Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım babasına sorucam artık belli olsunda demek birden beş kilo ha demekki vücut su topluyor cerencim demekki doğumda o kilolar foş diye hemencecik gidecek hihoyyyt

valla bendede oldu bu aralar işe gelmek işkence gibi gelmeye başladı valla..

Bulcuk cerenin dedği gibi bebiş ya saklarsa kendini ay ben çatlarım meraktan
Ceren ısim mevzusunu şimdilik pek düşünmüyorum hele bir cinsiyeti belli olsun isimler kitabını ezberleriz artık

CEREN güncellemişsin tatlım çok güzel olmuş ellerine gözlerine sağlık sağol

ne demek canım beğendiyen ne mutlu bana
valla takvimi olan arkadaşların takvimlerine bakıp haftalarını düzenliyorum çünkü hepsi her zaman gelemiyor buraya ve güncel olmuyor liste bazıları hep gerilerde kalıyor ama olurda gözünüze çarppan bir yanlışlık olursa listede söyleyin hemen düzelteyim.

canım yaaa deme öyle sen ne zaman söyleyeceksin iş yerindekilere hamile olduğunu?
Belki cumartesileri izin verirler sanada zaten öğlene kadar gidiyorsun onuda gitmesen ne olur gerçi sen ordaki durumu daha iyi bilirsin yinede bir konuş istersen...
İnşallah canım ya ağzın bal yesin inşallah sırf ceren kilo almıştır ve dediğin gibi tosuncuk olur inşallah. Gerçi böylede diyorum ama tosun olursa sezeryan olur ben normal istiyorum ama yaaa delikafadulden

ya kızlar benim göğüslerim sızlıyor neden acaba:uhm:

kumsalcım göğüslerin yavaş yavaş bebeğe hazırlanıyor süt doluyor o yüzden hepsi normalmiş benimde uçları kaşınıyor ,ağrıyor , ağırlık hissi var hepsi normalmiş endişe etme hepsi bebeişin gelişine hazırlık tatlım Allah öyle güzel bir düzen yaratmışki mucizevi şekilde tıkır tıkır işliyor herşey bol bol yağlandır krem sür arada masaj iyi gelir kocan yaparsa daha da iyi gelir sırnaşık şey:icecream:

ama ben hamile değilimki yaaaaaaaaaaaaasenağlama:çok üzgünüm:

ya kızlar benim göğüslerim sızlıyor neden acaba:uhm:

canım benim genelde adet başlarında olur bu sancı seninki bu ay ters tepti heralde çokmu sancıyor kaşıntı felan varmı?
Allah allah neden oldu acaba ya :uhm:

evet canım babasına sorucam artık belli olsunda demek birden beş kilo ha demekki vücut su topluyor cerencim demekki doğumda o kilolar foş diye hemencecik gidecek hihoyyyt

evet sanırım vücut su topluyor yarın öğrenicem sebebini doktordan bakalım neler dicek
ayyyy inşallah gülüm ya inşallah hemencecik veririm aldığım kiloları yoksa zor ayağa kalkarım valla :çok üzgünüm:

valla bendede oldu bu aralar işe gelmek işkence gibi gelmeye başladı valla..

canım ya azıcık daha sabır ilk dönemler geçsin bak nasıl rahat edeceksin....

Bulcuk cerenin dedği gibi bebiş ya saklarsa kendini ay ben çatlarım meraktan
Ceren İsim mevzusunu şimdilik pek düşünmüyorum hele bir cinsiyeti belli olsun isimler kitabını ezberleriz artık

çatlamayın kız eskiden annalerimiz hiç bilmiyormuş 9 ayın sonunda doğumda öğreniyormuş cinsiyeti onları düşünün biz yine şanslıyız valla hihoyyyt

canım benim ağzın bal yesin inşallah
inşallah arifemin göğüslerine süt doluyordur diyecem ama dahada yeni yıkandı gerçi allahın işi bu belli olmaz.... Canım benim kumsal arkadaşımız hamile değil hamile olacak inşallah yakında :Saruboceq:

cerencim ben bebeğe isim misim bulamıyorum doğcak öyle alalacele bişey koycaz galiba o andaa
fadime hamdi hüsam artık ilk ağzımızdan ne çıakrsaaa :roflol:
bebekde göstermsse artık kendini aşşadan ellerimizi sokup bacaklarından tutup bakcazz :roflol:

kız çiğdem ağzından bal damlamış kumsal için işallaahhh öyledirrr :Saruboceq:

bilmiyorumki cerencim ara ara oluyor ama sanki bişi batıyo gibi

allah allah fazla sıkı südyen takma rahat çamaşırlar kullan canım
Bir dene bakalım kendini devam ederse yarın öbür gün doktorunu ararsın

aa ilginç kızz kızz hadi umduğumuz başımıza gelir işallahhh :Saruboceq:

ayyy inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhh

inşallah cerencim inşallah :Saruboceq:

inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

saçmalama ben sende deli ne biçim isimler onlar
hani bizde kalan bebek vardı ya beyza hatırlıyormusun ben ona şükufe diyordum :roflol:
heee sokarsın sen elini aşağıdan seninkide ayağı ile bir tekmelerde tamamen kapanır orası açılmaz görürsün gününü kaydirigubbakcemile3

kumsalım Allah çok bekletmeden yüzünü güldürür inş. şu müberek günde dualarımız geri çevirmez inş. rabbim.

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn elimizden gelen tek şey dua etmek zaten canım aminnnnnnnn :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo :1ninca:

kaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo :1ninca:

varyaaa ağzında sönsün o sigara bir tarafına girsin uyuz oluyorum böyle tiplere yaaaaaa
birde kendide hamileyken içiyor yaaa nasıl bir vicdan nasıl bir sorumluluk kendine saygın yok bari miniğine olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…