- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.201
oyy iki arada bi derede olayıı
başkasını yolasa yaa bu patronlarda tutturdumu böyle oluyor
işallah göndermekten vazgeçer :Saruboceq:
canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli
afiyet olsun cerencim seninde cuman mübarek olsunkızlar ben yemeğe gidiyorum gelince yine yazarım şimdiden hepinize afiyet olsun kuzucuklar
Cumanız tekrar mübarek olsun hanımlar.
kızlar merhabalar nasılsınız bizim dershanemiz var ama kendimizi çok kötü hissediyoruz
canım eşimi müdürü yurt dışına göndermeye çalışıyor ama bu hafta sınavı var girmezse yüksek lisanstan atılacak ama adama anlatamıyoruz bu durumu şimdide eşim çok sinirli
ay canım çok zor bi durum inşallah herşey tatlıya bağlanıp yoluna girer kolay değil ama sen okadar çalış çabala olmadık şeyler yüzünden lisanstan atıl inşallah en kısa zamanda düzelir nurcumkavga etti galiba canım şimdide istifa edecem diye tutturdu ne diyeceğimi şaşırdım vala sakinleştirmeye çalışıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
afiyet olsun çiğdemcimben yemeğe gidiyorum kızlar hepiciğinize afiyet olsun yağ olmasın enerji olsun bebeişlere yarasın mujkhihoyyyt
inş kızlar ya ben çıkıyorum dershaneye gdiyorum dua edin kızlar
bende gideyim barrii çok acıktımm cokacimcoook
bende yedim geldim kızlarrr
kızlar filiz abla bugün doktora gidicekmiydi neye karar verdi bilginiz varmı bugün birar gördüm sanki onu ama yazmadı bişi
bende yedim geldim kızlarrr
sanada afiyet olsun pembee
arifecim çorba ve makarna yedim başak bişey yiyemyorum burda
şimdi akşama ne yapsam yemek diye düşünüyodum ya aklıma gelmiyorr benim
öneride buunun bakam akşam yemeğine neleriniz var sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?