Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyi akşamlar cerencim yarın görüşürüz Şeniz

bende bi saat siteye girmek için uğraştım galiba maviş bende tereddütte kaldım eklerken acaba koymuşmuydum diye eklemişim demek bişi değil canım

güzeller nasılsınız ben arkadaştayım o yüzden geçmişi okuyamadım sizlere bi bakayım diye girdim

hoşgeldin nasılsın ilk zamanlar bebkler böyle huysuzluklar yapabiliyor ama zamanla herşey düzene giriyo biraz daha sabır süt içinse ısırgan otu çayının artırdığını duymuştum
bol bol su tüketmeye bak sütün artırımında çok önemli ve sakıntı üzülüp stres yapma olumsuz yöneden etkiliyormuş ay ne güzelmiş annelik allah sanada yavrunada sağlıklı uzun ömür versin

iyiyim burcum bugün ilayda sabaha kadar tekmeledi teyzesi anneyi hiç uyutmadı valla biraz yorgun ve uykusuzum o yüzden

cnm önemli degil ama boşver iyi geldi valla okurken güldüm..neyse bende çıkacam birazdan şimdiden iyiy akşamlar dileyeyim de..benimde başıma yine agrı girmeye başladı bilg karşısında fazla durmayayım dedim..görürüşürüz yarın.. sahiii irem gene yok bu günlerde umarım akşam ugrarda hiç degilse iyi oldugu haberini alırız..

nur burcu hoşgeldiniz ...güle güle aynız manda sana burcu benimde başıma agrı girdi fazla duramayacam ekran karşısında..nurcum sende yoktun bugün..neyse görürüşüz sonra öptm..iyi akşamlar..

kızlar uzun uzuuuuuuuuuuuuun herkese cevap vermiştim ama internet bana yamuk yaptı ve gönderemedim yazdıklarımı, ben de pes ettim, hepinizi öpüyorum canlarım :)

Selam kızlarr ben geldimm

yine kimse yokk...yine kimse yokk...:sm_confused:
bütün gün konuşun kaynatın ben gelince tık yokkÇok üzgünüm çoook

Filiz ablacım dualarım seninle inşallah bu kez duyacaksın bebişinin kalbinin sesiniama bence biraz daha bekle şimdi adam duyamazsa erkenliğinden dolayı çok üzülürsün o kadar bekledin 1 hafta daha beklemeni tavsiye ederimyerimseniben

ceren kız sen napıyorsun kankaŞeniz tekmeler uçan tekmeye dönmüşkaydirigubbakcemile3

kız burcu Allah iyiliğini versinn gaz sandın demekkk:roflol::roflol:

(tabi ben esprilere sonradan gülüyorum artık iyice fransız kaldımmsenağlama)

Mavicim geçmiş olsun baş ağrısı kötü yaa aklına getirmemeye çalış balım:teselli:

Kumsall çok güzeldi yazı helal yaa ne çocuklar var ütünün içine işemiş iğrençççç:tomato:

Konuştum az önce birşey değişmeyecek, kürleri uygulayıp doğal yoldan deneyelim diyor(

Canım ya birlikte herşeyi başaracağız inşallah, başaramasam da karınca gibi yolunda ölürüm ne olacak ki:)) elimdekilerin kıymetini bilmeliyim değil mi? Ben de seni kocaman öpüyorum Şeniz..

nerdeymiş benim ayışığım? özledim ben seni ya :çok üzgünüm:
Herkeş nerde??????
kimse yok neşecim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…