- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.301
canım benim, inşallah bu sefer kavuşacağım bebeğime, bütün kalbimle dua ediyorum, Rabbim inşallah pıt pıtlarını da duyursun bana, işte o zaman düntalar benim olacak :)filiz ablacım çok sevindim ya çok mutlu oldum inş pıt pıtlarınıda duymayı nasip etsin
canım benim, inşallah birtanem, inşallah... yaaa artık hiç görüşemez olduk be güzelimmerhaba kızlara.s.
Daha yeni eve geldim işten bu saate kadar çalıştık rapor çalışmam lazımdı çok yorgunum geçmişi de okuyamadım yine her zamanki gibi kimse yok:sm_confused:
Filiz ablacım bu kez olucak Allah'ın izni ile dualarımdasın:Saruboceq:
Hepinizi kocaman öptüm grş:a015:
Tebrikler jenny, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve bir avazda kurtarsın inşallah canım :) aramıza hoşgeldin :)Selam kızlar
Bundan sonra bende aranızdayım - herşeyi merakla okuyacağım çünkü bende bebek bekliyorum - kızımızın 4 ay kadar daha yolu kaldı kaydirigubbakcemile3 ve inanılmaz bir mutluluk içindeyim çünkü 1 yıldır hamile kalmak için dua ediyorum
Sitedeki bilgiler müthiş - hayran kaldım
Herkese sevgiler
kızlar iyi akşamlar kızıma teyzesi bir sürü şey almış ekledim:teytey:hihoyyyt
filiz ablacım çok sevindim ya çok mutlu oldum inş pıt pıtlarınıda duymayı nasip etsin
hemen bakıyorum cnm cicişlerinizekızlar iyi akşamlar kızıma teyzesi bir sürü şey almış ekledim:teytey:hihoyyyt
filizcim bende senden haber almak için girdim bu hafta iki arkadaş izinliydi iki kişinin işinide biz yaptık felaket yoruldum uykum var ama merak ettim girdim okulda bazı sıkıntılar varmış galiba bence söle hamile olduğunu hafifletsinler biraz programınıcanım benim, inşallah bu sefer kavuşacağım bebeğime, bütün kalbimle dua ediyorum, Rabbim inşallah pıt pıtlarını da duyursun bana, işte o zaman düntalar benim olacak :)
canım benim, inşallah birtanem, inşallah... yaaa artık hiç görüşemez olduk be güzelimgerçekten çok özledik seni :)
Tebrikler jenny, Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve bir avazda kurtarsın inşallah canım :) aramıza hoşgeldin :)
canım maşallah bütün cicişleriniz çok güzel güle güle giysin ilaydan inşallah bende çekmiştim taa ne zaman resimlerini ama bilgisayardaki porramda sorun var heralde albüme yükleyemedimablacım bütün dualarımız seninle inş
canım maşallah bütün cicişleriniz çok güzel güle güle giysin ilaydan inşallah bende çekmiştim taa ne zaman resimlerini ama bilgisayardaki porramda sorun var heralde albüme yükleyemedim
iyi geceler canımcım ben de yarın memlekete gidiyorum
aaaa hayırdır nur neden? varmıydı böyle bir şey yazmadın hiç daha önce
bu arada canım eşinin durumu nasıl oldu? iş mevzusu?
sağol birtanem :) haklısın sanırım yakında söylemek zorunda kalacağım, bakalım bu hafta gireyim de derslere, ne olacak bir göreyim :) sen de kendini bu kadar çok yorma güzelim, bebişini düşün, o da yoruluyor annesi :)hemen bakıyorum cnm cicişlerinize
filizcim bende senden haber almak için girdim bu hafta iki arkadaş izinliydi iki kişinin işinide biz yaptık felaket yoruldum uykum var ama merak ettim girdim okulda bazı sıkıntılar varmış galiba bence söle hamile olduğunu hafifletsinler biraz programını
canım benim sağolasın :)ablacım bütün dualarımız seninle inş
tamam tatlım, sakın ihmal etme bizi :) akşam haber ver gelir gelmez yoksa arka cepten yoklarım seni kaydirigubbakcemile3iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
bu gün çok yoğundum mesai saatim nasıl bitti anlamadım ve yazmayada fırsatım olmadı hiç benden sonra kanatmışsınız oh oh ne güzel ama ben fazla kalamıcm çok yorgunum...
Yarın saat:2.30 da doktor randevumuz var arkadaşlar sonrada alş veriş yapıcaz eşimle akşamı blur heralde gelmemiz ama ben geldiğim gibi ilk fırsatta size yazıcam canlarım bana müsaade hepinize iyi geceler iyi tatiller kuzucuklar byee........
aaaa var mıydı böyle bir program? hiç bahsetmemiştin hayatım?iyi geceler canımcım ben de yarın memlekete gidiyorum
hoşgeldin canımcım, nasılsın?cerenn:ecrin_bebek:
ne kadar kalacaksın canım? bu arada sanırım ben geçmişe pek bakamadığım için kaçırdım, eşin müdürüyle mi kavga etti? hay allah... bir sorun yoktur inşallah canımcanım eşim pazar akşama gitmek zorunda kaldı o yüzden beni yarın götürüp bırakacak memlekete müdürüylede güzelce kavga etti
hoşgeldin canımcım, nasılsın?
ne kadar kalacaksın canım? bu arada sanırım ben geçmişe pek bakamadığım için kaçırdım, eşin müdürüyle mi kavga etti? hay allah... bir sorun yoktur inşallah canım
hoşgeldin canımcım, nasılsın?
ne kadar kalacaksın canım? bu arada sanırım ben geçmişe pek bakamadığım için kaçırdım, eşin müdürüyle mi kavga etti? hay allah... bir sorun yoktur inşallah canım
anladım canım, bence de iyi olur güzelim :) iyi yolculuklar canım, güle güle git, güle güle gel, kendine ve İlayada'ya çok dikkat et tamam mı? yorma kendini sakın :)ablacım yoktuda eşim çok sinirlendi seni rezil ediyorum bu halinle diye bende onu üzmemek için hadi beni götür memlekete hem hava değişimi olur dedim
sağol canım ben de iyiyim :)iyiyim bitanem sen nasılsın
hay allah yaaa... ne biçim patronlar, ne biçim müdürler var ya? sınav herşeyden önce gelir, hayret bir şey... neyse artık finalde kurtarır, Allah yardımcısı olsun canım... Allah şimdiden kavuştursun sizi :) eeeeee???? internet var mı gittiğin yerde? şimdi 10 gün hasret mi kalacağız sana? eyvaaaaahhhablacım benim eşim çok iş kolik biridir. müdürü akşam aradı pazar gününe bilet aldım arabistana gidiyorsun dedi. eşiminde bu hafta yüksek lisans sınavı var oda rica etti haftaya olsun diye eşime laf saymış tabi eşimde ona hemde sinirlendi sanki işten kaçıyormuşum gibi davranıyor diye bugün hocasıyla görüştü sıfır alırsın ama finalde kurtarma şansın var iş daha önemli demiş eşimde beni yalnız göndermek istemedi... kendisi uçakla götürüp annemlere bırakıp gelecek 10 gün kalacam galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?