- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.181
kaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo:1ninca:
varyaaa ağzında sönsün o sigara bir tarafına girsin uyuz oluyorum böyle tiplere yaaaaaa
birde kendide hamileyken içiyor yaaa nasıl bir vicdan nasıl bir sorumluluk kendine saygın yok bari miniğine olsun
Terbiyesiz kadın hiç anlamıyorum kendini düşünmüyorsan bebeği düşünklava: klava: sinir oluyorum böyle kadınlara iradesizler bir sigarayı bırakamıyor yazık
diyecek bir şey bulamıyorum canım ya vicdanları nasıl elveriyor bilmiyorum bende hamile kalmadan önce içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde canım çok istedi sadece bir kaç fırt çekip attım ilk haftalar onda bile çok kötü hissettim ağladım sürekli sonra allahta yardım etti tiksindim elime almadım eşimde içmiyor allahtan evdede yasakladım gelen balkonda içiyor inşallha doğumdan sonrada birdaha ağzıma sürmemkaydirigubbakcemile3
bak şukufede fena deelmiş :uhm:
üf patronun karısı sigara içiyo tıkandım resmen yaa
anlamıyoda kadın kendi hamileyken bile içiyodu bişi omaz diyo:1ninca:
dileklerine katılıyorum içiyor bari içmeyene birşey olmaz diye akıl vermesin budala teneke kafavaryaaa ağzında sönsün o sigara bir tarafına girsin uyuz oluyorum böyle tiplere yaaaaaa
birde kendide hamileyken içiyor yaaa nasıl bir vicdan nasıl bir sorumluluk kendine saygın yok bari miniğine olsun
varsada bıraksın dayansın lütfen kızlar erken doğum,düşük kilolu bebek riski çok yükseliyor sağlıklı doğsa bile sonradan hasta olma riski çok yüksek oluyor bebeğinize yapmayın bunuaynen bende sinir oluyorum hele böyle yolda ellerinde sigara gezmiyolarmıı vurasım geliyo hepsini Çok üzgünüm çoook
sigara içen yok dimi arnızda
sigar içmem feci kahvekoliktim sabahları 1 kupa nescafe içerdim sade sütsü şekersiz sonra kahvaltı yapardım düşünürdüm hamile kalsam nasıl yaparım kahvesiz diye şimdi bırakın kahveyi çayı bile içemiyorum içim almıyor
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince yine yazarım şimdiden hepinize afiyet olsun kuzucuklar
Cumanız tekrar mübarek olsun hanımlar.
için almıyorsa içme tabi ama sanırım bir fincan kahve ve açık çaya izin var ben sabahları çok açık iki küçük bardak çay içiyorum kahveyi çok aramam zaten
kızlar merhabalar nasılsınız bizim dershanemiz var ama kendimizi çok kötü hissediyoruz
nurcum merhaba neyin var?kendini kötü hissediyorsan gitme bugün dershaneye..
canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli
afiyet olsun balımkızlar ben yemeğe gidiyorum gelince yine yazarım şimdiden hepinize afiyet olsun kuzucuklar
Cumanız tekrar mübarek olsun hanımlar.
ne oldu canım ya hayır mı?kızlar merhabalar nasılsınız bizim dershanemiz var ama kendimizi çok kötü hissediyoruz
Okadara izin varmış canım iç afiyet olsun ama benim içim almıyor meyve suyu içiyorum bol bol tabi konsantre değil taze sıkılmış vede bol bol su
en güzeli senin yaptığın canım bol su taze sıkılmış meyva suyu süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?