Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

GÜnaydın
ablacım cennet burası olmalı
ıÇım aÇıldı valla
ıyı geldı sabah sabah
ben kahvaltı edıp doĞru sınava
sonrada dersım var bana dua edınÖpÜyorum hepınızı

günaydın kızlarr nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
bu sabah beyaz selam verip kaçmış kapıyı ben açıyım bari pastaneden çayın yanına sıcacık ve çok lezzetli şeyler aldım sizi bekliyom soğutmadan gelin emi kızlar

nesecim allahın izniyle başaracağız inşallah birgün bizde bebişimizi kucağımıza alıp anne olucağız yeterki buna inananlım :)))

ay iremcim gelmiş hoşgelmiş valla özledik seni kuzum nerelerdesin nasılsın iyisin inşallah evet ya çok hınzır veletler var :))))

filiz ablacım sanada günaydın valla sabah sabah içimi ısıttın harika resimler bunlar yazı çok severim ve çok özledim şimdiden içim kıpır kıpır oldu
güzel şeyler hatırladım çok sağol :)))))

beyazcım günaydın canım nasılsın afiyet olsun canım sınavında başarılar çok öpüyorum

Son düzenleme:
ınşallah kumsalım inşallah. Yalnız ben diyetteyim:)) sağlıklı bir kahvaltı yapıp geldim işe. Öyle poğaça börek yok. Bu kilolar gidecek ve bebişim o zaman güzel bir anne deyip gelecek inşallah:)) sen de sakın çok yeme bak onlar acayip kilo yapaıyor, kendimden biliyorum..Afiyet olsun...Bu arada senin de cumaların mubarek olsun. Bugün hepimiz için özellikle üçümüz için bol dua edelim. Sen ben ve prenses_irem :))

Günaydın kızlar ne güzel resimler bunkar sabah sabah içim açıldı
Beyazım sınavında başarılar dilerim bende kahvaltı edip geliyorum.

aminnnnnn hımmmm ozaman bidaki sefere daha hafifi şeylerle açarız topiği afiyet olsun canım güzel anne adayı bebişin zaten biliyodur bunu eminim başka bişiler bekliyo yaramaz neyse hayırlsıı olsun bu aralar bende kestim biraz yemeği falan malum yaz geliyor amin canım cümlemizin mübarek olsun evet dua edelim ben edicem bugün ve herzaman
Günaydın kızlar ne güzel resimler bunkar sabah sabah içim açıldı
Beyazım sınavında başarılar dilerim bende kahvaltı edip geliyorum.

günaydın pembeinci nasılsın afiyet olsun

Günaydın güzellerrrr haftanın son iş gününden hepinize merhabaaaaaaa hihoyyyt
Ayrıca hepinize şimdiden hayırlı cumalar kızlarrr Rabbim dualarımızı kabul etsin bizi boş çevirmesin inşallah.....

Kumsalım canım çay tam tavşan kanı olmuş kuzum ellerine sağlık hele o aldıkların taptaze bayıldım şeker kesene bereket çok makbule geçti heee karnım doydu hatta şişti kaydirigubbakcemile3

Neşem sen yediklerine dikkat et gülüm ama fazlada abartma emi tatlım sağlıklı beslen yeter güzelim....

ıremmmmm kankimmm gelmiş benim yaaa arka cebe bir çağrı ataydın ya güzelim hemencecik koşuverirdim yanına yalnız bırakmazdım seni burda kaydirigubbakcemile3

Rüzgarım Denizim resimler harikaaaaaaaa şimdiden cerenin doğmasını bekliyorum onu kucağıma aldığım gibiiiiii sizdeyiz teyzesi ona göre hem cerenide görmüş olursun hani mevlüde gelmiceksin ya o bakımdan anladın sen onu yerimseniben

beyazım deryam sanada sınavda başarılar tatlım iyi dersler

Pembeinci günaydın cicim nasılsın? Yedinmi kahvaltını?

günaydın canım sana hayırlı cumalar aminnnnnnnn inşallah kabul olur bütün dualar
afiyet olsun cerencim nasılsın

ceren kumsal günaydın canlarım bugün iyiyim çok şükür kumsalım çay davetini görmemişim bilseydim gitmezdim kahvaltıya yinede ellerine sağlık
Dün şirketin interneti gitti sabah korka korka açtım hala yoksa diye neyseki gelmiş hihoyyyt

iyi olmana sevindim canım önemli değil canım afiyet olsun bidaki sefere:)))

günaydın canım sana hayırlı cumalar aminnnnnnnn inşallah kabul olur bütün dualar
afiyet olsun cerencim nasılsın

Biz iyiyiz çok şükür balım haftanın son iş gününü yaşıyoruz hihoyyyt
iki günlük tatil var önümüzde yupppppiiiiiiiiiiiii hihoyyyt :dance:
Veeeee en önemlisi yarın kızımı görücem bu beni çok heyecanlandırıyorrrrrrr :teytey: :dance: hihoyyyt
Sen nasılsın tatlım ağrın sızın yok inşallah adetin bittimi?

