- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.121
evet haftanın son günü herkesin keyfi yerindedir şimdi yarın ceren hanımı görüceksin demek doya doya bak kızna hasret giderin bizdende sevgi dolu bi öpücük yolla küçük meleğe bende iyiyim cerencim çokşükür günler su gibi akıp geçiyor ağrım sızım yok şükür dün akşam itibariyle adetimde bitti bi sorun yok yani
günaydın canım nasılsın seninde cuman mübarek olsun canım mideni ne bastırıyosa onu ye mavişim cerenin dediği gibi poaça yağlı olduğu için dokunabilir şimdilik ama şu 3 ayını atlattıktan sonra heralde yiyebilirsin
valla cnm zaten ögrendiğgimden beri öyle yapıyorum hem ekmek peynir tarzı besleniyordum ama dedim ya bu aralar kahvaltı görmek bile istemiyor cnm ..ya tost yiyorum yada kraker o tarz yemege başladım bu aralar..şimdide poaça falan cnm istedi o yüzden dedim yani öyle sürekli yeniyorum zaten şu bulantılar geçsin biraz daha rahat ederim öbür türlü hiç birşey yemek istemiyorum..
ceren ben atlamışım yarın kızını görecekmişsin bende yarın bebişimi görmeye gideceğim o yüzden içim kıpır kıpır hemencik yarın olsun istiyorum
valla pmebe inci bende öyle yapmaya başladım çubuk kraker yiyorum işte sabahları sonra başka şeyler atıştırıyorum... yarın gidiyormuşsunuz ceren hanımı görmeye unutmuşum ben ne güzel bakalım kiloyu sormayı unutma bakalım..pembe inci sende gidiyorsun ne güzel ayy kıskandım valla..bende p.tesi akşam gidecem hadi hayırlısı olsun..
günydın kızlarrrrr hayırlı cumalar a.s.:Saruboceq:
kumsalcım geçmi kaldım kahvatıyaa ben şimdiii bu yarım böreği bari yiyyim kesin neşe ucundan tatmıştır bırakmıştırrr cokacimcoook cebine sağlık arkadaşım
beyazcım sınavda başarılar diliyorummm
rüzgar deniz ablacım sabah sabah bu resimler süper geldi uçtum gittim valla bakarken
ayy ceren mavi pembeincili kaftan ne güzel bebişlerinizi görceksiniz benim bir ay var görmeme :1no2:
günydın kızlarrrrr hayırlı cumalar a.s.:Saruboceq:
kumsalcım geçmi kaldım kahvatıyaa ben şimdiii bu yarım böreği bari yiyyim kesin neşe ucundan tatmıştır bırakmıştırrr cokacimcoook cebine sağlık arkadaşım
beyazcım sınavda başarılar diliyorummm
rüzgar deniz ablacım sabah sabah bu resimler süper geldi uçtum gittim valla bakarken
ayy ceren mavi pembeincili kaftan ne güzel bebişlerinizi görceksiniz benim bir ay var görmeme :1no2:
günaydın burcum sanda hayırlı cumalar biraz geç kaldın ama olsun afiyet olsun canım ben sana pazartesi günü donatırım kahvaltıyı ama erken gel nasılsın bebişin nasıl
evet canım yarın çitlenbiği görücem inşallah bakalım yine hareketli olucakmı son gittiğimizde doktor ultrasonda bize gösterirken bak burda ayakları var diyip göbeğimi çok hafif bastırmıştı cerende o sıra tekmeyi basmıştı kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın ne yapıcak zilli kızım benim kaydirigubbakcemile3
Sende yarın doktor dönüşü gelebilirsen topiğe gel yaz doktorun neler söylediğini bebişin nasıl olduğunu emi canım....
günaydın canımcım :1hug:
iyyim giribim artık yavaş yavaş bitiyo hihoyyyt
yarına turp gibiyim :jeyyar:
bebişdee iyi teyzesi sessiz sakin yatıyo içerdee :ecrin_bebek:
:roflol: Cerenin rahatını bozmuş anlaşılan doktor yemiş tekmeyi ..Canım girebilirsem mutlaka girerim canım bu haftasonu biraz yoğunuz dr sonra ablama pazar günüde annemlere gideceğiz
Bulcuk bende 1 aydır bekliyorum nihayet geldi hem sen yeni görmedinmi bebişini insan hergün görmek istiyor gerçi.
iyilik canımevet son aylara yaklaştıkça degişimler hem hzılaı hemde çok olur herşey normaldir eminim..yani inş öyledir senin kilo ne durumunda kilo falan fazlamı aldın bu aralar ondan olabilirmi..annesi ceren hnm iyice büyüyor ya hanii depo yapıyor bu kız gününden önce gelecek galiba... pembecim bekleyene zman çok uzun geliyor..neyse hafta sonu gşrecek ya araya biraz kafamı dagıtırım..ya benim mide yine ara ara bulanıyor nerdeyse sürekli kraker yiyorum.....burcu ne haber cnm ..ee sen yeni gördün bebişini..bende 2 hafta önce ama o kadar kısa baktı ki ben bile göremedim valla ultrason kagından gördüm birşeyler..
kız kumsal öyle deme benim en son uyguladığıım taktik tuttu vallaevet cerencim adet bitti ama az önce lekelenme olmuş yine galiba bu akşamda olmaz ama yarın başlarıaz heraldehayırlısyla
benim kocişte 8.maddeye uyuyor canıbenim ya
burcum bidaki aya inşallah kıpır kıpır görürsün bebişini
grip geçiyo demek dikkat et kendine tekrarlamasın yatsın annsi şimdi uyuyarak büyücek sonra tekmeler gelicek
yok yok etmiyorum portkal greyfurt yemekten onların şeklini alcam top gibi kaydirigubbakcemile3burcu hadi geçmiş olsun atlatıyorsun yavaş yavaş..sen yine meyveyi falan ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?