Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar patronlar maalesef böyle, sinir bozuyorlar işte, takmamaya çalışın, elimiz mahkum biliyorlar ve ne kadar eziyet ederlerse o kadar keyif alıyorlar, ego tatmini mi nedir bu bilmiyorum

kızlar napıyosunuz benim işler birden yoğunlaştı yazamadım
karamanlı abla hoşgeldin nasılsın
filiz ablada gelmiş

merhaba kumsalcım, göğüslerim sızlıyor demişsin, adetten sonra bir müddet sürebilir hayatım, merak etme, ama uzarsa bir doktora görün derim canım :)

merhaba kızlar, nasılsınız? valla tek tek cevap yazmak için hiç enerjim yok, bugün okulda müthiş derecede sinirim bozuldu, dersimi yaptığım gibi çıktım geldim eve

tatlım ne oldu bilmiyorum ama bence azıcık balkona çık güzel limonlu bir soda koy kendine içini ferahlatır sonrada geç televizyonun karşısına film yada başka bir şeye dal git rahatlarsın hem bebişede yazık stres yapma relaxxx a.s.

merhaba ablacım hayırdır ne oldu kim sıktı canını

hiç sorma güzelim... İngilizce öğretmeni bir arkadaşımızın tayini çıktı ve gidiyor, kızcağızı destekledik gitsin diye, 2 senedir uğraşıyordu devlete geçmek için... tabii onun dersleri öğretmenler arasında paylaştırılacaktı, pat diye bana 8 saat daha ek bir sınıf verdiler ve bu sınıfda en az 10 TM kadar feci bir sınıf... hem 10 TM hem 9A ben nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Artık pazartesileri de okulda olacağım, en azından cuma günümü boş bırakın dedim, olabilirse yaparız olmazsa yapamayız dediler çıldırdım ben dedim bu iki azgın sınıfla nasıl başa çıkarım, en azından 1 gün okula gelmek zorunda kalmayayım dedim... bu iki sınıfla sadece sen başedebilirsin, sana güveniyoruz şeklinde yıkama yağlama yaptılar ama yemezler tabii

kızlar merhaba malum cuma günü yoğunluğum var hem işçilik ödemeleri hem ay sonu maaş ayarlamaları bu yüzden muhabbetlere dahil olamıyorum kusuruma bakmayın işlerimi yoluna koyarsam gelmeye çalışıcam çok özledim sizi çünkü
Filiz abla ne oldu neden sinirini tepene çıkardılar?

haklısın canım ama elde olmuyor işte :1hug:

merhaba kızlar, nasılsınız? valla tek tek cevap yazmak için hiç enerjim yok, bugün okulda müthiş derecede sinirim bozuldu, dersimi yaptığım gibi çıktım geldim eve

ya cidden kötü olmuş bu durum ama napıcaksın idare ediceksin artık belki yıkama yağlama değildir sana gerçekten güvenmeseler neden sana versinler bence güvendikleri için sorumluluğu sana ttılar ama senin açından kötü tabi durum çok ağır olursa konuşursun kaldıramıyorum dersin belki yumuşarlar ne dersin

ayy abla ya valla sen tepkini koy ayarlamaya çalışsınlar senin şuanki durumuda bilmiyorlar degilmi..sen olmasaydın ne yapacaklardı yine bir şekilde ayarlayacaklardı sen yaparsın diye yaglama da neyin nesi ...aman bugün şu amirlerde müdürlerden çektigimiz nedir...

söyledim Çiğdemcim, ben bu iki sınıfı birden götüremem dedim, bu 9A'ya haftada 8 saat, 10 TM'ye 6 saat giriyorum, haftanın 14 saati ben sinir krizi geçericeğim dedim... biz idare olarak arkandayız, bunları adam edersen sen edersin dediler... offffffffffff

ben yaglama falan dedim ama tabii filiz ablaya güveniyorum o hakkından gelir çocukların ama onun bu dönemde daha sakin relax olması gerekiyor yani sen hiçkimse senden önemli dgl. kendini fazla üzme lütfen..

durumumu bilmiyorlar canım, bölüm başkanım biliyor sadece ama o da birşey söyleyemiyor ben kimseye söylemediğim için... kadıncağız benim için büyük bir savaş verdi ama başaramadı

ben yaglama falan dedim ama tabii filiz ablaya güveniyorum o hakkından gelir çocukların ama onun bu dönemde daha sakin relax olması gerekiyor yani sen hiçkimse senden önemli dgl. kendini fazla üzme lütfen..

evet güveniyorlar güvenmesine de gaz vermek için yıkama yağlama da yapıyorlar resmen, o da çok belli :)

aaaaaaa bu arada ben bugün kanda beta-hcg'ye baktırdım kızlar, sonuç: 11729.50

kızlar ben kaçıyorum öpüldünüz cerenim sanada kolay gelsin sen bak işine yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın relax kalmaya çalışın bebişlerde rahat etsin:CüvCüv:

ahh ahhh bu patronalrın topunun köküne kibrit suyuuu
(annemin lafı anafikrini bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…