- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.141
yeni gördüm ama hergün görsem yine görmek isterim
iyilik canım
bida görmek istiyorum ultrason cihazını alcam sonunda eveekaydirigubbakcemile3
kız kumsal öyle deme benim en son uyguladığıım taktik tuttu valla
adetliyken ilişkiye girilince kesin tutar diye duymuştum ama öylekende mümkün değil tabiki ilişki, benim 10 gün sürüyo normlade 11.gün yıkanırım sonra olur ne olursa ama ocak ayında 10.günü yıkandım o gün günde bir defa damla şeklinde gelirse gelir leke halinde adetim ve 10. günü ilişki oldu ve o tuttu son gün yoğun bi lekelenme yoksa banyonu yap ve dene derim ben :jeyyar:
evet geçiyor çok şükürrr :Saruboceq:
yok yok etmiyorum portkal greyfurt yemekten onların şeklini alcam top gibi kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarrrr nasılsınız burada hava gene kapalı ama ılık yaşasın cuma geldiiiiii yupiiiiii yağmurda yağsa moralimi bozamaz bugün cumaaaaaaaa :teytey:
bulcuk iyileşmene sevindim canım sen cinsiyetini 1 ay sonramı öğreneceksin mirmirmirmir
Ceren sen nezaman öğrenmiştin cinsiyetini
günaydın çiğdemcimmm
kesinlikleee yağmurda yağsa bugun cumaaa son günnnhihoyyyt
günaydın canım evet süper bir günnnnn hihoyyythihoyyythihoyyytgünaydın çiğdemcimmm
kesinlikleee yağmurda yağsa bugun cumaaa son günnnhihoyyyt
günaydın kumsalcım iyiyim canım sağol sen nasılsın tatil gibisi yokkaydirigubbakcemile2günaydın çiğdem nasılsın tatil heycanı şimdiden sarıyor herkesi valla
günaydın canımÇİğdemcim günaydın canım bulcuk haklı bugün son kaydirigubbakcemile2
Bulcuk 16.haftada kesin belli oluyormuş diye biliyorum 13 haftada söylüyorlar ama kesin değilmiş :1no2: yanılma payı çok oluyormuş aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlısıyla
yeni gördüm ama fasulle gibiydi uyyodu zaten
böyle kıpır kıpır halini göreyimm istiyorumm
:roflol:
süperrrrr koca tipleri benimki 7 sanırım
:roflol: Cerenin rahatını bozmuş anlaşılan doktor yemiş tekmeyi ..Canım girebilirsem mutlaka girerim canım bu haftasonu biraz yoğunuz dr sonra ablama pazar günüde annemlere gideceğiz
Bulcuk bende 1 aydır bekliyorum nihayet geldi hem sen yeni görmedinmi bebişini insan hergün görmek istiyor gerçi.
evet son aylara yaklaştıkça degişimler hem hzılaı hemde çok olur herşey normaldir eminim..yani inş öyledir senin kilo ne durumunda kilo falan fazlamı aldın bu aralar ondan olabilirmi..annesi ceren hnm iyice büyüyor ya hanii depo yapıyor bu kız gününden önce gelecek galiba... pembecim bekleyene zman çok uzun geliyor..neyse hafta sonu gşrecek ya araya biraz kafamı dagıtırım..ya benim mide yine ara ara bulanıyor nerdeyse sürekli kraker yiyorum.....burcu ne haber cnm ..ee sen yeni gördün bebişini..bende 2 hafta önce ama o kadar kısa baktı ki ben bile göremedim valla ultrason kagından gördüm birşeyler..
evet cerencim adet bitti ama az önce lekelenme olmuş yine galiba bu akşamda olmaz ama yarın başlarıaz heraldehayırlısyla
benim kocişte 8.maddeye uyuyor canıbenim ya
burcum bidaki aya inşallah kıpır kıpır görürsün bebişini
ceren al bendende o kadar aynen sanırım 8 ve 9 bizimkide fazla yeşillik sevmez yer ama ... aman böyle bahaneler sıralayan koca olsa alsana yemek diye ıspanagı gelince başına geçiririm valla onlamı ugraşacam..
