- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.241
merhaba kızlar, nasılsınız? valla tek tek cevap yazmak için hiç enerjim yok, bugün okulda müthiş derecede sinirim bozuldu, dersimi yaptığım gibi çıktım geldim eve
merhaba kumsalcım, göğüslerim sızlıyor demişsin, adetten sonra bir müddet sürebilir hayatım, merak etme, ama uzarsa bir doktora görün derim canım :)
merhaba kızlar, nasılsınız? valla tek tek cevap yazmak için hiç enerjim yok, bugün okulda müthiş derecede sinirim bozuldu, dersimi yaptığım gibi çıktım geldim eve
merhaba ablacım hayırdır ne oldu kim sıktı canını
iyiyim mavicim sadece cok calismaktan yorgunum bide havalarin etkisi var galiba sen nasilsin iyiymisin
tatlım ne oldu bilmiyorum ama bence azıcık balkona çık güzel limonlu bir soda koy kendine içini ferahlatır sonrada geç televizyonun karşısına film yada başka bir şeye dal git rahatlarsın hem bebişede yazık stres yapma relaxxx a.s.
hiç sorma güzelim... İngilizce öğretmeni bir arkadaşımızın tayini çıktı ve gidiyor, kızcağızı destekledik gitsin diye, 2 senedir uğraşıyordu devlete geçmek için... tabii onun dersleri öğretmenler arasında paylaştırılacaktı, pat diye bana 8 saat daha ek bir sınıf verdiler ve bu sınıfda en az 10 TM kadar feci bir sınıf... hem 10 TM hem 9A ben nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Artık pazartesileri de okulda olacağım, en azından cuma günümü boş bırakın dedim, olabilirse yaparız olmazsa yapamayız dediler çıldırdımben dedim bu iki azgın sınıfla nasıl başa çıkarım, en azından 1 gün okula gelmek zorunda kalmayayım dedim... bu iki sınıfla sadece sen başedebilirsin, sana güveniyoruz şeklinde yıkama yağlama yaptılar ama yemezler tabii
ya cidden kötü olmuş bu durum ama napıcaksın idare ediceksin artık belki yıkama yağlama değildir sana gerçekten güvenmeseler neden sana versinler bence güvendikleri için sorumluluğu sana ttılar ama senin açından kötü tabi durum çok ağır olursa konuşursun kaldıramıyorum dersin belki yumuşarlar ne dersin
ayy abla ya valla sen tepkini koy ayarlamaya çalışsınlar senin şuanki durumuda bilmiyorlar degilmi..sen olmasaydın ne yapacaklardı yine bir şekilde ayarlayacaklardı sen yaparsın diye yaglama da neyin nesi ...aman bugün şu amirlerde müdürlerden çektigimiz nedir...
ben yaglama falan dedim ama tabii filiz ablaya güveniyorum o hakkından gelir çocukların ama onun bu dönemde daha sakin relax olması gerekiyor yani sen hiçkimse senden önemli dgl. kendini fazla üzme lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?