Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bilmiyorum burcu kaptırmak istemiyorum kendimi soğan suyuna başladım ben ondan olabilirmi

arifecim ihtimal oalbilceğini düşünüyosan soğun suyu falan zararlı biliyosunki
bence mutlaka emin ol bebekmi değilmi böyle kürlere öyle başla Allah korusun kazaya kurban olmasın

degeri bilmem ama her yerde farklı oluyor sanki ne bileyim hani kendimle aynı zamanlarda gebe kalan kişilede kıyasladım degişik çıkmıştı küsüratlar falan önemli..benim kide aslında düşüktü ..ama neyse eger öyle ise ikiz olma ihtimali yüksek..inş öyledir...kötü birşey olmasında..

merhaba arkadaşlar,

bende hamile kalmak istiyorum.ALLAHIM İSYEYEN HERKESE VERSİN

BUARADA ECE BEN BUGÜN KATILDIM ARANIZA

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi hafta sonlarrı çok öptümmm

Ece hoşgeldin işallah en kısa zamanda bebişin sana gelir

ben geldim herkesler gitti
Kızlar herkese güzel haftasonları diliyorum bebişlerinizle birlike Allaha emanet olun hoşçakalın öptüm..

ben çıkıyorum kızlar hadi iyi akşamlar.. inş filiz abladan güzel haberler gelir..
iyi akşamlar tatlım iyi tatiller inşallah güzel haberler alıcaz
kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi hafta sonlarrı çok öptümmm

Ece hoşgeldin işallah en kısa zamanda bebişin sana gelir
iyi akşamlar canım iyi tatiler
ben geldim herkesler gitti
Kızlar herkese güzel haftasonları diliyorum bebişlerinizle birlike Allaha emanet olun hoşçakalın öptüm..

sanada iyi hafta sonları canım bebişni görücektin dimi sende güzel haberler getir bize çok öptüm

kızler bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller bol bol dinlenin çok öptüm sizi allaha emanet olun
filiz abla güzel haberler bekliyoruz inşallah

Geldim kızlaaaaaaar :) doktor keseyi gördü, gayet umutlu konuştu, bu sefer olacak gibi geliyor bana dedi...kan tahlilleri verdi pazartesi yaptırmam için, ayrıca kullandığım bir iğne vardı hergün yapılması gereken, ona başla hemen dedi, pazartesi rapor çıkartalım toptan alın iğneleri dedi, henüz 5 haftayı yeni geçmiş dedi ayrıca. progestan verdi günde 3 defa 2'şer tane içmemi söyledi, peklik çektiğimi söyledim, bir şurup verdi akşamları bir kaşık içeğim, coraspin'e başlattı tekrar, folic plus'ı kesti, elevit'le devam edin dedi, değerimin çok iyi olduğunu da söyledi... yorulmak yok dedi (okulda iken nasıl olacaksa) saç boyamak, kahve ve sigara içmek yok dedi, zaten hepsini çoktan bırakmıştım... inşallah bu sefer olacak kızlar :) biliyorum dua ediyorsunuz benim için, aklınıza geldikçe dua etmeye devam edin canlarım ne olur :)

tamam hayırlı haberlerle gel inşallah bu değer biraz yüksek geldi bana ikiz falan olmasın ablacım
değil hayatım, adetim 9 gün gecikti, o yüzden sanırım yüksek.
kaçmış değeri filiz ablanın
11729.50 canım
bilmiyorum burcu kaptırmak istemiyorum kendimi soğan suyuna başladım ben ondan olabilirmi
ondan olmaz canım merak etme
oyyyy amanın o ne değer üçüz bile olaiblir kendimle kıysalrsam benim 338 di
hehehe nerdeeeeeeee keşke olsaydı valla :)
kız umutlanıp hayal kırıklığına uğramak nasıl bişi çok iyi bilirim
umutlandırmak istemem tabikide ama kürler falan bide garip değişiklikler
hani bilde öyle uygula herşeyi
Burcucum ben bu kürleri çok araştırdım ve uyguladım hayatım, kesinlikle hamile de olsan soğan suyu bir sorun olmazmış, Dr. Saraçoğlu'nun sitesinde birisi sormuş, ve kesinlikle bir tehlikesi olmadığını söylemiş, ben de en çok bundan çekinirdim, o yüzden araştırmıştım canım
sende haklısın canım dur bakalım devam ederse belki yaptırırım
bence bekleme ve yaptır, ne olacak ki? en azından aklında kalmaz, şüphen olmaz, soğan suyu hemen akıntı yapacaktır sana sakın merak etme güzelim
soğan suyunu bırak barii sonra uyguarsınn CADIARZU
dualarım seninlee
gerek yok canım bırakmasına, zararı yok kesinlikle :)
yok canım Allahtan kötü bir şey yok :) ama siz adet geçtikten 1 ya da 2 gün sonra yaptırdınız kan testini, o yüzden düşük çıkmıştır, benim adetim geçeli bugün 9 gün oldu :)
merhaba arkadaşlar,

bende hamile kalmak istiyorum.ALLAHIM İSYEYEN HERKESE VERSİN

BUARADA ECE BEN BUGÜN KATILDIM ARANIZA
Hoşgeldin Ececim, inşallah en kısa zamanda sen de bebişine kavuşursun :) burada bir çok arkadaşımız bu hasreti sonlandırmak üzere :) darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın başına :)
kızler bende çıkıyorum hepinize iyi tatiller bol bol dinlenin çok öptüm sizi allaha emanet olun
filiz abla güzel haberler bekliyoruz inşallah
sağolm canım, dualarını eksik etme üstümden, ben de senin için dua ediyorum her fırsatta :)

filiz ablacım çok sevindim ya çok mutlu oldum inş pıt pıtlarınıda duymayı nasip etsin

merhaba kızlara.s.
Daha yeni eve geldim işten bu saate kadar çalıştık rapor çalışmam lazımdı çok yorgunum geçmişi de okuyamadım yine her zamanki gibi kimse yok:sm_confused:

Filiz ablacım bu kez olucak Allah'ın izni ile dualarımdasın:Saruboceq:
Hepinizi kocaman öptüm grş:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…