- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.081
iyi akşamlar cerencim yarın görüşürüz Şenizkuzucuklarım bana müsaade hazır yazdıklarım geliyor iken yazayım yoksa yine haber vermeden gidecem bağlantı yüzünden.
Hepinize şimdiden iyi akşamlar cancağızlarım kendinize çok ama çok iyi bakın Rabbim herşeyi hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Dilerim yaradandan yüreğinizde hayalini kurduğunuz tüm güzellikler sizi bulur... Öpüyorum çıtırlar hepinizi yarın grş. inşallah. İyi Akşamlar.... Bye...... a.s.
ayy sitede genel sorun vardı bende giremiyordum..sinir oldum valla.. kumsal daha önce sanırım eklemiştin bunu hatırlıyor gibiyim ama yeniden ekledigin için sagol valla güldüm ya tekrar sagol...neşecim bak güzelim farklı bir doktora görünmende fayda var ve en önemlisi eşinle bir kez daha ve kararlı net bir şekilde konuşman açık ols tüm içindekileri boşalt uamrım seni anlayacaktır allah yardımcın olsun cnm benim..
slm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum kızım 2 gündür huy değiştirdi akşam 7 den sonra uyumamakta direniyor ve gece 1e kadar onunla uğrasıyorum tabi bende yorgun düşüyorum halbuki gündüzleri tam tersi yarım saatte bir uyuyor.herkes 40ından sonra düzene girer diyo ama inş.bide süt sorunumuz hala var maama takviyesi yapıyorum.denemediğim şey kalmadı.ama artmıyor ne yazıkki.yinede annelik çok güzel inanın insan baskasının kucagına almasını bile kıskanıyor elinde olmadan.herkesi öpüyorum
banada müsaade kızlar ekrana bakmadan kör olucam vallaa
hepinize iyi akşamlarrr
güzeller nasılsınız ben arkadaştayım o yüzden geçmişi okuyamadım sizlere bi bakayım diye girdim
ayy sitede genel sorun vardı bende giremiyordum..sinir oldum valla.. kumsal daha önce sanırım eklemiştin bunu hatırlıyor gibiyim ama yeniden ekledigin için sagol valla güldüm ya tekrar sagol...neşecim bak güzelim farklı bir doktora görünmende fayda var ve en önemlisi eşinle bir kez daha ve kararlı net bir şekilde konuşman açık ols tüm içindekileri boşalt uamrım seni anlayacaktır allah yardımcın olsun cnm benim..
nesecim canım çok sağol allahım dualrımızı kabul etsin seni çok iyi anlıyorum için bukulur tabi kolay değil dört gözle bi mucize bekliyosun her nekadar tamam herşeye hazırım desende yinede üzülüyosun ama ümitsizliğe kapılmak yok bende bu son yaşadıklarımda çok ümitlenmiştim ama olmadı işte hayırlısı değilmiş biz sabırla ve inanaral beklemeye devam edicez canım ben ekimden beri bekliyorum tamam belki çok olmadı ama inan bana bi asır gibi geliyor bu ay yine normal denicem dün soğan suyuna başladım hayırlısı olur inşalalh bu ayda gelmezse bebiş mayısta aşılama yaptırıcam allahın izniyle
bak hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz doktorunu değiştir belki herşey daha farklı olucak ama yine senin kararın tabi galiba mayısta sende aşılama yaptırıcan hayırlıs olsun inşallah ondan önce bebişine kavuşursun olmazsada ilk aşılamada ama herzaman inan ve umutlu ol çok öpüyorum seni
nerdeymiş benim ayışığım? özledim ben seni ya :çok üzgünüm:Selam kızlarr ben geldimm
yine kimse yokk...yine kimse yokk...:sm_confused:
bütün gün konuşun kaynatın ben gelince tık yokkÇok üzgünüm çoook
Filiz ablacım dualarım seninle inşallah bu kez duyacaksın bebişinin kalbinin sesiniama bence biraz daha bekle şimdi adam duyamazsa erkenliğinden dolayı çok üzülürsün o kadar bekledin 1 hafta daha beklemeni tavsiye ederimyerimseniben
ceren kız sen napıyorsun kankaŞeniz tekmeler uçan tekmeye dönmüşkaydirigubbakcemile3
kız burcu Allah iyiliğini versinn gaz sandın demekkk:roflol::roflol:
(tabi ben esprilere sonradan gülüyorum artık iyice fransız kaldımmsenağlama)
Mavicim geçmiş olsun baş ağrısı kötü yaa aklına getirmemeye çalış balım:teselli:
Kumsall çok güzeldi yazı helal yaa ne çocuklar var ütünün içine işemiş iğrençççç:tomato:
kimse yok neşecim :çok üzgünüm:Herkeş nerde??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?