Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

denemeye değer başlayalım ozaman.çok geçmiş olsun

bulcuk iyileşmene sevindim canım sen cinsiyetini 1 ay sonramı öğreneceksin mirmirmirmir
Ceren sen nezaman öğrenmiştin cinsiyetini

Bulcuk 16.haftada kesin belli oluyormuş diye biliyorum 13 haftada söylüyorlar ama kesin değilmiş :1no2: yanılma payı çok oluyormuş aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlısıyla

günaydın çiğdemcimmm
kesinlikleee yağmurda yağsa bugun cumaaa son günnnhihoyyyt
günaydın canım evet süper bir günnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın çiğdem nasılsın tatil heycanı şimdiden sarıyor herkesi valla
günaydın kumsalcım iyiyim canım sağol sen nasılsın tatil gibisi yokkaydirigubbakcemile2
Çİğdemcim günaydın canım bulcuk haklı bugün son kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
Bulcuk 16.haftada kesin belli oluyormuş diye biliyorum 13 haftada söylüyorlar ama kesin değilmiş :1no2: yanılma payı çok oluyormuş aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlısıyla

ay evet ya ne heyecanlıdır 16. hafta benim daha çoook var çatlıcam meraktan

yeni gördüm ama fasulle gibiydi uyyodu zaten
böyle kıpır kıpır halini göreyimm istiyorumm

o günlerde gelicek canım azıcık sabırlı ol dur birazda uyuyayım diye yalvaracaksın bebeğine kaydirigubbakcemile3

:roflol:
süperrrrr koca tipleri benimki 7 sanırım

:roflol: :roflol:

evet canım buz gibi cihazı ayağına değdirince cerende ani tepki verdi refleksleri kuvvetli yani daha şimdiden kaydirigubbakcemile3
canım ya o zaman ablanlardan dönüşte gel iki kelime yaz pazartesiye kadar bekletme bizi buralarda ben akşam eve döndüğüm gibi yazıcam inşallah....

bende herşeyin normal olduğunu düşünüyorum canım aklıma kötü bir şey gelmiyor ama son bir ayda karnım birden büyüdü geçen ay gittiğimde toplam 5 kilo almıştım bir ayda tam 5 kilo daha almışım düşün daha 7. aydayım birde yani gerçi aldığımda direk göbek kalçalar basenler aynı bu yüzden çok merak ediyorum ceren ne kadar oldu diye :uhm: allah bilir daha kg. bile olmamıştır çıldırırım bende delikafadulden
ay sus kız gününden önce gelmesin tırsıyorum valla daha beşiğimiz bilene yok delikafadulden ama dün akşam battaniyelerini yıkadım kuzumun artık yavaş yavaş eşyalarını yıkayıp ütülemeye başladım anca yerleştiririm ne olur ne olmaz dimi delikafadulden

yıkandıktan sonra sıcak suyun etkisi ile damarlarda kalan son damlalar gevşeyip akarmış bende de mutlaka olurdu o lekelenme hatta bitti deyip iki üç gün üst üste yıkanırdım kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım önünde iki günlük tatil var iyi değerlendir bunu havada güzel nassa :asigim: kaydirigubbakcemile3

ceren al bendende o kadar aynen sanırım 8 ve 9 bizimkide fazla yeşillik sevmez yer ama ... aman böyle bahaneler sıralayan koca olsa alsana yemek diye ıspanagı gelince başına geçiririm valla onlamı ugraşacam..

ben o ıspanağı alıırrr öyle kocanın ağzına bütün haliyle yıkanmamış ayıklanmamış kesilmemiş şekli ile sokarım görür o zaman :roflol:

Günaydın kızlarrrr nasılsınız burada hava gene kapalı ama ılık yaşasın cuma geldiiiiii yupiiiiii yağmurda yağsa moralimi bozamaz bugün cumaaaaaaaa :teytey:

Günaydın canımcım hoş gedin nasılsın kuzum hihoyyyt
Hava kapalı demek belki öğleden sonra açar yada yarın bizim burda hava çok güzel hihoyyyt

evet sağıklı sıhhatli olsunda işallah :Saruboceq:
ama bir an önce bileyimde ona göre kızım yada oğlum diye hitap edeyim
böyle şş bebek dicem nerdeysee kaydirigubbakcemile3

bulcuk iyileşmene sevindim canım sen cinsiyetini 1 ay sonramı öğreneceksin mirmirmirmir
Ceren sen nezaman öğrenmiştin cinsiyetini

canım biz üçlü test yaptırmak için gittiğimizde öğrendik cinsiyetini o zamana kadar doktor söylemedi kesinlikle yanılma payından dolayı

evet işallah söyler 27 nisanda gidicem doktora 16. haftanın içinde olucamm
söyler herhaldeee :Saruboceq:

