Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay patronun karısı kafayı yedi benle
nende kilo almamışım nedne hamile kıyafeti giymiyomuş
o 3 aylık çok şişmanlamış
ben zayıfım göbeğim normalde olmadığı için anca bu kadar belli ki normalide bu zaten diyorum yok yok anormalmişim ben töbe töbee

ayy yok ıspanak deme çok yedim son zamanlarda

:roflol: :roflol: :roflol:
O ZAMAN TAZE FASULYE YEEE
gerçi onunda kilosu 8 lira demi delikafadulden

takmaaaaa salla gitsin kafayı çizmiş o bariz belli
Unutmaki her eleştiri bir kıskançlıktır canım kadın fesatlığından çekemiyor snei
Sevinmelisin aslında bu duruma :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

bende yedim geldim...burcu bu cadı akrı senle bozmuş kafayı sanane deseydin ya allah allah kilo alıp almayacagını onamı soracan.bal gibi senin zayıflıgını kıskanıyor..

o kadının canı başka bir şey çekiyorda şimdi burda yazamıcam yani anladınız siz beniklava: başka işimi yok oraya gelip moralmi bozuyor bu kadın ya kocasını teftişemi gelmiş o seni kıskanıyordur balım sen he he de geç
aldırış etme o daha çok sinirlensin

balık aldırayım bari kocişee vitamin olsun
kıskançlıkda artık bi yere kadar benim psikolojimi bozcak acaba gerçekten anormalmiyim diedelikafadulden

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................37. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................15. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Son düzenleme:
balık aldırayım bari kocişee vitamin olsun
kıskançlıkda artık bi yere kadar benim psikolojimi bozcak acaba gerçekten anormalmiyim diedelikafadulden

evet evet balık ye balım iyi gelir

Saçamalama be ne bozacan psikilojini delimi ne aaaa bırak şu karıyı takma yaa klava:

kız bırak o karıyı aa agzımı bozacam şimdi mahalle karısı gibi çıkıp belime elimi koyup gelirim onun karşısına aaaaa..kuzum sen ne düşünüyorsun anormal olan tabii ki oo..

böyle şeyler çıkma kararımı körüklüyo iyi oluyo bi yandanda

tatlım sanırım çıkmayı kafamıza yerleştirdiğimizden herşey daha da batar oluyor bendede aynı öyle resmen adam benden korkar hale geldi abartmıyorum ama hergün her yaptığıan tepkiliyim azarlıyorum nerdeyse böyelolmak hoşuma gitmiyor ama pat diyede çıkamam şu an bebeği bahane edicem mecbur beklicem şimdilik sende sabret elbet vakti geldiğinde herşey yolunu bulur

Bulcuk canım sıkma canını kesin kes o kadın dengesiz iyice belli oldu eğer normalde göbeğin yoksa çıkmaması gaye normal benimde öyle kocaman bir göbeğim yok söyleyince anlaşılıyor dengesiz kadın dengesiz klava:

merhaba citir hanimlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben yorgunlugun haricinde iyiyim bulcuk kiz sen gec bakayim arkamaklava: ablaniz geldi valla ben cikarsam karsisina korkar valla kadin deli mi bu kadin ben 5 aylikken normal pantalonlarimi giyiyordum sen sakin takma kafana böyle seyleri :teselli dogumdan sonra o kilolari nasil vercegini düsünsün

merhaba canım iyiyim bende yorgunluk hepimizde az çok var birazda havalardan galiba bahar yorgunluğu dedikleri şey ağzı olankonuşuyor işte kıskançlıktan ablam ya kızı deli etmişler aman hamileykende çekilmez oluyor böyleleri

nereye kayboldunuz kızlar sessizlik oldu cerende pat diye gitti gitmezdi öle nerdesin cerennn gerçi bugün cuma herkes yoğun galiba ben hariç :))

kızalr benimde patronalr tepemdeydi giremedim
karamnlı ablacım zaten en son dicem size toplşaın hanımlar alın oklavaarı elinize gelin diyeekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar, nasılsınız? valla tek tek cevap yazmak için hiç enerjim yok, bugün okulda müthiş derecede sinirim bozuldu, dersimi yaptığım gibi çıktım geldim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…