Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo :1ninca:

Terbiyesiz kadın hiç anlamıyorum kendini düşünmüyorsan bebeği düşün klava: klava: sinir oluyorum böyle kadınlara iradesizler bir sigarayı bırakamıyor yazık

varyaaa ağzında sönsün o sigara bir tarafına girsin uyuz oluyorum böyle tiplere yaaaaaa
birde kendide hamileyken içiyor yaaa nasıl bir vicdan nasıl bir sorumluluk kendine saygın yok bari miniğine olsun

Terbiyesiz kadın hiç anlamıyorum kendini düşünmüyorsan bebeği düşün klava: klava: sinir oluyorum böyle kadınlara iradesizler bir sigarayı bırakamıyor yazık

aynen bende sinir oluyorum hele böyle yolda ellerinde sigara gezmiyolarmıı vurasım geliyo hepsini Çok üzgünüm çoook
sigara içen yok dimi arnızda

cerencim ben söyleyecem inş salı günü geçen sordular gebe misin diye alnımda yazoıyor galiba.hani geçen gün yine kötü idim ya midem falan o zman eşime sormuş mü
dür günü geçtimi gebe mi diye başımıza kadın dogumcu kesildiler oda bilmiyorum demiş haftaya doktora gidecez o zman ögreniriz demiş genel periyodlarda gidiyoruz çünkü demiş..yania yak yapmış birazda pat diye olmayacak yanii...cnm benden başka bir arkadaş daha gebe burada 4 aylık oda geç söyledi bayagı artık akrnı çıkmaya başlıyor diye..oda işten çıakcak öyle dediler ve hala c.tesi günleri geliyor yani düşün işten çıkmasıda kesin zaten ama c.tesileri burda yani öyle birşey teklif bile etmezler kabulde etmezler..ne yapalım işten iyice çıktı bunlar cidden..

yok valla çok eskiden içiyordum bırakalı oldu bayagı çok andir arada çekerdim ama oda bitti...öyle tiplere acayip sinir oluyorum..bizim bir akrabada karnı burnunda yine ara ara içerdi..

kızlar güzel dilekleriniz sağ olun allah razı olsun hepinizden ben hiç umutlanmayayım boş yere kapatalım bu konuyu

önemli değil çiğdemcim olur böyle

burcu nasıl insanlar bunlar yaaa tam sopalık valla tersinden yutsun o zıkkımı inşallah ay cuma günü insanın sinirlerini kaldırıyolar bizdede var bitane dana arkadaşım hamileydi içmiyodu kız gitti ardından yaktı bitane sinir oluyorum valla

kaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo :1ninca:
diyecek bir şey bulamıyorum canım ya vicdanları nasıl elveriyor bilmiyorum bende hamile kalmadan önce içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde canım çok istedi sadece bir kaç fırt çekip attım ilk haftalar onda bile çok kötü hissettim ağladım sürekli sonra allahta yardım etti tiksindim elime almadım eşimde içmiyor allahtan evdede yasakladım gelen balkonda içiyor inşallha doğumdan sonrada birdaha ağzıma sürmem

varyaaa ağzında sönsün o sigara bir tarafına girsin uyuz oluyorum böyle tiplere yaaaaaa
birde kendide hamileyken içiyor yaaa nasıl bir vicdan nasıl bir sorumluluk kendine saygın yok bari miniğine olsun
dileklerine katılıyorum içiyor bari içmeyene birşey olmaz diye akıl vermesin budala teneke kafaklava:klava:

aynen bende sinir oluyorum hele böyle yolda ellerinde sigara gezmiyolarmıı vurasım geliyo hepsini Çok üzgünüm çoook
sigara içen yok dimi arnızda
varsada bıraksın dayansın lütfen kızlar erken doğum,düşük kilolu bebek riski çok yükseliyor sağlıklı doğsa bile sonradan hasta olma riski çok yüksek oluyor bebeğinize yapmayın bunu

sigar içmem feci kahvekoliktim sabahları 1 kupa nescafe içerdim sade sütsü şekersiz sonra kahvaltı yapardım düşünürdüm hamile kalsam nasıl yaparım kahvesiz diye şimdi bırakın kahveyi çayı bile içemiyorum içim almıyor

için almıyorsa içme tabi ama sanırım bir fincan kahve ve açık çaya izin var ben sabahları çok açık iki küçük bardak çay içiyorum kahveyi çok aramam zaten

kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince yine yazarım şimdiden hepinize afiyet olsun kuzucuklar
Cumanız tekrar mübarek olsun hanımlar.

bebişler gelince bazı alışkanlıklardan vazgeçiliyor işte.bende kola delisiydim mutlaka hergün içerdim ama son zmanlarda azaltmıştım yani önceleri keyfi olarak içerdim sonra sadece yemege göre yemek yanında içmeye başladım şimdilerde ise çok andir bazen oda dolu bardak degil az içiyorum..zaten deli gibi çay kahve tiryakisi degildim sigarayıda bırakalı çoook zaman oldu..

kızlar merhabalar nasılsınız bizim dershanemiz var ama kendimizi çok kötü hissediyoruz

bende sabahları kahvatıda çay içiyorum mutlaka bidaha çay kahve hiç içmiyorumm
ama sanırım neskafeyi özledim

için almıyorsa içme tabi ama sanırım bir fincan kahve ve açık çaya izin var ben sabahları çok açık iki küçük bardak çay içiyorum kahveyi çok aramam zaten

Okadara izin varmış canım iç afiyet olsun ama benim içim almıyor meyve suyu içiyorum bol bol tabi konsantre değil taze sıkılmış vede bol bol su

Cerencim afiyet olsun size yarasın inş. bebişine ve sana

afiyet olsun yemek yiyenlere vede yiyecek olanlara şimdiden benimde biraz vaktim var yemege inş güzel birşeyler vardırda yiyebilirim bakalım..

nurcum merhaba neyin var?kendini kötü hissediyorsan gitme bugün dershaneye..

canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli

canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli

oyy iki arada bi derede olayıı
başkasını yolasa yaa bu patronlarda tutturdumu böyle oluyor
işallah göndermekten vazgeçer :Saruboceq:

kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince yine yazarım şimdiden hepinize afiyet olsun kuzucuklar
Cumanız tekrar mübarek olsun hanımlar.
afiyet olsun balım

kızlar merhabalar nasılsınız bizim dershanemiz var ama kendimizi çok kötü hissediyoruz
ne oldu canım ya hayır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…