Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım inşallah güzelim, inşallah iyi gider ve yolunda gider inşallah :) tahmin ettim canım, benim de kafama çok takılmıştı, ya soğan suyunu içerken hamile kalırsam, bebeğe bir şey olursa falan diye, o yüzden çok araştırmıştım :)

canım ayaklarını üşütme sakın, belini ve kasıklarını da sıcak tut hayatım :)
ben şimdilik çıkıyorum kendinize çok dikkkat edin çok öptüm hepiniziŞeniz
bende seni çok öptüm, görüşürüz hayatım :)

kızlar merhabalar nasılsınız biz memlekete geldik burda net var ben sizi bırakıp gider miyim hiç:1hug:

Selam tekrar :sm_cool:
Kaçmadım ya korkmadım da şaka yapıyodum istediğiniz soruyu sorabilirsiniz korkmuyom hihoyyyt
Cevap yazamadım çünkü işteyim ve bugün biraz yoğun
Liste konusunda - ben hakikaten özür dilerim - hani böyle ince işler olduğunu düşünemedim - sonuna kadar haklısınız - aile gibi olmuşunuz tabiki foruma uğramayanları işi olmamalı o listede ama ben bunu düşünemedim kusuruma bakmayın acemiyim daha - alışacam
Herkesi öptüm

kızlar merhabalar nasılsınız biz memlekete geldik burda net var ben sizi bırakıp gider miyim hiç:1hug:
heyoooooooooooooooooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çoooooooooook sevindim nurcum, harika bir haber bu, bizi sık sık ziyaret et canımcım... ayyyy çok sevindim yaaa sositososito sositososito sositososito nasıl geçti yolculuk? yorulmadın değil mi canım? hadi bakalım memlekette hasret gider, ne güzel... ben özledim memleketimi ya :çok üzgünüm: neyse napalım, inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı sağlıkla atlatabilirsem istanbula gideceğim ve biraz kalacağım :)
ne demek güzelim :1hug: bizi anlamana sevindim a.s. gerçekten biz burada aile gibi olduk, burası bambaşka bir dünya... sorulardan sorumlu iç işleri bakanımız (Ceren) bugün burada yok, pazartesi gelir, çünkü hafta sonlarını kocişine adıyor, aslında bir çoğumuz öyle, bugün benim eşim çalıştığı için ben sık sık gelme fırsatını yakaladım... sen ne iş yapıyorsun jennycim? hafta sonu ne yoğunluğu bu? Allah yardımcın olsun ama yorma kendini, bebişin de yorulur sonra annesi :) neyse karşılaşırsak karşılıklı muhabbet ederiz :) çok öpüyorum seni a.s.

Aslında hiç yorulmuyorum - çünkü devamlı oturuyorum - aksine bel ağırısından şikayetçiyim sürekli oturduğum için
Eşimle internet cafe çalıştırıyoruz - ben kasada oturuyorum akşama kadar - internetle alakalı herşey için bol bol zmaanım var anlicağınız :) herşeyi baştan sona okuyorum :):enbuyukkk:

aaaa sen Balıkesir'desin! Balıkesir'in neresindesin? ben Ayvalık'ta oturuyorum :)

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt
biliyorum çok geç kaldım gelip yazmakta ama inanın ancak fırsat bulabildim saat 8 de eve geldik ve yemek faslı vs. derken inanın ancak ourdum...
Neyse gelelim güzel haberlere hihoyyyt
en başta kızlarrr son ayda aldığım kiloyu duunca doktor bana biraz kızdı :çok üzgünüm:
şeker yağ un ekmek bir şeyleri fazla kaçırmışsın ama bundan sonrasına dikkat edeceksin aldığın kilo bundan sonra çok önemli dedi yani anlayacağınız aç kaldım kızlarrr :çok üzgünüm:
neyse hamileliğe alıştığım gibi bunada alışıcam mecbur....
Bu arada teyzleri ceren hanım 1100 gr. olmuş maşallah deyin durumuda çok iyiymiş ama doktora inat eder gibi mışıl mışıl uyuyordu beni yalancı çıkardı yani cadı doktordan çıkınca başladı tepiklere :roflol:
Haftaya cumartesi tekrar gidicez ve üç boyutlu ultrasona giricez kızımızın yüzünü görücez o zaman inşallahhhh bakalım kime benziyorrr :roflol:
Durumlar böyle işte kızlar güzel haberlerle geldik bakalım haftaya neler görücez

eeee sizlerde neler var neler yok hatunlar bu gün pekte sakin geçmemiş aslında burası...
Arife bile gelmiş yani sağolsun....

Bu arada jenny aramıza hoşgeldin arkadaşlar topiğimizde olanlar ile ilgili az çok bilgi vermişler sana o meşhur cadıda ben oluyorum ayrıca :roflol: muhabbatlerimize her zaman katılabilirsin tatlım ama ben şuan çok fazla duramayacağım için seninle tanışma faslını pazatesiye bırakıyorum canım tabii sorularıda :roflol:

eee kimse gelmeyecekmi ben gidicem birazdan ama

Son düzenleme:
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 Nisan )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................37. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................34. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................31. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................29 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................27. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................24 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................24. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................23.haftamız (E) (31 temmuz 2009)

10.Htc80....................................15. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................15. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................13. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................13. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Gcan.................................... 13. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Ciğdem..................................11 . Haftamızdayız (26 Ekim)
16.Benssenb..............................10. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................7. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamileimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

aaaaaa gelmiş benim cadım :) hoşgeldin birtanem :)

kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnn kuzum nerdesin çok özledim seni prensesimmmmmmmm........

ay ay ay yerim ben Cerenimi, maşallah Allah nazardan saklasın ben o tatlı cadıyı... hehehe demek doktorda uyudu, bence numara yapmıştır o... doktordan çıkınca da şaka yaptııııııım diye tekmeleri savurmuş sana... ne güzel inşallah yüzünü de göreceksin haftaya :) harika haberler verdin canımcım bize, çooooooook sevindim :)

kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnn kuzum nerdesin çok özledim seni prensesimmmmmmmm........

bende balımmmmmmmmm gel sarılayım ikinizede kocamannnnŞeniz

nasılsınızz? ceroş büyümüşş maşallah şimdiden numaralara başladıysa yandın gülüm senndelikafadulden parmağında oynatacak senikaydirigubbakcemile3

Filiz ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnŞeniz

Bulantın vs var mı?

evet banada öyle geldi doktorda numara yaptı cadı kime çektiyse artık kaydirigubbakcemile3
inşallah ablacım bakalım neler görücez çok merak ediyorum doğrusu
darısı senin ve diğer hamilerin başına inşallah hayırlısı ile ablam

bak bak bak kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

eveeeeeetttttttttttttt bende çok sevindim kankimin gelmesine hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…