Günaydın şeker afiyet olsun kumsalın verdiği ziyafeti kaçırdın valla gitti güzelim yiyecekler kaydirigubbakcemile3 bir dahakine gitme emi topikte yeriz hep beraber :roflol:

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................37. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................15. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem...................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
günaydn kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun sonunda bir haftayı daha bitiriyoruz inş...kumsalcım valla cnm istedi ne yalan söyleyeyim ama çubuk krakere falan atıştırdım ..yarın en iyisi gelirken ben poaça alayım yaa.. uzun zamandır yememiştim... bir kaç gündür kahvaltı yapmadan geliyorum kahvaltıdan sonra midem bulanıyor..işe geldikten sonra biraz çubuk kraker evden salatalık falan getiriyorum onu tuzlayıp yiyorum öyle karnımı doyurmaya çalışıyorum yoksa kötü oluyor midem... kızlar dün sitede sorun vardı genel yani hatta saldırı olmuş kk ya adresler bulunup savcılıga verilmiş ana sayfada başta yazıyordu açıklama...
filiz ablacım ben yine resimler göremedigim için yorum yapamıyorum ama zaten şöyle yaz havası varsa kesin güzeldir ...
iremcim nasılsın tatlım ya aneden gelmiyorsun yazmamışsın..özlemiştik bizde senii..saha sık ugra balım...

Günaydın şeker afiyet olsun kumsalın verdiği ziyafeti kaçırdın valla gitti güzelim yiyecekler kaydirigubbakcemile3 bir dahakine gitme emi topikte yeriz hep beraber :roflol:

Kaçırdım ziyafeti peynir ekmek yedim ben sadece birazdan meyve suyum gelecek eşimle aynı yerde çalışıyoruz o şuanda hazırlıyor birazdan gelir geç bile kaldı kahvaltım bitti. Çok üzgünüm çoook

Günaydın cnaım seninde cuman mübarek olsun tatlım. valla bu sıralar hatta doğuma kadar sabahları poğaça börek tarzı şeyler yememeni tavsiye ederim balım. Bende her sabah bir yada iki poğaça yerdim ama hamile kalınca kahvaltı şeklim değişti peynir ekmek yemeye başladım sabahları iyi geliyor. Poğaça çok yağlı olduğu için midene daha çok dokunur tatlım aklında bulunsun eğer yiyebiliyorsun peynir ekmek ye gerçekten hem ekmek tutuyor bulantı yapmıyor acıktırmıyor hemde peynir malum süt ürünü senin en çok ihtiyacın olan şey aklında bulunsun balım...

Bu arada evet sabah topiği ilk açtığımda bende okudum bizim forumumuza saldırmışar dünkü aksaklıklar bu yüzdenmiş kimmiş onlar nerdeler kötükedihüso e.g.m. ye vereceklerine bize bildirselerdi ya haklarından gelirdik hem nasıl kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

olsun gülüm sen doyurduysan karnını sorun yok hihoyyyt
Demek eşinle aynı yerde çalışıyorsunuz mavideniz gibi ne güzel yaaa bir şey olduğunda hemen koşar sana yardıma hihoyyyt

Evet canım ya hele hamilelikte çok daha iyi oluyormuş beraber çalışmak eşinin yakınında bulunması çok büyük destek oluyor daha bir güvende hissediyorum kendimi

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................37. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................15. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem...................................9 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

evet haftanın son günü herkesin keyfi yerindedir şimdi yarın ceren hanımı görüceksin demek doya doya bak kızna hasret giderin bizdende sevgi dolu bi öpücük yolla küçük meleğe bende iyiyim cerencim çokşükür günler su gibi akıp geçiyor ağrım sızım yok şükür dün akşam itibariyle adetimde bitti bi sorun yok yani

günaydın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun canım mideni ne bastırıyosa onu ye mavişim cerenin dediği gibi poaça yağlı olduğu için dokunabilir şimdilik ama şu 3 ayını atlattıktan sonra heralde yiyebilirsin

valla cnm zaten ögrendiğgimden beri öyle yapıyorum hem ekmek peynir tarzı besleniyordum ama dedim ya bu aralar kahvaltı görmek bile istemiyor cnm ..ya tost yiyorum yada kraker o tarz yemege başladım bu aralar..şimdide poaça falan cnm istedi o yüzden dedim yani öyle sürekli yeniyorum zaten şu bulantılar geçsin biraz daha rahat ederim öbür türlü hiç birşey yemek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…