- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #22.341
canım inşallah güzelim, inşallah iyi gider ve yolunda gider inşallah :) tahmin ettim canım, benim de kafama çok takılmıştı, ya soğan suyunu içerken hamile kalırsam, bebeğe bir şey olursa falan diye, o yüzden çok araştırmıştım :)ablacım senin adına çok sevindim allahın izniyle bu sefer herşey yolunda gidicek ve senede sağlıkla bebeğine kavuşacaksın dularım seninle benim için dua ettiğin içinde çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah testler de güzel sonuçlanır ve hayırlısıyka pıt pıtlarıda duyarsın inşallah valla şu soğan suyuna çok kafam takılmıştı içimi rahatlattın çok sağol şimdilik belirti falan yok iyiyim heralde mavişin dediği gibi üşütmüş olmalıyım
bende seni çok öptüm, görüşürüz hayatım :)ben şimdilik çıkıyorum kendinize çok dikkkat edin çok öptüm hepiniziŞeniz
heyoooooooooooooooooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çoooooooooook sevindim nurcum, harika bir haber bu, bizi sık sık ziyaret et canımcım... ayyyy çok sevindim yaaa sositososito sositososito sositososito nasıl geçti yolculuk? yorulmadın değil mi canım? hadi bakalım memlekette hasret gider, ne güzel... ben özledim memleketimi ya :çok üzgünüm: neyse napalım, inşallah hayırlısıyla şu 3 ayı sağlıkla atlatabilirsem istanbula gideceğim ve biraz kalacağım :)kızlar merhabalar nasılsınız biz memlekete geldik burda net var ben sizi bırakıp gider miyim hiç:1hug:
ne demek güzelim :1hug: bizi anlamana sevindim a.s. gerçekten biz burada aile gibi olduk, burası bambaşka bir dünya... sorulardan sorumlu iç işleri bakanımız (Ceren) bugün burada yok, pazartesi gelir, çünkü hafta sonlarını kocişine adıyor, aslında bir çoğumuz öyle, bugün benim eşim çalıştığı için ben sık sık gelme fırsatını yakaladım... sen ne iş yapıyorsun jennycim? hafta sonu ne yoğunluğu bu? Allah yardımcın olsun ama yorma kendini, bebişin de yorulur sonra annesi :) neyse karşılaşırsak karşılıklı muhabbet ederiz :) çok öpüyorum seni a.s.Selam tekrar :sm_cool:
Kaçmadım ya korkmadım da şaka yapıyodum istediğiniz soruyu sorabilirsiniz korkmuyom hihoyyyt
Cevap yazamadım çünkü işteyim ve bugün biraz yoğun
Liste konusunda - ben hakikaten özür dilerim - hani böyle ince işler olduğunu düşünemedim - sonuna kadar haklısınız - aile gibi olmuşunuz tabiki foruma uğramayanları işi olmamalı o listede ama ben bunu düşünemedim kusuruma bakmayın acemiyim daha - alışacam
Herkesi öptüm
Aslında hiç yorulmuyorum - çünkü devamlı oturuyorum - aksine bel ağırısından şikayetçiyim sürekli oturduğum için
Eşimle internet cafe çalıştırıyoruz - ben kasada oturuyorum akşama kadar - internetle alakalı herşey için bol bol zmaanım var anlicağınız :) herşeyi baştan sona okuyorum :):enbuyukkk:
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkk hihoyyyt
biliyorum çok geç kaldım gelip yazmakta ama inanın ancak fırsat bulabildim saat 8 de eve geldik ve yemek faslı vs. derken inanın ancak ourdum...
Neyse gelelim güzel haberlere hihoyyyt
en başta kızlarrr son ayda aldığım kiloyu duunca doktor bana biraz kızdı :çok üzgünüm:
şeker yağ un ekmek bir şeyleri fazla kaçırmışsın ama bundan sonrasına dikkat edeceksin aldığın kilo bundan sonra çok önemli dedi yani anlayacağınız aç kaldım kızlarrr :çok üzgünüm:
neyse hamileliğe alıştığım gibi bunada alışıcam mecbur....
Bu arada teyzleri ceren hanım 1100 gr. olmuş maşallah deyin durumuda çok iyiymiş ama doktora inat eder gibi mışıl mışıl uyuyordu beni yalancı çıkardı yani cadı doktordan çıkınca başladı tepiklere :roflol:
Haftaya cumartesi tekrar gidicez ve üç boyutlu ultrasona giricez kızımızın yüzünü görücez o zaman inşallahhhh bakalım kime benziyorrr :roflol:
Durumlar böyle işte kızlar güzel haberlerle geldik bakalım haftaya neler görücez
eeee sizlerde neler var neler yok hatunlar bu gün pekte sakin geçmemiş aslında burası...
Arife bile gelmiş yani sağolsun....
Bu arada jenny aramıza hoşgeldin arkadaşlar topiğimizde olanlar ile ilgili az çok bilgi vermişler sana o meşhur cadıda ben oluyorum ayrıca :roflol: muhabbatlerimize her zaman katılabilirsin tatlım ama ben şuan çok fazla duramayacağım için seninle tanışma faslını pazatesiye bırakıyorum canım tabii sorularıda :roflol:
eee kimse gelmeyecekmi ben gidicem birazdan ama
aaaaaa gelmiş benim cadım :) hoşgeldin birtanem :)
kızlar nescafesiz krema süt olur mu bende geldimmmmmmm:jeyyar:
nasılsınızzzzhihoyyyt
hoş buldum ablammmm nasılsınnnn
senin bu saatte burda ne işin var eniştem kızmıyormu?
yok gülüm yattı o... hehehe... iyiyim canım :)hoş buldum ablammmm nasılsınnnn
senin bu saatte burda ne işin var eniştem kızmıyormu?
ay ışığım burda, gün ışığım burda... ne güzeeeeel :)ay ışığında burdaa:dilcikar:
bana dedi canımcım :)bana mı dedin filiz ablaya mıı:uhm:
kankiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnn kuzum nerdesin çok özledim seni prensesimmmmmmmm........
ay ay ay yerim ben Cerenimi, maşallah Allah nazardan saklasın ben o tatlı cadıyı... hehehe demek doktorda uyudu, bence numara yapmıştır o... doktordan çıkınca da şaka yaptııııııım diye tekmeleri savurmuş sana... ne güzel inşallah yüzünü de göreceksin haftaya :) harika haberler verdin canımcım bize, çooooooook sevindim :)
bak bak bak kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?