Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren ben atlamışım yarın kızını görecekmişsin bende yarın bebişimi görmeye gideceğim o yüzden içim kıpır kıpır hemencik yarın olsun istiyorum

mavideniz ben baştan beri her sabah serviste 1 paket çubuk kraker yiyorum çok güzel içimi bastırıyor ondan sonra kahvaltımı ediyorum

valla pmebe inci bende öyle yapmaya başladım çubuk kraker yiyorum işte sabahları sonra başka şeyler atıştırıyorum... yarın gidiyormuşsunuz ceren hanımı görmeye unutmuşum ben ne güzel bakalım kiloyu sormayı unutma bakalım..pembe inci sende gidiyorsun ne güzel ayy kıskandım valla..bende p.tesi akşam gidecem hadi hayırlısı olsun..

mavideniz neyse çok fazla yokmuş pazatesiye gerçi yarın bile bana uzun geliyor insan nekadar çok özlüyor geçmiyor vakit inş. dr güzel haberlerle dönersin canım

günydın kızlarrrrr hayırlı cumalar a.s.:Saruboceq:
kumsalcım geçmi kaldım kahvatıyaa ben şimdiii bu yarım böreği bari yiyyim kesin neşe ucundan tatmıştır bırakmıştırrr cokacimcoook cebine sağlık arkadaşım
beyazcım sınavda başarılar diliyorummm
rüzgar deniz ablacım sabah sabah bu resimler süper geldi uçtum gittim valla bakarken
ayy ceren mavi pembeincili kaftan ne güzel bebişlerinizi görceksiniz benim bir ay var görmeme :1no2:

evet canım herkesin keyfi yerindedir ama işleride yoğun sanırım durgun geçiyor topik pek hareketli değil. Neyse işlerini yoluna koyanlar gelir heralde....
Tamam canımcım cerene sizde özel olarak öpücük yollucam merak etme
Adet bitti demek oh oh ne güzel çalışmalara bu akşam itibari ile başlarsınız o halde değilmi :asigim:

canım yaa madem canın istedi ye ilk üç ay canının istediği herşeyi yiyebilirsin zaten bulantı dönemimde olduğun için canın çok az şeyler ister. 4. aya girdiğinde beslenme alışkanlıklarında değişecek ama unutmaa yasakkelime

ceren ben atlamışım yarın kızını görecekmişsin bende yarın bebişimi görmeye gideceğim o yüzden içim kıpır kıpır hemencik yarın olsun istiyorum

evet canım yarın çitlenbiği görücem inşallah bakalım yine hareketli olucakmı son gittiğimizde doktor ultrasonda bize gösterirken bak burda ayakları var diyip göbeğimi çok hafif bastırmıştı cerende o sıra tekmeyi basmıştı kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın ne yapıcak zilli kızım benim kaydirigubbakcemile3
Sende yarın doktor dönüşü gelebilirsen topiğe gel yaz doktorun neler söylediğini bebişin nasıl olduğunu emi canım....

aaa mavideniz unuturmuyum hiiiççç doktor ultrason cihazını göbeğime koyduğum gibi kilosunu sorucam çok merak ediyorum çünkü needn bu göbek birden büyüdü böyle yawww gazmı acabaa :roflol: :roflol:

kızz dur daha yeni gördün sen bebekini ben bir aydır görmüyorum ama
üstelik son bir ayda büyük değişimler var bende çok merak ediyorum ama :uhm:

KOCA TıPLERı
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (ışte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (ıdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

kızlarrr seçin bakalım koca tipinizi kaydirigubbakcemile3
valla benimki 8. ve 9. maddeye uyuyor şanslıyım sanırsam
Durun hemen kıskanmayın eşim sebze yemekten nefret ettiği için 9. madde uyar dedim
Ama mecbur kalıncada 8. madde olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın burcum sanda hayırlı cumalar biraz geç kaldın ama olsun afiyet olsun canım ben sana pazartesi günü donatırım kahvaltıyı ama erken gel nasılsın bebişin nasıl

günaydın burcum sanda hayırlı cumalar biraz geç kaldın ama olsun afiyet olsun canım ben sana pazartesi günü donatırım kahvaltıyı ama erken gel nasılsın bebişin nasıl

günaydın canımcım :1hug:
iyyim giribim artık yavaş yavaş bitiyo hihoyyyt
yarına turp gibiyim :jeyyar:
bebişdee iyi teyzesi sessiz sakin yatıyo içerdee :ecrin_bebek:

