Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay çok kötü olmuş ya nasıl baş ediceksin o azmanlarla hiç değilse bi sınıfı başka bi öğretmene versinler karşıdan san güveniyoruz demesi kolay tabii olan sana oluyor bence konuş ablacım istemediğini söyle çok diretirlerse üstüme gelmeyin ben hamileyim dersin anlatırsın durumu ozaman belki değişir durumlar ama dilerim bir günün boş geçer şimdi stres yapma sakin ol kan tahlili yaptırmışsın yanılmıyosam değerin çok güzel

ya kızlar bana garip bişiler oluyor acayip bi gaz sancısı var ve kasıklarımda batma oluyo hiç bişi anlamadım:sm_confused:

valla nasıl başedeceğim ben de bunu düşünüyorum... pazartesi başlayacağım, duruma bir bakacağım, baktım zorlanıyorum o zaman konuşacağım :) evet bu arada değer bana da güzel gibi geldi :) bakalım
ya kızlar bana garip bişiler oluyor acayip bi gaz sancısı var ve kasıklarımda batma oluyo hiç bişi anlamadım:sm_confused:
noluyor sana güzelim? hamilelik belirtileri diyeceğim ama daha yeni bitti :uhm: CADIARZU fisfisfis bilemedim valla

bende bilmiyorum ya ama sinir olmaya başladım

kız valla umtlanmıyayım diyorum ama elimde değil du iki dakka sevincini yaşayam sositososito
adet sonrası olması garip dabi bunların yani ister istemez düşünüyo insan acabamıki demdende edemiyor
bir test yapsan yarın :uhm:

kızlar doktorumu aradım, değerimi söyleyince acil gel hemen dedi, şimdi gidiyorum, sonra görüşürüz, byeeeeeee, gelince yazarım durumu

kumsalcım fazl dinleme kendini üsütmüş olabilirsin farketmeden kendini onun sancısıdır yumruta oluşumu başlamıştır onun agrısı sancısı olabilir batmalar falan...henüz yeni bitti reglin gebe olsan zaten çıkardı kanda..canım ya inş kısa zmanda hayırlısıyla en önemlisi gebe kalırsın..

ablacım neyse sen bence söyle baktın diretiyorlar mecbur kalırsın en azından ona göre davransınlar..

burcu umutlanmıyorum ama banada garip geliyor mavişin dediği gibidir belki bebişe ihtimal vermiyorum
şimdi test yapıpda hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum çünkü bişi yok biliyorum yok mavi kan testi yaptırmadım adetimde kırmızı geldi ama miktar olarak herzamankinden azdı

canım yaa bence mutlaka kan testi yaptır adetinde adı ee belirtilerde malum hani böyle acaba bebekmi üşüttümmü demektense bilirsin idrar testine hiç güvenme zaten bana iki defa pozitif çıktı bişey yokken 2aylık hamile arkdaşımada negatif çıktı hergün yaptı nerdeyse o yüzden kanda belli olur ne olursa

bilmiyorum burcu kaptırmak istemiyorum kendimi soğan suyuna başladım ben ondan olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…