E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.161
evet canım tekmeledi valla hiiiiyyy dedim kaldım doktorda şaşırdı ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3
valla sürekli konuşuyorum zaten ben konuşurken hareket etmiyor ama elimi göbeğime koyunca başlıyor yine tekmeler yumruklar delikafadulden
valla canım korku yok şuan bir geçen gece korktum işte kasılma ve sancı olunca oda erken geliyor diye doğumdan korkmuyorum nedense çok tecrübeliyimde :roflol:
ama heyecan var tabii olmazmı zaman azaldıkça heyecanım çoğalıyor tatlı şeyler ama kaydirigubbakcemile2
çatlak bende hiç yok canım şuan da sadee 6. aydan sonra birden kilo alınıyor 6. aya ve sonrasına çok dikkat edin kendinizi bol bol yağlayın ben hep yaptım bu güne kadar çatlağım yok çok şükür umarımda olmaz. Bak 6. aya gelene kadar toplamda beş kilo almıştım ama 6. aya girdim şimdi 7. aydayım ve bir ayda beş kilo aldım yemeyle içmeyle inan alakası yok elinde değil birden şişiyorsun :CüvCüv:
Başkada bir şey gelmiyor aklıma gülüm ya yaşadıklarımı güncel olarak gün gün anlatıyorum zaten size aklıma geldikçe yazarım a.s
bencede
hımmm zeynep güzel isimdir. Hayırlısı
erkek içinde babasına sor canım o fikir versin.....
canım yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor insan hayırlııs olsun tabi sağlıklı doğsunda demek yarında çalışıyorsun kıyamam ya ne diyeyim şu sıralar zorla geliyorum walal iyicene soğuttum kendimi galiba işten
CEREN güncellemişsin tatlım çok güzel olmuş ellerine gözlerine sağlık sağol
çigdemcim buradada hava kapalı açacak gibi ama boguk biraz çok soguk degil..ne güzel sizin az kalmış cinsiyet ögrenmenize benim daha var oooo..hayırlısı olsun valla.. gülçincim inş senin kzıda almıştır kiloda tosuncuk olmuştur ondan fazla almışsındır kilo...pembe sende amma nazlandın haa akşam bir ara gir 2 kelime yaz çık oturup sohbet etmek zorunda degilsin en azından gelenler okur.. ya ne güzel hepiniz bugün seviniyorsunuz son gün diye ben yarında gelecem işe yaasenağlama
ya kızlar benim göğüslerim sızlıyor neden acaba:uhm:
kumsalcım göğüslerin yavaş yavaş bebeğe hazırlanıyor süt doluyor o yüzden hepsi normalmiş benimde uçları kaşınıyor ,ağrıyor , ağırlık hissi var hepsi normalmiş endişe etme hepsi bebeişin gelişine hazırlık tatlım Allah öyle güzel bir düzen yaratmışki mucizevi şekilde tıkır tıkır işliyor herşey bol bol yağlandır krem sür arada masaj iyi gelir kocan yaparsa daha da iyi gelir sırnaşık şey:icecream:
evet canım babasına sorucam artık belli olsunda demek birden beş kilo ha demekki vücut su topluyor cerencim demekki doğumda o kilolar foş diye hemencecik gidecek hihoyyyt
valla bendede oldu bu aralar işe gelmek işkence gibi gelmeye başladı valla..
Bulcuk cerenin dedği gibi bebiş ya saklarsa kendini ay ben çatlarım meraktan
Ceren İsim mevzusunu şimdilik pek düşünmüyorum hele bir cinsiyeti belli olsun isimler kitabını ezberleriz artık
kumsalcım göğüslerin yavaş yavaş bebeğe hazırlanıyor süt doluyor o yüzden hepsi normalmiş benimde uçları kaşınıyor ,ağrıyor , ağırlık hissi var hepsi normalmiş endişe etme hepsi bebeişin gelişine hazırlık tatlım Allah öyle güzel bir düzen yaratmışki mucizevi şekilde tıkır tıkır işliyor herşey bol bol yağlandır krem sür arada masaj iyi gelir kocan yaparsa daha da iyi gelir sırnaşık şey:icecream:
ama ben hamile değilimki yaaaaaaaaaaaaasenağlama:çok üzgünüm:
olacaksın inşallah canım :Saruboceq: :Saruboceq:
aa ilginç kızz kızz hadi umduğumuz başımıza gelir işallahhh :Saruboceq:
bilmiyorumki cerencim ara ara oluyor ama sanki bişi batıyo gibi
aa ilginç kızz kızz hadi umduğumuz başımıza gelir işallahhh :Saruboceq:
inşallah cerencim inşallah :Saruboceq:
ama olmazki yeni yıkandım ve hala lekelenmem devam ediyo hiç zannetmiyorum:1no2:
cerencim ben bebeğe isim misim bulamıyorum doğcak öyle alalacele bişey koycaz galiba o andaa
fadime hamdi hüsam artık ilk ağzımızdan ne çıakrsaaa :roflol:
bebekde göstermsse artık kendini aşşadan ellerimizi sokup bacaklarından tutup bakcazz :roflol:
kız çiğdem ağzından bal damlamış kumsal için işallaahhh öyledirrr :Saruboceq:
kumsalım Allah çok bekletmeden yüzünü güldürür inş. şu müberek günde dualarımız geri çevirmez inş. rabbim.
saçmalama ben sende deli ne biçim isimler onlar
hani bizde kalan bebek vardı ya beyza hatırlıyormusun ben ona şükufe diyordum :roflol:
heee sokarsın sen elini aşağıdan seninkide ayağı ile bir tekmelerde tamamen kapanır orası açılmaz görürsün gününü kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn elimizden gelen tek şey dua etmek zaten canım aminnnnnnnn :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo:1ninca:
ama ben hamile değilimki yaaaaaaaaaaaaasenağlama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?