- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.261
ahh ahhh bu patronalrın topunun köküne kibrit suyuuu
(annemin lafı anafikrini bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 )
hiç sorma güzelim... İngilizce öğretmeni bir arkadaşımızın tayini çıktı ve gidiyor, kızcağızı destekledik gitsin diye, 2 senedir uğraşıyordu devlete geçmek için... tabii onun dersleri öğretmenler arasında paylaştırılacaktı, pat diye bana 8 saat daha ek bir sınıf verdiler ve bu sınıfda en az 10 TM kadar feci bir sınıf... hem 10 TM hem 9A ben nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Artık pazartesileri de okulda olacağım, en azından cuma günümü boş bırakın dedim, olabilirse yaparız olmazsa yapamayız dediler çıldırdımben dedim bu iki azgın sınıfla nasıl başa çıkarım, en azından 1 gün okula gelmek zorunda kalmayayım dedim... bu iki sınıfla sadece sen başedebilirsin, sana güveniyoruz şeklinde yıkama yağlama yaptılar ama yemezler tabii
valla nasıl başedeceğim ben de bunu düşünüyorum... pazartesi başlayacağım, duruma bir bakacağım, baktım zorlanıyorum o zaman konuşacağım :) evet bu arada değer bana da güzel gibi geldi :) bakalımay çok kötü olmuş ya nasıl baş ediceksin o azmanlarla hiç değilse bi sınıfı başka bi öğretmene versinler karşıdan san güveniyoruz demesi kolay tabii olan sana oluyor bence konuş ablacım istemediğini söyle çok diretirlerse üstüme gelmeyin ben hamileyim dersin anlatırsın durumu ozaman belki değişir durumlar ama dilerim bir günün boş geçer şimdi stres yapma sakin ol kan tahlili yaptırmışsın yanılmıyosam değerin çok güzel
noluyor sana güzelim? hamilelik belirtileri diyeceğim ama daha yeni bitti :uhm: CADIARZU fisfisfis bilemedim vallaya kızlar bana garip bişiler oluyor acayip bi gaz sancısı var ve kasıklarımda batma oluyo hiç bişi anlamadım:sm_confused:
valla nasıl başedeceğim ben de bunu düşünüyorum... pazartesi başlayacağım, duruma bir bakacağım, baktım zorlanıyorum o zaman konuşacağım :) evet bu arada değer bana da güzel gibi geldi :) bakalım
noluyor sana güzelim? hamilelik belirtileri diyeceğim ama daha yeni bitti :uhm: CADIARZU fisfisfis bilemedim valla
ya kızlar bana garip bişiler oluyor acayip bi gaz sancısı var ve kasıklarımda batma oluyo hiç bişi anlamadım:sm_confused:
kızlar doktorumu aradım, değerimi söyleyince acil gel hemen dedi, şimdi gidiyorum, sonra görüşürüz, byeeeeeee, gelince yazarım durumu
burcu umutlanmıyorum ama banada garip geliyor mavişin dediği gibidir belki bebişe ihtimal vermiyorum
şimdi test yapıpda hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum çünkü bişi yok biliyorum yok mavi kan testi yaptırmadım adetimde kırmızı geldi ama miktar olarak herzamankinden azdı
canım yaa bence mutlaka kan testi yaptır adetinde adı ee belirtilerde malum hani böyle acaba bebekmi üşüttümmü demektense bilirsin idrar testine hiç güvenme zaten bana iki defa pozitif çıktı bişey yokken 2aylık hamile arkdaşımada negatif çıktı hergün yaptı nerdeyse o yüzden kanda belli olur ne olursa
aaaaaaa bu arada ben bugün kanda beta-hcg'ye baktırdım kızlar, sonuç: 11729.50 ( filiz ablanın değeri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?