:roflol: Cerenin rahatını bozmuş anlaşılan doktor yemiş tekmeyi ..Canım girebilirsem mutlaka girerim canım bu haftasonu biraz yoğunuz dr sonra ablama pazar günüde annemlere gideceğiz

Bulcuk bende 1 aydır bekliyorum nihayet geldi hem sen yeni görmedinmi bebişini insan hergün görmek istiyor gerçi.

evet son aylara yaklaştıkça degişimler hem hzılaı hemde çok olur herşey normaldir eminim..yani inş öyledir senin kilo ne durumunda kilo falan fazlamı aldın bu aralar ondan olabilirmi..annesi ceren hnm iyice büyüyor ya hanii depo yapıyor bu kız gününden önce gelecek galiba... pembecim bekleyene zman çok uzun geliyor..neyse hafta sonu gşrecek ya araya biraz kafamı dagıtırım..ya benim mide yine ara ara bulanıyor nerdeyse sürekli kraker yiyorum.....burcu ne haber cnm ..ee sen yeni gördün bebişini..bende 2 hafta önce ama o kadar kısa baktı ki ben bile göremedim valla ultrason kagından gördüm birşeyler..

evet cerencim adet bitti ama az önce lekelenme olmuş yine galiba bu akşamda olmaz ama yarın başlarıaz heralde hayırlısyla
benim kocişte 8.maddeye uyuyor canıbenim ya
burcum bidaki aya inşallah kıpır kıpır görürsün bebişini

ceren al bendende o kadar aynen sanırım 8 ve 9 bizimkide fazla yeşillik sevmez yer ama ... aman böyle bahaneler sıralayan koca olsa alsana yemek diye ıspanagı gelince başına geçiririm valla onlamı ugraşacam..

günaydın canımcım :1hug:
iyyim giribim artık yavaş yavaş bitiyo hihoyyyt
yarına turp gibiyim :jeyyar:
bebişdee iyi teyzesi sessiz sakin yatıyo içerdee :ecrin_bebek:

grip geçiyo demek dikkat et kendine tekrarlamasın yatsın annsi şimdi uyuyarak büyücek sonra tekmeler gelicek

yeni gördüm ama hergün görsem yine görmek isterim

iyilik canım
bida görmek istiyorum ultrason cihazını alcam sonunda eveekaydirigubbakcemile3

kız kumsal öyle deme benim en son uyguladığıım taktik tuttu valla
adetliyken ilişkiye girilince kesin tutar diye duymuştum ama öylekende mümkün değil tabiki ilişki, benim 10 gün sürüyo normlade 11.gün yıkanırım sonra olur ne olursa ama ocak ayında 10.günü yıkandım o gün günde bir defa damla şeklinde gelirse gelir leke halinde adetim ve 10. günü ilişki oldu ve o tuttu son gün yoğun bi lekelenme yoksa banyonu yap ve dene derim ben :jeyyar:

grip geçiyo demek dikkat et kendine tekrarlamasın yatsın annsi şimdi uyuyarak büyücek sonra tekmeler gelicek

evet geçiyor çok şükürrr :Saruboceq:
burcu hadi geçmiş olsun atlatıyorsun yavaş yavaş..sen yine meyveyi falan ihmal etme..
yok yok etmiyorum portkal greyfurt yemekten onların şeklini alcam top gibi kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrrr nasılsınız burada hava gene kapalı ama ılık yaşasın cuma geldiiiiii yupiiiiii yağmurda yağsa moralimi bozamaz bugün cumaaaaaaaa :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…