Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nurcum ben de çıkıyorum hayatım, çok uykum geldi, seninle 10 gün boyunca görüşemeyeceğiz sanırım, dediğim kendine ve bebişine dikkat et hayatım, seni özleyeceğim, çabuk gel tamam mı?a.s.

günaydınlarrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
ben geldim sabah sabah
bugün pek kimseler uğramaz sanırım topiğe
neyse ben kapıyı açayımda gelen buyursunkaydirigubbakcemile3
nasılsınız hatunlar?
eşimin sınavı vardı,onu kahvaltı ettirip gönderdim
şimdi sofrayı toplayıp annemle doğru alışverişe bakalım ne zaman döneriz
artık yürümekte baya zorlanıyorum
akşamda misafirlerim vardı
gece 1 e kadar oturdular
yuh yani sabah erken kalktım okula gittim geldim
biz geliyoruz dediler gelmeyin denmez tabi
akşam yemeği hazırladım beraber yedik içtik
neymiş uzun zamandır gelmemişler oturdularda oturdular eşimde oturun oturun
sinir etti beni
onlar gidince söylendim bende
üzülüyorum kızıyorum bak diyor eşim
tabi hizmet eden ben sohbet eden onlar olunca
oh ne ala memleket oluyor
o sinirle gece bütün evi toparladım
eşim diyor yat yorgunsun sen yat sınavın var dedim
bırak sabaha diyor
iyi ki de toplamışım şimdi alışverişe erken gidicem bir faydaları oldu bari
akşamdan yemeğimde var biraz yemek derdim de kalmadı bugünlükkaydirigubbakcemile3
gideyimde cicicler alayım kızıma
hepinzii ayrı ayrı öpüyoruma.s.

slm ama kimseler gelmez bugün sanırım...nurcum güle güle git.. filiza blacım ne güzel haberler almışsın hadi bakalım darısı kalp atışını görmeye rabbim hayırlısı ile sag salim kucagına almayıda nasip etsin.. cern pembe bugün haberlerinizi bekliyoruz...beyazcım ne güzel ciciler almaya gidiyorsun bende kendime almaya gidecem bugün inşallah şimdidlik iyiyim daha kötü olmazsam söyle gezinecem.. neyse gelen olursa ben buralarda olacam..

jenny hoşgeldin...hayırlı olsun bebişinbiz hemen listeye almıyoruz ama bazı şartlarımız olacak...bak güzelim çok kişi geliyor listeye yazın beni diye yazıyoruz sonra ne gelen var ne giden inan liste daha da kalabalıktı artık gelmeyeni sildik şimdilerde de daha temkinli oluyoruz....ayyy bize bak devlet işi yapıyoruz sanki he heee ...tatlım yani hani çok kalabalık görünüyor liste ama gelen giden olmuyor hatta yakında yine temizlik bile yapılması gerekir listede ....neyse bizim bir arkadaş var o bazı şartlar sunuyor bir nevi sınav yaniiii geçersen listeye dahilsin...ayy aklıma çigdem geldi nasılda sorulara cvp veriyordu..:roflol::roflol:

Ben korktum şimdi biraz :1shok: ne soruları ne sınavı ne temizliği ?
Ben sadece sıcak sohbetlerinizi sevdim bende sevincimi paylaşmak istedim - tabi kabul ederseniz Ama tabi sizin taktirinize kalmış bişye
Herkese iyi günler

dur gız nereye gittin korkuttummu seni .ilahii güldüm kız ben haline birde geçen sayfalardaki çigdemin yaptıkları gözüme geldi de..tabii ki sohbetlerimize katılabilirsin bizim kapımız her zaman açık hani sen direk listeye alın beni diye yazınca bende sana cvben yazdım yoksa sen sohbete katılabilirmiyim diye sorsam tabii ki evet derdim yani biz şimdiye kadar kimseyi burdan göndermedik..

