Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oyy iki arada bi derede olayıı
başkasını yolasa yaa bu patronlarda tutturdumu böyle oluyor
işallah göndermekten vazgeçer :Saruboceq:

kavga etti galiba canım şimdide istifa edecem diye tutturdu ne diyeceğimi şaşırdım vala sakinleştirmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli

zor bir durumgerçekten ne kadar anlayışsız bir adammış klava:sınavının olduğunu bile bile bu kadar duyarsız davranması sinir bozucu

inş sorun çözülür cnm yaa...ayy adama bak ne inatmış başka birini göndersin yada erteletsin bu işi..kendi işi hallolsunda başka şey önemli degil mantıgı var adamlarda..

ben yemeğe gidiyorum kızlar hepiciğinize afiyet olsun yağ olmasın enerji olsun bebeişlere yarasın mujkhihoyyyt

biz mamamızı yedik vede geldik teyzeleri sizlerede afiyet olsun canlarımmmm...

Nur bu duruma çok üzüldüm gerçekten valla eşinin patronu bu durumda böyle bir tavır sergiliyorsa zaten o adam bir iş veren olarak eşini hak etmiyor canım başka bir açıklaması yok bunun. Eğer iş bulma imkanı varsa eşinin gerçi piyasada durumlarda kötü ama bence versin istifayı o herif bunu hak etmiş zaten. Ben olsam aynı tepkiyi verirdim eşin haklı yani neyse sen üzme kendini balım derslerini ve ilayadyı düşün. Herşey yoluna girer elbet rahat ol....

kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince yine yazarım şimdiden hepinize afiyet olsun kuzucuklar
Cumanız tekrar mübarek olsun hanımlar.
afiyet olsun cerencim seninde cuman mübarek olsun
kızlar merhabalar nasılsınız bizim dershanemiz var ama kendimizi çok kötü hissediyoruz

canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli

kavga etti galiba canım şimdide istifa edecem diye tutturdu ne diyeceğimi şaşırdım vala sakinleştirmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
ay canım çok zor bi durum inşallah herşey tatlıya bağlanıp yoluna girer kolay değil ama sen okadar çalış çabala olmadık şeyler yüzünden lisanstan atıl inşallah en kısa zamanda düzelir nurcum
ben yemeğe gidiyorum kızlar hepiciğinize afiyet olsun yağ olmasın enerji olsun bebeişlere yarasın mujkhihoyyyt
afiyet olsun çiğdemcim
inş kızlar ya ben çıkıyorum dershaneye gdiyorum dua edin kızlar

tamam canım iyi dersler kendine dikkat et

kızlar filiz abla bugün doktora gidicekmiydi neye karar verdi bilginiz varmı bugün birar gördüm sanki onu ama yazmadı bişi

sanada afiyet olsun pembee
arifecim çorba ve makarna yedim başak bişey yiyemyorum burda
şimdi akşama ne yapsam yemek diye düşünüyodum ya aklıma gelmiyorr benim
öneride buunun bakam akşam yemeğine neleriniz var sizin

kızlar filiz abla bugün doktora gidicekmiydi neye karar verdi bilginiz varmı bugün birar gördüm sanki onu ama yazmadı bişi

canım benim filiz abla bu gün gitmeyecek doktora haftaya gitmeye karar verdi en son düşünce böyle idi kendiside geldiğinde yazar zaten tatlım....

bende yedim geldim kızlarrr

afiyet olsun şekerrrr :CüvCüv:

hımmm ben ne yapıcaktım bu akşam :uhm:
valla ben akşam barbunya ıslattım canımcım bu akşam barbunya pilaki pilav ve çorba var ama sen daha kolay bişi yapmalısın. Acaba ne olabilir :uhm:
heh buldum
ıspanaaakkkk kaydirigubbakcemile3
yoğrdu eşin alıcak ama :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…