16. hafta :uhm:
söyler sanırım ya tabii sizinki gösterirse birde böyle bir sorun var kendilerini saklayan veletlerrr kaydirigubbakcemile3
bizimki yaymıştı valla kendini bacakları açıktı bariz belliydi kız olduğu
çok işimiz var bunla çoooooooookkkkkkkk :roflol:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn en önemlisi o sağlık sıhhat
ama insna cinsiyetide merak etmiyor değil tabii lülülülülülü

evet sağıklı sıhhatli olsunda işallah :Saruboceq:
ama bir an önce bileyimde ona göre kızım yada oğlum diye hitap edeyim
böyle şş bebek dicem nerdeysee kaydirigubbakcemile3

kızz isim buldunuzmu siz varmı aklınızda bir şeyler

hoşbulduk canım iyiyim sağol cereninin haberlerini aldım yaramaz demek doktoruda tekmeledi sıkıldı annesi o belli ama sen onunla konuş az kaldı kızım sık dişini az daha büyü de ceren korku yada heyecan varmı nasıl hissediyorsun ,çatlağın oldumu,son aylar nasıl oluyro bize az anlatsana tatlım

iyiyim çiğdemcim sağol çalışıyoruz burda hava çok güzel
evet cerencim ben hafta sonunu değerlendireyim haklısın

Ceren benim kız olursa büyük ihtimal zeynep olacak adı bayılıyorum zeynep ismine ama erkek olursa bilmiyorum düşünüyorum ama bulamıyorum erkek zor ya

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................37. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................15. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
çigdemcim buradada hava kapalı açacak gibi ama boguk biraz çok soguk degil..ne güzel sizin az kalmış cinsiyet ögrenmenize benim daha var oooo..hayırlısı olsun valla.. gülçincim inş senin kzıda almıştır kiloda tosuncuk olmuştur ondan fazla almışsındır kilo...pembe sende amma nazlandın haa akşam bir ara gir 2 kelime yaz çık oturup sohbet etmek zorunda degilsin en azından gelenler okur.. ya ne güzel hepiniz bugün seviniyorsunuz son gün diye ben yarında gelecem işe yaasenağlama

evet canım tekmeledi valla hiiiiyyy dedim kaldım doktorda şaşırdı ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3
valla sürekli konuşuyorum zaten ben konuşurken hareket etmiyor ama elimi göbeğime koyunca başlıyor yine tekmeler yumruklar delikafadulden
valla canım korku yok şuan bir geçen gece korktum işte kasılma ve sancı olunca oda erken geliyor diye doğumdan korkmuyorum nedense çok tecrübeliyimde :roflol:
ama heyecan var tabii olmazmı zaman azaldıkça heyecanım çoğalıyor tatlı şeyler ama kaydirigubbakcemile2
çatlak bende hiç yok canım şuan da sadee 6. aydan sonra birden kilo alınıyor 6. aya ve sonrasına çok dikkat edin kendinizi bol bol yağlayın ben hep yaptım bu güne kadar çatlağım yok çok şükür umarımda olmaz. Bak 6. aya gelene kadar toplamda beş kilo almıştım ama 6. aya girdim şimdi 7. aydayım ve bir ayda beş kilo aldım yemeyle içmeyle inan alakası yok elinde değil birden şişiyorsun :CüvCüv:
Başkada bir şey gelmiyor aklıma gülüm ya yaşadıklarımı güncel olarak gün gün anlatıyorum zaten size aklıma geldikçe yazarım a.s

iyiyim çiğdemcim sağol çalışıyoruz burda hava çok güzel
evet cerencim ben hafta sonunu değerlendireyim haklısın

bencede

Ceren benim kız olursa büyük ihtimal zeynep olacak adı bayılıyorum zeynep ismine ama erkek olursa bilmiyorum düşünüyorum ama bulamıyorum erkek zor ya

hımmm zeynep güzel isimdir. Hayırlısı
erkek içinde babasına sor canım o fikir versin.....

canım yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor insan hayırlııs olsun tabi sağlıklı doğsunda demek yarında çalışıyorsun kıyamam ya ne diyeyim şu sıralar zorla geliyorum walal iyicene soğuttum kendimi galiba işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…