aaaaah ahh erkekler böyle işte, ben de çok sinirleniyorum böyle olduğu zaman... hele hele benim haberim olmadan birilerini çağırıdığı zaman deliye dönüyorum, çünkü iki ayağım bir pabuca giriyor ve tabii misafirler gittikten sonra hır çıkıyor... napacaksın erkekler böyle maalesef, hiç düşünmüyorlar... oh ne güzel bu akşama yemeğin var yani, şimdi ben düşünüyorum akşama ne pişirsem diye... neyse çok fazla yorma kendini alışverişte canım, yalnız gitmediğine de sevindim, dönünce o cicileri göster bize :)
canım sağol, evet güzel şeyler söyledi doktor, adamcağız neredeyse benden heyecanlıydı :)
:roflol: :roflol: :roflol: alemsiniz yaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
korkulacak bir şey yok jenny'cim, mavi deniz doğru söylüyor, beni listeye ekle diyen bir daha gelmiyor, her hafta listeyi güncelliyoruz, bu arada uzun süredir gelmeyenleri listeden siliyoruz... amaç hep bir arada olup sohbet etmek, bildiklerimizi, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi birbirimizle paylaşmak o kadar canım... madem sohbetlerimiz hoşuna gitti, sen bizi tanımaya çalış biz de seni tanıyalım derken zaten listeye girersin hayatım :) hadi küsme gel :)

ablacım kaçırmışım seni bende iki dk işim vardı bilg.başında degildim..iyiyim bugün şükür..saate bakıyorum zman geçsin diye...

selam kızlaarrrr
filiz ablacım çok sevindim işallah sağlıkla kucağınıda alıcaksın minik yavrunu
nurcum yokmu şimdi on gün :çok üzgünüm:
beyazcım benimde bu akşam misafirim var kuzenim yatıya geliyor annemde yemek yiccez bende konaklıcazz kaydirigubbakcemile3 bende o yüzden temizlik yapıyorum süt molası verdim kendimee
mavicim iştesin dimi işallah c.tesileri seninde tatil olurrda bi güzel dinlenme fırsatın olurr

akşam girme fırsatı bulursam ceren ve pembeinciden haberleri görmek için açarım
bu arada gribim geçti ama aldığım kilyo vermişim bir haftada senağlama yine eski halimdeyim yanii :sm_confused:
öpüyorum hepinizi kızlaaaarrr Şeniz

sağol canımcım, inşallah bu sefer alırım kucağıma canım, hepimiz inşallah alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

yaa maalesef nur 10 gün yok :çok üzgünüm:

aman çok yorma güzelim kendini, gerçi yabancı gelmiyor, gelen kuzenin sonuçta ama yormamaya çalış kendini canım :) temizliği abartma yani süprizzzzz

gribinin geçmesine çok sevindim canım, bundan sonra daha dikkatli ol hayatım Şeniz yemene içmene çok dikkat et, hadi bakalım kolay gelsin sana :)

ablacım senin adına çok sevindim allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gidicek ve senede sağlıkla bebeğine kavuşacaksın dularım seninle benim için dua ettiğin içinde çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah testler de güzel sonuçlanır ve hayırlısıyka pıt pıtlarıda duyarsın inşallah valla şu soğan suyuna çok kafam takılmıştı içimi rahatlattın çok sağol şimdilik belirti falan yok iyiyim heralde mavişin dediği gibi üşütmüş olmalıyım

iremcim canım fazla yorma kendini kendine dikkat et bo bol vitamin falan al halsiz düşersin bu yoğunlukta hasta falan olma güzelim çok öpüyorumŞeniz

jenny hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz böyleyiz canım bağımlılık yaparız

nurcum cicilriniz çok güzel güle güle kullanın sağlıkla inşallah 10 gün yokmuşsun bak kendine dikkat et sakın hastalanma sana hayırlı yolculuklar sağ salim hayırlısıyla gelin :a015:

cerencim güzel haberlerini bekliyoruz fazla yorma kendini çarşıda

mavişim sende kendine yeni ciciller alıcakmışsın şimdidien güle güle kullan kendine dikkat et

beyazcım valla seninde benim gibi hiç gelenin gidenin bitmiyor kızım sen hamilesin yorma kendini bu kadar ya yeni ciciler alıcakmışsın resimlerini bekliyoruz canım alışverişe fazla kaptırıpta yorma kendini çok öpüyorum

burcu fazla yorma sende kendini canım gribin bitmiş geçmiş olsun canım ilk zamnalarböyle kilo kaybı olur endişelenme zamanla istemediğin kadar alıcaksın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…