpüyorum seni

karabiberim sütüm yok diye fazla üzülme sen böyle yaptıkça daha da azalır allah korusun gelmezsede üzülme bol su iç birde pekmez ye bol bol hatta gebelerde şimdiden yemeye başlasın laf açılmışken..cidden denemiş yani bu...bebegin ilk aylarda düzene oturması çok zor cnm sabırlı olmalısın genelde böyle oluyorlar..uamrım kısa zmanda uyku ve mam düzeninin oturur yerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…