Günaydın kızlarrrr nasılsınız burada hava gene kapalı ama ılık yaşasın cuma geldiiiiii yupiiiiii yağmurda yağsa moralimi bozamaz bugün cumaaaaaaaa :teytey:
Bulcuk 16.haftada kesin belli oluyormuş diye biliyorum 13 haftada söylüyorlar ama kesin değilmiş :1no2: yanılma payı çok oluyormuş aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda hayırlısıyla
bulcuk iyileşmene sevindim canım sen cinsiyetini 1 ay sonramı öğreneceksin mirmirmirmir
Ceren sen nezaman öğrenmiştin cinsiyetini
evet işallah söyler 27 nisanda gidicem doktora 16. haftanın içinde olucamm
söyler herhaldeee :Saruboceq:
evet sağıklı sıhhatli olsunda işallah :Saruboceq:
ama bir an önce bileyimde ona göre kızım yada oğlum diye hitap edeyim
böyle şş bebek dicem nerdeysee kaydirigubbakcemile3
o günlerde gelicek canım azıcık sabırlı ol dur birazda uyuyayım diye yalvaracaksın bebeğine kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
evet canım buz gibi cihazı ayağına değdirince cerende ani tepki verdi refleksleri kuvvetli yani daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
canım ya o zaman ablanlardan dönüşte gel iki kelime yaz pazartesiye kadar bekletme bizi buralarda ben akşam eve döndüğüm gibi yazıcam inşallah....
bende herşeyin normal olduğunu düşünüyorum canım aklıma kötü bir şey gelmiyor ama son bir ayda karnım birden büyüdü geçen ay gittiğimde toplam 5 kilo almıştım bir ayda tam 5 kilo daha almışım düşün daha 7. aydayım birde yani gerçi aldığımda direk göbek kalçalar basenler aynı bu yüzden çok merak ediyorum ceren ne kadar oldu diye :uhm: allah bilir daha kg. bile olmamıştır çıldırırım bende delikafadulden
ay sus kız gününden önce gelmesin tırsıyorum valla daha beşiğimiz bilene yok delikafadulden ama dün akşam battaniyelerini yıkadım kuzumun artık yavaş yavaş eşyalarını yıkayıp ütülemeye başladım anca yerleştiririm ne olur ne olmaz dimi delikafadulden
yıkandıktan sonra sıcak suyun etkisi ile damarlarda kalan son damlalar gevşeyip akarmış bende de mutlaka olurdu o lekelenme hatta bitti deyip iki üç gün üst üste yıkanırdım kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım önünde iki günlük tatil var iyi değerlendir bunu havada güzel nassa:asigim: kaydirigubbakcemile3
ben o ıspanağı alıırrr öyle kocanın ağzına bütün haliyle yıkanmamış ayıklanmamış kesilmemiş şekli ile sokarım görür o zaman :roflol:
Günaydın canımcım hoş gedin nasılsın kuzum hihoyyyt
Hava kapalı demek belki öğleden sonra açar yada yarın bizim burda hava çok güzel hihoyyyt
hoşbulduk canım iyiyim sağol cereninin haberlerini aldım yaramaz demek doktoruda tekmeledi sıkıldı annesi o belli ama sen onunla konuş az kaldı kızım sık dişini az daha büyü de ceren korku yada heyecan varmı nasıl hissediyorsun ,çatlağın oldumu,son aylar nasıl oluyro bize az anlatsana tatlım
iyiyim çiğdemcim sağol çalışıyoruz burda hava çok güzel
evet cerencim ben hafta sonunu değerlendireyim haklısın
Ceren benim kız olursa büyük ihtimal zeynep olacak adı bayılıyorum zeynep ismine ama erkek olursa bilmiyorum düşünüyorum ama bulamıyorum erkek zor ya
çigdemcim buradada hava kapalı açacak gibi ama boguk biraz çok soguk degil..ne güzel sizin az kalmış cinsiyet ögrenmenize benim daha var oooo..hayırlısı olsun valla.. gülçincim inş senin kzıda almıştır kiloda tosuncuk olmuştur ondan fazla almışsındır kilo...pembe sende amma nazlandın haa akşam bir ara gir 2 kelime yaz çık oturup sohbet etmek zorunda degilsin en azından gelenler okur.. ya ne güzel hepiniz bugün seviniyorsunuz son gün diye ben yarında gelecem işe yaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?